Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internetbeveiliging

Welke internet security software is het beste? Deze vraag is niet makkelijk te beantwoorden, er zijn veel verschillende softwares die uw computer kunnen beschermen tegen negatieve invloeden van het internet. Op onze site vindt u alle belangrijke internet security software en reviews van gebruikers en bladen. Op basis hiervan hebben wij een lijst gemaakt van de beste beoordeelde internet security software. Welke internet security software wordt het best beoordeeld? De softwares zijn beoordeeld op basis van 3 hoofdpunten, Performance, Zekerheid en Bediening. Dit zijn de belangrijkste punten voor mensen die op zoek zijn naar een goede internet security software. Deze punten worden per pakket dieper uitgelicht. 

Wat is de beste Internet beveiliging

Hieronder heb we voor jou de beste internet beveiliging software op een rijtje gezet. Sommige van deze pakketten kun je aanschaffen bij je provider (bijvoorbeeld Ziggo of KPN). Bij elke internetbeveiliger kun je wat meer informatie lezen. Wil je beveiligingssoftware voor internet aanschaffen? Vergelijk dan altijd goed de prijzen en bekijk of je provider nog leuke acties heeft. Wellicht kun je overstappen naar een veilige internetprovider.

  1. BitDefender Internet Security
  2. Trend Micro Internet Security
  3. Kaspersky Internet Security
  4. Norton Internet Security
  5. G-Data Internet Security
  6. McAfee Internet Security
  7. F-Secure Internet Security
  8. Zonealarm Internet Security

BitDefender Internet Security augustus 2022

De nieuwe versie van bitdefender internet security 2019 is in vergelijking met zijn voorganger sterk verbeterd. De versie van 2019 bevat nu ransomware behavioral detection met slotmechanisme tegen afperserssoftware. Dit zal verhinderen dat betrouwbare software, documenten of video’s uit uw computer weggehaald worden of worden veranderd. Deze bestanden worden opgeslagen in een beschermd gebied op uw harde schijf en worden automatisch beschermd, zolang de bitdefende internet security 2019 geactiveerd is. In de laatste 6 maanden worden er boven de 100.000 randsomware aanslagen in Nederland geregistreerd. 

Het is ook de moeite waard om de verbeterde versie firewall 2019 te activeren. Deze beschermd uw pc beter tegen Botnet-servers en kan aanvallen beter lokaliseren. Dit werkt zowel bij bedraad-netwerk als bij WIFI-netwerken. Een andere nieuwe functie is de beheerconsole, alle gebruikersaccounts en licenties kunnen worden beheerd met een enkele computer. BitDefender blokkeert virussen, Trojaanse paarden en wormen. De Internet Security-software zal uw pc niet vertragen, uw pc behoud een snelheid van ongeveer 97,6%. De proactieve detectie is uiterst betrouwbaar en u krijgt ook een meegeleverde firewall, ouderlijk toezicht en een anti-spam module zodat u de controle houdt over wat er op uw pc gebeurd. Het programma voorkomt ook persoonlijke informatie die verloren gaat via e-mail, internet of instant messaging zoals via lekkende websites. Bovendien bent u ook beschermd als via WIFI werkt en voorkomt de software onbevoegde toegang. Ook zijn chatgesprekken versleuteld.

De nieuwe versie van Bitdefender bevat ook een automatische piloot die maakt beveiligingen beslissingen voor zichzelf. Daarnaast is er een reddings mode die uw pc software repareert. U krijgt ook een virtuele browser, een web consultant en een scan verzender die uw pc scant of er voldoende systeembronnen beschikbaar zijn. De prestaties van het systeem hebben nauwelijks last matige geheugengebruik van de software. Op gebied van scansnelheid, behoort dit programma tot de top van de markt. De service is zeer gebruiksvriendelijk en daarom is ernauwelijks acclimatisatie nodig. Het programma is geschikt voor leken, omdat het oppervlak zeer duidelijk gestructureerd is. Voor degene die het leuk vinden om met Facebook en Twitter te werken zullen blij zijn met een filter die links op Facebook en Twitter van vrienden controleert.


Trend Micro Internet Security augustus 2022

De gateway beveiliging van Trend Micro is het meest populaire programma en daarmee de wereldwijde marktleider. Hoewel de producten minder in Nederland bekend zijn, de triomf van de nieuwe producten is mega groot en blijft maar doorgaan. Hierdoor zijn ze nu werelds grootste leverancier van de meest succesvolle beveiligingssoftware die is gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen. Het eigen System Tuner verbetert en optimaliseert de prestaties van de pc door het automatisch verwijderen van tijdelijke bestanden en onnodige registry entries. Door de “real-time updates” van de Internet Security-programma van Trend Micro is de software altijd up-to-date. De detectie van de malware is zeer hoog en is, samen met andere aanbieders, de top voor deze tak van security.

