Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Pluspakket

Heb jij een televisie-abonnement maar wil je meer zenders? Ben je fan van buitenlandse TV of films en series? Heb je kinderen die graag TV kijken? Dit zijn zomaar wat redenen om te kiezen voor een pluspakket bij je provider. Er zijn heel veel verschillende uitbreidingen te bestellen (denk aan sport, specifiek alleen films of buitenlandse kanalen). Toch is er vaak ook een pakket dat van dit alles een beetje heeft. Je betaald dan een bedrag tussen de €5 en €10 extra en krijgt hiervoor soms tientallen extra zenders.

TV Pluspakket vergelijken en afsluiten

Om een TV pluspakket af te kunnen sluiten heb je altijd een basisabonnement nodig met minimaal internet en televisie. Heb je dit nog niet, of wil je overstappen naar een goedkopere aanbieder? Dan kun je hieronder direct alle actuele aanbiedingen met elkaar gaan vergelijken. Eventueel kun je direct het pluspakket aanklikken om te kijken wat de tarieven in juli 2024 zijn bij de verschillende providers. Overstappen kan al binnen 5 minuten.


Welke zenders zitten in dit pakket?

Dit verschilt per aanbieder maar over het algemeen kunnen we zeggen dat je een mix zult ontvangen van verschillende genres en landen. Van nick Jr, BabyTV en Boomerang tot NPO politiek, Discovery science en world, animal planet, Eurosport, NPO extra, MTV en Nick music. Van kinder programma’s tot muziek, van politiek tot buitenlands nieuws en sport. Een enorme diversiteit dus.

Waar kan ik plus TV kijken?

Je provider maakt dit extra plus-zenderpakket beschikbaar op je huidige abonnement. Dat betekend dat je jouw interactieve ontvangers even opnieuw moet opstarten. De nieuwe extra PLUS-zenders zullen dan automatisch verschijnen. Vaak zijn dit kanalen dit tussen de zender 50 en 200 zitten. Je kunt natuurlijk je nieuwe zenders overal bekijken waar je normaal ook TV kunt kijken. Denk dan aan de diverse apps voor iPad, Telefoon en TV maar ook gewoon online in je browser. Thuis en onderweg!

Wat kost het pluspakket?

De kosten voor het PLUS aanbod is zeer wisselend. Bij Telfort en KPN betaal je zo’n €10 per maand. Bij tele2 is dit €7 per maand (automatisch bij de factuur op). Bij Caiway ben je rond de €11 per maand kwijt en T-Mobile rekent hiervoor €3,75 per losse module. Ook bij Ziggo, online.nl en NLE zijn deze services aan te zetten. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een service als Amazon prime video.