Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Eindhoven

Overzichtelijk en snel de internetproviders in Eindhoven vergelijken? De mogelijkheden op het gebied van aanbieders van internet en tv is groot. Je kunt denken aan KPN tot aan XS4ALL, er is keuze in overvloed. Onze vergelijkingstool helpt jou via de handige vergelijker. Vergelijk gelijk de populaire providers en ontdek zo het voordeligste internetaanbod dat voldoet aan jouw verbruik en wensen. Direct tv, bellen en internet in een alles in één pakket groeperen? Ook daar kun jij voor kiezen! Vervolgens verzamel jij via de Internethunter uitgebreide informatie over topics als het voordeel van een alles-in-1-pakket en populaire pakketten.
ProvincieNoord-Brabant
GemeenteEindhoven
Gemiddelde downloadsnelheid58Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid25Mb/s
Gemiddeld verbruik305GB p/maand
Gemiddelde kosten€45,00 p/maand
Populaire aanbiederTelfort

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden momenteel een groot aantal internet providers in Eindhoven die gezamenlijk weer tientallen soorten interessante en voordelige TV en internet abonnementen in mei 2020 presenteren. De speciale korting van de goedkoopste provider, en een welkomstcadeau als een Xbox360 wisselen elkaar in rap tempo af. Hoe check jijdirect een scherp geprijsd en veilig pakket voor internet + TV? Wij helpen bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Geef eenvoudig je persoonlijke gegevens in, bekijk de aanwezige providers en selecteer het internet contract waar jij het voordeligste bent. Vergeet niet: in de regel is ADSL-internet in Eindhoven het voordeligste.

5 tips voor een goedkoper TV en Internet abonnement
 1. Kies voor internet, tv en bellen bij 1 provider. (Lees direct verder over het alles in 1 pakket.)
 2. Voorkom een te hoge internetsnelheid. Voor het huis-tuin-en-keuken gebruik heb je geen 200 Mb/s nodig.
 3. Neem niet alle dure extra’s als bijv. thema pakketten. Dergelijke extra’s zijn duurder dan je denkt.
 4. Kies niet voor een TV-abonnement. En overweeg goedkope streamingdiensten (onder andere Pathé Thuis of Youtube).
 5. Ga altijd vergelijken. Betaal geen jaar te veel: vergelijk en onderzoek of het nog goedkoper kan.

Welke internetproviders zijn er in Eindhoven?

In Eindhoven zijn allerlei internet pakketten aanwezig. Populaire spelers zijn KPN, Ziggo, T-Mobile en Telfort. Via ADSL, de standaard kabel, en (in de toekomst) via glasvezel. Benieuwd welke goedkope abonnementen in Eindhoven werkzaam zijn? Versterk je persoonlijk adres, en ontdek alle beschikbare internetproviders in jouw wijk in mei 2020. Populaire internetaanbieders zijn Vodafone, Online.nl of KPN. Internetaanbieders in Eindhoven hebben aantrekkelijke internet only deals, Televisie + internet abonnementen, en uiteraard 3-in-1 pakketten. Speciale 4-in-1 pakketten zijn hier ook erg populair. Met een quad play abonnement voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
kpn internet

Internet van KPN

Populair: KPN verkoopt in Eindhoven internet en TV. Zowel via Glasvezel als ADSL, vaak als beste getest.

 • Altijd verbonden
 • Programma’s terugkijken
 • Scherpe welkomstkorting
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo is actief met internet en TV via de televisiekabel in Eindhoven. Accurate snelheid interessante kortingen.

 • €0,12 per minuut
 • On Demand kijken
 • Duidelijke maandtarieven
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis brengt je betrouwbare internet tarieven in Noord-Brabant voor mei 2020. Snelheden tot wel 750 Mbit/s.

 • Vast laag beltarief
 • Nooit een TV programma missen
 • Goedkope prijzen

Huidige prijzen internet + TV in Eindhoven (tarieven mei 2020)

Het is een boeiende vraag: wat zijn op dit ogenblik de tarieven van TV en internet in Eindhoven? Dat fluctueert logischerwijs per geval. De factuur wordt bepaald door onder andere de gekozen provider (T-Mobile), internet type (denk aan COAX), maximale internetsnelheid (bijv. 200Mb/s), en andere extra’s (online tv kijken). Een goedkoop pakket voor TV en internet in Eindhoven is er vaak al vanaf €35, en lopen op tot zo’n €67,50. Normaal is een alles in 1 pakket de voordeligste optie. Check ook alles over Speedtest advies.

