Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet en Bellen

Zoek jij een pakket voor internet + bellen? Een abonnement waarmee je snel internet hebt & de huistelefoon kunt gebruiken? En dat alles voor een goedkope prijs? In mei 2024 zijn er diverse aantrekkelijke aanbieding voor deze contracten bij onder andere KPN en Youfone. Prijzen variëren tussen de €30 en €50 afhankelijk van de snelheid en mogelijkheden. In deze pagina lees je alles over de mogelijkheden en kun je direct deze abonnementen vergelijken.

Internet & Bellen vergelijken

Of je nou een ADSL, Kabel of glasvezel verbinding hebt, je kunt altijd een combinatie contract afsluiten voor je internet en bellen. Het voordeel is dat je op 1 factuur beide diensten krijgt geleverd. Vaak ook met een stukje extra korting dan wanneer je de diensten los aanschaft. Hieronder kun je direct de huidige tarieven van mei 2024 bekijken voor de providers. Zowel zakelijk als prive. Populair zijn op dit moment; Ziggo en KPN.

Abonnement voor internet + bellen afsluiten

Het afsluiten van zo’n contract is eigenlijk heel eenvoudig. Om dat duidelijk te maken hebben we voor jou een kort stappenplan geschreven. Ook onze specialisten kunnen je hierbij helpen en het vergelijken van internet en bellen een stuk eenvoudiger maken.

 1. Doe de postcodecheck bovenaan onze pagina
 2. Bekijk de mogelijkheid voor glasvezel en kabel (of sluit een ADSL lijn af)
 3. Kies de gewenste snelheid voor het internet (20mb, 50mb, 100mb of snellere verbindingen als 200mb/s en 500 mb/s). Wil je er ook TV bij? Kijk dan eens tussen de mogelijkheden voor internet + Tv
 4. Vervolgens kies je een pakket voor bellen. Wil je onbeperkt bellen? Bellen naar het buitenland? Bellen naar mobiele telefoons? Vaste tarieven? Flexibele tarieven? Of wil je alleen gebeld kunnen worden op je vaste huistelefoon? Alles is mogelijk.
 5. Vergelijk vervolgens de internet  + bellen tarieven van mei 2024 en zoek de voordeligste provider. Gevonden? Klik dan direct op afsluiten.
 6. Je wordt automatisch doorgestuurd naar de juiste aanbieding en hoeft nog slechts enkele gegevens in te vullen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt!
Wat is de goedkoopste provider voor internet en bellen

Op dit moment zijn er diverse aanbiedingen van Ziggo en KPN. Maar wat de goedkoopste contracten zijn is afhankelijk van alle extra opties die jij zelf toevoegt. Wellicht is het interessanter voor je om een alles in 1 pakket af te sluiten als je twijfelt om ook televisie bij je contract in te voegen. De voordeligste prijzen vind je vaak rondom black-friday 2024, cyber-monday, of kortingsacties rondom feestdagen in mei 2024. Wacht daarom nooit te lang met overstappen want voor je het weet is de aanbieding verlopen.

Glasvezel pakket met bellen

Veel mensen zoeken tegenwoordig naar de mogelijkheden voor glasvezel met bellen. Dit is een pakket waarbij je stabiel internet (en vaak ook snel) combineert met telefonie. Glasvezel + telefonie is doorgaans iets duurder dan ADSL met huistelefoon. Niet overal in Nederland zijn deze verbindingen mogelijk. Vaak in het centrum of in nieuwbouwhuizen / nieuwe bouwprojecten wel, maar in de buitengebieden niet. Vooral in friesland en flevoland zijn weinig van deze pakketten af te sluiten.

Kan dit ook met mobiel bellen?

Ja, er zijn mogelijkheden waarbij je internet met mobiele abonnementen kunt combineren. Denk aan Vodafone met Ziggo, of Telfort en KPN. Hier wordt dan vaak een combinatievoordeel of quadplay aanbieding aan toegevoegd. hoe meer diensten je met elkaar samenvoegt, hoe meer voordeel je krijgt. Denk aan extra pakketten voor bellen, grotere internetbundels of onbeperkt bellen.

Overstappen van internet met bellen

Veel mensen twijfelen over het overstappen in verband met nummerbehoud. Ze zijn bang dat ze hun vaste telefoonnummer niet kunnen meenemen naar hun nieuwe adres of nieuwe provider. Wees gerust; je kunt overstappen met nummerbehoud. Je huistelefoonnummer wordt dan overgezet naar de nieuwe internetprovider. Je zit geen minuut zonder telefoon. Vaak moet je wel een nieuwe modem/router installeren om de verbinding voor internet met bellen te activeren. Verder zal er niets veranderen. Door de overstapservice en installatiegarantie zorgt je nieuwe provider er voor dat je oude pakket wordt opgezegd. Hier hoef je vaak zelf niets meer voor te doen.

Waarom kiezen voor internet met bellen provider?

Na het lezen van deze pagina weet jij alles over contracten. Heb jij de tarieven al vergeleken? Weet jij al welke provider je neemt? Ben je van gedachten veranderd? Wil je extra informatie? Neem dan contact op met de klantenservice. Samengevat kunnen we de volgende dingen zeggen over een bellen + internet abonnement:

 • 1 factuur voor beide diensten 
 • Altijd een goede klantenservice
 • Voldoende keuze bij elke provider in Nederland
 • Mogelijk tot uitbreiden naar Alles in 1
 • Combinatievoordeel met mobiele telefonie
 • Bij overstappen altijd je huistelefoonnummer meenemen
 • Voldoende mogelijkheden voor ADSL, Glasvezel en Kabel