Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Breda

Makkelijk en snel de internetproviders in Breda vergelijken? Het aantal beschikbare internet en televisie contracten is vrij groot. Je kunt denken aan Tele2 tot en met XS4ALL, er is keuze in overvloed. Internethunter.nl helpt jou via de handige vergelijker. Vergelijk eenvoudig de Hollandse providers en check het goedkoopste internetaanbod dat rijmt met jouw internetgebruik. Direct internet, televisie en bellen binnen een alles in 1 pakket samenvoegen? Dat is ook een optie! Eveneens vind je op deze pagina waardevolle informatie over zaken als de postcodecheck en wat je kunt doen bij traag Wifi.
ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBreda
Gemiddelde downloadsnelheid51Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid34Mb/s
Gemiddeld verbruik298GB p/maand
Gemiddelde kosten€41,50 p/maand
Populaire aanbiederOnline.nl

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit moment steeds meer internet providers in Breda die in totaal weer de wereld aan goedkope TV en internet abonnementen in juni 2022 aanbieden. De acties van de goedkoopste provider, en doorgaans ook gratis kadoos als een Bol.com cadeaubon kunnen iedere maand weer totaal anders zijn. Dus, hoe vind je direct een scherp geprijsd en betrouwbaar TV + internet pakket? Onze internet-experts helpen bij het afsluiten van een goed pakket. Voer vlug jouw eigen gegevens in, doorzoek de af te sluiten providers en pak het internet contract die financieel interessant is. Advies: vaak is ADSL-internet in Breda het meest goedkoop.

Bespaar op je internet en televisie kosten met deze tips
 1. Sluit alle diensten af bij één leverancier. (Bekijk direct de voordelen van een alles in 1 pakket.)
 2. Neem geen hogere internetsnelheid dan nodig. Voor de meest basale online activiteiten heb je genoeg aan 100 Mb/s.
 3. Denk kritisch na over dure extra’s zoals bijvoorbeeld zenderpakketten. Pakketten als deze maken het internetpakket onnodig duur.
 4. Schrap jouw TV-abonnement. Online kan je ontzettend veel kijken (neem bijv. Pathé Thuis of NPO).
 5. Ga altijd vergelijken. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken en achterhaal zo of een andere provider goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Breda?

In Breda zijn verscheidene internet pakketten actief. Populaire spelers zijn KPN, T-Mobile, Ziggo of Vodafone. Via ADSL, de televisiekabel, en later ook glasvezel. Ontdekken welke goedkope abonnementen in Breda actief zijn? Voer je postcode en huisnummer in, en bekijk de aanwezige aanbieders van internet in jouw wijk in juni 2022. Interessante internetaanbieders zijn Telfort, Fiber of T-Mobile. Internetaanbieders in Breda hebben interessante internet only deals, Televisie + Internet contracten, en niet te vergeten 3-in-1 pakketten. Bepaalde 4-in-1 pakketten kunnen extra veel voordeel opleveren. Via een quad play pakket is bellen via mobiele telefoons ook inclusief.
kpn internet

Internet van KPN

Je kent het vast: KPN levert in Breda internet en TV. Een stabiele internetverbinding, inclusief gratis Wifi modem.

 • Altijd verbonden
 • HD TV-ontvanger
 • Hoge korting
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo werkt voor internet & TV via de traditionele kabel in Breda. Betrouwbaar internet tegen een nette prijs.

 • Ziggo Max
 • On Demand kijken
 • Combinatiekorting
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis voorziet in complete internet tarieven in Noord-Brabant voor juni 2022. Op een betrouwbaar netwerk.

 • Pakket zelf samenstellen
 • Meer dan 40 HD-zenders
 • Scherpe welkomstkorting

Actieprijzen internet + TV in Breda (tarieven juni 2022)

Een veelgestelde vraag: wat zijn tegenwoordig de tarieven van Televisie en internet in Breda? Het verschilt normaliter per geval. De nota wordt gevormd door onder andere het internetbedrijf (Fiber), internet type (glas), up/downloadsnelheid (bijv. 25Mb/s), en overige opties (denk aan speciale themakanalen). Een goedkoop pakket voor TV en internet in Breda is er al voor €15 tot en met €62,50. In de regel is 3-in-één de goedkoopste optie. Bekijk ook Alleen internet advies.

