Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Obbicht

Super simpel en snel de internetproviders in Obbicht vergelijken? De keuze in verschillende internet en televisie abonnementen is ontzettend groot. Variërend van KPN t/m Caiway, de keuze is enorm. Wij helpen jou daarbij! Vergelijk snel de beste providers en vindt zo het voordeligste internetpakket dat past bij het door jou geschetste plaatje. Lekker makkelijk tv, internet en bellen in zo’n alles-in-1 pakket combineren? Ook dat is mogelijk! Bovendien verzamel je op deze website waardevolle info over onderwerpen als glasvezel internet en hoe je het beste kunt vergelijken.
ProvincieLimburg
GemeenteSittard-Geleen
Gemiddelde downloadsnelheid37Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid30Mb/s
Gemiddeld verbruik234GB p/maand
Gemiddelde kosten€44,50 p/maand
Populaire aanbiederTele2

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden hedendaags flink wat internet providers in Obbicht die bij elkaar weer erg veel goede en betaalbare TV en internet abonnementen in september 2022 aanbieden. De factuurkorting van de goedkoopste provider, en doorgaans ook gratis kadoos als een Fitbit horloge wisselen iedere maand weer enorm. Hoe vind jijeenvoudig een goedkoop en innovatief abonnement voor internet + TV? Onze experts helpen je dit te realiseren. Geef eenvoudig de gevraagde gegevens in, vergelijk de mogelijke providers en selecteer het internet pakket die het goedkoopste is. Belangrijk: vaak is ADSL-internet in Obbicht het goedkoopste.

5 internet en televisie bespaartips
 1. Neem alle diensten bij één provider. (Bekijk direct de voordelen van een alles in 1 pakket.)
 2. Neem geen hogere internetsnelheid dan nodig. Voor het huis-tuin-en-keuken gebruik is een snelheid van 200 Mb/s weggegooid geld.
 3. Neem niet alle dure opties zoals o.a. thema pakketten. Deze pakketten zijn duurder dan je denkt.
 4. Sla een los TV-abonnement over. On-demand is er veel aanbod (dat kan bijv. zijn Youtube of NPO).
 5. Ga altijd vergelijken. Doe elk jaar een prijsvergelijking en onderzoek of hetzelfde pakket elders goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Obbicht?

In Obbicht zijn velerlei internet pakketten voorhanden. Denk aan KPN, T-Mobile, Ziggo en Youfone. Via ADSL, de traditionele kabel, en later ook glasvezel. Onderzoeken welke goedkope abonnementen in Obbicht actief zijn? Voer je postcode en huisnummer in, en vergelijk gemakkelijk de aanwezige leveranciers in jouw woonplaats in september 2022. Erkende leveranciers zijn Tele2, NLE of T-Mobile. Internetaanbieders in Obbicht verstrekken interessante losse pakketten voor internet, internet + Televisie abonnementen, en uiteraard 3-in-1 pakketten. Unieke 4-in-1 pakketten zien we hier ook steeds meer terug. Aan de hand van een quad play abonnement voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
kpn internet

Internet van KPN

Al geprobeerd? KPN levert in Obbicht internet en TV. Zowel via Glasvezel als ADSL, en 100% installatiegarantie.

 • Gratis beveiligingssoftware
 • Tot 7 dagen terugkijken
 • Lage maandtarieven
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo brengt je internet en televisie door coax te gebruiken in Sittard-Geleen. Uitstekende snelheid tegen een nette prijs.

 • Gratis activatie
 • Gratis internetbeveiliging
 • Goede welkomstkorting
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis verkoopt laag geprijsde internet tarieven in Limburg voor september 2022. Op een betrouwbaar netwerk.

 • Wifi-modem
 • Internet, vast Bellen en TV
 • Lage maandtarieven

Actieprijzen internet en TV in Obbicht (tarieven september 2022)

Iedereen wil het weten: wat zijn in september 2022 de tarieven van een tv en internet pakket in Obbicht? Dat schommelt gewoonlijk per huishouden. De maandelijkse factuur wordt opgebouwd door variabelen als de internetprovider (bijvoorbeeld T-Mobile), type internet (zoals. glasvezel), snelheid van het internet (bijv. 65Mb/s), en overige opties (sportzenders). Een goedkoop TV en internet pakket in Obbicht is er vaak al vanaf €27,5 tot deal van €57,50. Normaliter is alles-in-1 de voordeligste optie. Check ook alles over Internet en bellen.

