Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Top 3 internetproviders

Iedereen is altijd op zoek naar de beste internetproviders van mei 2024. Daarom hebben wij een top 3 voor je samengesteld. Dit zijn de beste aanbieders van internet en tv op basis van prijs, kwaliteit, aanbod, service, dekking en meer. De abonnementen van deze providers kun je direct via internethunter.nl aanschaffen. Onze lijstje met beste internetleveranciers wisselt regelmatig. Houdt deze pagina daarom goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste updates.

1. Ziggo

De beste provider van dit moment

De producten van VodafoneZiggo
Ziggo is op dit moment de beste provider van Nederland. Het aanbod is enorm divers en je kunt erg veel voordeel behalen als je meerdere producten van VodafoneZiggo met elkaar combineert. Denk dan aan mobiele telefonie (sim-only) en alles in 1 (internet + TV + bellen). Niet alleen profiteren nieuwe klanten van lagere prijzen in mei 2024, ook bestaande klanten zijn voordelig uit bij Ziggo!

2. KPN

Betrouwbare internet leverancier

Het (glasvezel) netwerk van KPN
De meeste mensen kennen KPN natuurlijk van de ADSL lijn. Het is een van de oudste telecombedrijven van ons land. KPN biedt veel verschillende snelheden op ADSL (VDSL) en fiber/glasvezel. Hun netwerk is het grooste van Nederland en veel andere provider maken hier gebruik van om hun diensten aan te bieden. Wij zijn erg fan van de nieuwe Alles in 1 abonnementen van KPN.

3. Tele2

Een goedkope aanbieder van internet en TV

Internet van Tele2 is fantastisch
Het internetpakket van Tele2 wordt steeds populairder. Meer en meer klanten weten de weg naar Tele2 te vinden. Hun diensten worden aangeboden via ADSL en glasvezel. Je kiezen voor alleen internet, internet + TV of een compleet internet, tv en bellen pakket. Een abonnement is eenvoudig af te sluiten via hun website. Ook je mobiele aansluiting kun je bij deze aanbieder gemakkelijk onderbrengen. Profiteer ook in mei 2024 weer van extra voordeel!

Wat is de beste internet provider van Nederland?

Dat is voor iedereen verschillend. Het is namelijk erg afhankelijk van de mogelijkheden op jouw postcode. Door de postcodecheck te doen kun je bekijken wel type verbindingen (ADSL, Kabel of glasvezel) er op jouw adres beschikbaar zijn. Vervolgens kijk je naar de verschillen in snelheid, TV aanbod en prijs. Op basis daarvan kun jij voor jezelf bepalen wat de beste provider voor jou is. Tegenwoordig is geen enkele aanbieder van internet en TV slecht. Iedereen moet zich houden aan wet en regelgeving en in de basis zijn alle snelheden prima voor huis, tuin en keukengebruik. Voor gezinnen met kinderen, gamers of zakelijke klanten kan een extra stukje snelheid wel het verschil maken. Providers als KPN en Ziggo kunnen hier goed mee overweg. Bekijk de actuele aanbiedingen van mei 2024 om een te bekijken of er voor jou een aantrekkelijk actie bij zit.