Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Kidspakket

Heb jij kinderen die graag films en series kijken? En zijn deze kinderen tussen de 2 en 12 jaar oud? Dan is het kids pakket wellicht iets voor jou. Een veilige manier om kinderen naar de TV te laten kijken, zonder reclame en altijd met veilige content. De Nederlandse providers bieden bijna allemaal een televisiepakket voor kinderen aan. Wel zit er wat verschil in kids-zenderaanbod. Op deze pagina lees jij alles over dit zenderpakket en vind je meer informatie over hoe je dit snel en gemakkelijk online kunt afsluiten.

Een zenderpakket voor kinder afsluiten

Anders dan bij Netflix of Videoland heb je bij kinder televisie wel een actief tv-abonnement nodig. Het is namelijk een add-on op het regulier tv aanbod. Er zijn veel extra pakketten te bestellen, waaronder dus die voor de kleintjes. Hieronder kun jij op basis van je postcode en huisnummer combinatie bekijken welke providers op jouw adres kunnen leveren. Je kunt vervolgens je abonnement samenstellen (inclusief TV aanbod voor kinderen) en filteren op de goedkoopste prijs of de beste provider qua beoordelingen. Een contract afsluiten is daarna niet ingewikkeld meer. Klik op “bekijken” om direct naar de aanbieding te gaan.


Welke zenders zitten er in het kidspakket van KPN en Telfort?

Het aanbod van Telfort en KPN (en nog meer providers die gebruik maken van het netwerk van KPN) kunnen het volgende bieden: Disney Junior, Nick Toons, Nick Jr., Nick Music en Baby TV.

Wat is het aanbod voor kinderen bij Ziggo?

Op dit moment kun je bij Ziggo kijken naar de volgende zenders: Baby TV, Pebble TV, Disney Junior, Cartoon Network en Nicktoons.

Tele2 heeft het pluspakket

Ook Tele2 bieden een speciaal pakket aan met kinderzenders (gecombineerd met een groot aantal andere zenders). De maandelijks kosten zijn iets hoger maar je hebt dan wel Telekids bijvoorbeeld.

T-mobile met Kids & Music

Bij de provider T-mobile kun je ook kiezen voor een gecombineerd pakket met veel muziek een kinder televisie. Qua kinderzenders kun je hier kijken naar onder andere Nickelodeon Junior, Nick Toons, RTL Telekids, Pebble TV, BabyTV, Boomerang TV en Duck TV.


Waarom TV pakket voor kinderen afsluiten?

Veel kinderen vinden TV kijken erg leuk. Niet alleen die van 8 of 10 jaar maar ook baby’s en peuters zitten regelmatig enkele uren per week voor de televisie. Spelenderwijs leer je namelijk voor van televisie (natuurlijk wel met mate!). Zo leren de kleintjes alvast wat engelse woordje of rekenen. Deze pakketten kun je vaak maandelijks aan- of uitzetten. Hierdoor kun je het vrijblijvend proberen. Baby programma en kleuter TV is 100% veilig. Je zult nooit iets tegenkomen dat niet voor deze doelgroep bedoeld is. Dat maakt dat jij je kleintje met een gerust gevoel voor de TV kunt zetten. Wist jij dat er ook speciale buitenlandse zenderpakketten zijn?