Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Driehuizen

Snel direct alle de internetproviders in Driehuizen vergelijken? Het aantal beschikbare internet en tv pakketten is erg groot. Dit loopt van Ziggo tot en met NLE, hoe maak je de juiste keuze? Wij helpen met het maken van een keuze. Vergelijk eenvoudigweg de geselecteerde providers en vind het voordeligste internet contract dat voldoet aan jouw wensen. Meteen tv, internet en bellen in zo’n alles-in-1 pakket samenvoegen? Je leest er alles over op onze website. Bovendien verzamel jij via onze vergelijker nuttige informatie informatie over zaken zoals ADSL of de voordelen van glasvezel internet.
ProvincieNoord-Holland
GemeenteAlkmaar
Gemiddelde downloadsnelheid48Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid29Mb/s
Gemiddeld verbruik309GB p/maand
Gemiddelde kosten€47,50 p/maand
Populaire aanbiederKPN

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn in augustus 2022 nogal wat internet providers in Driehuizen die gezamenlijk weer ontzettend veel kwalitatieve en goedkope TV en internet abonnementen in augustus 2022 mogen aanbieden. De huidige actie van de goedkoopste provider, en vaak ook een cadeautje als een gratis voetbalshirt zijn meestal geen week hetzelfde. Op welke wijze vind je gelijk een voordelig en betrouwbaar TV + internet abonnement? Wij van Internethunter.nl helpen jou met vergelijken. Geef vlug de benodigde gegevens in, vergelijk de providers die voorhanden zijn en ga simpelweg voor het contract met de laagste tarieven. Onthoud: normaal gesproken is ADSL-internet in Driehuizen het goedkoopste.

Bespaar op je internet en televisie kosten met deze tips
 1. Kies voor een totaalpakket bij één internet provider. (Bekijk direct de voordelen van een alles in 1 pakket.)
 2. Kies geen onnodig hoge internetsnelheid. Voor kleine activiteiten heb je genoeg aan 100 Mb/s.
 3. Kies niet altijd voor dure add-ons zoals o.a. zenderpakketten. Deze pakketten zorgen voor onnodige hoge tarieven.
 4. Kies niet voor een TV-abonnement. Online kan je ontzettend veel kijken (bijv. Netflix of Youtube).
 5. Ga altijd vergelijken. Vergelijk de tarieven elke 12 maanden opnieuw om te zien of het nog goedkoper kan.

Welke internetproviders zijn er in Driehuizen?

In Driehuizen zijn er een groot aantal internet pakketten die je kunt kiezen. Bijvoorbeeld Ziggo, KPN, T-Mobile of XS4ALL. Via ADSL of VDSL, de tv-kabel, en misschien zelfs glasvezel. Onderzoeken welke goedkope abonnementen in Driehuizen werkzaam zijn? Verschaf ons de adresgegevens, en check zelf de actuele leveranciers in jouw regio in augustus 2022. Veel gekozen providers zijn Telfort, Youfone en T-Mobile. Internetaanbieders in Driehuizen verkopen degelijke losse pakketten voor internet, Internet + Televisie pakketten, maar ook 3-in-1 pakketten. Bijzondere 4-in-1 pakketten zijn ook zeer in trek. Met een quad play abonnement is ook de bundel voor mobiele telefonie samengevoegd.
kpn internet

Internet van KPN

Wat voor jou? KPN faciliteert in Driehuizen internet en TV. Zowel via Glasvezel als ADSL, en goedkoop vast bellen.

 • Geen extra gedoe
 • Optie tot opnemen
 • Scherpe maandtarieven
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo levert internet en televisie via de kabel in de gemeente Alkmaar. Gewoon snel internet, met korting voor nieuwe klanten.

 • Veilig online pakket
 • On Demand kijken
 • Duidelijke tarieven
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis verkoopt betrouwbare internet tarieven in Noord-Holland voor augustus 2022. Laag geprijsd, prima kwaliteit.

 • Vast laag beltarief
 • Voor iedereen iets extra
 • Scherpe maandtarieven

Huidige prijzen televisie en internet in Driehuizen (tarieven augustus 2022)

Iedereen wil het weten: wat zijn op dit ogenblik de tarieven van een abonnement voor tv en internet in Driehuizen? Dat fluctueert gewoonlijk per huishouden. De factuur kent z’n oorsprong in variabelen als de provider (NLE), internetverbinding (bijvoorbeeld coax-kabel), internetsnelheid (bijv. 500Mb/s), en de aanvullende diensten (denk aan 4K televisie ). Een goedkoop internet en TV pakket in Driehuizen is er vaak al vanaf €35 tot contracten van €80. Gemiddeld is een alles in 1 pakket het scherpst geprijsd. Check ook alles over Combinatievoordeel advies.

