Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Enkhuizen

Zonder problemen snel internetproviders in Enkhuizen vergelijken? De keuze in verschillende internet en televisie contracten is vrij groot. Dat gaat van Ziggo tot en met Caiway, er is bijna té veel keuze. Internethunter.nl helpt jou via de handige vergelijker. Vergelijk moeiteloos de beste providers en check het beste of betaalbaarste internetaanbod dat naadloos aansluit op jouw situatie. Wil jij internet, televisie en bellen met zo’n alles-in-1 pakket bundelen? Dit is sterk in opkomst! Eveneens verzamel jij op onze website handige informatie over topics als de overstapservice en de mogelijkheden van glasvezel internet.
ProvincieNoord-Holland
GemeenteEnkhuizen
Gemiddelde downloadsnelheid53Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid35Mb/s
Gemiddeld verbruik152GB p/maand
Gemiddelde kosten€43,00 p/maand
Populaire aanbiederTelfort

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn vandaag de dag steeds meer internet providers in Enkhuizen die samen weer gigantisch veel goedkope TV en internet abonnementen in juni 2023 bieden. De acties van de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een Bosch boormachine zijn per week weer anders. Op basis waarvan bekijk jijeenvoudig een voordelig en innovatief internet + TV abonnement? Deze website helpt jou met het vergelijken van prijzen. Geef vlug de gevraagde gegevens in, vergelijk de beschikbare providers en kies meteen het pakket die het goedkoopste is. Vergeet niet: doorgaans is ADSL-internet in Enkhuizen goedkoper dan glasvezel of kabel.

5 TV en Internet bespaartips
 1. Kies voor internet, tv en bellen bij één provider. (Lees direct verder over het alles in 1 pakket.)
 2. Voorkom een te hoge internetsnelheid. Voor e-mail en social media heb je genoeg aan 100 Mb/s.
 3. Kies niet altijd voor dure extraatjes zoals o.a. extra betaalde kanalen. Deze extra’s resulteren in een forse rekening.
 4. Kies niet voor een TV-abonnement. Via internet kun je bijna alles kijken (neem bijv. Pathé Thuis of NLziet).
 5. Ga jaarlijks vergelijken. Kom niet voor verrassingen te staan. Vergelijk en bekijk zelf of het nog goedkoper kan.

Welke internetproviders zijn er in Enkhuizen?

In Enkhuizen zijn meerdere internet pakketten die je kunt kiezen. O.a. T-Mobile, Ziggo, KPN of Vodafone. Middels ADSL, de kabel (coax) en ook glasvezel staat hier niet stil. Nieuwsgierig welke goedkope abonnementen in Enkhuizen werkzaam zijn? Verschaf ons de adresgegevens, en bekijk de beste of goedkoopste internetproviders in jouw wijk in juni 2023. Interessante aanbieders zijn Telfort, XS4ALL en T-Mobile. Internetaanbieders in Enkhuizen verstrekken prima losse internet pakketten, Internet + TV pakketten, maar ook 3-in-1 pakketten. Aparte 4-in-1 pakketten winnen hier ook snel aan populariteit. In zo’n quad-play pakket is ook mobiel bellen inbegrepen.
kpn internet

Internet van KPN

Niet onbekend: KPN verkoopt in Enkhuizen internet en TV. Internet via VDSL of glasvezel, en 100% installatiegarantie.

 • Met overstapservice
 • Programma’s opnemen
 • Duidelijke prijzen
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo verkoopt internet & televisie via de traditionele kabel in Enkhuizen. Uitstekende snelheid aantrekkelijk geprijsd.

 • Vanaf 40 mb/s
 • Tv kijken zonder kastje
 • Goede welkomstkorting
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis werkt voor betrouwbare internet tarieven in Noord-Holland voor juni 2023. Met glasvezel tot wel 750 Mbit/s.

 • Stabiel netwerk
 • Meer dan 40 HD-zenders
 • Aantrekkelijke maandprijs

Actuele prijzen televisie en internet in Enkhuizen (tarieven juni 2023)

Een veelgestelde vraag: wat zijn tegenwoordig de tarieven van een abonnement voor tv en internet in Enkhuizen? Dit varieert allicht per consument. De internet + TV factuur wordt bepaald door elementen als de active provider (denk aan Telfort), internetverbinding (denk aan glasvezel), internetsnelheid (bijv. 65Mb/s), plus eventuele extra’s (o.a. een filmpakket). Een goedkoop TV en internet abonnement in Enkhuizen is beschikbaar vanaf €17,5 tot deal van €95. Normaliter is een alles in 1 abonnement het aantrekkelijkst. Actueel: Zenderpakketten.

