Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Gouda

Zonder problemen snel de internetproviders in Gouda vergelijken? De hoeveelheid aanbieders van internet en televisie is erg groot. Van KPN tot aan T-Mobile, een keuze maken wordt steeds lastiger. Onze internet-vergelijker helpt met het maken van een keuze. Vergelijk gemakkelijk de Hollandse providers en check het voordeligste internet contract passende bij het door jou geschetste plaatje. Wil jij internet, tv en bellen in zo’n alles in één pakket afsluiten? Ook daar kun jij voor kiezen! Daarnaast lezen jullie via onze vergelijker belangrijke info over topics als alles-in-1 pakketten en technische problemen.
ProvincieZuid-Holland
GemeenteGouda
Gemiddelde downloadsnelheid59Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid34Mb/s
Gemiddeld verbruik140GB p/maand
Gemiddelde kosten€52,00 p/maand
Populaire aanbiederKPN

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn tegenwoordig steeds meer internet providers in Gouda die in totaal weer een hele hoop goede en betaalbare TV en internet abonnementen in mei 2024 verkopen. De korting op de factuur van de goedkoopste provider, en een welkomstcadeau als een Fitbit horloge zijn eigenlijk elke maand weer anders. Hoe achterhaal jijmoeiteloos een betaalbaar en goed internet + TV pakket? Onze internet-experts helpen jou met vergelijken. Voer vlug de privé gegevens in, doorzoek de beschikbare providers en kies meteen het internet pakket die financieel interessant is. Vergeet niet: gewoonlijk is ADSL-internet in Gouda het meest goedkoop.

5 tips voor een goedkoper TV en Internet abonnement
 1. Kies voor internet, tv en bellen bij één aanbieder. (Lees direct verder over het alles in 1 pakket.)
 2. Kies geen onnodig hoge internetsnelheid. Voor het huis-tuin-en-keuken gebruik heb jij genoeg aan een snelheid tot 100 Mb/s.
 3. Neem niet alle dure extra’s zoals o.a. premium zenderpakketten. Dergelijke extra’s kunnen de factuur flink verhogen.
 4. Sluit een contract zonder TV-abonnement. Er zijn online veel stream-services beschikbaar (denk aan Youtube of NPO).
 5. Probeer constant tarieven te vergelijken. Neem elk jaar de actuele prijzen door en kom er zelf achter of hetzelfde pakket elders goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Gouda?

In Gouda zijn allerlei internet pakketten voorhanden. Bijvoorbeeld KPN, Ziggo, T-Mobile of XS4ALL. Via ADSL (het telefoonnetwerk), de standaard kabel, of wellicht via glasvezel. Bekijken welke goedkope abonnementen in Gouda werkzaam zijn? Voer je postcode en huisnummer in, en ontdek alle meest populaire providers in jouw omgeving in mei 2024. Veel gekozen leveranciers zijn Tele2, NLE of Ziggo. Internetaanbieders in Gouda verstrekken degelijke losse internet contracten, Televisie + Internet contracten, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Unieke 4-in-1 pakketten worden sinds korte tijd meer aangeboden. Via een quad play pakket is ook mobiel bellen inbegrepen.
kpn internet

Internet van KPN

Aanrader: KPN biedt in Gouda internet en TV. Glasvezel, ADSL en 100% installatiegarantie.

 • Tot 500 Mbit/s
 • Begin gemist
 • Goedkope maandprijs
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo is actief met Televisie en internet via de kabel in de gemeente Gouda. Uitstekende snelheid tegen een nette prijs.

 • Ziggo Start
 • Gratis wifi-modem
 • Aantrekkelijke maandprijs
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis biedt goede internet tarieven in Zuid-Holland voor mei 2024. Zowel via ADSL als Glasvezel.

 • T-Mobile Klantvoordeel
 • Programma gemist
 • Hoge korting

Actieprijzen televisie en internet in Gouda (tarieven mei 2024)

Iedereen wil het weten: wat zijn momenteel de tarieven van een tv en internet pakket in Gouda? Dat verschilt natuurlijk per postcode. De maandelijkse factuur wordt bepaald door elementen als het internetbedrijf (bijv. Telfort), connectie (denk aan glas), hoogte van internetsnelheid (bijv. 30Mb/s), en eventuele uitbreidingen (speciale themakanalen). Een goedkoop internet en TV pakket in Gouda vind je al vanaf €25, en lopen op tot zo’n €50. Vaak is 3-in-één de voordeligste optie. Check ook alles over Alleen internet vergelijken.

