Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken De Wolden

Snel direct alle de internetproviders in De Wolden vergelijken? De mogelijkheden op het gebied van internet en tv abonnementen is enorm. Dat gaat van Tele2 tot aan Youfone, er is veel te kiezen. Onze internet-vergelijker helpt met het maken van een keuze. Vergelijk gemakkelijk de Hollandse providers en bekijk het scherpste internet abonnement dat past bij jouw internetgebruik. Vandaag nog internet, bellen en tv in een alles in 1 pakket samenvoegen? Ook dat is mogelijk! Bovendien verzamelen jullie op onze website handige info over thema’s zoals 4-in-1 pakketten en vaste telefonie.
ProvincieDrenthe
GemeenteDe Wolden
Gemiddelde downloadsnelheid45Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid25Mb/s
Gemiddeld verbruik145GB p/maand
Gemiddelde kosten€42,50 p/maand
Populaire aanbiederOnline.nl

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn in maart 2024 nogal wat internet providers in De Wolden die in totaal weer honderden verschillende goedkope TV en internet abonnementen in maart 2024 presenteren. De diverse aanbiedingen van de de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een gratis reiskoffer zijn per week weer anders. Op basis waarvan check je simpel een goedkoop en stabiel pakket voor internet + TV? Deze website helpt jou met vergelijken. Vul gelijk de eigen gegevens in, vergelijk de mogelijke providers en kies voor het internet + tv pakket die financieel interessant is. Tip: in veel gevallen is ADSL-internet in De Wolden voordeliger dan kabel of glasvezel.

5 tips voor een goedkoper TV en Internet abonnement
 1. Bestel internet, tv en bellen bij één leverancier. (Klik door naar het alles in 1 pakket.)
 2. De juiste internetsnelheid is erg belangrijk. Voor kleine activiteiten is een pakket van 200 Mb/s onnodig.
 3. Ga niet blind voor dure add-ons als bijvoorbeeld thema pakketten. Pakketten als deze kosten je vaak erg veel geld.
 4. Sluit een contract zonder TV-abonnement. Stap over op on-demand online TV kijken (onder andere Pathé Thuis of NPO).
 5. Ga altijd vergelijken. Neem elk jaar de actuele prijzen door en check of het slim is om over te stappen.

Welke internetproviders zijn er in De Wolden?

In De Wolden zijn velerlei internet pakketten aanwezig. Zoals Ziggo, T-Mobile, KPN en NLE. Middels ADSL, de coaxkabel, en misschien zelfs glasvezel. Achterhalen welke goedkope abonnementen in De Wolden tot de mogelijkheden behoren? Vul jouw postcode in, en check zelf de huidige leveranciers in jouw plaats in maart 2024. Grote providers zijn Vodafone, NLE of KPN. Internetaanbieders in De Wolden voeren relevante losse pakketten voor internet, TV + Internet contracten, en niet te vergeten 3-in-1 pakketten. Bepaalde 4-in-1 pakketten zijn hier ook erg populair. Aan de hand van een quad play abonnement is bellen via mobiele telefoons ook inclusief.
kpn internet

Internet van KPN

Populair: KPN verkoopt in De Wolden internet en TV. Internet via ADSL of “Glas”, en goedkoop vast bellen.

 • Voordelig Spotify Premium
 • Gratis HD TV-ontvanger
 • Transparante maandprijs
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo biedt internet & televisie via de kabel in de gemeente De Wolden. Uitstekende snelheid met een goede beoordeling.

 • Gratis nummerbehoud
 • Programma gemist
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis verkoopt snelle internet tarieven in Drenthe voor maart 2024. Van 50 Mbit/s tot wel 750 Mbit/s.

 • Vast laag beltarief
 • Begin gemist en pauzeren
 • Scherpe prijzen

Actieprijzen TV + internet in De Wolden (tarieven maart 2024)

Veel mensen vragen zich af: wat zijn tegenwoordig de tarieven van een internet en tv abonnement in De Wolden? Het varieert uiteraard per huishouden. De totaalprijs wordt bepaald door zaken als de internetprovider (denk aan NLE), soort internet (bijvoorbeeld ADSL), down- en uploadsnelheid (bijv. 10Mb/s), en extra’s (bijv. een zenderpakket). Een goedkoop internet en TV pakket in De Wolden is er al vanaf €27,5 tot en met €75. In de regel is het 3-in-1 abonnement het goedkoopste. Check ook alles over ADSL.