Populaire pakketten
 • KPN Internet, TV en bellen 200 Mb Glasvezel
 • KPN Internet + Bellen 500 Mb Glasvezel
 • Tele2 Internet Basis 60 Mb
 • XS4ALL Smart + Televisie glasvezel 80 Mb
 • T-Mobile Internet + TV 100 Mb
 • Ziggo Alles-in-1 Voordeel 25 Mb


internet vergelijken eindhoven

Overstappen van TV en internet provider? Gebruik het stappenplan!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Binnen 5 minuten providers vergelijken en overstappen

 1. Begin met de postcodecheck

  Tijdens het proces van internet vergelijken in Eindhoven is het goed om gelijk de postcodecheck uit te voeren. Via de vergelijk tool kan je jouw adresgegevens invullen (postcode + huisnummer). Aansluitend kom je binnen in de objectieve internetvergelijker. Je treft in de vergelijkingstool exclusief de abonnementen van bedrijven die ook echt actief zijn in jouw postcodegebied.

 2. Benodigde diensten selecteren

  Daarna kan je aanvinken wat je precies nodig hebt. Kan jij alles met enkel Internet? Wil je ook TV kunnen kijken? Wil je ook kunnen bellen via de huistelefoon? Zodra je dit bepaald hebt voor jezelf kun jij gemakkelijker de diverse abonnement voor internet vergelijken. Ook bieden wij je de optie om specifieke zenders (denk aan Eén) aan te klikken. Als laatste kun je wensen doorgeven m.b.t. add-ons als extra zenderpakketten, uitzending gemist, begin gemist.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Het tweede aspect wat essentieel is: hoe snel wil ik dat het internet is? Dit fluctueert tussen 25 mb/s tot wel 150 mb/s. De snelheid die bij jou past is gebonden aan diverse factoren. Is internet voor jouw van belang voor dagelijkse dingen als als o.a. surfen op het internet, het nieuws lezen, filmpjes kijken, het weer bekijken? Stream je regelmatig video’s via Pathé Thuis of Film1? Een fan van online games als Top Spin 3? Zijn er kinderen die PC’s, laptops of smartphones hebben? Houd je je bezig met het downloaden van grote files? Onze internetvergelijker kan hierin helpen! Ga naar de optie ‘welke snelheid kiezen’? Dan kun je info bekijken m.b.t. de minimale snelheid die goed is voor uiteenlopende situaties.

 4. Tarieven vergelijken

  In het geval je het soort contract en de minimale snelheid doorgevoerd hebt kan het vergelijken prijzen beginnen. De organisaties worden altijd weergegeven op basis van prijs per maand. De voordeligste provider vind je bovenaan. Een mogelijke korting is verrekend in de maandtarieven. Bijna alle bedrijven stunten met een bepaalde welkomstkorting, en sommige providers bieden de eerste paar maanden een korting van €10.

 5. Overstappen naar een andere internetprovider

  Vanaf dat je gezien hebt wie de beste provider van Eindhoven in mei 2020 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Kies de blauwe knop, en je komt gelijk op de afsluitpagina van de leverancier. Geef alle persoonlijk gegevens door en verstuur de aanvraag. Dit kost minder dan 5 minuten. Betreft het een overstap? Vaak verwerkt jouw gekozen aanbieder van internet het beëindigen van jouw huidige overeenkomst middels de overstapservice.


4 voordelen van een alles in 1 abonnement

Flink wat klanten neigen naar het speciale alles-in-1 pakket. Met deze constructie beschik je over internet, vast bellen en digitale TV van één provider voor een vaste maandprijs. Op dit ogenblik zien we ook 4-in-1 pakketten wat ervoor zorgt dat mobiele diensten ook in de bundel vallen. Lees verder over NLE afsluiten.

 • Je krijgt een mooie pakketkorting
 • Alle kosten worden in één keer gefactureerd.
 • Je hebt te maken met 1 provider voor alle vragen rondom internet en TV
 • Providers bieden vaak gratis diensten als o.a. Gratis sportpakket

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over afsluiten van internet, tv en bellen

Moet ik kiezen voor ADSL, Kabel of Glasvezel?

Dat heeft alles te maken met de postcodecheck op onze website. Door het invullen van postcode + huisnummer vind jij welke internet verbindingen mogelijk zijn voor jouw geval. Niet ieder mens kan een pakket selecteren op basis van glasvezelinternet & kabel. Meestal is ADSL wel ter beschikking (bij afwezigheid van glasvezel). Kan jij alle 3 ontvangen? Dan zijn maximale snelheden en de tarieven zaken die het meest relevant zijn. Glasvezelverbindingen zijn betrouwbaarder, maar gewoonlijk betaal je wel wat meer vergeleken met de kabel of ADSL. Wanneer je kiest voor de kabel kun je uitsluitend kiezen voor Ziggo. ADSL is in de regel het laagst geprijsd, maar is ook een stuk slomer.