Populaire pakketten
 • Caiwai Alles-in-1 HD Easy Kabel 20 Mb
 • KPN Internet glasvezel 40 Mbps
 • Tele2 Internet Basis 60 Mb
 • XS4ALL Smart + Televisie glasvezel 80 Mb
 • T-Mobile Internet, Bellen & TV 500 Mb Glasvezel
 • Telfort Glasvezel 50 Mb/s


internet vergelijken gouda

Overstappen naar een andere internetprovider? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Vul de postcodecheck in

  Tijdens het proces van internet vergelijken in Gouda is het slim direct de postcodecheck op je woning uit te voeren. In onze tool voer je gemakkelijk jouw adresgegevens in. Als je dat gedaan hebt wordt je verwezen naar de vergelijker. Je treft daar alleen de pakketten en providers die daadwerkelijk kunnen aansluiten in jouw wijk.

 2. Pakket samenstellen

  Daarna mag je selecteren wat je precies wilt afsluiten. Uitsluitend internet? Wil je het aanvullen met digitale TV? En ben je van plan om vast te bellen? Wanneer jij een selectie hebt gemaakt kan je veel specifieker alles in 1 pakketten vergelijken. Daarnaast is het misschien slim om specifieke zenders (bijv. NPO 101 Entertainment) uit te kiezen. Eveneens kun jij het nog concreter maken met specifieke diensten als uitzending gemist, tv programma’s opnemen, on demand films kijken.

 3. Minimale internetsnelheid

  Het tweede aspect wat belangrijk is: de snelheid van het internet. Dat loopt uiteen tussen de 45 mb/s tot wel 350 mb/s. Wat je moet kiezen is afhankelijk van diverse variabelen. Is internet voor jouw van belang voor dagelijkse dingen als als bijv. e-mailen, het weer bekijken, het nieuws lezen, filmpjes kijken? Maak je gebruik van streamingdiensten als NLziet of Youtube? Ben je een fervent speler van multiplayer games als XCOM: Enemy Unknown? Zijn er kinderen die PC’s, laptops of smartphones hebben? Ben je bezig met upload of downloaden van bestanden? De vergelijker kan hierin helpen! Klik op ‘welke snelheid is nodig’? Dan kun je info bekijken m.b.t. de ideale snelheid die hoort bij verschillende soorten gebruikers.

 4. Prijzen internet abonnementen vergelijken

  Zodra jij de abonnementstypes en de internetsnelheid hebt ingevoerd kan het vergelijken van tarieven beginnen. De providers zijn in de regel gesorteerd op tarief per maand. Het voordeligste abonnement zie je dus direct staan. Een speciaal actietarief is al doorgerekend in het totaalbedrag. Bijna alle bedrijven hanteren een cashback bij overstappen, andere aanbieders hebben de eerste paar maanden een korting van €10.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  Als jij erachter gekomen bent wie de beste provider van Gouda in mei 2024 is, kun je eenvoudig online het abonnement afsluiten. Klik op ‘bestellen’, en je komt meteen terecht op de aanvraag-pagina. Vul jouw naam + adresgegevens in en verstuur het naar de provider. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren. Betreft het een overstap? Veelal verzorgt de gekozen leverancier het volledige overstap traject aan de hand van de overstapservice.


Vier voordelen van het alles-in-1 abonnement

Opvallend veel klanten kiezen voor het overzichtelijke alles-in-1 abonnement. Bij dit contract krijg je internet, digitale TV en vast bellen van 1 provider voor één transparant tarief. Vandaag heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten wat bekend staat als quad-play (inclusief mobiel). Ook interessant: Online.nl Glasvezel.

 • Minder betalen voor internet, tv en bellen
 • Elke maand één totaalfactuur
 • Een aanspreekpunt die je helpt bij je internet en televisie
 • Soms krijg je gratis uitbreidingen als bijvoorbeeld Gratis Fox Sports pakket

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over jouw internet, tv en bellen abonnement

Wat is voor mij geschikt: ADSL, kabel en glasvezel

In eerste plaats hangt dit af van de uitslag van de postcodecheck. Via jouw postcode en huisnummer kom je erachter welk type internet verbindingen actief zijn voor jouw huis. Niet iedereen kan profiteren van kabel en glasvezelinternet. Normaliter is de traditionele ADSL wel verkrijgbaar (bij afwezigheid van glasvezel). Heb jij meerdere mogelijkheden? Daarbij zijn snelheid van het internet en de kosten aspecten die vooral belangrijk zijn. Glasvezel is de snelste optie, maar in de regel ook iets duurder in vergelijking met de kabel of ADSL. Bij kabel internet is er slechts 1 provider: Ziggo. ADSL is meestal het minst duur, maar ook trager dan andere opties.