Populaire pakketten
 • KPN Internet, TV en bellen met 4K TV
 • NLE Internet + TV 500 Mb / 500 Mb
 • Tele2 Glasvezel Basis, Bellen & TV Light 50 Mb
 • XS4ALL Smart + Televisie 80 Mb
 • T-Mobile Internetten 750 Mb + Bellen Start
 • Telfort Internet Extra en Vast bellen 100 Mb/s


internet vergelijken de-wolden

Overstappen van TV en internet provider? Bekijk onze uitleg!

Benodigde tijd: 5 minuten

Eerlijk internet providers vergelijken en overstappen (binnen 5 minuten)

 1. Begin met de postcodecheck

  Zodra jij wil beginnen met internet vergelijken in De Wolden is het essentieel eerst een postcodecheck op je adres te doen. Aan het begin van de pagina kan je een postcode en huisnummer invullen. In de volgende stap zit je midden in de snelste internetvergelijker. Je bekijkt in de vergelijkingstool enkel en alleen de internet en TV pakketten van internet-providers die leverbaar zijn in jouw woonplaats.

 2. Een abonnement kiezen

  Daarna moet je uitzoeken welke onderdelen je in het pakket wilt. Kan jij alles met enkel Internet? Of een combinatie met TV? En wil je ook kunnen bellen met een vast nummer? Indien jij een selectie hebt gemaakt kun jij veel simpeler alle contracten voor internet vergelijken / afwegen. Ook heb je de mogelijkheid om televisiezenders die je graag kijkt (bijvoorbeeld RTV Sternet) uit te kiezen. Ook kun je het abonnement unieker maken met extra’s als live pauzeren, on demand films kijken, extra zenderpakketten.

 3. Minimale internetsnelheid

  Wat tevens een belangrijke vraag is: hoe snel wil je het internet? Dat schommelt tussen de 50 mb/s tot wel 200 mb/s. De ideale snelheid kies je op basis van verscheidene aspecten. Is internet voor jouw van belang voor de basisactiviteiten zoals het weer bekijken, e-mailen, surfen op het internet, het nieuws lezen? Maak je gebruik van streamingdiensten als Netflix of NLziet? Ben je een fervent speler van online games als Dishonored? Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Onze vergelijker helpt jou graag! Selecteer ‘welke snelheid is nodig’? Op deze plek vertellen wij meer inzake de ideale snelheid die goed is voor verschillende soorten gebruikers.

 4. Prijzen internet pakketten vergelijken

  Indien jij het soort abonnement en beschikbare snelheid hebt ingevoerd begin je met tarieven vergelijken. De internet-leveranciers zijn veelal gefilterd op tarief per maand. De voordeligste internet provider vind je bovenaan. Eventuele acties en aanbiedingen zijn verrekend in de maandtarieven. Sommige providers stunten met een bepaalde welkomstkorting, of bieden alternatieven. Ze hanteren de eerste 2 of 3 maanden een gereduceerd tarief.

 5. De overstap maken van provider

  Op het moment dat je achterhaalt hebt wie de beste provider van De Wolden in maart 2024 is, kun jij zelf het contract online regelen. Tik op de blauwe bestelknop en wij sturen je door naar de aanvraag-pagina. Completeer het bestelformulier en dien jouw aanvraag in. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren. Stap je over van provider? Dikwijls verwerkt jouw betreffende internet-provider de opzegging van het contract met de overstapservice.


De pluspunten van het alles-in-1 pakket

Een aanzienlijk deel van de consumenten doen een aanvraag voor het overzichtelijke alles-in-1 pakket. Bij zo’n abonnement heb jij de beschikking over vast bellen, internet en digitale TV van één partij voor een vast bedrag in de maand. Vandaag de dag zijn er tevens 4-in-1 pakketten waar mobiele telefonie is inbegrepen. Bezoek de pagina: Vodafone abonnement.

 • Hoe meer diensten je afneemt des te hoger de korting
 • Maandelijks slechts 1 afschrijving
 • Slechts 1 serviceprovider voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Profiteren van gratis extra’s als bijvoorbeeld Gratis uitbreiding van je digitale-tv

internet-vergelijken-online


Alles wat je moet weten over internet, tv en bellen

Internet via glasvezel, kabel of ADSL?

Dat is allereerst afhankelijk van de postcodecheck. Na het invoeren van je adresgegevens (postcode) check je welke mogelijkheden er allemaal zijn in jouw specifieke geval. Niet elk appartement kan abonnementen kiezen op basis van kabelinternet of glasvezel. Doorgaans is de traditionele ADSL wel gewoon actief (tenzij er reeds glasvezel ligt). Alle 3 opties mogelijk? In dat geval zijn maximale snelheden en de kosten onderdelen die van invloed zijn op jouw keuze. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar gewoonlijk praten we ook over hogere bedragen in vergelijking met ADSL en Kabel. Voor internet via de kabel is uitsluitend Ziggo te kiezen. ADSL is meestal het laagst geprijsd, maar de snelheid van het internet is lager.