Populaire pakketten
 • KPN Internet en TV Basis 100 Mb Glasvezel
 • KPN Internet en TV 4K Glasvezel 200 Mb
 • Tele2 Glasvezel Basis, Bellen & TV Light 50 Mb
 • XS4ALL Plus + Televisie glasvezel 160 Mb
 • T-Mobile Internetten 500 Mb + TV Start
 • Ziggo Alles-in-1 Voordeel 25 Mb


internet vergelijken driehuizen

Overstappen van TV en internet provider? Bekijk onze uitleg!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Eerlijk internet providers vergelijken en overstappen (binnen 5 minuten)

 1. Begin met de postcodecheck

  Zodra jij wil beginnen met internet vergelijken in Driehuizen is het goed om eerst even een postcodecheck te doen. Via ons vergelijkscript moet jij de adresgegevens van je woning invullen. Daarna sturen we je door naar de vergelijker. Je treft in de tool enkel de internet-contracten van internetproviders die actief zijn in jouw straat.

 2. Een internetpakket kiezen

  In de basis dien je te selecteren welke services je wilt inkopen. Kan jij alles met enkel Internet? Wens je ook digitale Televisie? En wat zijn je wensen m.b.t. vaste telefonie? Terwijl je dit bepaald hebt voor jezelf kun jij gemakkelijker de verschillende internet abonnementen vergelijken. Daarnaast kan het handig zijn om specifieke zenderpakketten (denk aan MTV Brand New) uit te kiezen. Bovendien kan je wensen doorgeven m.b.t. add-ons als on demand films kijken, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen.

 3. Maximale internetsnelheid?

  Wat bovendien essentieel is: hoe snel moet het internet zijn? Dat loopt uiteen tussen de 15 mb/s t/m 400 mb/s. Wat voor jou geschikt is, hangt af van verschillende elementen. Nuttig jij het internet alleen voor de standaard toepassingen zoals bijvoorbeeld het nieuws lezen, het weer bekijken, surfen op het internet, e-mailen? Stream je regelmatig video’s via Videoland of NPO? Houd je van populaire games als Dishonored? Heb je een groot of klein huishouden? Download of upload je thuis vaak films of bestanden? Internethunter.nl geeft advies! Klik op de optie ‘welke snelheid kiezen’? Daar tref je hulp inzake de mogelijke snelheid die rijmt met verschillende gebruikerstypes.

 4. Tarieven vergelijken

  Indien jij de abonnementstypes en beschikbare snelheid uitgezocht hebt kan het vergelijken prijzen beginnen. De internet-aanbieders zijn normaliter in een lijst gezet a.d.h.v. tarieven p/maand. De goedkoopste internet provider voert de lijst aan. Een kortingsactie is al meegenomen in de prijs per jaar. Bijna alle providers geven eenmalig een welkomstkorting weg, of geven iets anders weg. Zij verwerken bijv. het eerst halve jaar een speciaal actietarief.

 5. De overstap regelen met de overstapservice

  Zodra jij berekend hebt wie de beste provider van Driehuizen in augustus 2022 is, wordt het tijd om het definitief te maken. Klik op doorgaan (bekijken) en je wordt snel doorgestuurd naar de website van de aanbieder. Geef alle persoonlijk gegevens door en verstuur de aanvraag. Dit kost je nog geen 5 minuten. Ga je overstappen van provider? Veelal faciliteert jouw toekomstige internet provider de opzegging van de actuele contracten door gebruik te maken van de overstapservice.


Het gemak van een alles-in-1 abonnement

Plenty consumenten willen het praktische alles-in-1 pakket. Bij zo’n abonnement krijg je vast bellen, digitale TV & internet van één partij voor een vast bedrag in de maand. Tegenwoordig zijn er tevens 4-in-1 pakketten waar mobiele telefonie is inbegrepen. Ook interessant: KPN bestellen.

 • Je krijgt een mooie pakketkorting
 • Maandelijks slechts 1 afschrijving
 • 1 vast aanspreekpunt voor je problemen rondom TV en internet
 • Soms krijg je gratis uitbreidingen als onder andere Gratis FOX Sports

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

In eerste plaats hangt dit af van de postcodecheck op onze website. Via de adresgegevens ontdek jij of ADSL/Kabel/Glasvezel af te sluiten zijn in jouw postcodegebied. Niet elk huis heeft de mogelijkheid tot kabelinternet en glasvezel. Meestal is internet via de koperen telefoonlijn (ADSL) wel voorhanden (mits glasvezel niet aanwezig is). Heb jij meerdere mogelijkheden? Hierbij zijn gewenste snelheid en de kosten aspecten die helpen bij het maken van een keuze. Het glasvezel netwerk is snel, maar in de regel is dit ook veel duurder ten opzichte van ADSL en de kabel. Voor verbindingen via de coax-kabel kan je alleen maar klant worden bij Ziggo. ADSL is in veel gevallen de goedkoopste mogelijkheid, maar ook trager dan andere opties.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Driehuizen?