Wie biedt het snelste internet in Gouda?

Het snelste internet krijg je via de kabel (coax), of glasvezel. Zodoende loopt de snelheid op tot 0.5Gb/s. Internetproviders als KPN, Ziggo en Caiway zijn druk bezig met het netwerk. In de gemeente Gouda kan je nog niet overal glasvezel of kabel krijgen. Wel zien we veel nieuwe opdrachten voor de aanleg van glasvezel. Check ook www.gouda.nl. De maximum snelheid gaat verder dan providerkeuze. Ook de randapparatuur (wifi-versterkers, data-kabels, modems) is van belang. De werkelijke snelheid kan per situatie zeer uiteenlopen.

Hoe kan ik mijn huidige contract opzeggen en overstappen van provider?

Indien de einddatum van jouw contract in zicht is (doorgaans na 1 jaar) ontstaat de optie tot overstappen. Naar een andere internet provider overstappen kan iedereen zelfstandig regelen. Steeds vaker regel je dit online. De erkende providers in Nederland (NLE, KPN, T-Mobile, DELTA, Ziggo, XS4ALL, Telfort) werken met elkaar samen. Vaak hebben we het over de overstapservice. Op die manier kom jij niet zonder internet. De kans bestaat dat je een nieuwe modem krijgt. Doorgaans kan je kiezen voor een monteur aan huis.

Reparaties & storingen mei 2024

Op dit ogenblik zijn er geen storingen bij ons bekend. Ook in 2024 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Dit kan resulteren in een KPN storing. Upgrades van het kabel-netwerk zorgen mogelijk voor een storing bij Ziggo. Een medewerker van de klantenservice weet hier vaak meer over. Via o.a. Twitter en Facebook achterhaal je het snelste of er problemen zijn met het internet.

Is er in Gouda traag internet en WiFi?

Dat verschilt per situatie. Verscheidene variabelen hebben hier invloed op. Neem bijvoorbeeld de UTP-kabels en waar jij de modem en router neerzet voor goede WiFi. Voor stabieler internet door het hele huis (dus ook tuin en zolder) kun je een speciale wifi booster/repeater of een 4G verbinding gebruiken. Een trage verbinding kan ook te maken hebben met apps op laptop, tablet of telefoon of een router die verkeerd staat ingesteld. Een installateur kan ingepland worden, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Achterhaal de goedkoopste provider in 2801 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Gouda

Glasvezel is een haardunne vezel die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Dat levert jou supersnel internet tot 750 Mb/s. In veel plaatsen in Nederland zien we de optie van glasvezel of standaard ADSL nemen (of kabel). Ook nabij Gouda zijn er meerdere werkzaamheden met betrekking tot het verrijken van het glasvezelnetwerk. Voor contracten met glasvezel wordt je belast met eenmalige aansluitingskosten en maandelijkse abonnementskosten. Het glasvezel internet is de afgelopen jaren flink in prijs gedaald, en de prijs ligt vaak maar een fractie boven Ziggo (kabel). Deze contracten kan je al nemen vanaf €37,5. Open de postcodecheck, en kom te weten of glasvezel internet in Gouda af te sluiten is.

Voordelen Gouda glasvezel internet
 • Verbazingwekkend snel internet: tegenwoordig tot wel 1000 mbit per seconde
 • Stabiele privé verbinding, altijd service
 • Uploaden en downloaden even snel
 • Keuze uit verschillende providers
 • Maximale kwaliteit voor je TV

tele2
 • Veilig internetten
 • Vast bellen + TV
 • Scherpe prijzen
 • Op het KPN netwerk
 • Pakket voor elk budget
 • Goedkope tarieven
 • Voor ondernemers
 • Betrouwbaar en snel
 • Factuurkorting
nle x
 • Tot maximaal 500Mb/s
 • Met handige App
 • Duidelijke prijzen

Youfone
 • Combineren met Youfone mobiel
 • Kundige klantenservice
 • Pakketkorting
 • Interactieve TV app
 • Gratis overstappen
 • Combinatie-voordeel
 • Snelheid van glasvezel
 • Zelf pakket samenstellen
 • Combinatie-aanbieding
fiber-nl
 • Begin Gemist
 • Uitgebreide TV-opties
 • Duidelijke tarieven