Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Odoorn

Zelf snel alle internetproviders in Odoorn vergelijken? De verscheidenheid van verschillende internet en televisie pakketten is vrij groot. Variërend van Tele2 tot aan NLE, er is keuze in overvloed. Onze internet-vergelijker helpt met objectief vergelijken. Vergelijk direct alle grote providers en check het beste of betaalbaarste internet abonnement dat klopt met jouw verbruik en wensen. Binnen enkele minuten televisie, internet en bellen binnen zo’n alles in 1 pakket afsluiten? Ook dat is mogelijk! Tevens verzameld men op Internethunter.nl waardevolle informatie over items als glasvezel of de mogelijkheden van glasvezel internet.
ProvincieDrenthe
GemeenteBorger-Odoorn
Gemiddelde downloadsnelheid60Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid33Mb/s
Gemiddeld verbruik199GB p/maand
Gemiddelde kosten€52,00 p/maand
Populaire aanbiederKPN

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden in juli 2024 een groot aantal internet providers in Odoorn die bij elkaar weer honderden verschillende scherpe TV en internet abonnementen in juli 2024 aanbieden. De korting op de factuur van de goedkoopste provider, en een welkomstcadeau als een Bosch boormachine wisselen elkaar in rap tempo af. Op welke manier check jijsimpel zo’n voordig en betrouwbaar TV + internet abonnement? Wij helpen jou daar bij. Vul eenvoudig jouw eigen gegevens in, vergelijk de af te sluiten providers en ga simpelweg voor het pakket met de laagste tarieven. Advies: normaliterADSL-internet in Odoorn goedkoper dan glasvezel of kabel.

5 praktische tips om te besparen op TV en Internet abonnement
 1. Voeg alle diensten samen bij één internet provider. (Lees direct verder over het alles in 1 pakket.)
 2. Probeer de internetsnelheid goed in te schatten. Voor kleine activiteiten is 50 – 100 Mb/s meer dan genoeg.
 3. Voorkom dure extra’s als filmpakketten. Specials zoals deze verhogen de factuur aanzienlijk.
 4. Sla een los TV-abonnement over. Steeds meer content is online beschikbaar (denk aan Film1 of Pathé Thuis).
 5. Probeer constant tarieven te vergelijken. Kom niet voor verrassingen te staan. Vergelijk en bekijk zelf of het slim is om over te stappen.

Welke internetproviders zijn er in Odoorn?

In Odoorn zijn meerdere internet pakketten voorhanden. Bijvoorbeeld KPN, Ziggo, T-Mobile en Vodafone. Via ADSL of VDSL, de traditionele kabel, of wellicht via glasvezel. Nieuwsgierig welke goedkope abonnementen in Odoorn mogelijk zijn? Voer je postcode en huisnummer in, en vergelijk online de beste of goedkoopste aanbieders van internet in jouw wijk in juli 2024. Erkende internetaanbieders zijn Caiway, NLE of KPN. Internetaanbieders in Odoorn verstrekken degelijke losse internet pakketten, Internet + Televisie contracten, maar ook 3-in-1 pakketten. Bijzondere 4-in-1 pakketten winnen hier ook snel aan populariteit. Met behulp van zo’n quad play pakket kun je ook je smartphone toevoegen.
kpn internet

Internet van KPN

Niet onbekend: KPN biedt in Odoorn internet en TV. Een stabiele internetverbinding, en goedkoop vast bellen.

 • Geen extra gedoe
 • Tot 7 dagen terugkijken
 • Hoge korting
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo verkoopt Televisie en internet via de traditionele kabel in Borger-Odoorn. Een degelijke verbinding, met korting voor nieuwe klanten.

 • Top klantenservice
 • Terugkijken
 • Hoge welkomstbonus
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis biedt scherpe internet tarieven in Drenthe voor juli 2024. Goedkoop en betrouwbaar.

 • Voor elk type gebruiker
 • Gratis eredivisie kijken
 • Hoge welkomstbonus

Actieprijzen televisie & internet in Odoorn (tarieven juli 2024)

Veel mensen vragen zich af: wat zijn in juli 2024 de tarieven van een abonnement voor tv en internet in Odoorn? Het wisselt natuurlijk per huishouden. De nota komt tot stand door factoren als je provider (bijv. NLE), internet type (bijv. glas), down- en uploadsnelheid (bijv. 45Mb/s), en eventuele uitbreidingen (o.a. on demand films kijken). Een goedkoop pakket voor TV en internet in Odoorn sluit je af voor rond de €17,5, en lopen op tot zo’n €52,50. Meestal is een alles in 1 pakket het minst kostbaar. Lees verder over Alles-in-1 advies.

