Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Pathé Thuis

Met Pathé-thuis kun je films bekijken die net uit de bioscoop in zeer hoge beeldkwaliteit. En ze bieden meer, het aanbod wordt wekelijks geüpdatet met nieuwe titels. Alle films die worden aangeboden zijn voorzien van Nederlandse ondertiteling of er wordt Nederlands in gesproken. Hoe deze dienst werkt leggen we verder uit op deze pagina. Wel moet je natuurlijk een snelle internetverbinding hebben om met goede kwaliteit (HD / 4K) deze on-demand film-aanbieder te kunnen gebruiken. Hieronder kun je alle actuele internet pakketten vergelijken en de goedkoopste direct afsluiten. 


Hoe werkt Pathé Thuis

De uitstraling ziet er goed en verzorgt uit. Door middel van de grote menu knoppen is alles goed overzichtelijk en is alles dus goed te vinden. Als je op een film klikt staat er een uitgebreide lijst aan informatie over de film. Onderaan de pagina staat een blok met “Wat dacht je van”. Hierin worden films ten toon gesteld die passen bij de film die je aan het kijken bent. Pathé-thuis kun je bekijken op PC/laptop, tablets, Smart TV en game consoles. Het ziet er op al deze platformen hetzelfde uit waardoor het er erg vertrouwt uit ziet.

Wat kosten films via Pathé on demand?

Bij Pathé-thuis betaal of huur je per film. Deze kun je betalen via iDeal, PayPal of met je creditcard. Wat ook erg handig is, is dat je tegoed op je account kunt zetten. Waardoor je met één betaling, meerdere films kunt kopen. De prijzen van de films verschillen heel erg. Als je kiest om een film te huren, betaal je tussen de 2 en 5 euro. Als je kiest om een film te kopen, betaal je ongeveer tussen de 12 en 19 euro. Naarmate de film ouder wordt, neemt de prijs af. Bij enkele films heb je ook nog de keuze in beeldkwaliteit, bij HD betaal je dan 2 euro meer dan wanneer je kiest voor SD kwaliteit.


Wat kan ik kijken via pathe-thuis.nl

Er is een groot aanbod aan films beschikbaar. Alles in de categorieën Actie, Animatie, Avontuur, Documentaire, Horror, Familie, Misdaad, Oorlog, Western, SciFi, Thrillers, Romantiek, Fantasie, Drama en ga maar door. Voor iedereen is er wel iets leuke beschikbaar. Je hebt wel een snel glasvezel abonnement nodig om de films op goede hoge kwaliteit te kunnen streamen.

De top 10 films bij Pathé

Wat dacht je van top films zoals, “a star is born, peppermint, searching, the nun, Doris, split, the Meg, The Equalizer 2, Crazy Rich Asians, Mamma Mia, Final Score of Alpha? Naast veel Nederlandstalige movies vind je ook veel buitenlands aanbod (Pirates of the Caribbean, Maze runner, Escape plan, Fifty Shades, Thor etc..).

Wat zijn de Voordelen en Nadelen?

Grote voordelen van deze on demand video / film aanbieder is de betaalstructuur. Je zit nooit vast aan een abonnement. Dit maakt het overzichtelijk. Het aanbod is groot en divers. Je hebt veel mogelijkheden qua devices (smart TV, laptop, telefoon, iPad etc), Nadeel is dat er geen films zijn te kijken die nog in de bioscoop draaien en dat er geen aanbod van series is (dat kan wel bij Netflix en Videoland).