Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Echt

Zelf snel de internetproviders in Echt vergelijken? De mogelijkheden op het gebied van internet en tv contracten is groot. Van Ziggo tot NLE, er is veel te kiezen. Internethunter.nl helpt met het maken van een keuze. Vergelijk eenvoudig de beste providers en ontdek zo het beste of goedkoopste internetpakket dat naadloos aansluit op het door jou geschetste plaatje. Direct bellen, televisie en internet binnen zo’n alles in één pakket aansluiten? Je leest er alles over op onze website. Daarbij lees jij via de Internethunter handige info over topics als overstappen van provider en vaste telefonie.
ProvincieLimburg
GemeenteEcht-Susteren
Gemiddelde downloadsnelheid50Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid33Mb/s
Gemiddeld verbruik221GB p/maand
Gemiddelde kosten€53,50 p/maand
Populaire aanbiederXS4ALL

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn vandaag de dag steeds meer internet providers in Echt die tezamen weer een hele hoop kwalitatieve en goedkope TV en internet abonnementen in juni 2023 hebben. De acties van de goedkoopste provider, en een welkomstcadeau als een PS4 wisselen elkaar snel af. Met andere woorden, hoe bekijk je snel zo’n scherp geprijsd en goed TV + internet pakket? Internethunter helpt jou met het vinden van een geschikte provider. Vul vlug de benodigde gegevens in, vergelijk de providers die voorhanden zijn en selecteer het internet + tv pakket met de laagste prijs. Belangrijk: gewoonlijk is ADSL-internet in Echt voordeliger dan kabel of glasvezel.

5 keer besparen op je Internet en TV pakket
 1. Neem alle diensten bij één provider. (Lees direct verder over het alles in 1 pakket.)
 2. Kies een internetsnelheid die bij jou past. Voor het huis-tuin-en-keuken gebruik heb je geen 200 Mb/s nodig.
 3. Wees voorzichtig met dure extra’s als o.a. zenderpakketten. Pakketten als deze zijn duurder dan je denkt.
 4. Kies niet voor een TV-abonnement. En overweeg goedkope streamingdiensten (denk aan Pathé Thuis of Film1).
 5. Blijf vergelijken. Betaal geen jaar te veel: vergelijk en check of overstappen loont.

Welke internetproviders zijn er in Echt?

In Echt zijn relatief veel internet pakketten die je kunt afsluiten. Onder andere T-Mobile, Ziggo, KPN of Caiway. Via ADSL of VDSL, de kabel (coax) of wellicht via glasvezel. Ontdekken welke goedkope abonnementen in Echt mogelijk zijn? Versterk je persoonlijk adres, en check zelf de verschillende aanbieders van internet in jouw omgeving in juni 2023. Populaire internetproviders zijn Telfort, Online.nl of KPN. Internetaanbieders in Echt verstrekken prima losse internet pakketten, Internet + TV pakketten, maar ook 3-in-1 pakketten. De 4-in-1 pakketten worden sinds korte tijd meer aangeboden. Met een quad play abonnement wordt mobiele data- en telefoondiensten toegevoegd.
kpn internet

Internet van KPN

Wat voor jou? KPN levert in Echt internet en TV. Zowel via Glasvezel als ADSL, via een betrouwbaar netwerk.

 • Groenste provider van NL
 • Live TV pauzeren
 • Duidelijke tarieven
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo levert internet en televisie middels de coaxkabel in Echt-Susteren. Uitstekende snelheid met aantrekkelijke acties.

 • Gratis nummerbehoud
 • On Demand kijken
 • Scherpe korting
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis levert laag geprijsde internet tarieven in Limburg voor juni 2023. Van 50 Mbit/s tot wel 750 Mbit/s.

 • Combineer voor hogere snelheid
 • Programma’s opnemen
 • Aantrekkelijke welkomstkorting

Prijzen internet en TV in Echt (tarieven juni 2023)

Voor iedereen relevant: wat zijn vandaag de dag de tarieven van internet en Televisie in Echt? Dat fluctueert logischerwijs per gebruiker. De prijs per maand wordt gevormd door onder andere de provider (denk aan Fiber), internetverbinding (zoals. kabel), down- en uploadsnelheid (bijv. 45Mb/s), en overige opties (denk aan online tv kijken). Een goedkoop internet en tv abonnement in Echt vind je al vanaf €25 tot zo’n €95. Standaard is een alles in 1 abonnement het scherpst geprijsd. Actueel: Zenderpakketten.