Populaire pakketten
 • Caiwai Alles-in-1 HD Lounge Kabel 50 Mb
 • KPN Internet + Bellen 200 Mb Glasvezel
 • Tele2 Glasvezel Basis & TV Light 50 Mb
 • XS4ALL Alles-in-1 Basic 20 Mb
 • XS4ALL Plus + Bellen 160 Mb
 • Ziggo Alles-in-1 Start 40 Mb


internet vergelijken breda

Overstappen van internet provider? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Vergelijken van internetproviders en overstappen binnen 5 minuten

 1. Begin met de postcodecheck

  Wanneer je begint met internet vergelijken in Breda is het slim eerst de postcodecheck van internet providers te doen. Via de vergelijk tool kan jij een postcode en huisnummer combinatie ingeven. Nadien kom je terecht in de snelste internetvergelijker. Je vergelijkt daar exclusief de internet-contracten van bedrijven die verkrijgbaar zijn op jouw postcode.

 2. Een abonnement kiezen

  In de basis kan je aanvinken welke services je wilt inkopen. Alleen internet? Of een deal inclusief TV? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Als je dit voor jezelf helder hebt kan je veel specifieker internet abonnementen met elkaar vergelijken. Tevens kan het relevant zijn om televisiezenders die je graag kijkt (bijv. Xite) erbij te nemen. Als laatste kun je wensen doorgeven m.b.t. specifieke diensten als live pauzeren, on demand films kijken, begin gemist.

 3. Welke snelheid wil je afsluiten?

  Wat ook belangrijk is: de snelheid van het internet. Dit ligt ergens tussen 35 mb/s t/m 500 mb/s. Wat je moet kiezen kies je op basis van veel onderdelen. Willen jullie internet alleen gebruiken voor het standaard gebruik als youtube films kijken, mail checken, weerbericht bekijken, nieuwswebsites lezen? Maak je gebruik van streamingdiensten als Videoland of Pathé Thuis? Spelen huisgenoten internet spelletjes (games) als Tyranny? Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Down/upload je regelmatig grote bestanden? Onze provider vergelijker geeft advies! Ga naar de optie ‘welke snelheid past bij mij’? Hier geven wij advies aangaande de minimale snelheid die rijmt met uiteenlopende situaties.

 4. Prijzen providers vergelijken

  Als jij de gewenste diensten en de gewenste snelheid gekozen hebt is het tijd voor de volgende stap: tarieven vergelijken. De providers worden altijd in een lijst gezet a.d.h.v. prijs per maand. De internet provider met de laagste prijs zie je als eerste. De maandelijkse acties en voordelen zijn verwerkt in het maandbedrag. Een hoop leveranciers bieden initieel een eenmalige kortingen, of geven iets anders weg. Zij geven de eerste 2 of 3 maanden extra korting op de factuur.

 5. Overstappen van internetprovider

  Vanaf dat je erachter gekomen bent wie de beste provider van Breda in juni 2022 is, kun jij zelf het contract online regelen. Klik op de bestelknop en wij sturen je door naar de website van de aanbieder. Voer alle velden in en klik op ‘aanvragen’. Binnen vijf minuten is de aanvraag verzonden. Ga je overstappen van provider? Meestal verzorgt jouw aankomende internetprovider dat jouw huidige contract wordt opgezegd door middel van de overstapservice.


De pluspunten van het alles-in-1 abonnement

Een groot aantal huishoudens overwegen het voordelige alles-in-1 pakket. Met deze constructie beschik je over internet, digitale TV & vast bellen van één partij waarbij je een vast maandbedrag afrekent. Op dit moment zijn er tevens 4-in-1 pakketten wat bekend staat als quad-play (inclusief mobiel). Klik door naar Telfort afsluiten.

 • Minder betalen voor internet, tv en bellen
 • Alle kosten op 1 afrekening
 • Je hebt te maken met 1 provider die ondersteuning biedt voor TV + internet
 • Jij kunt vaak aanspraak maken op extra’s als o.a. Korting op je mobiele rekening

internet-vergelijken-online


FAQ: veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Wat kiezen: adsl, tv-kabel of glasvezel?

Dat heeft alles te maken met de uitkomst van de postcodecheck. Via de adresgegevens kan je zien welke soorten verbindingen actief zijn in jouw straat. Niet elk adres kan een pakket selecteren op basis van kabelinternet & glasvezel. Dikwijls is internet via de koperen telefoonlijn (ADSL) wel mogelijk (op voorwaarde dat er nog geen glasvezel is). Heb jij meerdere mogelijkheden? In dit scenario zijn minimale internet snelheid en de prijzen aspecten die van belang zijn. Glasvezel is de snelste optie, maar vaak ook wat kostbaarder in verhouding tot andere opties. Bij internet via de kabel heb je alleen Ziggo als keuze. ADSL is in veel gevallen het minst duur, maar is ook een stuk slomer.

