Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Film1

Film1 en Sport 1 zijn sinds 2006 de opvolger van Canal+. Na vele overnames en verschuivingen is Film1 sinds maart 2015 in handen van Sony Pictures Television. Film1 biedt zowel films als series aan, maar is vooral bekend van de film premières. Wanneer je een abonnement afsluit bij Film1 ontvang je de volgende kanalen: Film1 Première, Action, Comedy & Kids, Spotlight en Sundance. Ook kun je gebruik maken van Film1 GO. Deze aanbieder is een grote concurrent van Netflix en Videoland en wordt door diverse providers aangeboden zoals KPN. Kies eerst een geschikt alles in 1 abonnement of internet + TV contract voordat je een account neemt bij deze on-demand dienst. Je hebt namelijk wel snel internet nodig. Natuurlijk vind je in onze vergelijker alleen maar de beste en goedkoopste providers.


Wat is Film 1

Film1 produceert zelf geen films. Wel bieden zij als eerste online platform films aan (Natuurlijk illegaal netwerk als Popcorn Time niet meegerekend). Hoe goed deze films ook zijn en ook zeker de moeite zijn om te bekijken hebben wij niet het idee dat Film1 genoeg aanbiedt voor de prijs die ze vragen. Andere On Demand aanbieders bieden zelf geproduceerde series aan of hebben het alleen recht op populaire zenders, hiermee onderscheiden zij zich en dat trekt abonnementhouders.

Hoe werkt het Film1 pakket?

Zoals al eerder vermeldt, biedt Film1 zowel haar aanbod aan op de 5 televisiezenders als op de website van Film1. De website is zeer duidelijk en is zeer gebruiksvriendelijk. De informatie per film of serie is ook erg uitgebreid en duidelijk. De prijs verschilt per aanbieder, maar de adviesprijs is 15,50 euro. Voor meer informatie kunt de u de website van Film1 raadplegen. Het is een aanbieder die vooral gericht is op de echte klassieke filmliefhebber. Hun interface is eenvoudig en de zoekfunctie werkt prima. Verder heeft deze aanbieder ook veel mogelijkheden voor kinderen. Het totaalaanbod vinden we niet volledig. Dit maakt dat de prijs-kwaliteit verhouding wat minder is.

Hoe kan je Film1 afsluiten?

Film 1 is af te sluiten via je provider of via film1.nl. Het is een maandelijks abonnement (startend vanaf €7,99 per maand). Wanneer je een account hebt kun je inloggen waar en wanneer je wilt. En het mooie is; je kunt overal op kijken: kijk direct de nieuwste films via de Film1-apps of de Film1-website en stream via Chromecast™, AirPlay® of PlayStation® naar je televisie. Je kunt natuurlijk ook nog andere zenderpakketten bij je provider afnemen.