Populaire pakketten
 • KPN Internet, TV en bellen 500 Mb Glasvezel
 • NLE Alles-in-1 100 Mb/s
 • Tele2 Internet Basis 60 Mb
 • XS4ALL Alles-in-1 Smart 80 Mb
 • XS4ALL Internet Compact glasvezel 40 Mb
 • Telfort Glasvezel internet en vast bellen 50 Mb/s


internet vergelijken echt

Overstappen naar een andere internetprovider? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Eerlijk internet providers vergelijken en overstappen (binnen 5 minuten)

 1. Begin met de postcodecheck

  Vanaf het moment dat jij start met internet vergelijken in Echt is het goed om gelijk de postcodecheck uit te voeren. Op deze pagina moet jij de adresgegevens van je woning invullen. Hierna zit je midden in de objectieve internetvergelijker. Je vindt op deze plek uitsluitend de contracten van bedrijven die verkrijgbaar zijn in jouw woonplaats.

 2. Benodigde diensten selecteren

  In deze stap kan je aanvinken wat je precies wilt afsluiten. Wil je enkel internet? Wil je het aanvullen met digitale TV? En ben je van plan om vast te bellen? Zodra je dit bepaald hebt voor jezelf kan je een stuk beter de diverse abonnement voor internet vergelijken. Daarnaast geven we jou de tools om specifieke zenderpakketten (bijv. Ketnet Kids) te selecteren. Eveneens kun jij aangeven of je interesse hebt in diensten als extra zenderpakketten, uitzending gemist, live pauzeren.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Wat verder een belangrijk onderdeel is: hoe snel wil ik dat het internet is? Dat loopt van 20 mb/s en 300 mb/s. Wat een goede snelheid is, is gebonden aan een aantal zaken. Nemen jullie internet voor het basisgebruik als o.a. het weer bekijken, surfen op het internet, e-mailen, het nieuws lezen? Of kijken jullie ook on-demand TV op Youtube of Videoland? Speel jij in je vrije tijd graag online multiplayer games als Command & Conquer: Red Alert 2? Heb je een groot of klein huishouden? Ben je bezig met upload of downloaden van bestanden? Internethunter.nl geeft advies! Klik op ‘advieslijst internetsnelheid’? Hier geven wij advies m.b.t. de minimale snelheid die rijmt met allerlei type gebruikers.

 4. Vergelijken op prijs

  Zodra je het type pakket en de snelheid van het internet kenbaar gemaakt hebt is het voor jou eenvoudiger om tarieven te vergelijken. De providers zijn altijd gerangschikt op prijs in € p/maand. De internet provider met de laagste prijs zul je altijd bovenaan zien. Een speciaal actietarief is al doorgerekend in het totaalbedrag. Bijna alle aanbieders bieden initieel een eenmalige kortingen, of geven iets anders weg. Zij bieden bijv. het eerst halve jaar een korting van bijv. 50%.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  Als je gezien hebt wie de beste provider van Echt in juni 2023 is, kun je eenvoudig online het abonnement afsluiten. Klik op ‘bekijk’, en wij sturen je door naar de aanvraag-pagina. Vul je gegevens in en dien jouw aanvraag in. Dit kost minder dan 5 minuten. Stap je over van provider? Doorgaans regelt de betreffende aanbieder dat jouw huidige contract wordt opgezegd door middel van de overstapservice.


Voordeel van het Alles in 1 abonnement

Best veel bewoners willen het voordelige alles-in-1 pakket. In dit product heb jij internet, vast bellen en digitale TV van 1 leverancier waarbij je een vast maandbedrag afrekent. Momenteel zien we ook 4-in-1 pakketten waar mobiele telefonie is inbegrepen. Actueel: KPN speedtest.

 • Forse korting op de factuur
 • Alle kosten op 1 afrekening
 • Je kunt terecht bij 1 klantenservice die ondersteuning biedt voor TV + internet
 • Je ontvangt gratis extra’s als bijvoorbeeld Geen kosten voor pauzeren pakket

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over afsluiten van internet, tv en bellen

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

Dat heeft alles te maken met de uitslag van de postcodecheck. Middels je adresgegevens (postcode) zie jij welk type internet verbindingen actief zijn in jouw straat. Niet elk appartement heeft de beschikking over (coax) kabel en glasvezel. Dikwijls is internet via de koperen telefoonlijn (ADSL) wel actief (op voorwaarde dat er nog geen glasvezel is). Kan op jouw adres alles? In dat geval zijn de benodigde snelheid en het budget aspecten die van belang zijn. Een contract op glasvezel is stabieler, maar gewoonlijk ligt de maandprijs iets hoger als je het afzet tegen kabel of adsl. Bij kabel internet is er maar één speler: Ziggo. ADSL is in veel gevallen de meest voordelige keuze, maar is ook een stuk slomer.

