Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Beek

Snel direct alle de internetproviders in Beek vergelijken? De keuze op het gebied van internet en televisie pakketten is vrij groot. Van Telfort tot en met XS4ALL, de juiste provider kiezen valt niet mee. Onze vergelijkingstool helpt jou via de handige vergelijker. Vergelijk gelijk alle Nederlandse providers en vind het scherpste internet contract dat matcht met de ingevoerde gegevens. Meteen televisie, internet en bellen in zo’n alles in één pakket groeperen? Ook daar kun jij voor kiezen! Bovendien treffen jullie via de Internethunter handige informatie over items als ADSL of storingen en onderhoud.
ProvincieLimburg
GemeenteBeek
Gemiddelde downloadsnelheid48Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid21Mb/s
Gemiddeld verbruik253GB p/maand
Gemiddelde kosten€50,00 p/maand
Populaire aanbiederKPN

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn in september 2023 enorm veel internet providers in Beek die in totaal weer erg veel voordelige TV en internet abonnementen in september 2023 mogen aanbieden. De speciale korting van de goedkoopste provider, en cashbacks of welkomstcadeau zoals een Bosch boormachine kunnen iedere maand weer totaal anders zijn. Met andere woorden, hoe vind je als consument gemakkelijk zo’n betaalbaar en stabiel internet + TV pakket? Internethunter helpt je dit te realiseren. Voer moeiteloos de eigen gegevens in, doorzoek de providers die voorhanden zijn en selecteer het internet + tv pakket die het laagst geprijsd is. Onthoud: doorgaans is ADSL-internet in Beek het goedkoopste.

5 praktische tips om te besparen op Internet en televisie abonnement
 1. Kies voor een totaalpakket bij één aanbieder. (Zie ook voordelen van het alles in 1 pakket.)
 2. Voorkom een te hoge internetsnelheid. Voor standaard gebruik heb jij genoeg aan een snelheid tot 100 Mb/s.
 3. Neem geen dure add-ons zoals speciale premium kanalen. Pakketten als deze verhogen de factuur aanzienlijk.
 4. Ga voor “internet-only”, zonder televisie. Er zijn online veel stream-services beschikbaar (onder andere Pathé Thuis of Netflix).
 5. Ga jaarlijks vergelijken. Doe elk jaar een prijsvergelijking en onderzoek of het slim is om over te stappen.

Welke internetproviders zijn er in Beek?

In Beek zijn diverse internet pakketten aanwezig. Onder andere T-Mobile, Ziggo, KPN of Online.nl. Via ADSL of VDSL, de coax-kabel, en er zijn allerlei plannen rondom glasvezel. Checken welke goedkope abonnementen in Beek er beschikbaar zijn? Versterk je persoonlijk adres, en ontdek alle verschillende internet providers in jouw plaats in september 2023. Veel gekozen internetproviders zijn Caiway, XS4ALL of T-Mobile. Internetaanbieders in Beek verschaffen prima losse internet contracten, Internet + Televisie pakketten, maar ook 3-in-1 pakketten. Speciale 4-in-1 pakketten zijn ook zeer in trek. Via een quad play pakket wordt mobiele data- en telefoondiensten toegevoegd.
kpn internet

Internet van KPN

Populair: KPN biedt in Beek internet en TV. Internet via ADSL of “Glas”, via een betrouwbaar netwerk.

 • Gratis innovatief Wifi-modem
 • Videotheek thuis
 • Hoge korting
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo verkoopt internet & TV via de traditionele kabel in Beek. Prima voorwaarden, met een lage instapprijs.

 • Voor elk budget
 • 77+ tv-zenders (36 HD)
 • Goedkope maandtarieven
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis brengt je betrouwbare internet tarieven in Limburg voor september 2023. Zowel via ADSL als Glasvezel.

 • Ook zakelijk
 • Beste films, series en sportwedstrijden
 • Combinatiekorting

Huidige prijzen internet en televisie in Beek (tarieven september 2023)

Een goede vraag: wat zijn op dit ogenblik de tarieven van een tv en internet pakket in Beek? Dat wisselt normaliter per postcode. De hoogte van de factuur kent z’n oorsprong in aspecten zoals het internetbedrijf (bijv. Vodafone), connectie (bijvoorbeeld telefoonlijn), snelheid van het internet (bijv. 140Mb/s), plus andere add-ons (Fox Sports). Een goedkoop pakket voor TV en internet in Beek kun je afsluiten vanaf €27,5 tot en met €45. Veelal is alles-in-1 het minst kostbaar. Lees verder over Thuis internet op 4G.

