Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Netflix kijken via interactieve televisie

Netfilx is een van de meest populaire Video On Demand diensten van Nederland. In 2013 werd Netflix in Nederland geïntroduceerd. En sindsdien is het razend populair. Inmiddels hebben zo’n 2,5 miljoen mensen al een abonnement. En dat is ook niet vreemd. Vanaf slechts €7,99 per maand heb je toegang tot de beste en meest populaire series en films. 

  • Netflix is een Amerikaanse video streamingdienst die sinds 2013 actief is in Nederland
  • Via Netflix kijk je naar duizenden films, series en documentaires
  • Het bedrijf is ook bekend vanwege de zogeheten Netflix Originals. Dit zijn films, series en docu’s die het bedrijf zelf produceert en dus exclusief via Netflix te zien zijn
  • Een abonnement is beschikbaar vanaf €7,99 per maand. Wil je HD kijken en op 2 schermen tegelijk kijken? Dan zit je op €10,99? Het abonnement met Ultra HD op 4 schermen kost €13,99 per maand

Soortgelijke diensten zijn o.a. Videoland en Film1. Kijk je graag naar live Sport? Zie ook de Fox Sports pakketten

Hoe kijk ik Netflix via mijn TV-pakket?

Allereerst is het goed om op te merken dat jouw Netflix abonnement altijd losstaat van een TV-abonnement bij bijvoorbeeld KPN of Ziggo. Je moet het dus zien als een extra dienst, de kosten komen bovenop het normale pakket. Omdat providers zien dat deze streamingdienst zo populair is, hebben zij het je nog wat gemakkelijker gemaakt. Vaak kan je Netflix direct benaderen vanaf je TV-menu. Je hebt het dan altijd bij de hand, en hoeft dit niet via Chromecast of Smart-TV te doen. 

  1. Ben je klant bij KPN, Telfort of XS4All? Dan zit de Netflix App in het Interactieve Menu
  2. Open het menu voor interactieve TV
  3. Klik op “meer” om alle beschikbare Apps te bekijken
  4. Kies nu voor het Netflix Icoon.
  5. De App opent. Log-in, en kijk direct naar al je favoriete films en series

Soms is het ook mogelijk om extra korting te krijgen via jouw internet en TV provider. Dergelijke Netflix aanbiedingen delen wij natuurlijk met jou via Internethunter.nl!