Tijdens de test zijn de spam blocker en de algemene controle van het programma zeer succesvol gebleken. Websites met obscene inhoud worden van te voren al geblokkeerd. Het kinderslot is bijgewerkt voor de nieuwe versie zodat uw kinderen niet in aanraking komen met deze obscene websites. Spam Blocker blokkeert en detecteert spam e-mail en het imago van spam. Het programma is eenvoudig te gebruiken en de installatie en configuratie is voltooid binnen een paar minuten. De gebruiksvriendelijke interface heeft een goede structuur en gemakkelijk te bedienen. Maar zelfs ervaren gebruikers krijgen waar hun geld : zo kunnen ze een gedetailleerd rapport rapporten met grafische verwerking genereren. Zo kunnen gebruikers veiligheidsrapporten met alle gegevens betreffende de veiligheid ontvangen. Zeker een hoogtepunt van dit programma is dat geen enkele andere fabricant deze onderdelen op een hoog niveau kunnen aanbieden. Bovendien kun je het oppervlak zelf ontworpen en uitrusten met een persoonlijke foto.


Kaspersky Internet Security 2022

In diverse tests van verschillende tijdschriften over de veiligheidsnorm van de nieuwe versie van Kaspersky Internet Security heeft de software laten zien wat hij kan. Hoge spyware en virusdetectie ratio’s en een lage belasting van het systeem maken dit programma effectiever. In vergelijking met andere programma’s is Kaspersky op vele vlakke koploper. Bestaande kwetsbaarheden op de pc zullen op een betrouwbare wijze worden geïdentificeerd en gemarkeerd. Nieuwe updates en mogelijke gevaren worden voortaan weergegeven bij de browser-instellingen. Daarnaast werd het programma uitgebreid met een kinderslot, Instant bescherming tegen nieuwe bedreigingen, bescherming tegen phishing en vele andere functies. Een overzicht van het internetverkeer maakt de communicatie bij een sociaal network een stuk veiliger.

Het programma werkt door middel van een automatische configuratie, gedetailleerde zelfbeschermings functie en een automatisch systeem die na het verwijderen van schadelijke software bijzonder betrouwbaar herstelt. Onbevoegde programma’s worden uitgeschakeld, gestopt of worden volledig voorkomen. Het programma werkt verborgen op de achtergrond en stoort de gebruiker niet in zijn dagelijkse werk. Daarnaast is de gebruikersinterface heel erg simpel en voor iedereen toegankelijk. Het programma heeft een hogere scansnelheid omdat onschadelijke en bekende programma’s, die eerder gescand zijn, op een witte lijst worden gezet waardoor die niet nog een keer worden gescand. Zo wordt de belasting van het systeem nog verder verlaagd en zal de gebruiker niets van de scan merken. Mochten er veranderingen door malware en dergelijke ontstaan, dan is er automatische rollback die het systeem herstelt naar de oorspronkelijke toestand.


Norton Internet Security augustus 2022

Het Internet Security-pakket van Norton biedt veel nieuwe functies zoals een anti-Phisching filter, een intelligente 2-way firewall die automatisch detecteert en een keylogger. Gevaren worden ook gemakkelijk onschadelijk gemaakt. Dit maakt het programma veel uitgebreider dan de Norton AntiVirus. Maar ook winkel-en bankier sites worden automatisch gecontroleerd op echtheid. Mensen met eigen netwerk zijn blij te horen dat dit wordt beschermd door de Internet Security. Een hoog niveau van veiligheid waar je trots op kan zijn.

Op verschillende benchmark-tests, behoort de software in het middensegment. Het packet heeft niet al te grote tekortkomingen. Om betere resultaten te bereiken kan de firewall nog verbeterd worden. De software is volledig en biedt optimale bescherming tegen internetbedreigingen. De duidelijke gebruikersinterface en hoge erkenningsrate zijn belangrijke voordelen van het programma. Zelfs beginners kunnen via de eenvoudige bediening de software beheren en hun pc beveiligen.


G-Data Internet Security

Uitgebreide bescherming tegen virussen, spyware, wormen, rootkits, spyware, Trojaanse paarden, dialers en backdoors krijgt u met de Internet Security-pakket van G-Data. De 2 verschillende motoren van BitDefender en Avast zorgen voor een hoge virus en spyware detectie. Geen enkele concurrent kan concurreren met deze detectie ratio’s en dat zorgt voor de hoge scores van G-Data. De nieuwe versie is ook uitgebreid met proactieve bescherming voor online bankieren activiteiten en bevatten een verbetert add -ins voor Outlook . Dus virussen en spam kunnen beter en sneller worden gedetecteerd.