Populaire pakketten
 • Caiwai Alles-in-1 HD Lounge Kabel 50 Mb
 • KPN Internet + Bellen 200 Mb Glasvezel
 • Tele2 Internet Extra 100 Mb
 • Online.nl Glasvezel Internet + TV 100 Mb/s
 • XS4ALL Internet Smart 80 Mb
 • Youfone TV & Internet 100 Mb


internet vergelijken obbicht

Overstappen van TV en internet provider? Zo werkt dat!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Vergelijken van internetproviders en overstappen binnen 5 minuten

 1. Aan de slag met de postcodecheck

  Op het moment dat je begint met internet vergelijken in Obbicht is het belangrijk snel de internet postcodecheck te doen. Aan het begin van de pagina voer je gemakkelijk jouw adresgegevens in. In de volgende stap sturen we je door naar de snelste internetvergelijker. Je treft op deze plek louter de internet-pakketten van providers die ook leveren op jouw postcode.

 2. Welk abonnement heb je nodig?

  Hierna dien je te selecteren wat je precies wilt afsluiten. Heb jij aan internet genoeg? Wil je het aanvullen met digitale TV? Wil je ook kunnen bellen via de huistelefoon? Indien je jouw wensen duidelijk hebt kan je een stuk beter internet abonnementen met elkaar vergelijken. Ook kan het handig zijn om extra zenderaanbod (bijv. MTV Hits Muziek) te nemen. Als laatste kun je jouw pakket nog persoonlijker maken met specifieke diensten als extra zenderpakketten, online tv kijken, begin gemist.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Wat verder een belangrijke vraag is: hoe snel wil je het internet? Dit ligt ergens tussen 25 mb/s t/m 350 mb/s. Wat je moet kiezen is afhankelijk van diverse elementen. Passen jullie internet toe voor de basisactiviteiten zoals o.a. nieuwswebsites lezen, weerbericht bekijken, mail checken, youtube films kijken? Maak je gebruik van streamingdiensten als Videoland of NPO? Houd je van online multiplayer games als Warcraft 3? Betreft het een groot of klein gezin? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Onze vergelijker biedt ondersteuning! Selecteer ‘advies snelheid berekenen’? Hier geven wij advies inzake de maximale snelheid die wij aanraden voor de diverse type huishoudens.

 4. Vergelijken op prijs

  Zodra jij het type abonnement en beschikbare snelheid ingevuld hebt kan je starten met prijzen vergelijken. De internet-leveranciers worden in de meeste gevallen weergegeven op basis van prijs. Het pakket met de laagste prijs voert de lijst aan. Een speciaal actietarief is verrekend in de maandtarieven. Verscheidene leveranciers stunten met een bepaalde welkomstkorting, anderen hanteren de eerste 3, 6 of 9 maanden een korting van €10.

 5. Overstappen naar de nieuwe provider

  Op het moment dat jij erachter gekomen bent wie de beste provider van Obbicht in september 2022 is, kan je het abonnement afsluiten. Klik op doorgaan (bekijken) en wij sturen je door naar de website van de aanbieder. Voer alle velden in en maak de aanvraag definitief. Dit kost minder dan 5 minuten. Ga je overstappen van provider? In de regel regelt de aanstaande internet-provider de opzegging van het contract met de overstapservice.


4 voordelen van een alles in 1 pakket

Erg veel consumenten neigen naar het handige alles-in-1 abonnement. Binnen zo’n pakket krijg jij vast bellen, digitale TV & internet van 1 partij voor één transparant tarief. Vandaag de dag heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten waar mobiele telefonie is inbegrepen. Bezoek de pagina: Telfort televisie.

 • Forse korting op de factuur
 • Alle kosten worden in één keer gefactureerd.
 • Slechts 1 serviceprovider voor alle vragen rondom internet en TV
 • Soms krijg je gratis uitbreidingen als Je data + belminuten worden verdubbeld

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Wat past bij mij: ADSL, Kabel of glasvezel?

Hiervoor neem je als eerst de postcodecheck die je al gedaan hebt. Met behulp van de adresgegevens zie je welke internet verbindingen actief zijn voor jouw huis. Niet elk adres kan een pakket selecteren op basis van glasvezel of (coax) kabel. Gewoonlijk is ADSL (via de telefoonlijn) wel verkrijgbaar (tenzij er reeds glasvezel ligt). Heb jij meerdere mogelijkheden? In dit scenario zijn de gekozen snelheid en de hoogte van de kosten onderdelen die je met name moet meenemen. Glasvezel is het snelst mogelijke internet, maar in de regel ook iets duurder vergeleken met ADSL en de kabel. Op het moment dat je gaat voor kabel heb je alleen Ziggo als keuze. ADSL is meestal de goedkoopste optie, echter de internetsnelheid is fors minder.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Obbicht?

