Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Ziggo Sport

Ben jij klant van Ziggo (of KPN, Telfort, Tele2 T-Mobile)? Dan kun jij Ziggo sports afsluiten. Een extra zenderpakket voor de sportliefhebber. Kijk de beste voetbalwedstrijden, racings, gold duel, tennis, NBA, rugby, atletiek en meer. Alles komt voorbij bij dit sportpakket. Wij vinden dit het meest complete zenderaanbod voor de liefhebber van extra sport. Wil je nooit meer iets missen? Kijken hoe de profs presteren? Altijd actuele standen en wedstrijden kijken? Dan wordt het tijd om zit pakket af te sluiten. Op deze pagina lees jij alles over dit complete sportieve-abonnement.

Ziggo Sport totaal Afsluiten

Je hoeft niet perse bij Ziggo klant te zijn om dit zenderpakket af te kunnen sluiten. Ook klanten van andere providers kunnen profiteren van dit te gekke sportpakket. Hoe? Door een uitbreiding op je huidige internet + tv pakket af te bestellen. Hieronder kun je direct een nieuw contract afsluiten en/of overstappen naar een andere aanbieders voor internet en TV. Bestel direct het Ziggo Sports totaal abonnement bij je nieuwe contract. Zo geniet je direct van de beste wedstrijden en toernooien van over de hele wereld.


Hoe kan ik naar sport kijken?

Het grote aanbod is zowel online als via apps op telefoon, tablet en TV te bekijken. Natuurlijk ook gewoon via je televisie-tuner. Of je nou thuis bent of onderweg televisie wilt kijken en je favoriete voetbalwedstrijd wilt volgens; alles is mogelijk. Er is ook Ziggo Sport Totaal Go. On the Go content streamen of terugkijken. Dus ook wanneer je een wedstrijd of toernooi hebt gemist. Dit kun je doen via 6 verschillende zenders; Select, Voetval, Racing, Golf, Docu en Extra. Hieronder leggen we per sport-zender kort uit wat je kunt verwachten.

Wat is Ziggo Sport Select

Dit is misschien wel het belangrijkste kanaal in dit pakket. Denk dan aan alle grote populaire internationale voetbalwedstrijden, golf, tennis, Formule 1, NBA basketbal en atletiek. Het gaat hier om alle hoogtepunten en belangrijke niet te missen events.

Wat is Ziggo Sport Voetbal

Dit is een zender voor de echte voetballiefhebber. Bekijk alles van EFA Champions League, de EK- en WK-kwalificatie, de Engelse Premier League tot aan de Italiaanse Serie A, de Spaanse La Liga, de Portugese Liga en de Belgische Jupiler Pro League.

Wat is Ziggo Sport Racing

Fan van Max verstappen? Dan moet je dit race-pakket zeker gaan volgen. Naast alle Formule 1-races, de GP2 en GP3 zijn ook alle races uit het Europees Formule 3-kampioenschap, de DTM, de Porsche Super Cup, de NASCAR Sprint Cup Series en de IndyCar-series live te volgen

Wat is Ziggo Sport Golf

Leuk om te kijken hoe anderen een balletje slaan? Met het golf-pakket zit je nooit zonder spannende beelden van de belangrijkste golf wedstrijden en toernooien uit de Europese en Amerikaanse Tour. Ook de vier Majors, de Ryder Cup en het World Golf Championship en LPGA.

Wat is Ziggo Sport Docu

Hou jij van geschiedenis? Dan zijn de Ziggo Sports totaal documentaires zeker interessant voor jou. Kom meer te weten over jouw favoriete sportlegende. Van tennis tot boksen, en voetbal tot vergeten sporten.

Wat is Ziggo Sport Extra

Dit is een extra kanaal voor het volgende van live toernooien en wedstrijden. Natuurlijk kan op het select-kanaal niet alles worden uitgezonden. Mochten er tegelijkertijd meerdere populaire sporttoernooien plaatsvinden is dat op dit extra kanaal live te volgen.

Wat kost dit pakket?

De gemiddelde kosten zijn €15 per maand. Soms ontvang je de eerste maanden gratis of bijvoorbeeld de eerste 3 maanden een korting van €7,50 per maand. Toch ben je doorgaans zo’n €150 per jaar kwijt aan dit pakket. Duur? Ja, maar dan heb je ook wat. Een zeer compleet aanbod. Een prima prijs/kwaliteit verhouding.