Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Dordrecht

Op je gemak alle internetproviders in Dordrecht vergelijken? Het aantal beschikbare internet en televisie contracten is bijzonder groot. Het loopt van KPN tot en met Online.nl, een keuze maken wordt steeds lastiger. Onze vergelijker helpt met objectief vergelijken. Vergelijk eenvoudigweg de Hollandse providers en check het goedkoopste internet contract dat in lijn is met de ingevoerde gegevens. Wil jij televisie, internet en bellen met het alles in 1 pakket samenvoegen? Ook dit behandelen we uitvoerig. Ook checkt men op deze website praktische informatie over thema’s als kabel-internet of tips voor sneller internet.
ProvincieZuid-Holland
GemeenteDordrecht
Gemiddelde downloadsnelheid55Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid30Mb/s
Gemiddeld verbruik259GB p/maand
Gemiddelde kosten€50,00 p/maand
Populaire aanbiederXS4ALL

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn vandaag de dag een groot aantal internet providers in Dordrecht die in totaal weer flink wat aantrekkelijke TV en internet abonnementen in september 2023 hebben. De huidige actie van de goedkoopste provider, en cashbacks of welkomstcadeau zoals een gereedschapset zijn meestal geen week hetzelfde. Op welke wijze bekijk jijdirect zo’n betaalbaar en innovatief TV + internet contract? Onze internet-experts helpen bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Voer hierna de privé gegevens in, vergelijk de mogelijke providers en neem het internet contract waar jij het voordeligste bent. Goed om te weten: normaal gesproken is ADSL-internet in Dordrecht goedkoper dan glasvezel of kabel.

Vijf handige bespaartips voor internet en TV
 1. Neem alle diensten bij één provider. (Klik door naar het alles in 1 pakket.)
 2. Kies een internetsnelheid die bij jou past. Voor e-mail en social media heb jij genoeg aan een snelheid tot 100 Mb/s.
 3. Voorkom dure add-ons als thema pakketten. Pakketten als deze verhogen de factuur aanzienlijk.
 4. Kies een los internet abonnement zonder TV. Online kan je ontzettend veel kijken (populair zijn o.a. Netflix of Youtube).
 5. Probeer constant tarieven te vergelijken. Betaal geen jaar te veel: vergelijk en onderzoek of je nog meer kunt besparen.

Welke internetproviders zijn er in Dordrecht?

In Dordrecht zijn verscheidene internet pakketten aanwezig. Populaire spelers zijn KPN, Ziggo, T-Mobile of Telfort. Via ADSL of VDSL, de televisiekabel, en ook glasvezel staat hier niet stil. Checken welke goedkope abonnementen in Dordrecht er allemaal zijn? Geef je prive gegeven in, en vergelijk direct de huidige internetproviders in jouw plaats in september 2023. Bekende aanbieders van zijnternet zijn Vodafone, XS4ALL en KPN. Internetaanbieders in Dordrecht verschaffen relevante losse internet contracten, Internet + Televisie contracten, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Bepaalde 4-in-1 pakketten zijn hier ook erg populair. In een dergelijk quad play pakket is ook de bundel voor mobiele telefonie samengevoegd.
kpn internet

Internet van KPN

Veel besproken: KPN faciliteert in Dordrecht internet en TV. ADSL, glasvezel tot 500 mbit, en goedkoop vast bellen.

 • Altijd verbonden
 • Uitzending gemist
 • Aantrekkelijke maandtarieven
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo biedt internet & TV door coax te gebruiken in Dordrecht. Gewoon snel internet, met een lage instapprijs.

 • Een pakket voor iedereen
 • On demand televisie kijken
 • Aantrekkelijke maandprijs
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis is actief met snelle internet tarieven in Zuid-Holland voor september 2023. Goedkoop en betrouwbaar.

 • Wifi-modem
 • Uitgebreide interactieve TV
 • Transparante prijzen

Actuele prijzen internet & TV in Dordrecht (tarieven september 2023)

Veel mensen vragen zich af: wat zijn in september 2023 de tarieven van TV en internet in Dordrecht? Het schommelt uiteraard per adres. De totaalprijs wordt opgebouwd door factoren als de gekozen provider (denk aan XS4ALL), internet type (zoals. COAX), hoogte van internetsnelheid (bijv. 200Mb/s), plus eventuele extra’s (zoals. live pauzeren). Een goedkoop abonnement voor internet en TV in Dordrecht vind je al vanaf €30, en lopen op tot zo’n €60. Standaard is een alles in 1 abonnement de voordeligste optie. Klik door naar Kabel pakket.