Waar vind ik het snelste internet in Echt?

Het meest snelle internet komt binnen via de kabel (coax), of glasvezel. Met zo’n verbinding Up- en download je tot 0.5Gb/s. Internet providers als Ziggo, Caiway & KPN zijn daar al erg ver mee. In de gemeente Echt-Susteren kan je nog niet overal glasvezel of kabel krijgen. Er zijn doorgaans wel nieuwe projecten om het glasvezel netwerk uit te breiden. Actuele updates vind je op www.echt-susteren.nl. De feitelijke snelheid gaat verder dan providerkeuze. Ook de hardware (wifi-repeaters, netwerkkabels) speelt een belangrijke rol. De werkelijke snelheid kan per huishouden weer verschillen.

Hoe kan ik mijn contract opzeggen en overstappen?

Indien de einddatum van jouw contract in zicht is (na 12 tot 24 maanden) kun je verlengen of overstappen. Overstappen van internet pakket is tegenwoordig niet moeilijk. Steeds vaker handel je dat zelf online af. De grootste providers van Nederland (NLE, Online, T-Mobile, KPN, Ziggo, XS4ALL, Telfort) hebben samen met de overheid een afspraak gemaakt. We noemen dit ook wel de overstapservice. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. Je moet wel even een nieuwe modem aansluiten. Vaak kan je kiezen voor een monteur aan huis.

Problemen & storingen juni 2023

Op dit moment is er geen grootschalige storing. In heel 2023 staan er werkzaamheden aan het netwerk op de planning. Het gevolg kan zijn een storing bij KPN. Onderhoudsmaatregelen van het kabelnetwerkresulteren dikwijls in storingen bij Ziggo. Een medewerker van de klantenservice stelt je daarvan op de hoogte. Via Facebook en Twitter wordt je 24/7 op de hoogte gehouden of er problemen zijn met het internet.

Heeft Echt traag internet en WiFi?

Dat verschilt per situatie. Nogal wat onderdelen beïnvloeden de internetsnelheid. Neem bijvoorbeeld de kwaliteit van de kabels en de modem en router plekken in huis voor snelle WiFi. Voor een betere verbinding in tuin of garage kan je een wifi booster of repeater of een wifi-hotspot nemen. Een trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan programma’s op laptop, tablet of telefoon of een router met onjuiste instellingen. Een speciale monteur kan de situatie bekijken, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 6101 en stap razendsnel over

Glasvezel vergelijken Echt

Glasvezel is een hele dunne draad van glas die lichtsignalen met informatie over grote afstanden kan transporteren. Dat levert jou een enorm hoge snelheid van 500-1000 Mb per seconde. In steeds meer plekken kan je kiezen voor glasvezel internet of standaard ADSL nemen (of kabel). Ook in en rondom Echt-Susteren zijn er allerlei acties m.b.t. de uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor glasvezel-internet moet je altijd aansluitkosten betalen en een vast bedrag per maand. Een contract op ‘glas’ wordt steeds betaalbaarder, en prijzen/tarieven steeds aantrekkelijker. Dit type abonnementen kan je al afsluiten vanaf €32,5. Ga aan de slag met de postcodecheck, en kom te weten of glasvezel internet in Echt beschikbaar is op jouw adres.

Voordelen Echt glasvezel internet
 • Snelste internet: dit loopt op tot 1000 mbit per seconde
 • Een constant snelle verbinding, weinig problemen
 • Even snel up- als downloaden
 • Groot aanbod
 • Het beste aanbod voor TV (zenders)

tele2
 • Hoge keuzevrijheid
 • Ruime keuze
 • Korting bij 1 jaar
 • 20 jaar de beste prijs
 • Vaste lage prijs
 • Maandelijkse korting
 • Met de FRITZ!Box
 • Diverse pakketten
 • Aantrekkelijke korting
nle x
 • Tv-verbindingsset
 • Ook voor alleen Internet
 • Goede korting

Youfone
 • Alle interactieve diensten
 • Internet, TV en Bellen
 • Scherpe maandprijs
 • Eigen e-mailadressen
 • Alleen internet of alles in 1
 • Scherpe maandprijs
 • Expert van glasvezel
 • Voordelig bellen
 • Goede welkomstkorting
fiber-nl
 • Kaspersky Total Security
 • Handige monteursdienst
 • Duidelijke maandprijs