Populaire pakketten
 • KPN Internet, TV en bellen met 4K TV 100 Mb Glasvezel
 • NLE Glasvezel Alles- in- 1 50 Mb/s
 • Tele2 Glasvezel Basis, Bellen & TV Basis 50 Mb
 • Online.nl Internet + TV 50 Mb/s
 • T-Mobile Internetten 50 Mb + Bellen Start
 • T-Mobile Internet 750 Mb


internet vergelijken enkhuizen

Overstappen van TV en internet provider? Dat is zo gepiept!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Eerlijk internet providers vergelijken en overstappen (binnen 5 minuten)

 1. Doe de postcodecheck

  Tijdens het proces van internet vergelijken in Enkhuizen is het verstandig eerst een postcodecheck op je adres te doen. Helemaal bovenaan deze website moet jij de adresgegevens van je woning invullen. Hierna sturen we je door naar de snelste internetvergelijker. Je ziet in de internetvergelijker uitsluitend de internet-contracten van providers die beschikbaar zijn in jouw postcodegebied.

 2. Een type abonnement selecteren

  Nu dien je te selecteren welke services je wilt inkopen. Is Internet Only voldoende? Of een combinatie met TV? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Op het moment dat jij een selectie hebt gemaakt kun je gerichter alle contracten voor internet vergelijken / afwegen. Tevens bieden wij je de optie om unieke premium-zenders (dat kan zijn CNBC Europe) toe te voegen. Ook kun je jouw pakket nog persoonlijker maken met diensten als extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen, vooruitkijken.

 3. Gewenste internetsnelheid

  Wat bovendien relevant is: hoe snel wil ik dat het internet is? Dit fluctueert tussen 45 mb/s tot soms 450 mb/s. Wat voor jou geschikt is, hangt af van veel factoren. Passen jullie internet toe voor de meest basale activiteiten als bijv. youtube films kijken, mail checken, weerbericht bekijken, browsen op het internet? Stream je regelmatig video’s via NPO of Pathé Thuis? Speel je graag populaire games als Fallout 3? Zijn jullie met 2 personen of meer? Down/upload je regelmatig grote bestanden? Onze vergelijker geeft advies! Selecteer de optie ‘advies snelheid berekenen’? Dan kun je info bekijken inzake de gewenste snelheid die wij aanraden voor uiteenlopende situaties.

 4. Tarieven providers vergelijken

  Wanneer jij de gewenste diensten en de gewenste snelheid doorgevoerd hebt kan je starten met prijzen vergelijken. De internet-bedrijven zijn normaliter geordend op maandelijkse kosten. De voordeligste aanbieder zie je dus direct staan. Een speciaal actietarief is altijd al doorgevoerd in de prijs die je ziet. Verscheidene providers stunten met een bepaalde welkomstkorting, of bieden alternatieven. Ze hebben de eerste 3, 6 of 9 maanden een factuur voordeel van €5.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  Als je erachter gekomen bent wie de beste provider van Enkhuizen in juni 2023 is, kan je het abonnement afsluiten. Tik op de blauwe bestelknop en je wordt automatisch doorgestuurd naar de bestelpagina van deze provider. Voer alle velden in en verzend het formulier online. Vaak binnen 5 minuten afgehandeld. Stap je over van provider? Dikwijls faciliteert de nieuwe leverancier de opzegging van het contract door de overstapservice.


Voordeel van het Alles in 1 abonnement

Steeds meer inwoners willen het speciale alles-in-1 pakket. In dit pakket heb je internet, digitale TV en vast bellen van 1 provider tegen een vaste maandelijkse prijs. Tegenwoordig bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten wat bekend staat als quad-play (inclusief mobiel). Klik door naar XS4ALL televisie.

 • Goedkoper uit met internet, tv en bellen
 • Elke maand één factuur
 • Je hebt te maken met 1 provider voor televisie en internet issues
 • Combineren betekent gratis extraatjes zoals Gratis extra zenders

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Internet via glasvezel, kabel of ADSL?

Hiervoor gebruik je de internet postcodecheck. Via de adresgegevens check je welke verbindingen actief zijn voor jouw woning. Niet elk huis kan een pakket selecteren op basis van glasvezel en kabelinternet. Normaliter is ADSL (via de telefoonlijn) wel gewoon actief (als glasvezel niet beschikbaar is). Heb jij meerdere mogelijkheden? In dat geval zijn de gekozen snelheid en het budget onderdelen die vooral belangrijk zijn. Glasvezel is sneller, maar normaal gesproken ligt de maandprijs iets hoger ten opzichte van ADSL of (coax) kabel. Bij kabel internet kun je uitsluitend kiezen voor Ziggo. ADSL is vrijwel altijd de meest voordelige keuze, maar de snelheid van het internet is lager.