Populaire pakketten
 • Caiwai Alles-in-1 HD Relax Kabel 40 Mb
 • NLE Internet + TV 500 Mb / 500 Mb
 • Tele2 Internet Light en Bellen 20 Mb
 • XS4ALL Basic + Bellen 20 Mb
 • T-Mobile Internetten 750 Mb + Bellen Start
 • Telfort Alles-in-1 Snel 50Mb


internet vergelijken beek

Overstappen naar een andere internetprovider? Dat gaat als volgt!

Benodigde tijd: 5 minuten

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Vul de postcodecheck in

  Tijdens het proces van internet vergelijken in Beek is het verstandig om de postcodecheck voor internet, bellen en TV te starten. Helemaal bovenaan deze website kan jij een postcode en huisnummer combinatie ingeven. Daaropvolgend ga je automatisch door naar de vergelijker van internet pakketten. Je checkt in de tool louter de internet en TV pakketten van providers die verkrijgbaar zijn op jouw adres.

 2. Pakket samenstellen

  Hierna kun je kiezen wat je precies nodig hebt. Heb jij aan internet genoeg? Of een deal inclusief TV? En hoe zit het met vast bellen? Terwijl je jouw wensen duidelijk hebt kun jij gemakkelijker internet pakketten vergelijken met elkaar. Daaropvolgend heb je de mogelijkheid om televisiezenders die je graag kijkt (denk aan 100% NL TV) erbij te nemen. Bovendien kan je kiezen voor uitbreidingen als vooruitkijken, uitzending gemist, begin gemist.

 3. Minimale internetsnelheid

  Wat uiteraard een belangrijke vraag is: hoeveel internetsnelheid is gewenst? Dit ligt ergens tussen 20 mb/s tot wel 350 mb/s. Wat een goede snelheid is, hangt af van diverse elementen. Nemen jullie internet voor de standaard toepassingen zoals o.a. e-mailen, het nieuws lezen, het weer bekijken, filmpjes kijken? Of kijken jullie ook on-demand TV op Youtube of Netflix? Spelen huisgenoten online gaming avonturen als Gun? Zijn jullie met 2 personen of meer? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Onze provider vergelijker kan hierin helpen! Tik op ‘welke snelheid selecteren’? Dan kun je info bekijken m.b.t. de gewenste snelheid die rijmt met kleine en grote gebruikers.

 4. Kosten internet pakketten vergelijken

  Zodra je de gewenste diensten en maximale snelheid uitgezocht hebt is het tijd voor de volgende stap: tarieven vergelijken. De internet providers zijn altijd geordend op tarieven p/maand. De aanbieder met de laagste prijs voert de lijst aan. Een kortingsactie is reeds verwerkt in het totaalbedrag. Diverse aanbieders hanteren een cashback bij overstappen, of geven iets anders weg. Zij hanteren de eerste 3, 6 of 9 maanden een korting van €10.

 5. Overstappen van internetprovider

  Indien jij achterhaald hebt wie de beste provider van Beek in september 2023 is, kan je het pakket zelf online afsluiten. Klik gewoon op ‘bestellen’ en wij sturen je door naar de aanbiedingspagina van de provider. Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het naar de provider. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren. Stap je over van provider? Veelal verzorgt de toekomstige aanbieder van internet dat jouw huidige contract wordt opgezegd door de overstapservice.


4 voordelen van een alles in 1 pakket

Erg veel mensen kiezen voor het handige alles-in-1 abonnement. Bij zo’n abonnement krijg jij vast bellen, digitale TV & internet van één partij voor één transparant tarief. Op dit moment zien we ook 4-in-1 pakketten inclusief een mobiele telefonie abonnement. Lees verder over Vodafone prijzen vergelijken.

 • Je krijgt een mooie pakketkorting
 • Alles handig bij 1 aanbieder
 • Slechts 1 serviceprovider die je helpt bij je internet en televisie
 • Providers bieden vaak gratis diensten als onder andere Pakket voor pauzeren

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Internet via glasvezel, kabel of ADSL?

Dat heeft alles te maken met de postcodecheck op onze website. Door het invoeren van de adresgegevens check jij de verschillende types internet die actief zijn voor jouw huis. Niet ieder mens kan een pakket selecteren op basis van glasvezelinternet en kabel. Meestal is ADSL (via de telefoonlijn) wel verkrijgbaar (mits glasvezel niet aanwezig is). Heb je keuze uit alles? Dan zijn de gewenste snelheid en onkosten aspecten die het meest relevant zijn. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar in de regel praten we ook over hogere bedragen ten opzichte van ADSL en Kabel. Bij internet via de kabel kun jij helaas alleen kiezen voor Ziggo. ADSL is in de regel het goedkoopste, echter de internetsnelheid is fors minder.

