Internet abonnementen vergelijken

Gratis alle populaire aanbieders van Nederland in 1 overzicht vergelijken. 

Wekelijks 25.000+  vergelijkingen. Altijd de laagste prijs en de beste aanbiedingen. 

Gratis overstapservice en hulp bij online afsluiten. 100% installatiegarantie!


Als u eenmaal bent begonnen met vergelijken van bijvoorbeeld Ziggo of KPN, laat het dan ook zeker niet bij deze ene keer. En laat het ook zeker niet alleen bij internet, maar vergelijk voor alles. Of het nou verzekeringen zijn of dat het om energie gaat, overal zou u voor uzelf moeten uitzoeken of het mogelijk is om elders goedkoper van dezelfde diensten gebruik te maken. Dat geldt dus ook met name voor internet, want het goedkoopste internet scheelt al gauw enkele tientjes per maand met het duurste internet.

Welkomstbonus internetpakket juli 2024
Een groot voordeel van vergelijken en zo nu en dan ook weer de overstap maken naar een nieuwe provider is dat u telkens kunt profiteren van grote welkomstbonussen. Dit kan in de vorm zijn van een gratis cadeau dat u krijgt bij uw goedkope internet, maar natuurlijk ook een flinke welkomstkorting voor een x aantal maanden. Moet u eens nagaan wat u hier allemaal mee kunt besparen. En het jaar daarop kunt u het eigenlijk gewoon weer dunnetjes overdoen met een andere provider. Dat is waarschijnlijk de meest rendabele manier van goedkoop internet.

Overstappen is niet moeilijk
Veel mensen denken dat overstappen naar een goedkopere internet provider moeilijk is en dat het een heel gedoe is. In werkelijkheid valt dit echter reuze mee en zult u zelf ervaren dat het allemaal heel snel geregeld is. U hoeft in de meeste gevallen niet eens zelf de boel aan te sluiten, want daar wordt gewoon iemand voor gestuurd. Wat houdt u dus nog tegen? Het maakt niet uit waar je woont. Of dit nou Amsterdam, Rotterdam of Groningen is. 

Abonnementen en pakketten vergelijken juli 2024

Vaak werken provider met verschillende abonnementsvormen, maar de meest voorkomende is het abonnement van 1 jaar. Dit houdt dus in dat u na 1 jaar weer kunt overstappen zonder dat het u extra geld kost. Stel nou dat u dus inderdaad voor een abonnement van 1 jaar kiest en u krijgt als welkomstcadeau van de provider een flinke korting voor maar liefst 9 maanden. Dan kunt u dus heel veel geld besparen en betaalt u uiteindelijk maar 3 maanden de normale abonnementskosten. Na 1 jaar zit u nergens meer aan vast en kunt u gaan en staan waar u zelf wilt. Vervolgens kiest u een andere provider met een soortgelijke actie waarbij u eigenlijk hetzelfde doet.

Waarom de hoge korting bij goedkoop internet?
Providers geven de hoge korting omdat ze voor zichzelf berekend hebben dat een groot deel van de mensen die bij hun een internet abonnement afsluit na het eerste jaar gewoon klant blijft. Omdat ze dat allemaal van tevoren hebben berekend kunnen ze dus makkelijk de hoge korting geven als ze vooraf toch al weten dat bijvoorbeeld 90% daarna gewoon klant blijft. Ze hebben dan als aanbod het goedkoopste internet dus zullen ze ook veel klanten trekken. Dat is nog eens slimme marketing. Nu u dus weet kunt u daar dus handig op inspelen.

Goedkoop internet contract

Hoe goedkoop kan internet eigenlijk zijn? En is dit dan kwalitatief nog wel goed of niet? Als dat vragen zijn die door uw hoofd spoken kunt u het beste even onderstaand artikel lezen waarin we hier een antwoord op geven. U kunt al een internet aansluiting krijgen voor nog geen 10 euro per maand. Dit gaat dan uiteraard niet om het normale bedrag, maar veel internet providers geven een flinke korting als u kiest voor een internet abonnement bij hen. Zo ook bijvoorbeeld Telfort en Youfone. Daar heeft u dus al voor minder dan 10 euro per maand internet. Dit geldt dan vaak voor de helft van de contractperiode. Na de contractperiode wordt dit dan wel iets meer, maar u heeft dan al wel heel veel geld in uw zak gehouden.

Betrouwbaar en snel internet
Het internet van Online en Tele2 is ondanks dat ze dus de goedkoopste internet aanbieding hebben wel betrouwbaar. Dat mag u ook verwachten van deze 2 grootmachten en dat krijgt u dan ook. Overigens kunt u bij beide ook nog uit diverse varianten kiezen, wat wil zeggen dat er meerdere internet snelheden beschikbaar zijn. We hebben het nu alleen over 2 providers, maar uiteraard zijn er nog meer providers die met kortingen adverteren waar u van kunt profiteren. Doe dus een vergelijking en kom er achter.