Welke provider heeft het snelste internet in Enkhuizen?

De hoogste internetsnelheid bereik je met kabelinternet of de glas. Op die manier haal je snelheden tot wel 500 Mb p/s. Organisaties als Ziggo, KPN & Caiway innoveren in rap tempo. In de gemeente Enkhuizen is de dekking voor deze connectie niet 100%. Wel starten er doorgaans wel nieuwe projecten om meer huishoudens aan te sluiten op glasvezel. Bekijk ook www.enkhuizen.nl. De internetsnelheid gaat verder dan providerkeuze. Ook de hardware (wifi-repeaters, netwerk accessoires, modem/router) moet je niet onderschatten. De actuele snelheid kan per situatie en tijdstip afwijken.

Hoe werkt overstappen en opzeggen?

Als de einddatum van jouw contract in zicht is (binnen 1 maand) kan je mogelijk overstappen naar iets anders. Overstappen naar een andere provider is een fluitje van een cent. Normaal gesproken kan dit zonder tussenkomst van de klantenservice. De erkende providers in Nederland (T-Mobile, DELTA, KPN, Online, Ziggo, XS4ALL, Telfort) handelen dit onderling af. We noemen dit ook wel de overstapservice. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. Je krijgt een nieuwe modem. Vaak is er ook een monteur beschikbaar.

Werkzaamheden & storingen juni 2023

Op dit moment is er bij ons geen storing bekend. Ook in 2023 staan er werkzaamheden aan het netwerk op de planning. Dit kan resulteren in storingen bij KPN. Onderhoudsmaatregelen van het coax kabel netwerk monden soms uit in storingen bij Ziggo. De betreffende provider zal dit vroegtijdig aangeven. Via de webcare wordt je 24/7 op de hoogte gehouden of het internet eruit ligt.

Heeft Enkhuizen traag internet en WiFi?

Dat verschilt per situatie. Veel dingen hebben hier invloed op. Controleer altijd de UTP-kabels en de locatie van je router + modem voor stabiele WiFi. Voor een stabiele verbinding in jouw hele woning (inclusief zolder en tuin) kan je een wifi repeater of booster of een speciale adapter gebruiken. Zo’n trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan updates op laptops of telefoons of een modem die onjuist is geconfigureerd. Een speciale specialist kan eventueel worden ingevlogen, en analyseren waar de problemen liggen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Check de goedkoopste provider in 1601 en stap razendsnel over

Glasvezel vergelijken Enkhuizen

Glasvezel is een hele dunne draad van glas met een veel grotere capaciteit dan de coax kabel. Concluderend: een ontzettend hoge internetsnelheid, van 500-1000 Mb/s. In flink wat omgevingen is glasvezel internet beschikbaar naast de (coax) kabelverbinding. Ook nabij Enkhuizen zijn er diverse werkzaamheden aangaande aanleg en/of uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor glasvezel-internet heb je een stukje aansluitingskosten en uiteraard een bedrag per maand. Internetten via glasvezel wint flink aan populariteit en het prijsverschil met kabel is nog klein. Dergelijke pakketten zijn er al vanaf €40. Doe de postcodecheck, en ontdek of glasvezel internet in Enkhuizen af te sluiten is.

Voordelen Enkhuizen glasvezel internet
 • Opzienbarend snel internet: dit loopt op tot 1 Gbps
 • Een eigen betrouwbare privé verbinding, je zit nooit zonder
 • Even snel up- als downloaden
 • Uitgebreid aanbod
 • Altijd goed televisiebeeld, zonder ruis

tele2
 • Hoge keuzevrijheid
 • Vast bellen + TV
 • Altijd aanbiedingen
 • Voor €2,50 p/maand bellen
 • Internet, TV en Bellen
 • Scherpe tarieven
 • Pro, Plus & Smart
 • Gratis Wifi-modem
 • Duidelijke prijzen
nle x
 • Nieuwe telecomprovider
 • Uitstekende klantenservice
 • Overstapbonus

Youfone
 • Met Ziggo Sport Totaal
 • Afsluiten in 5 minuten
 • Voordeel op de factuur
 • 30 Mb/s upload tot 200 mb/s
 • Supergoedkoop bellen
 • Transparante maandtarieven
 • Ongewoon snel internet
 • 100% installatiegarantie
 • Transparante tarieven
fiber-nl
 • Light, Medium en Top
 • Stabiele verbinding
 • Aantrekkelijke maandtarieven