Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Reeuwijk

Snel direct alle internetproviders in Reeuwijk vergelijken? Het aantal internet en tv abonnementen is werkelijk enorm. Het loopt van Telfort tot aan Youfone, er is bijna té veel keuze. Onze vergelijker van TV en Internet pakketten helpt jou met het kiezen. Vergelijk zonder moeite de populaire providers en ontdek het meest geschikte internet contract dat aansluit op jouw verbruik en wensen. Liever bellen, tv en internet in een alles-in-1 pakket samentrekken? Ook daar kun jij voor kiezen! Verder tref je via onze vergelijker belangrijke informatie over thema’s als overstappen van internet aanbieder of populaire pakketten.
ProvincieZuid-Holland
GemeenteBodegraven-Reeuwijk
Gemiddelde downloadsnelheid59Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid22Mb/s
Gemiddeld verbruik187GB p/maand
Gemiddelde kosten€45,50 p/maand
Populaire aanbiederTele2

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden in mei 2022 enorm veel internet providers in Reeuwijk die bij elkaar weer honderden verschillende interessante en voordelige TV en internet abonnementen in mei 2022 mogen aanbieden. De acties van de goedkoopste provider, en vaak ook een cadeautje als een Bol.com cadeaubon zijn meestal geen week hetzelfde. Dus, hoe bekijk jijmoeiteloos een scherp geprijsd en stabiel TV + internet abonnement? Internethunter helpt jou met vergelijken. Geef gelijk jouw gegevens in, bekijk de beschikbare providers en kies meteen het internet pakket die het goedkoopste is. Belangrijk: vaak is ADSL-internet in Reeuwijk het goedkoopste.

5 TV en Internet bespaartips
 1. Neem alle diensten bij één internetaanbieder. (Zie ook voordelen van het alles in 1 pakket.)
 2. Kies een internetsnelheid die bij jou past. Voor het huis-tuin-en-keuken gebruik heb je geen 200 Mb/s nodig.
 3. Neem niet alle dure opties als o.a. extra betaalde kanalen. Zulke kanalen zorgen voor onnodige hoge tarieven.
 4. Schrap jouw TV-abonnement. Er zijn online veel stream-services beschikbaar (populair zijn o.a. Netflix of NPO).
 5. Ga jaarlijks vergelijken. Houdt jaarlijks grip op de prijsontwikkelingen en bekijk zelf of je elders goedkoper bent.

Welke internetproviders zijn er in Reeuwijk?

In Reeuwijk zijn er behoorlijk veel internet pakketten actief. Denk aan T-Mobile, Ziggo, KPN en Online.nl. Door ADSL, de televisiekabel, en mogelijk zelfs glasvezel. Checken welke goedkope abonnementen in Reeuwijk mogelijk zijn? Versterk je persoonlijk adres, en vergelijk gemakkelijk de aanwezige providers in jouw straat in mei 2022. Veel gekozen internetproviders zijn Caiway, NLE of KPN. Internetaanbieders in Reeuwijk hanteren relevante losse internet contracten, Televisie + Internet contracten, en niet te vergeten 3-in-1 pakketten. Speciale 4-in-1 pakketten zijn hier ook erg populair. Middels quad play constructies voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
kpn internet

Internet van KPN

Wat voor jou? KPN biedt in Reeuwijk internet en TV. Een stabiele internetverbinding, en 100% installatiegarantie.

 • Voordelig Spotify Premium
 • 40+ HD zenders
 • Lage maandprijs
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo biedt internet & televisie middels kabelverbinding in Bodegraven-Reeuwijk. Gewoon snel internet, aantrekkelijk geprijsd.

 • Veilig online pakket
 • Begin gemist
 • Goedkope maandtarieven
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis verkoopt aantrekkelijke internet tarieven in Zuid-Holland voor mei 2022. Op een betrouwbaar netwerk.

 • Gratis installatie
 • Voor iedereen iets extra
 • Lage maandprijs

Geldige prijzen internet en televisie in Reeuwijk (tarieven mei 2022)

Het is een boeiende vraag: wat zijn op dit ogenblik de tarieven van internet en TV in Reeuwijk? Het wisselt meestal per huishouden. De internet + TV factuur wordt bepaald door factoren als de gekozen provider (denk aan Fiber), connectie (denk aan telefoonlijn), snelheid van het internet (bijv. 500Mb/s), en extra’s (o.a. een zenderpakket). Een goedkoop pakket voor TV en internet in Reeuwijk is er vaak al vanaf €25 tot deal van €67,50. In de regel is een 3 in 1 abonnement het voordeligste. Actueel: ADSL informatie.

