Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Begin Gemist

Schakel je net te laat in voor jouw favoriete TV-programma? Geen probleem! Dankzij de optie Begin gemist, Kijk vanaf begin of Replay TV (Ziggo) kan je een programma met 1 druk op de knop vanaf het begin bekijken. Je mist dus nooit meer iets van jouw favoriete TV-programma’s. Op deze pagina lees je meer over deze functie. Welke providers bieden het aan, voor welke zenders geldt het, en wat zijn de kosten?

  • Wil je weten of jij Begin Gemist kunt gebruiken? Open de TV-gids en zoek naar het speciale icoontje
  • De functie werkt zolang het programma wordt uigezonden. Is het afgelopen? Dan kan je het niet meer vanaf begin bekijken
  • Wel kan je veel programma’s van de grote Nederlandse zenders terugkijken
  • Bij de meeste providers (KPN, Stipte, Telfort, T-Mobile, XS4ALL en Ziggo) is het gratis inbegrepen
  • Bij Online kost de functie €5,00 per maand
  • Fiber en Tele2 bieden geen optie voor Begin Gemist of Kijk vanaf Begin

Kan ik kijk vanaf begin voor alle zenders gebruiken?

De optie “kijk vanaf begin” is niet geschikt voor alle zenders. De meeste providers maken onderscheid tussen de Nederlandse Publieke Omroep (NPO1, 2 en 3), de commerciële zenders (denk aan RTL4, SBS7, Net5) en overige zenders als FOX of 24 Kitchen.

  • Programma’s op NPO 1, NPO 2 en NPO 3 kan je bij de meeste providers gratis vanaf het begin bekijken
  • Voor de zenders RTL4, RTL5, RTL7, RTL8, SBS6, SBS9, NET5 en Veronica moet je vaak een extra bedrag per maand betalen
  • Voor overige zenders als Fox, Ziggo Sport, Eurosport, Discovery, etc. is de functie “begin gemist” vaak helemaal niet beschikbaar

Kan ik begin gemist gebruiken?
Wil jij weten of deze functie binnen jouw Internet, TV en Bellen pakket beschikbaar is? Je kunt het heel eenvoudig zelf controleren door de TV aan te zetten, de TV-gids te openen, en te zoeken naar de optie “kijk vanaf het begin”. Vermoedelijk is dit gewoon mogelijk voor NPO1, 2, en 3. Voor de commerciële Nederlandse zenders moet je al een iets duurder pakket nemen. Voor de overige zenders is het vaak niet mogelijk.

Wil jij overstappen naar een provider waar je standaard TV-programma’s vanaf het begin kunt bekijken? Open onze vergelijker, en zoek naar het kopje “televisie”. Klik op “TV Opties”, en vervolgens selecteer je de optie “Begin gemist”. Je vergelijkt nu alleen nog providers en abonnementen waarbij je gebruik kunt maken van Replay TV. Je kunt ook andere filters gebruiken als Online tv kijken, Pauzeren of Terugspoelen.