Bij wie moet ik zijn voor het snelste internet in De Wolden?

De hoogste downloadsnelheid krijg je via kabelinternet of de glas. Daarmee bereik je snelheden tot 1000Mb p/s. Aanbieders als KPN, Caiway en Ziggo innoveren in rap tempo. In de gemeente De Wolden beschikt nog niet elke woning over deze aansluitingen. Wel zijn er regelmatig nieuwe projecten om glasvezel aan te leggen. Meer info vind je ook op www.dewolden.nl. De hoogte van de snelheid is van meer afhankelijk van de provider zelf. Gebruik van apparatuur (netwerkkabels, modem/router, netwerk accessoires) hebben hier invloed op. De getoetste snelheid kan per huishouden anders zijn.

Hoe kan ik mijn huidige contract opzeggen en overstappen van provider?

Zodra de einddatum van jouw contract in zicht is (na 12 tot 24 maanden) heb jij de optie voor overstappen. De overstap regelen naar andere providers kan iedereen zelfstandig regelen. Meestal regel je dit online. De erkende providers van ons land (KPN, DELTA, Online, T-Mobile, Telfort, XS4ALL, Ziggo) hebben samen met de overheid een afspraak gemaakt. Vaak hebben we het over de overstapservice. Geen administratieve rompslomp meer. Bij veel providers krijg je wel een nieuwe modem. Wellicht ontvang je hiervoor hulp en ondersteuning (installateur).

Veel voorkomende storingen maart 2024

Momenteel zien we geen grote storingen. Ook in 2024 wordt er onderhoud gepleegd aan het netwerk. Dat kan uitdraaien in een KPN storing. Upgrades van het coax kabel netwerk kunnen resulteren in een storing bij Ziggo. De provider in kwestie is hiervan ook op de hoogte. Via Facebook en Twitter zie je als eerste of het internet eruit ligt.

Is er in De Wolden traag internet en WiFi?

Dat verschilt per situatie. Veel variabelen hebben impact op de snelheid. Kijk eens naar de UTP-kabels en de positie van de router voor goede WiFi. Voor betrouwbare verbindingen in de garage/zolder/tuin kan je een wifi booster of repeater of een speciale adapter gebruiken. Een trage verbinding kan daarnaast komen door apps op smartphones en computers of een router met onjuiste instellingen. Een eigen adviseur kan een analyse maken, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Bekijk de goedkoopste provider in 7957 en stap eenvoudig online over

Glasvezel vergelijken De Wolden

Glasvezel is een dunne vezel gemaakt van glas die informatie met de snelheid van het licht verstuurt. Dit houdt in: een ontzettend hoge internetsnelheid, tot 750 Mb per seconde. In steeds meer regio’s zien we de optie van glasvezel als vervanger voor ADSL of kabel. Ook in De Wolden zijn er verscheidene updates rondom de aanleg van nieuwe glasvezelverbindingen. Voor glasvezel-internet gelden aansluitingskosten (eenmalig) plus de reguliere pakketkosten. Het glasvezel internet wordt steeds bekender en populairder en is niet veel duurder dan de kabel. Abonnementen met glasvezel zijn er al vanaf €30. Vul de postcodecheck in, en check of glasvezel internet in De Wolden af te sluiten is.

Voordelen De Wolden glasvezel internet
 • Ongekend snel internet: er zijn al providers met 1000 Mbit/s
 • Stabiele privé verbinding, altijd actief
 • Uploaden en downloaden met dezelfde snelheid
 • Groot aanbod
 • HD beeldkwaliteit op je televisie

tele2
 • Uitstekend beoordeeld
 • Gratis overstappen
 • Scherpe welkomstbonus
 • Goede klantenservice
 • Veel aanbod
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
 • Topkwaliteit Modem
 • Veel aanbod
 • Lage tarieven
nle x
 • Tot maximaal 500Mb/s
 • Zelf pakket samenstellen
 • Lage tarieven

Youfone
 • Altijd controle met de App
 • Verschillende contracten
 • Hoge korting
 • Vanaf 20 mb/s
 • Pakket voor elk budget
 • Aantrekkelijke korting
 • Overal Wifi in huis
 • Ook voor alleen Internet
 • Goedkope tarieven
fiber-nl
 • Opnemen in de cloud
 • Zelf pakket samenstellen
 • Combinatiekorting


Alle plaatsen in deze gemeente