Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Buinen

Makkelijk en snel alle internetproviders in Buinen vergelijken? De keuze op het gebied van internet en tv pakketten lijkt groter dan ooit. Van Telfort tot aan Caiway, er is bijna té veel keuze. Onze vergelijker helpt jou met het kiezen. Vergelijk snel de populaire providers en vind het voordeligste internetaanbod dat klopt met de ingevoerde gegevens. Gelijk bellen, internet en tv binnen een alles-in-1 pakket nemen? Dat is ook een optie! Verder verzamel jij via onze vergelijker bruikbare info over zaken zoals quad-play pakketten en een vaste telefoonaansluiting.
ProvincieDrenthe
GemeenteBorger-Odoorn
Gemiddelde downloadsnelheid37Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid30Mb/s
Gemiddeld verbruik219GB p/maand
Gemiddelde kosten€53,00 p/maand
Populaire aanbiederCaiway

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden hedendaags flink wat internet providers in Buinen die bij elkaar weer tientallen soorten aantrekkelijke TV en internet abonnementen in juli 2024 hebben. De huidige actie van de goedkoopste provider, en doorgaans ook gratis kadoos als een Samsung tablet zijn meestal geen week hetzelfde. De vraag is: hoe check jijeenvoudig een goedkoop en stabiel TV + internet pakket? Onze internet-experts helpen bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Voer vlug de privé gegevens in, vergelijk de aanwezige providers en ga simpelweg voor het abonnement die het laagst geprijsd is. Vergeet niet: meestal is ADSL-internet in Buinen het goedkoopste.

5 keer besparen op je TV en Internet pakket
 1. Neem alle diensten bij één provider. (Check meer info over een alles in 1 pakket.)
 2. Kies geen onnodig hoge internetsnelheid. Voor e-mail en social media is een snelheid van 200 Mb/s weggegooid geld.
 3. Neem niet alle dure extra’s als o.a. filmpakketten. Specials zoals deze zorgen voor onnodige hoge tarieven.
 4. Neem geen TV-abonnement. En overweeg goedkope streamingdiensten (bijvoorbeeld Pathé Thuis of NLziet).
 5. Blijf vergelijken. Doe elk jaar een prijsvergelijking en achterhaal zo of overstappen loont.

Welke internetproviders zijn er in Buinen?

In Buinen zijn meerdere internet pakketten beschikbaar. Populaire spelers zijn Ziggo, KPN, T-Mobile en Fiber. Via ADSL (het telefoonnetwerk), de televisiekabel, of wellicht via glasvezel. Checken welke goedkope abonnementen in Buinen je kunt kiezen? Geef je prive gegeven in, en vergelijk direct de meest populaire aanbieders in jouw wijk in juli 2024. Populaire aanbieders zijn Telfort, XS4ALL of Ziggo. Internetaanbieders in Buinen verschaffen prima internet only deals, internet + TV abonnementen, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Bepaalde 4-in-1 pakketten zien we hier ook steeds meer terug. In zo’n quad-play pakket is ook de bundel voor mobiele telefonie samengevoegd.
kpn internet

Internet van KPN

Niet onbekend: KPN verkoopt in Buinen internet en TV. Glasvezel, ADSL via een betrouwbaar netwerk.

 • Gratis beveiligingssoftware
 • 65 tv-zenders
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo verkoopt internet + tv diensten via de kabel in de gemeente Borger-Odoorn. Gewoon snel internet, interessante kortingen.

 • €0,12 per minuut
 • Formule 1 kijken
 • Aantrekkelijke maandtarieven
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis is actief met laag geprijsde internet tarieven in Drenthe voor juli 2024. Goedkoop en betrouwbaar.

 • Inclusief Wifi-service
 • Internet en TV
 • Transparante prijzen

Huidige prijzen televisie + internet in Buinen (tarieven juli 2024)

Veel mensen vragen zich af: wat zijn vandaag de dag de tarieven van een tv en internet pakket in Buinen? Dat schommelt doorgaans per adres. De totaalprijs komt tot stand door onder andere je internetaanbieder (bijvoorbeeld Caiway), internetverbinding (bijvoorbeeld coax-kabel), down- en uploadsnelheid (bijv. 75Mb/s), plus andere add-ons (denk aan sportzenders). Een goedkoop internet en TV pakket in Buinen is er al vanaf €30 tot en met €82,50. Doorgaans is alles-in-1 het voordeligste. Ook interessant: Zenderpakketten.

