Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Alles in 1 pakket

Ben jij op zoek naar een compleet pakket voor internet, TV en bellen? Dan kun je kiezen voor een alles in 1 pakket. Dit is een contract waarbij je alles losse diensten bij dezelfde provider afsluit. Dit heeft heel veel voordelen voor jou als klant. Hieronder kun je onze top 5 redenen lezen waarom wij denken dat een compleet 3-in-1 pakket voor jou geschikt is.

 • Overzichtelijke (gecombineerde) facturen
 • Altijd extra korting door diensten samen te voegen
 • 1 aanspreekpunt voor service en problemen
 • 100% installatiegarantie en monteur op lokatie
 • Een contract voor 1 jaar of 2 jaren
 • Zowel op glasvezel, kabel en ADSL/VDSL

Alles in 1 vergelijken

Wil jij direct kijken welke goedkoopste provider voor abonnementen voor internet, tv en bellen voor jou geschikt is? Vul dan de vergelijker hieronder in. Zo kun jij binnen enkele minuten al een dienst afsluiten. Overstappen gaan eenvoudig online en je wordt hierbij geholpen door de klantenservice. Ook in juli 2024 zijn er diverse aantrekkelijke aanbiedingen waar jij van kunt profiteren. Vul hieronder de postcodecheck in en start met vergelijken van Alles in 1 pakketten.

Welke alles-in-1 abonnementen zijn er?

Op dit moment biedt eigenlijk elke provider in Nederland wel een alles in 1 contract aan. Binnen deze pakketten zit natuurlijk veel verschil. Om jou een idee te geven waar je op moet letten bij het afsluiten van een 3-in-1 pakket in juli 2024 hebben we hieronder een aantal tips voor je opgesomd. Op basis van deze adviezen kun jij gericht de providers van alles in 1 pakketten vergelijken. Natuurlijk moet je wel altijd eerst de postcodecheck doen.

 1. Er zit veel verschil in internetsnelheid. Dit varieert van 20 mb/s tot wel 500mb/s.
 2. Niet elke provider biedt glasvezel aan. Zo zit Ziggo op de kabel en KPN of bijvoorbeeld glasvezel en ADSL. Er zijn ook aanbieders die uitsluitend fiber pakketten aanbieden of juist de tragere ADSL / VDSL lijnen.
 3. Binnen het internet, TV en bellen pakket is vooral televisie het aspect waar veel verschil in te vinden is. Denk dan aan zenderpakketten, opties als opnemen, terugkijken, begin gemist en premium pakketten als sport en film. Natuurlijk neemt ook de mogelijkheid voor on-demand kijken in populariteit toe.
 4. Qua bellen biedt eigenlijk elke alles in 1 provider wel de mogelijkheid voor onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand (en optie voor mobiel bellen en buitenland bellen).
 5. Als laatste zit er ook veel verschil in de prijs die je betaal voor een 3-in-1 abonnement. Er zijn providers die kortingen bieden die oplopen tot wel €10 per maand voor 1 jaar. Gemiddeld ontvang je wel meer korting dan wanneer je uitsluiten internet + TV afneemt. Let goed op de acties en aanbiedingen pagina op onze website voor meer informatie.
Goedkoopste alles in 1 pakket vergelijken

Wil jij weten wat de goedkoopste aanbieder is van deze combinatie contracten voor internet + TV + bellen? Kijk dan deze eens naar Ziggo en XS4ALL. Het maakt niet uit of je nou woont in Drenthe of Noord Holland. Overal zijn de prijzen hetzelfde. Wel kan de beschikbaarheid anders zijn. Prijzen variëren tussen de €35 en €95 per maand. Hoe uitgebreider pakket je kiest, hoe meer je betaald. Vraag je dus altijd goed of je alle opties van een alles in 1 pakket wel gebruikt.

Wat is het beste 3-in-1 pakket?

Daarop is niet een standaard antwoord te geven. Wij hebben zelf de voorkeur voor Ziggo en KPN, maar ook telfort, Caiway en youfone hebben goede opties. Let op de kwaliteit van de modem, router en WiFi. Het is namelijk belangrijk dat je goede hardware in huis hebt om het snelle internet ook te kunnen ontvangen en internet storingen te minimaliseren. Heb je vaak problemen met internet en TV buitenshuis? Dan kun je ook 4G voor thuis overwegen.