Populaire pakketten
 • KPN Internet, TV en bellen 500 Mb Glasvezel
 • NLE Internet + Bellen 100 Mb / 10 Mb
 • NLE Internet 500 Mb/s
 • Online.nl Internet 30 Mb/s
 • T-Mobile Internet + Bellen 50 Mb
 • Youfone Alles-in-1 Basis 100 Mb


internet vergelijken dordrecht

Overstappen van TV en internet provider? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten

Providers vergelijken en binnen 5 minuten overstappen

 1. Aan de slag met de postcodecheck

  Zodra jij wil beginnen met internet vergelijken in Dordrecht is het slim om de postcodecheck voor internet, bellen en TV te starten. Helemaal bovenaan deze website kan je jouw adresgegevens invullen (postcode + huisnummer). Als je dat gedaan hebt kom je terecht in de objectieve internetvergelijker. Je vergelijkt op deze plek uitsluitend de contracten van internetproviders die leverbaar zijn op jouw postcode.

 2. Benodigde diensten selecteren

  Nu kan jij een selectie maken uit welke onderdelen je in het pakket wilt. Is Internet Only voldoende? Wil je ook TV kunnen kijken? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Op het moment dat je jouw wensen duidelijk hebt kun jij gemakkelijker de verschillende internet abonnementen vergelijken. Daaropvolgend is het een optie om televisiezenders die je graag kijkt (denk aan 100% NL TV) te selecteren. Tevens kan je jouw pakket nog persoonlijker maken met add-ons als tv programma’s opnemen, live pauzeren, begin gemist.

 3. Minimale internetsnelheid

  Wat uiteraard cruciaal is: de snelheid van het internet. Dat loopt van 15 mb/s tot soms 400 mb/s. Een goed gekozen snelheid is afhankelijk van verschillende aspecten. Nemen jullie internet voor de meest basale activiteiten als surfen op het internet, filmpjes kijken, het nieuws lezen, e-mailen? Of kijken jullie ook on-demand TV op Pathé Thuis of NPO? Speel je graag online spelletjes als Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition? Ben je alleen of met een heel gezin? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Internethunter biedt ondersteuning! Kies de optie ‘welke snelheid selecteren’? Hier geven wij advies m.b.t. de perfecte snelheid die past bij kleine en grote gebruikers.

 4. Tarieven vergelijken

  In het geval je het gewenste pakket en de gewenste snelheid geselecteerd hebt wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De leveranciers worden altijd weergegeven op basis van prijs in € p/maand. Het goedkoopste pakket zie je dus direct staan. Eventuele acties en aanbiedingen zijn al doorgerekend in het totaalbedrag. Bijna alle partijen werken met een eenmalige korting, en een deel van de organisaties bereken de eerste paar maanden een gereduceerd tarief.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  Op het moment dat je weet wie de beste provider van Dordrecht in september 2023 is, kan je het abonnement afsluiten. Klik op doorgaan (bekijken) en wij sturen je door naar de pagina waar je kunt afsluiten. Vul je gegevens in en dien jouw aanvraag in. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren. Heb je nog een contract en wil je overstappen? Dikwijls regelt je nieuwe aanbieder dat alles netjes wordt opgezegd via de overstapservice.


Vier voordelen van het alles-in-1 pakket

Meer en meer bewoners neigen naar het praktische alles-in-1 abonnement. In dit pakket heb je digitale TV, vast bellen & internet van 1 aanbieder tegen een vaste scherpe prijs. In september 2023 heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten wat bekend staat als quad-play (inclusief mobiel). Actueel: Caiway Glasvezel.

 • Minder betalen voor internet, tv en bellen
 • Meer grip op de kosten, één duidelijke factuur
 • Je kunt terecht bij 1 klantenservice voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Combineren betekent gratis extraatjes als Gratis tv-pakketten

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

Dit wordt gebaseerd op de postcodecheck op onze website. Op basis vanpostcode + huisnummer kom je erachter welke soorten verbindingen actief zijn voor jouw huis. Niet iedereen heeft toegang tot kabelinternet en glasvezel. Dikwijls is internet via de koperen telefoonlijn (ADSL) wel af te sluiten (mits glasvezel niet aanwezig is). Kan jij alle 3 ontvangen? Hierbij zijn minimale internet snelheid en de maandelijkse kosten factoren die vooral belangrijk zijn. Het glasvezel netwerk is snel, maar in veel gevallen ligt de maandprijs iets hoger dan bij ADSL en de kabel. Bij internet via de kabel kan je alleen maar klant worden bij Ziggo. ADSL is in veel gevallen de meest voordelige keuze, maar de snelheden zijn beperkt.