Het meest snelle internet zal je ontvangen via kabelinternet of de glas. Zo bereik je snelheden tot 750 Mb p/s. Dienstverleners als Caiway, KPN & Ziggo ontwikkelen deze netwerken. In de gemeente Alkmaar is nog lang niet elk huishouden aangesloten op glas. Wel zien we diverse plannen voor de aanleg van glasvezel. Het laatste nieuws tref je op www.alkmaar.nl. De feitelijke snelheid ligt niet enkel en alleen aan de provider. Ook de gebruikte apparatuur (data-kabels, modems, routers) zijn net zo van invloed. De maximale snelheid kan per buurt weer verschillen.

Hoe kan ik overstappen naar een andere provider?

Wanneer het huidige contract is afgelopen (meestal na 1 jaar) ontstaat de optie tot overstappen. Naar een andere internet provider overstappen wordt steeds makkelijker gemaakt. In veel gevallen handel je dat online af. De grootste providers van Nederland (Online, DELTA, KPN, T-Mobile, XS4ALL, Telfort, Tele2) verzorgen de administratieve afhandeling. Vaak ook bekend als de overstapservice. Zo zit je geen moment zonder internetverbinding. De kans bestaat dat je een nieuwe modem krijgt. Uiteraard kun je gebruik maken van installateurs.

Reparaties & storingen augustus 2022

Momenteel is er geen grootschalige storing. In de loop van 2022 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Dat kan betekenen storingen bij KPN. Upgrades van het kabel-netwerk monden soms uit in storingen bij Ziggo. De dienstverlener stelt je daarvan op de hoogte. Via sociale kanalen als Facebook wordt je 24/7 op de hoogte gehouden dat er mogelijk storingen zijn.

Is er in Driehuizen traag internet en WiFi?

De uitslag van een speedtest is overal weer anders. Heel veel onderdelen hebben hier invloed op. Kijk eens naar de (UTP) kabel klasse en de positie van de router voor goede WiFi. Voor een stabiele verbinding in jouw hele woning (inclusief zolder en tuin) kan je een wifi repeater of booster of een wifi-antenne gebruiken. Je trage verbinding kan ook te maken hebben met toepassingen op PC of Smartphone of foute router-instellingen. Een speciale specialist kan op afspraak langskomen, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Bekijk de goedkoopste provider in 1847 en regel jouw overstap binnen 5 minuten

Glasvezel vergelijken Driehuizen

Glasvezel is een haardunne vezel van zeer helder glas met een veel grotere capaciteit dan de coax kabel. Met deze techniek haal je de allerhoogste downloadsnelheden van 500-1000 Mb/s. In een toenemend aantal omgevingen zien we de optie van glasvezel samen met ADSL en kabel-verbindingen. Ook in Alkmaar zijn er interessante initiatieven met betrekking tot het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor glasvezel internet gelden aansluitingskosten (eenmalig) plus de reguliere pakketkosten. Het fenomeen glasvezel wordt steeds laagdrempeliger en het kan prima concurreren met de kabel. Deze contracten zijn beschikbaar vanaf €42,5. Doe de internet-postcodecheck, en bekijk of glasvezel internet in Driehuizen een mogelijke kanshebber is.

Voordelen Driehuizen glasvezel internet
 • Een goede verbinding: tegenwoordig tot wel 1000 Mbit per seconde
 • Stabiele privé verbinding, heel weinig storingen
 • Even snel up- als downloaden
 • Een open netwerk met vrije providerkeuze
 • Het beste aanbod voor TV (zenders)

tele2
 • Een van de goedkoopste
 • Voor elke portemonnee
 • Overstapkorting
 • Op het KPN netwerk
 • Prima klantenservice
 • Hoge welkomstbonus
 • Eenvoudig overstappen
 • Ook vaste telefonie
 • Transparante tarieven
nle x
 • Eigen Installatie
 • Met handige App
 • Korting bij 1 jaar

Youfone
 • Baas over eigen bundels
 • Diverse pakketten
 • Duidelijke maandprijs
 • Meest complete pakket
 • Meerdere abonnementen
 • Overstapbonus
 • Snelheid van glasvezel
 • Supergoedkoop bellen
 • Aantrekkelijke prijzen
fiber-nl
 • Interactieve HD TV
 • Bellen tegen lage tarieven
 • Scherpe tarieven