Populaire pakketten
 • KPN Internet, TV en bellen met 4K TV 200 Mb Glasvezel
 • KPN Internet + Bellen 40 Mb
 • Tele2 Internet Extra en Bellen 100 Mb
 • Online.nl Internet 30 Mb/s
 • T-Mobile Internet, Bellen & TV 50 Mb Glasvezel
 • T-Mobile Internet 100 Mb


internet vergelijken reeuwijk

Overstappen van TV en internet provider? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Providers vergelijken en binnen 5 minuten overstappen

 1. Doe de postcodecheck

  Zodra je start met internet vergelijken in Reeuwijk is het goed om gelijk de postcodecheck uit te voeren. Aan het begin van de pagina kan jij een postcode en huisnummer combinatie ingeven. Dan wordt je verwezen naar de internet + TV vergelijker. Je checkt daar alleen maar de pakketten en providers die actief zijn op jouw postcode.

 2. Welk abonnement heb je nodig?

  Om te beginnen kan jij een selectie maken uit wat je allemaal wilt afsluiten. Uitsluitend internet? Wil je ook TV kunnen kijken? Wil je ook kunnen bellen via de huistelefoon? Wanneer jij een selectie hebt gemaakt kan je een stuk beter internet pakketten vergelijken met elkaar. Verder heb je de mogelijkheid om extra zenderaanbod (bijv. Poker Channel) te nemen. Daarnaast kan jij het nog concreter maken met diensten als uitzending gemist, extra zenderpakketten, vooruitkijken.

 3. Maximale internetsnelheid?

  Het tweede aspect wat belangrijk is: de snelheid van het internet. Dat loopt uiteen tussen de 30 mb/s t/m 400 mb/s. Een goed gekozen snelheid is afhankelijk van allerlei zaken. Nuttig jij het internet alleen voor het basisgebruik als o.a. browsen op het internet, weerbericht bekijken, mail checken, nieuwswebsites lezen? Of stream je ook video’s of films bij NPO of Videoland? Een fan van online gaming avonturen als Kerbal Space Program? Zijn er kinderen die PC’s, laptops of smartphones hebben? Ben je bezig met upload of downloaden van bestanden? Internethunter.nl biedt ondersteuning! Klik op de optie ‘welke snelheid is geschikt’? Hier adviseren wij over de mogelijke snelheid die hoort bij verschillende gebruikerstypes.

 4. Prijzen internet pakketten vergelijken

  Zodra je het gewenste pakket en een bepaalde internetsnelheid hebt ingevoerd kan je starten met prijzen vergelijken. De providers zijn normaal gesproken gefilterd op kosten per maand. De voordeligste internet provider zul je altijd bovenaan zien. De maandelijkse acties en voordelen zijn al doorgerekend in het totaalbedrag. Sommige internetproviders bieden initieel een eenmalige kortingen, andere aanbieders geven bijv. het eerst halve jaar een gereduceerd tarief.

 5. De overstap maken van provider

  Op het moment dat jij erachter gekomen bent wie de beste provider van Reeuwijk in mei 2022 is, kan je het pakket zelf online afsluiten. Klik op ‘bestellen’, en je wordt snel doorgestuurd naar de pagina waar je kunt afsluiten. Voer alle velden in en verzend het formulier online. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren. Betreft het een overstap? Steeds vaker faciliteert je gekozen internet provider de opzegging van het contract met de overstapservice.


De voordelen van een alles-in-1-abonnement

Opvallend veel woningeigenaren doen een aanvraag voor het zogenaamde alles-in-1 abonnement. Met deze constructie heb jij de beschikking over vast bellen, internet en digitale TV van 1 provider voor een vast bedrag in de maand. In mei 2022 bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten wat inhoudt dat ook mobiele telefonie in het pakket zit. Actueel: Caiway contract.

 • Minder betalen voor internet, tv en bellen
 • De totale kosten zie je maandelijks op één factuur
 • Je kunt terecht bij 1 klantenservice die ondersteuning biedt voor TV + internet
 • Soms krijg je gratis uitbreidingen als Gratis HBO

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Wat past bij mij: ADSL, Kabel of glasvezel?

Hiervoor gebruik je de uitslag van de postcodecheck. Aan de hand van postcode + huisnummer kom je erachter of ADSL/Kabel/Glasvezel actief zijn voor jouw huis. Niet ieder huishouden heeft de beschikking over kabel of glasvezelinternet. Dikwijls is connectie via ADSL wel voorhanden (bij afwezigheid van glasvezel). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? In dat geval zijn de gewenste snelheid en de hoogte van de kosten factoren die je met name moet meenemen. Glasvezel is de snelste optie, maar vaak betaal je wel wat meer vergeleken met ADSL/VDSL/Kabel. Voor internet via de kabel is uitsluitend Ziggo te kiezen. ADSL is in veel gevallen de goedkoopste mogelijkheid, maar de snelheid van het internet is lager.