Wat is de snelste internet provider in Eindhoven?

Het allersnelste internet komt binnen via de kabel (coax), of glasvezel. Met zo’n verbinding Up- en download je tot 500 Mb p/s. Dienstverleners als KPN, Caiway en Ziggo ontwikkelen deze netwerken. In de gemeente Eindhoven beschikt nog niet elke woning over deze aansluitingen. Er zijn veel nieuwe initiatieven om glasvezel aan te leggen. Lees ook meer op www.eindhoven.nl. De feitelijke snelheid is niet uitsluitend de provider’s verantwoordelijkheid. Ook de randapparatuur (modem/router, netwerk accessoires,) heeft hierop een effect. De getoetste snelheid kan per woning en moment veranderen.

Hoe kan ik overstappen naar een andere provider?

Indien jouw abonnementstermijn is verstreken (na 1 jaar of 2 jaar) is het mogelijk om over te stappen. Overstappen van provider gaat nu een stuk vlotter dan vroeger. Meestal regel je dit online. Internet Providers in Nederland (NLE, KPN, T-Mobile, DELTA, Tele2, XS4ALL, Ziggo) verzorgen de administratieve afhandeling. We noemen dit ook wel de overstapservice. Op die manier kom jij niet zonder internet. Bij veel providers krijg je wel een nieuwe modem. Ook kun je gebruik maken van installateurs.

Problemen & storingen mei 2020

Vandaag hebben we niet te maken met een storing. Ook in 2020 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Mogelijk mondt dit uit in storingen bij KPN. Aanpassingen aan het kabel-netwerk draaien soms uit op storingen bij Ziggo. Jouw provider is hiervan ook op de hoogte. Via de sociale kanalen merk je het snelste of het internet eruit ligt.

Heeft Eindhoven traag internet en WiFi?

De feitelijke snelheid wisselt enorm. Veel onderdelen hangen samen met de te bereiken snelheid. Relevante factoren zijn: de UTP-kabels en de locatie van je router + modem voor goede WiFi. Voor maximale internetsnelheid in de garage, op zolder of in de tuin kun je een speciale wifi booster/repeater of een versterker gebruiken. Zo’n trage verbinding kan ook te danken zijn aan applicaties op smartphones en computers of verkeerde modem-instellingen. Een eigen specialist kan ingepland worden, en met apparatuur of instellingen de verbinding verbeteren.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Vind de goedkoopste provider in 5600 en stap eenvoudig online over

Glasvezel vergelijken Eindhoven

Glasvezel is een vezel die net zo dun is als een haar die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Dit houdt in: supersnel internet tot maar liefst 1Gb per seconde. In steeds meer wijken kun je kiezen voor het snelle glasvezel internet als vervanger voor ADSL of kabel. Ook in de omgeving Eindhoven zijn er verschillende plannen m.b.t. aanleg en/of uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor glasvezel-internet heb je te maken met aansluitingskosten en natuurlijk de kosten van het pakket. Het fenomeen glasvezel wordt steeds laagdrempeliger en het prijsverschil met kabel is nog klein. Deze abonnementen zijn beschikbaar vanaf €40. Doe de gratis postcodecheck en ontdek of glasvezel internet in Eindhoven een mogelijke kanshebber is.

Voordelen Eindhoven glasvezel internet
 • Verbazingwekkend snel internet: dit kan oplopen tot 1000 Mbit per seconde
 • Een zeer betrouwbare verbinding, een heel laag storingspercentage
 • Down- en uploaden altijd met dezelfde hoge snelheid
 • Vrije providerkeuze door een open glasvezelnetwerk.
 • Altijd goed televisiebeeld, zonder ruis

tele2
 • Uitstekend beoordeeld
 • Uitgebreide TV-opties
 • Lage tarieven
 • 20 jaar de beste prijs
 • Inclusief router
 • Lage maandtarieven
 • Makkelijk overstappen
 • Prima klantenservice
 • Aantrekkelijke tarieven
nle x
 • Ubiquiti
 • Ook 4-in-1
 • Scherpe welkomstkorting

Youfone
 • Ruim aanbod TV-pakketten
 • Betrouwbaar en snel
 • Lage maandprijs
 • 72 tv-zenders
 • Voordelig bellen
 • Goede welkomstkorting
 • Eenvoudig overstappen
 • Gratis e-mailadres
 • Lage tarieven
fiber-nl
 • Glasvezel 500 Mb/s
 • Betrouwbaar netwerk
 • Duidelijke tarieven