Populaire pakketten
 • Caiwai Alles-in-1 HD Easy Kabel 20 Mb
 • NLE Internet + Bellen 500 Mb / 500 Mb
 • Online.nl Alles-in-1 Glasvezel 50 Mb/s
 • XS4ALL Basic + Televisie 20 Mb
 • T-Mobile Internet, Bellen & TV 750 Mb Glasvezel
 • Ziggo Voordeelpakket 40 Mb


internet vergelijken buinen

Overstappen naar een andere internetprovider? Bekijk onze uitleg!

Benodigde tijd: 5 minuten

Binnen 5 minuten providers vergelijken en overstappen

 1. Begin met de postcodecheck

  Zodra je start met internet vergelijken in Buinen is het belangrijk om eerst even een postcodecheck te doen. Helemaal bovenaan deze website kan je jouw adresgegevens invullen (postcode + huisnummer). Nadien zit je midden in de vergelijker. Je vindt in de vergelijkingstool exclusief de contracten van internetproviders die actief zijn op jouw postcode.

 2. Benodigde diensten selecteren

  In deze stap kun je kiezen welke services je wilt inkopen. Alleen internet? Of een deal inclusief TV? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Wanneer je dit bepaald hebt voor jezelf kan je veel specifieker internet abonnementen met elkaar vergelijken. Tevens is het een optie om televisiezenders die je graag kijkt (bijv. FOX Entertainment) aan te klikken. Tegelijkertijd kan jij jouw pakket nog persoonlijker maken met extra’s als tv programma’s opnemen, vooruitkijken, uitzending gemist.

 3. Gewenste internetsnelheid

  Wat ook cruciaal is: de snelheid van het internet. Dat loopt van 15 mb/s en 200 mb/s. Een goed gekozen snelheid kies je op basis van verschillende variabelen. Willen jullie internet alleen gebruiken voor kleine activiteiten als bijvoorbeeld browsen op het internet, mail checken, nieuwswebsites lezen, weerbericht bekijken? Stream je regelmatig video’s via Netflix of Videoland? Speel jij in je vrije tijd graag populaire games als Quake? Ben je alleen of met een heel gezin? Down/upload je regelmatig grote bestanden? De vergelijker assisteert je daarbij. Ga naar de optie ‘advies snelheid berekenen’? Op deze plek vertellen wij meer over de perfecte snelheid die wij aanraden voor uiteenlopende situaties.

 4. Tarieven internet abonnementen vergelijken

  In het geval je het soort contract en de minimale snelheid kenbaar gemaakt hebt is het voor jou eenvoudiger om tarieven te vergelijken. De providers zijn normaliter gerangschikt op prijs. Het pakket met de laagste prijs komt als eerste naar voren. Een mogelijke korting is verrekend in de maandtarieven. Meerdere internetproviders werken met een eenmalige korting, en sommige providers verwerken de eerste 2 of 3 maanden een gereduceerd tarief.

 5. De overstap maken van provider

  Als jij berekend hebt wie de beste provider van Buinen in juli 2024 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Klik op ‘bestellen’, en je komt gelijk op de pagina waar je kunt afsluiten. Vul de gevraagde gegevens in en verzend het formulier online. Binnen slechts enkele minuten is het geregeld. Ga je overstappen? In veel gevallen verwerkt jouw aanstaande aanbieder van internet de opzegging van de actuele contracten aan de hand van de overstapservice.


Voordeel van het Alles in 1 pakket

Meer en meer families kopen het speciale alles-in-1 pakket. Met zo’n totaalpakket ontvang je vast bellen, digitale TV en internet van 1 aanbieder voor een vast bedrag in de maand. Op dit ogenblik zijn er tevens 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie. Lees verder over Online.nl internet en tv.

 • Minder betalen voor internet, tv en bellen
 • Elke maand één factuur
 • Je kunt terecht bij 1 klantenservice voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Profiteren van gratis extra’s als Geen kosten voor opnemen pakket

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over jouw internet, tv en bellen abonnement

Moet ik kiezen voor ADSL, Kabel of Glasvezel?

Dit wordt gebaseerd op de uitslag van de postcodecheck. Middels postcode + huisnummer kun jij bekijken welke verbindingen te bestellen zijn voor jouw huis. Niet ieder huishouden heeft toegang tot kabel of glasvezelinternet. Veelal is ADSL/VDSL wel af te sluiten (bij afwezigheid van glasvezel). Heb jij meerdere mogelijkheden? In dat geval zijn de gekozen snelheid en de prijzen onderdelen die van belang zijn. Glasvezel is sneller, maar normaal gesproken ook wat kostbaarder vergeleken met ADSL en de kabel. Voor internet via de kabel is er slechts 1 provider: Ziggo. ADSL is meestal de meest voordelige keuze, maar ook trager dan andere opties.

