Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet providers vergelijken mei 2024

De meeste Nederlanders kiezen tegenwoordig voor een Internet en TV pakket. Vanaf zo’n €35,00 per maand heb je al een abonnement met een prima downloadsnelheid en televisiepakket. Met behulp van onze internet en TV vergelijker vind je snel en eenvoudig een pakket dat past bij jouw wensen. 

 • De meeste providers bieden een pakket met interactieve TV en Internet
 • Voor één vaste prijs alle bekende Nederlandse zenders + internet
 • Bij alle aanbieders gaat het om digitale TV. Meestal kan je gratis terugkijken
 • Voor opnemen, terugspoelen en pauzeren kan een meerprijs gelden
 • TV + Internet pakketten zijn er op basis van ADSL, Kabel en Glasvezel

Welke internet en tv providers zijn er?
Welke pakketten zijn nu beschikbaar op jouw adres? Het aanbod is zeer wisselend per regio. Het internet aanbod in Friesland kan weer heel anders zijn dan in de regio Drenthe of Utrecht. Gelukkig hoef je dat niet allemaal zelf uit te zoeken. Met behulp van onze internet en TV vergelijker vind je razendsnel de goedkoopste provider die voor jou beschikbaar is. Vul hieronder de gevraagde velden in, en stap binnen een paar minuten over naar de goedkoopste aanbieder.

Goedkoopste digitale televisie en internet mei 2024

Niemand wil te veel betalen voor internet en televisie. Het zijn maandelijks terugkerende kosten die je zo laag mogelijk wil houden. Immers: hoe lager je vaste lasten, des te meer je over houdt voor andere leuke dingen. Besparen op internet en TV is dus altijd een goed idee. Hieronder vind je 5 tips voor een goedkoper TV + Internetpakket in mei 2024.

 1. Kies een downloadsnelheid die bij jou past. Kies niet voor een megasnel glasvezel-pakket als je geen intensieve internet-gebruiker bent
 2. Kijk goed naar het TV Pakket: veel aanbieders bieden handige functies als live pauzeren, opnemen en terugkijken. Maar is dat echt nodig? Het is vaak relatief duur, dus alleen interessant als je het daadwerkelijk gebruikt.
 3. Kijk ook uit met dure TV-pakketten. Fox Sports of HBO zijn leuke extra zenders, maar maken jouw TV en internet pakket ook erg duur.
 4. Vergelijk ieder jaar opnieuw! De prijzen en welkomstkortingen wisselen razendsnel. Zorg dat je elk jaar opnieuw een vergelijking maakt. Ergens anders goedkoper? Bel dan met jouw huidige provider dat je overweegt over te stappen, mogelijk krijg je een extra korting om te blijven.
 5. Wil jouw huidige provider niet mee met deze lagere prijs? Wees dan niet bang om over te stappen. De meeste providers doen mee met de gratis overstapservice. Je hoeft dan bijna niets zelf te doen. Jouw nieuwe provider regelt het opzeggen van jouw huidige contract. Je hoeft alleen een nieuwe router te installeren en klaar!
 6. Check altijd de aanbiedingen van prijsstunters als Telfort en Youfone. Misschien niet de allergrootste namen, maar zij bieden wel een uitstekend pakket tegen een zeer scherpe prijs.

De populairste aanbieders van alles in 1 pakketten met TV

Veel providers bieden pakketten met TV en Internet. Vaak kan je hier heel voordelig ook vast bellen (al vanaf €1,00 per maand) of je mobiele abonnement aan toevoegen. Dit betreft dus het alles in 1 pakket. De meest populaire aanbieders van internet + TV abonnementen in mei 2024 sommen we hieronder nog even voor je op.

 1. KPN,: Een betrouwbaar netwerk, uitgebreide digitale TV en een uitstekende klantenservice. Helemaal interessant als je jouw mobiele abonnement al bij KPN hebt.
 2. Ziggo: Je profiteert van snel internet via de kabel (tot 400 Mbp/s) en natuurlijk gratis Ziggo Sports waarmee je o.a. kijkt naar Formule 1 en buitenlands voetbal. Ook te combineren met Vodafone!
 3. T-mobile: combineert supersnel internet (glasvezel) met heel lage prijzen. Een handige Live TV App waarmee je overal en altijd TV kunt kijken. Combineer je het met mobiel? Dan ontvang je nog meer extra’s en korting. Voor het buitengebied kan je bij T-mobile ook gebruik maken van 4G voor thuis.