Wat is het snelste internet in Dordrecht?

Het meest snelle internet krijg je via de kabel (coax), of glasvezel. Op dit netwerk haal je snelheden tot wel 1000Mb. Dienstverleners als Ziggo, Caiway & KPN zijn daar al erg ver mee. In de gemeente Dordrecht is nog lang niet elk huishouden aangesloten op glas. Er ontstaan regelmatig nieuwe opdrachten om meer huishoudens aan te sluiten op glasvezel. Meer info vind je ook op www.dordrecht.nl. De snelheid ligt niet enkel en alleen aan de provider. Ook de gebruikte apparatuur (wifi-versterkers, routers, data-kabels) speelt een belangrijke rol. De actuele snelheid kan per huishouden weer verschillen.

Hoe kan ik mijn contract opzeggen en overstappen?

Indien het huidige contract is afgelopen (na 1 jaar of 2 jaar) is het mogelijk om over te stappen. De overstap regelen naar andere providers kan iedereen zelfstandig regelen. Steeds vaker kan dit zonder tussenkomst van de klantenservice. De grootste providers van Nederland (DELTA, NLE, T-Mobile, Online, Tele2, XS4ALL, Telfort) hebben dat samen schriftelijk vastgelegd. Vaak ook bekend als de overstapservice. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. Waarschijnlijk ontvang je een nieuwe router. Doorgaans kan er ook een monteur bij je langskomen.

Veel voorkomende storingen september 2023

Momenteel zijn er geen storingen bij ons bekend. Ook in 2023 is er wel onderhoud aan het glasvezel of ADSL netwerk. Dit kan resulteren in een storing bij KPN. Veranderingen aan het coax kabelnetwerk zorgen mogelijk voor een storing bij Ziggo. De betreffende provider is hiervan ook op de hoogte. Via sociale kanalen als Facebook kom je er heel snel achter dat er wellicht onderhoud wordt gepleegd.

Heeft Dordrecht traag internet en WiFi?

De feitelijke snelheid wisselt enorm. Nogal wat factoren beïnvloeden de internetsnelheid. Jij hebt zelf invloed op de capaciteit van de kabels en de modem en router plekken in huis voor stabiele WiFi. Voor stabieler internet in jouw hele woning (inclusief zolder en tuin) kan je een wifi booster of repeater of gebruik maken van een mobiel 4G netwerk. Je trage verbinding kan komen door verkeerde programma’s op PC of Smartphone of een router die verkeerd staat ingesteld. Een adviseur kan eventueel worden ingevlogen, en jou verder op weg helpen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Check de goedkoopste provider in 3301 en stap vandaag nog over

Glasvezel vergelijken Dordrecht

Glasvezel is een dunne vezel gemaakt van glas met een veel grotere capaciteit dan de coax kabel. Concreet: een ontzettend hoge internetsnelheid, tot maar liefst 1Gb/s. In steeds meer wijken kan je kiezen voor glasvezel internet naast de (coax) kabelverbinding. Ook in Dordrecht zijn er diverse acties ten aanzien van nieuwe netwerken van glasvezel internet. Voor glasvezel-internet heb je te maken met aansluitingskosten en een vast bedrag per maand. “Glas” wordt steeds bekender en populairder en het prijsverschil met kabel is nog klein. Abonnementen met glasvezel zijn er al vanaf €32,5. Doe de internet-postcodecheck, en ontdek of glasvezel internet in Dordrecht het overwegen waard is.

Voordelen Dordrecht glasvezel internet
 • Een goede verbinding: dit loopt op tot 1000 Mbit per seconde
 • Een eigen betrouwbare privé verbinding, minder problemen
 • Dezelfde hoge snelheid voor uploaden en downloaden
 • Veel verschillende partijen
 • Maximale kwaliteit voor je TV

tele2
 • Quadplay opties
 • Groot zenderaanbod
 • Goede welkomstbonus
 • ADSL en glasvezel
 • Inclusief alle apparatuur
 • Scherpe welkomstbonus
 • Topkwaliteit Modem
 • Supergoedkoop bellen
 • Duidelijke prijzen
nle x
 • Eigen Settopbox
 • Ook 4-in-1
 • Pakketkorting

Youfone
 • Vanaf 50 Mbit/s
 • Gratis Wifi-modem
 • Duidelijke prijzen
 • Bellen vanaf 11 cent
 • 100% installatiegarantie
 • Transparante prijzen
 • Supersnelle verbinding
 • Diverse pakketten
 • Transparante tarieven
fiber-nl
 • Draadloos streamen
 • Snel en betrouwbaar
 • Goedkope maandprijs