Welke provider heeft het snelste internet in Beek?

Het allersnelste internet zal je ontvangen via kabel of glasvezel. Op basis daarvan kan je up/downloaden tot wel 1Gb/s. Internet providers als Caiway, KPN & Ziggo zijn druk bezig met het netwerk. In de gemeente Beek is er nog geen 100% dekking. Wel ontstaan er steeds meer plannen om het glasvezel netwerk uit te breiden. Lees ook meer op www.gemeentebeek.nl. De feitelijke snelheid ligt niet enkel en alleen aan de provider. Ook de hardware (modem/router, wifi-repeaters) zijn net zo van invloed. De snelheid die uit een speedtest komt kan per huis zeer uiteenlopen.

Opzeggen en overstappen, hoe werkt dat precies?

Wanneer jouw contractstermijn is verlopen (meestal na 1 jaar) ontstaat de optie tot overstappen. Overstappen naar een andere provider is een fluitje van een cent. Steeds vaker kan je dat online regelen. De populaire providers in Nederland (NLE, DELTA, T-Mobile, KPN, Telfort, XS4ALL, Tele2) hebben dat samen schriftelijk vastgelegd. Vaak ook bekend als de overstapservice. Het grootste gemak is dat de providers zelf bijna alles regelen. Bij veel providers krijg je wel een nieuwe modem. Misschien kan je kiezen voor een monteur aan huis.

Veel voorkomende storingen september 2023

Vandaag is er geen grote storing gesignaleerd. In 2023 is er wel onderhoud aan het glasvezel of ADSL netwerk. Het gevolg kan zijn storingen bij KPN. Onderhoudsmaatregelen van het kabel-netwerk draaien soms uit op een storing bij Ziggo. De dienstverlener zal dit vroegtijdig aangeven. Via de sociale kanalen zie je als eerste dat er wellicht onderhoud wordt gepleegd.

Is er in Beek traag internet en WiFi?

Dat verschilt per situatie. Nogal wat factoren hebben impact op de snelheid. Jij hebt zelf invloed op het type netwerkkabel en de plek van de modem en router voor stabiele WiFi. Voor maximale internetsnelheid in tuin of garage kan je een wifi booster of repeater of een 4G verbinding gebruiken. Een trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan toepassingen op laptop, tablet of telefoon of een router met onjuiste instellingen. Een professionele specialist kan bij je thuis langskomen, en jou verder op weg helpen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Maak kennis met de goedkoopste provider in 6191 en regel jouw overstap binnen 5 minuten

Glasvezel vergelijken Beek

Glasvezel is een haardunne vezel die informatie met de snelheid van het licht verstuurt. Concreet: supersnel internet van 500-1000 Mb/s. In een groeiend aantal omgevingen kan je internetten via glasvezel als vervanger voor ADSL of kabel. Ook in en rondom Beek zijn er verscheidene ontwikkelingen met betrekking tot de uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor internet via glasvezel heb je een stukje aansluitingskosten en natuurlijk het maandelijkse tarief. Deze vorm van internet wordt steeds toegankelijker, en de prijs ligt vaak maar een fractie boven Ziggo (kabel). Deze abonnementen kan je al afsluiten vanaf €35. Vul de postcodecheck in, en vind uit of glasvezel internet in Beek een mogelijke kanshebber is.

Voordelen Beek glasvezel internet
 • Buitensporig snel internet: dit kan oplopen tot 1000 Mbit
 • Een constant snelle verbinding, altijd actief
 • Down- en uploaden altijd met dezelfde hoge snelheid
 • Je kunt zelf een provider kiezen
 • Altijd goed televisiebeeld, zonder ruis

tele2
 • Gewoon goed internet
 • Snel en betrouwbaar
 • Aantrekkelijke korting
 • Experia Box V10A
 • Razendsnel internet
 • Overstapbonus
 • Meest aanbevolen
 • Ook 4-in-1
 • Maandelijkse korting
nle x
 • Combikorting met energie
 • Inclusief alle apparatuur
 • Goedkope tarieven

Youfone
 • Al meer dan 10 jaar
 • Uitstekende klantenservice
 • Lage prijzen
 • Compleet geïnstalleerd
 • Internet, TV en Bellen
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
 • Supersnelle verbinding
 • Met installatiehulp
 • Combinatie-voordeel
fiber-nl
 • Glasvezel 200 Mb/s
 • Verschillende contracten
 • Hoge welkomstkorting


Alle plaatsen in deze gemeente