Bij wie moet ik zijn voor het snelste internet in Buinen?

De hoogste downloadsnelheid zal je ontvangen via kabelinternet of de glas. Daarmee download je met wel 1000Mb p/s. Aanbieders als KPN, Ziggo & Caiway ontwikkelen deze netwerken. In de gemeente Borger-Odoorn is nog lang niet elk huishouden aangesloten op glas. Wel beginnen er steeds meer projecten om glasvezel verder uit te breiden. Zie ook www.borger-odoorn.nl. De snelheid kent meer oorzaken dan de provider. Ook de hardware (wifi-repeaters, modem/router) is van belang. De actuele snelheid kan per buurt anders zijn.

Hoe gaat het opzeggen en overstappen van provider in z’n werk?

Indien je huidige contract niet meer geldig is (na 1 jaar of 2 jaar) ontstaat de optie tot overstappen. Naar een andere internet provider overstappen wordt steeds eenvoudiger. Normaal gesproken kan je dat online regelen. De grote providers (DELTA, Online, NLE, KPN, XS4ALL, Tele2, Telfort) hebben hier afspraken over gemaakt. Dit heet de overstapservice. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. Waarschijnlijk ontvang je een nieuwe router. Misschien is er ook een monteur beschikbaar.

Actuele storingen juli 2024

Momenteel is er bij ons geen storing bekend. In 2024 is er wel onderhoud aan het glasvezel of ADSL netwerk. Dit kan resulteren in een storing bij KPN. Uitbreidingen aan het kabel netwerkbetekenen vaker storingen bij Ziggo. De betreffende aanbieder kan je hier meer over vertellen. Via Facebook en Twitter achterhaal je het snelste dat er mogelijk storingen zijn.

Is er in Buinen traag internet en WiFi?

Dat verschilt per situatie. Verscheidene factoren hebben hier invloed op. Neem bijvoorbeeld de netwerkkabels die je gebruikt en de positie van de router voor snelle WiFi. Voor een stabiele verbinding in tuin of garage kan je een krachtige Wifi booster, repeater of gebruik maken van een mobiel 4G netwerk. Een trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan software op PC of Smartphone of een modem die niet goed is ingesteld. Een eigen monteur kan ingepland worden, en jou verder op weg helpen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 9528 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Buinen

Glasvezel is een dunne, sterke draad van glas,die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden verstuurt. Dat levert jou supersnel internet van 500-1000 Mb/s. In steeds meer omgevingen heb je de mogelijkheid tot aansluiting op glasvezel als vervanger voor ADSL of kabel. Ook in Borger-Odoorn zijn er diverse werkzaamheden ten aanzien van de aanleg van nieuwe glasvezelverbindingen. Voor glasvezel-internet wordt je belast met eenmalige aansluitingskosten en natuurlijk het maandelijkse tarief. Het fenomeen glasvezel wordt steeds betaalbaarder, en is niet veel duurder dan de kabel. Deze verbindingen zijn beschikbaar vanaf €45. Start onze postcodecheck, en kom erachter of glasvezel internet in Buinen tot de mogelijkheid behoort.

Voordelen Buinen glasvezel internet
 • Opzienbarend snel internet: snelheden tot wel 1 gigabit per seconde
 • Een eigen betrouwbare privé verbinding, weinig problemen
 • Upload- en downloadsnelheid gelijk bij glasvezel
 • Je kunt zelf een provider kiezen
 • HD beeldkwaliteit op je televisie

tele2
 • Light, basis of Extra
 • Internet, TV en Bellen
 • Scherpe prijzen
 • Gratis Wifi-modem
 • Uitstekende klantenservice
 • Scherpe prijzen
 • Voor techneuten
 • Alles-in-1 pakketten
 • Combinatie-aanbieding
nle x
 • V10-modem
 • Met handige App
 • Duidelijke tarieven

Youfone
 • ADSL en glasvezel internet
 • Pakket voor elk budget
 • Scherpe maandtarieven
 • Met Webmail
 • Voor elke portemonnee
 • Korting bij 1 jaar
 • Stabiel en snel internet
 • Ook vaste telefonie
 • Combinatie-aanbieding
fiber-nl
 • Light, Medium en Top
 • Verschillende contracten
 • Duidelijke maandprijs