Wie biedt het snelste internet in Breda?

Het meest snelle internet heb je via een kabelaar of via glasvezel. Op basis daarvan Up- en download je tot 1000Mb. Providers als Caiway, KPN en Ziggo innoveren in rap tempo. In de gemeente Breda is de dekking voor deze connectie niet 100%. Wel zijn er doorgaans wel initiatieven om het glasvezel netwerk uit te breiden. Meer info vind je ook op www.breda.nl. De maximum snelheid is niet uitsluitend de provider’s verantwoordelijkheid. Ook de gebruikte apparatuur (routers, wifi-versterkers, data-kabels) is van belang. De snelheid die uit een speedtest komt kan per huishouden anders zijn.

Hoe gaat het opzeggen en overstappen van provider in z’n werk?

Op het moment dat de vervaldatum van je abonnement is verstreken (na 12 tot 24 maanden) is het mogelijk om over te stappen. Overstappen van internet pakket is tegenwoordig niet moeilijk. Meestal kan je dat online regelen. De populaire providers in Nederland (T-Mobile, KPN, DELTA, Online, Telfort, Tele2, XS4ALL) verzorgen de administratieve afhandeling. We noemen dit ook wel de overstapservice. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. Bij veel providers krijg je wel een nieuwe modem. Vaak zijn er installateurs die je kunnen ondersteunen.

Reparaties & storingen juni 2022

Op dit ogenblik is er geen grootschalige storing. In de loop van 2022 wordt het netwerk wel verbeterd. Hierdoor zien we soms een storing bij KPN. Veranderingen aan het coax kabel netwerk kunnen resulteren in Ziggo storingen. De betreffende aanbieder weet hier vaak meer over. Via o.a. Twitter en Facebook wordt je 24/7 op de hoogte gehouden dat er mogelijk storingen zijn.

Is er in Breda traag internet en WiFi?

Dat is per huishouden verschillend. Verscheidene zaken beïnvloeden de internetsnelheid. Neem nu de netwerkkabels die je gebruikt en de modem en router plekken in huis voor snelle WiFi. Voor een stabiele verbinding in de garage, op zolder of in de tuin kun je zo’n handige wifi repeater, booster of een 4G verbinding gebruiken. Je trage verbinding kan ook worden veroorzaakt door updates op laptops of telefoons of een router met onjuiste instellingen. Een speciale installateur kan langskomen, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Achterhaal de goedkoopste provider in 4801 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Breda

Glasvezel is een haarfijne vezel, gemaakt van glas die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden verstuurt. Met deze techniek haal je de allerhoogste downloadsnelheden tot maar liefst 1Gb/s. In steeds meer omgevingen kan je kiezen voor glasvezel internet naast de (coax) kabelverbinding. Ook in Breda zijn er tal van ontwikkelingen m.b.t. nieuwe netwerken van glasvezel internet. Voor glasvezel internet gelden aansluitingskosten (eenmalig) en maandelijkse abonnementskosten. Een contract op ‘glas’ wordt steeds goedkoper, en het prijsverschil met kabel is nog klein. Deze verbindingen zijn er al vanaf €30. Doe de postcodecheck, en ontdek of glasvezel internet in Breda het overwegen waard is.

Voordelen Breda glasvezel internet
 • Een goede verbinding: dit loopt op tot 1 Gbps
 • Een zeer betrouwbare verbinding, heel weinig storingen
 • Downloaden en uploaden met dezelfde hoge snelheden
 • Groot aanbod
 • Ondanks het weer altijd goed TV beeld

tele2
 • Combineren met korting
 • Ook 4-in-1
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
 • Interessante dagdeals
 • Verschillende contracten
 • Korting bij 1 jaar
 • Eenvoudig overstappen
 • Met handige App
 • Altijd aanbiedingen
nle x
 • KPN samenwerking
 • Alles-in-1 pakketten
 • Scherpe maandtarieven

Youfone
 • Ook glasvezel
 • Gratis e-mailadres
 • Aantrekkelijke korting
 • 30 Mb/s upload tot 200 mb/s
 • Ook voor alleen Internet
 • Aantrekkelijke maandprijs
 • 600 Mbit/s. Up- en downloaden
 • Supersnel vast internet
 • Goedkope tarieven
fiber-nl
 • Glasvezel 1000 Mb/s
 • Alleen internet of alles in 1
 • Aantrekkelijke maandprijs


Alle plaatsen in deze gemeente