Bij wie moet ik zijn voor het snelste internet in Reeuwijk?

De snelste verbinding ontvang je via de kabel, of nog beter: glasvezel. Op die manier kan je up/downloaden tot wel 750 Mb p/s. Aanbieders als Ziggo, KPN & Caiway kunnen dit mogelijk leveren. In de gemeente Bodegraven-Reeuwijk is de dekking voor deze connectie niet 100%. Wel ontstaan er veel nieuwe projecten om de glasvezel-adoptie te versnellen. Check ook www.bodegraven-reeuwijk.nl. De maximum snelheid ligt niet enkel en alleen aan de provider. De apparaten in huis (modem/router, netwerk accessoires) hebben hier invloed op. De getoetste snelheid kan per wijk zeer uiteenlopen.

Hoe werkt overstappen en opzeggen?

Als de vervaldatum van je abonnement is verstreken (meestal na 1 jaar) ontstaat de optie tot overstappen. De overstap regelen naar andere providers is een fluitje van een cent. In veel gevallen regel je dit online. De populaire providers in Nederland (T-Mobile, KPN, NLE, Online, Tele2, Ziggo, Telfort) hebben hier afspraken over gemaakt. Dit staat bekend als de overstapservice. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. Mogelijk krijg je een nieuwe modem. Misschien kun je gebruik maken van installateurs.

Problemen & storingen mei 2022

Op dit moment zijn er geen storingen bij ons bekend. In 2022 zijn er verschillende geplande werkzaamheden. Hierdoor zien we soms een storing bij KPN. Uitbreidingen aan het kabelnetwerkbetekenen vaker een storing bij Ziggo. De betreffende aanbieder ligt dit vaak per mail kort toe. Via de webcare kom je er heel snel achter of het internet eruit ligt.

Heeft Reeuwijk traag internet en WiFi?

De behaalde snelheid per huishouden varieert nogal. Ontzettend veel aspecten hangen samen met de te bereiken snelheid. Je kunt denken aan de (UTP) kabel klasse en de locatie van je router + modem voor snelle WiFi. Voor maximale internetsnelheid in garage of tuin kun je zo’n handige wifi repeater, booster of een 4G verbinding gebruiken. De trage verbinding kan komen door verkeerde updates op PC of Smartphone of een modem die onjuist is geconfigureerd. Een professionele adviseur kan een analyse maken, hij/zij kan mogelijk de internetsnelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 2811 en stap eenvoudig online over

Glasvezel vergelijken Reeuwijk

Glasvezel is een haardunne vezel van zeer helder glas die supersnel internet, tv, en radiosignalen kan versturen. Dit resulteert in een enorm hoge snelheid tot 750 Mb/s. In flink wat wijken kan je kiezen voor glasvezel internet als vervanger voor ADSL of kabel. Ook in de omgeving Bodegraven-Reeuwijk zijn er diverse initiatieven voor de uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor pakketten met glasvezel heb je een stukje aansluitingskosten en natuurlijk het maandelijkse tarief. Het ‘glasnetwerk’ wint flink aan populariteit en de kosten worden steeds gunstiger. Abonnementen met glasvezel zien we al terug vanaf €30. Doe de gratis postcodecheck en kom erachter of glasvezel internet in Reeuwijk het overwegen waard is.

Voordelen Reeuwijk glasvezel internet
 • Snelste internet: tot wel 1000 Mbit per seconde
 • Een constant snelle verbinding, weinig kans op storingen
 • Even snel up- als downloaden
 • Een open netwerk met vrije providerkeuze
 • Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

tele2
 • Hoog rapportcijfer
 • Verschillende pakketten
 • Goedkope tarieven
 • Experia Box V10A
 • Gratis overstappen
 • Goede welkomstbonus
 • First Class Internet
 • Snel en betrouwbaar
 • Goede welkomstkorting
nle x
 • Vanaf 50mb/s tot 500mb/s
 • Verschillende pakketten
 • Lage prijzen

Youfone
 • €0 administratiekosten
 • Digitale Televisie
 • Lage prijzen
 • Bellen vanaf 11 cent
 • Gratis Wifi-modem
 • Combinatie-aanbieding
 • Supersnelle verbinding
 • Gratis overstappen
 • Transparante prijzen
fiber-nl
 • Glasvezel 200 Mb/s
 • Ook voor alleen Internet
 • Scherpe maandtarieven