De snelste verbinding krijg je via kabel of glasvezel. Op die manier Up- en download je tot 750 Mb p/s. Aanbieders als KPN, Ziggo & Caiway zijn druk bezig met het netwerk. In de gemeente Sittard-Geleen kan je nog niet overal glasvezel of kabel krijgen. Er zijn steeds meer projecten om glasvezel verder uit te breiden. Meer info vind je ook op www.sittard-geleen.nl. De hoogte van de snelheid is van meer afhankelijk van de provider zelf. Gebruik van apparatuur (netwerk accessoires, netwerkkabels) zijn net zo van invloed. De werkelijke snelheid kan per huishouden anders zijn.

Opzeggen en overstappen, hoe werkt dat precies?

Wanneer jouw abonnementstermijn is verstreken (binnen 1 maand) ontstaat de optie tot overstappen. Overstappen van internet pakket gaat nu een stuk vlotter dan vroeger. In veel gevallen regel je dit online. De erkende providers in Nederland (NLE, DELTA, T-Mobile, KPN, XS4ALL, Telfort, Tele2) verzorgen de administratieve afhandeling. Dit heet de overstapservice. Het voordeel? Je komt niet zonder internet te zitten. Wel krijg je een nieuwe router of modem. Soms zijn er installateurs die je kunnen ondersteunen.

Actuele storingen september 2022

Op dit moment hebben we niet te maken met een storing. Ook in 2022 staan er werkzaamheden gepland rondom het netwerk. Mogelijk mondt dit uit in storingen bij KPN. Uitbreidingen aan het kabel netwerkmonden soms uit in Ziggo storingen. De betreffende aanbieder is hiervan ook op de hoogte. Via de sociale kanalen merk je het snelste of het internet eruit ligt.

Heeft Obbicht traag internet en WiFi?

Dat verschilt per situatie. Meerdere factoren bepalen de snelheid. Relevante factoren zijn: de netwerkkabels die je gebruikt en de locatie van je router + modem voor goede WiFi. Voor een betere verbinding in tuin of garage kun je zo’n handige wifi repeater, booster of een versterker gebruiken. Een trage verbinding kan ook te maken hebben met updates op PC of Smartphone of een router die verkeerd staat ingesteld. Een professionele specialist kan eventueel worden ingevlogen, en met apparatuur of instellingen de verbinding verbeteren.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Achterhaal de goedkoopste provider in 6125 en regel jouw overstap binnen 5 minuten

Glasvezel vergelijken Obbicht

Glasvezel is een hele dunne draad van glas die supersnel internet, tv, en radiosignalen kan versturen. Concreet: een ontzettend hoge internetsnelheid, van 500-1000 Mb per seconde. In steeds meer straten kan je kiezen voor glasvezel internet of kiezen voor traditioneel ADSL (of coax). Ook in en rondom Sittard-Geleen zijn er meerdere initiatieven met betrekking tot uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor contracten met glasvezel wordt je belast met eenmalige aansluitingskosten en natuurlijk de kosten van het pakket. Het ‘glasnetwerk’ wordt steeds bekender en populairder en prijzen/tarieven steeds aantrekkelijker. Dit type abonnementen zijn beschikbaar vanaf €35. Doe de postcodecheck, en kom erachter of glasvezel internet in Obbicht een mogelijke kanshebber is.

Voordelen Obbicht glasvezel internet
 • Onvoorstelbaar snel internet: dit kan oplopen tot 1 gigabit per seconde
 • Een zeer betrouwbare verbinding, je zit nooit zonder
 • Uploaden en downloaden even snel
 • Veel verschillende partijen
 • Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

tele2
 • Tot 100 Mb/s downloaden
 • Gratis Wifi-modem
 • Scherpe korting
 • Ruim 600.000 klanten
 • Snel en betrouwbaar
 • Maandelijks aanbiedingen
 • XS4ALL Compleet
 • Uitstekende klantenservice
 • Lage prijzen
nle x
 • Ook energie
 • Ruime keuze
 • Duidelijke prijzen

Youfone
 • Baas over je zenders
 • Kundige klantenservice
 • Scherpe welkomstkorting
 • Weinig storingen
 • Inclusief router
 • Maandelijkse korting
 • Tot wel 600 megabit/s
 • Met gratis Wifi modem
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
fiber-nl
 • Opnemen in de cloud
 • Inclusief alle apparatuur
 • Goede welkomstbonus