Populaire pakketten
 • Caiwai Gewoon Voordelig Glasvezel 100 Mb
 • KPN Internet en TV 4K Glasvezel 500 Mb
 • Online.nl Alles-in-1 Glasvezel 200 Mb/s
 • XS4ALL Plus + Televisie glasvezel 160 Mb
 • XS4ALL Internet Compact glasvezel 40 Mb
 • Telfort Internet Snel 50 Mb


internet vergelijken odoorn

Overstappen van TV en internet provider? Gebruik het stappenplan!

Benodigde tijd: 5 minuten

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Start met een postcodecheck

  Voordat je gaat beginnen met internet vergelijken in Odoorn is het aan te raden om gelijk de postcodecheck uit te voeren. Op deze pagina kan je jouw adresgegevens invullen (postcode + huisnummer). Daarna kom je binnen in onze Internet/TV/Bellen vergelijker. Je vergelijkt op deze plek enkel de contracten van leveranciers die daadwerkelijk kunnen aansluiten in jouw postcodegebied.

 2. Een abonnement kiezen

  Allereerst dien je te selecteren wat je precies nodig hebt. Kan jij alles met enkel Internet? Wens je ook digitale Televisie? En wat zijn je wensen m.b.t. vaste telefonie? Zodra je jouw wensen duidelijk hebt kan je een stuk beter alles in 1 pakketten vergelijken. Daaropvolgend is het misschien slim om bepaalde HD-zenders (denk dan aan TV Maastricht) bij te bestellen. Ook kun je kiezen voor diensten als online tv kijken, uitzending gemist, extra zenderpakketten.

 3. Gewenste internetsnelheid

  Het tweede aspect wat relevant is: de snelheid van het internet. Dit varieert tussen de 25 mb/s en 200 mb/s. De ideale snelheid kies je op basis van verschillende componenten. Gebruik je internet alleen voor de basisactiviteiten zoals bijvoorbeeld weerbericht bekijken, nieuwswebsites lezen, youtube films kijken, mail checken? Stream je regelmatig video’s via NPO of Pathé Thuis? Ben je een fervent speler van multiplayer games als Factorio? Zijn er kinderen die PC’s, laptops of smartphones hebben? Up- of download je zo nu en dan grote bijlagen? Internethunter assisteert je daarbij. Klik op ‘welke snelheid is geschikt’? Hier adviseren wij inzake welke internetsnelheid die past bij de diverse type huishoudens.

 4. Prijzen internet pakketten vergelijken

  Wanneer jij het type abonnement en de minimale snelheid kenbaar gemaakt hebt begin je met tarieven vergelijken. De internet-bedrijven zijn altijd geordend op prijs. De internet provider met de laagste prijs zie je als eerste. Eventuele acties en aanbiedingen zijn verrekend in de maandtarieven. Bijna alle internet providers hanteren een cashback bij overstappen, of geven iets anders weg. Zij bieden de eerste 3, 6 of 9 maanden een gereduceerd tarief.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  Op het moment dat jij weet wie de beste provider van Odoorn in juli 2024 is, wordt het tijd om het definitief te maken. Klik op ‘bestellen’, en je wordt automatisch doorgestuurd naar de aanbiedingspagina van de provider. Vul jouw naam + adresgegevens in en klik op ‘aanvragen’. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren. Heb je nog een contract en wil je overstappen? Meestal verwerkt je gekozen provider de opzegging van de actuele contracten door middel van de overstapservice.


4 voordelen van een alles in 1 abonnement

Meer en meer huishoudens kopen het overzichtelijke alles-in-1 pakket. Met zo’n totaalpakket krijg je internet, digitale TV & vast bellen van één partij voor een vaste maandprijs. Op dit ogenblik zijn er tevens 4-in-1 pakketten inclusief een mobiele telefonie abonnement. Klik door naar Vodafone prijzen juli 2024.

 • Een interessante pakketkorting
 • Alles kosten op één overzichtelijke factuur
 • Je communiceert met één bedrijf die je helpt bij je internet en televisie
 • Je hebt recht op interessante extra’s zoals Gratis opnemen pakket

internet-vergelijken-online


Alles wat je moet weten over internet, tv en bellen

Wat past bij mij: ADSL, Kabel of glasvezel?

Als uitgangspositie neem je altijd de postcodecheck op onze website. Aan de hand van postcode + huisnummer check je welke soorten aansluitingen actief zijn in jouw straat. Niet elk appartement heeft de mogelijkheid tot kabel & glasvezelinternet. Normaliter is een ADSL verbinding wel verkrijgbaar (of er moet al glasvezel liggen). Alle 3 opties mogelijk? Daarbij zijn minimale internet snelheid en de tarieven factoren die vooral belangrijk zijn. Een contract op glasvezel is stabieler, maar normaal gesproken betaal je wel wat meer vergeleken met andere opties. Voor verbindingen via de coax-kabel is er slechts 1 provider: Ziggo. ADSL is normaal gesproken het laagst geprijsd, maar hierbij lever je ook flink snelheid in.

