Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Over Ons

Het begon in 2018. Twee ondernemers gingen bij elkaar zitten met de vraag; hoe kunnen we meer mensen laten besparen op de maandelijkse kosten voor internet (ADSL, Kabel en Glasvezel). Het antwoord daarop kwam in 2019 live met de lancering van internethunter.nl Met de vergelijk module van internethunter kunnen Nederlandse consumenten op een eenvoudige manier hun abonnement voor internet, televisie en vaste telefonie vergelijken. De laatste maanden is daar ook mobiele telefonie bij gekomen.

kantoor internethunter

Het team van Internethunter.nl

Wij vinden het bij internethunter.nl erg belangrijk om een zo betrouwbaar mogelijke vergelijking aan te bieden. Dat doen we door veel verschillende aanbieders van internetdiensten in de vergelijker op te nemen. Voornamelijk de landelijke leveranciers (onder andere KPN, Ziggo, NLEx, Online.nl, T-Mobile, Tele2, XS4ALL, Youfone, Caiway en Oxxio).

Wat kun je bij ons vergelijken?

In de tool van internethunter kun je kiezen voor een los internet abonnement, een contract met televisie of een alle in 1 dienst met vaste telefonie. Dit alles kan zowel op ADSL als de kabel en glasvezel geleverd worden. Afhankelijk van de uitkomst van je individuele postcodecheck bekijken we welke pakketten bij jou geleverd kunnen worden. Jij bepaalt zelf of je kiest voor de snelste verbinding, goedkoopste prijs of beste service.

Medewerkers van Internethunter.nl

Het team bestaat uit jonge mensen die interesse hebben in gadgets en internet services. Het is een dynamisch team dat erop gericht is je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Dat doen ze door het schrijven van leuke blog, plaatsen van relevante nieuwsberichten en updates van huidige content over providers en aanbiedingen. Helaas hebben we op dit moment geen bezoekadres. Wel kun je ons telefonisch en per email bereiken.

team internethunter

Over internethunter.nl
Adres: Dokter van Deenweg
Postcode: 8025BM, Zwolle
Mail: info@internethunter.nl