Echter zijn er regelmatig meldingen van een vals alarm en het systeem wordt zwaar belast. Terwijl hier nieuwe verbeteringen en ontwikkelingen voor gemaakt zijn, maar ook andere leveranciers hebben betere resultaten in termen van stress en het vermijden van fouten. De software van G-Data voor de pc is middelmatig, maar de detectie is toch vrij sterk. Dus je kan een vertraagde opstart verwachten maar dan heb je wel resultaat. Maar dit probleem wordt grotendeels opgelost door de nieuwe inactieve scan. Deze scan scant de pc wanneer hij niet actief in gebruik is.


McAfee Internet Security

McAfee Internet Security-software biedt uw computer een uitgebreide bescherming met anti-virus, anti-malware, firewall, spamfilter, kinderslot en een automatische back-up van bestanden. De nieuwe McAfee Internet Security bevat een high-performance scan die uw computer beschermd tegen bedreigingen. Zelfs met al deze functies wordt uw computer hier niet aanzienlijk langzamer van. McAfee Internet Security biedt u overal bescherming. In de zoekmachine geeft McAfee aan wat bedreigende sites kunnen zijn. Dit wordt waargemaakt met verschillende kleuren. Erg makkelijk in gebruik! De ongewenste advertenties en vervelende pop-upvensters worden geblokkeerd. Ook is uw inbox met McAfee alleen voorzien van gewenste e-mails.

De reden dat het bovenstaande geblokkeerd wordt, wordt allemaal aangegeven in de digitale data-protocol. Ook detecteert de antivirussoftware verouderde programma’s en biedt mogelijkheden tot updates. Als dat nog niet genoeg is, McAfee beschikt ook tot een kinderslot. Zo kunnen ouders al van te voren bepaalde sites blokkeren die niet geschikt zijn voor kinderen. Ook kunt u achteraf een lijst zien van de bekeken sites, dit kan ook weer uitgezet worden. Het enige kritiek puntje, is dat de installatie wat langer duurt.


F-Secure Internet Security 2022

Met de software van F – Secure is uw pc perfect beschermd tegen allerlei aanvallen via internet. Virussen, wormen, spyware of andere malware, de nieuwe Deep Guard-technologie zorgt ervoor dat uw pc veilig is en blijft. Real-time bescherming met andere gecombineerde methoden beschermt uw PC op verschillende niveaus. Web exploits worden nog niet snel genoeg herkend als je het zou willen. Echter zijn de detectieratio’s  voor virussen en andere malware vrij indrukwekkend en kan goed concurreren met andere aanbieders. Vanaf de laatste versie uit 2018 is uw pc en mobiel in binnen en buitenland volledig beschermd.

De scansnelheid en de gebruikersinterface van de F-Secure software kan verbeterd worden. Online bescherming, Time-Lock en Web filters worden optimaal gecombineerd en maken het programma nog makkelijker en sterker. Beginners vinden het programma moeilijk om mee om te gaan en hebben veel geduld nodig om het programma onder de knie te krijgen. De helpteksten en de berichten zullen zeer binnenkort komen en dat zal de bediening eenvoudiger maken. De installatie van de nieuwste versie is al sterk vereenvoudigd.


Zonealarm Internet Security

De Internet Security Suite  ZoneAlarm is volgens verschillende tests van diverse vakbladen een echte middenmotor. De software biedt voldoende bescherming tegen spyware, virussen, adware en andere schadelijke programma’s. De gevarenherkenningsratio is indrukwekkend in vergelijking met andere aanbieders. Een nieuwe geïntegreerde verificatie module versnelt en vergemakkelijkt de opsporing van virussen, spyware, trojans, wormen en bots. De software van 2018 wordt geupdate naar de nieuwste versie waardoor uw pc weer volledig beschermd is.

Toch heeft ZoneAlarm gezien een aantal negatieve punten: de scansnelheid is vrij laag en de user interface is niet bijzonder gebruiksvriendelijk. Andere leveranciers hebben deze problemen veel beter opgelost. Onnodige waarschuwingen onderbreken de gebruiker vaak. Er is veel verbetering nodig als ZoneAlarm populair wilt blijven. Het pakket heeft helaas geen anti – phishing module en ook de beveiligde browsen is niet mogelijk met dit pakket. Iedereen die deze functies wilt gebruiken, moet de Extreme beveiliging pakket pakken. Deze versie bevat zijn eigen werking dmv een Firewall ( Firewall OS)  die herziet  de interne processen en maakt de PC onzichtbaar voor hackers. Er is een2-weg firewall hierbij geïntegreerd.