Wat is het snelste internet in Odoorn?

Het allersnelste internet bereik je met de kabel, of nog beter: glasvezel. Met zo’n verbinding loopt de snelheid op tot 1000Mb. Partijen als Caiway, KPN & Ziggo zijn daar al erg ver mee. In de gemeente Borger-Odoorn kan je nog niet overal glasvezel of kabel krijgen. Er zijn verschillende nieuwe initiatieven om het glasvezel netwerk uit te breiden. Bekijk ook www.borger-odoorn.nl. De behaalde snelheid is niet alleen een kwestie van provider. De apparaten in huis (modem/router, wifi-repeaters) speelt een belangrijke rol. De werkelijke snelheid kan per woningblok zeer uiteenlopen.

Hoe kan ik overstappen naar een andere provider?

Wanneer je huidige contract niet meer geldig is (meestal na 1 jaar) kan je mogelijk overstappen naar iets anders. Overstappen naar een andere provider is tegenwoordig niet moeilijk. Dikwijls handel je dat zelf online af. Internet Providers in Nederland (DELTA, KPN, T-Mobile, NLE, XS4ALL, Ziggo, Tele2) hebben samen met de overheid een afspraak gemaakt. Dit heet de overstapservice. Geen administratieve rompslomp meer. Mogelijk krijg je een nieuwe modem. Ook ontvang je hiervoor hulp en ondersteuning (installateur).

Veel voorkomende storingen juli 2024

Op dit ogenblik zien we geen grote storingen. Tijdens sommige periodes in 2024 wordt er onderhoud gepleegd aan het netwerk. Mogelijk mondt dit uit in een KPN storing. Veranderingen aan het coax kabel netwerk betekenen vaker Ziggo storingen. Een medewerker van de klantenservice stelt je daarvan op de hoogte. Via de webcare zie je als eerste dat er wellicht onderhoud wordt gepleegd.

Heeft Odoorn traag internet en WiFi?

Dit is per aansluiting weer anders. Heel veel zaken hebben hier invloed op. Kijk eens naar de (UTP) kabel klasse en de modem en router plekken in huis voor snelle WiFi. Voor een betere verbinding in jouw hele woning (inclusief zolder en tuin) kun je een Wifi repeater/booster, of een antenne aansluiten. Zo’n trage verbinding kan liggen aan verouderde programma’s op je ipad of computer of een modem die niet goed is ingesteld. Een installateur kan een analyse maken, hij/zij kan mogelijk de internetsnelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 7873 en stap online over

Glasvezel vergelijken Odoorn

Glasvezel is een dunne, sterke draad van glas,die lichtsignalen met informatie over grote afstanden kan transporteren. Dit houdt in: ongeëvenaarde internetsnelheden tot wel 1000 Mb per seconde. In flink wat plaatsen in Nederland zien we de optie van glasvezel naast de (coax) kabelverbinding. Ook in de streek van Borger-Odoorn zijn er diverse werkzaamheden m.b.t. de uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor connecties op glasvezel wordt je belast met eenmalige aansluitingskosten en een vast bedrag per maand. “Glas” is de afgelopen jaren flink in prijs gedaald, en is niet veel duurder dan de kabel. Deze abonnementen kan je al afsluiten vanaf €40. Doe de gratis postcodecheck en zie zelf of glasvezel internet in Odoorn beschikbaar is op jouw adres.

Voordelen Odoorn glasvezel internet
 • Razendsnel internet: dit kan oplopen tot 1000 Mbit
 • Altijd een stabiele eigen verbinding, nauwelijks storingen
 • Even snel up- als downloaden
 • Vrije providerkeuze door een open glasvezelnetwerk.
 • Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

tele2
 • Beste internetdeal
 • Altijd supersnel internet
 • Pakketkorting
 • Tot wel 200 Mbit/s
 • Alleen internet of alles in 1
 • Transparante prijzen
 • Gratis wifi-versterker
 • Ook 4-in-1
 • Transparante prijzen
nle x
 • Gratis Wifi-versterker
 • Snel en betrouwbaar
 • Goedkope prijzen

Youfone
 • Mega snel KPN-netwerk
 • Kundige klantenservice
 • Maandelijkse korting
 • Eigen e-mailadressen
 • Alleen internet of alles in 1
 • Hoge welkomstbonus
 • Supersnelle verbinding
 • Alleen internet of alles in 1
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
fiber-nl
 • Snelheidsgarantie
 • Zelf pakket samenstellen
 • Overstapkorting