Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Borger

Makkelijk en snel alle internetproviders in Borger vergelijken? De hoeveelheid internet en televisie contracten is vrij groot. Dit loopt van Ziggo tot en met XS4ALL, de goede aanbieder kiezen is lastig. Internethunter.nl helpt met objectief vergelijken. Vergelijk eenvoudig de meeste providers en bekijk het aantrekkelijkste internet contract dat aansluit op jouw eisenpakket. Vandaag nog televisie, bellen en internet binnen zo’n alles in één pakket samenvoegen? Dat is ook een optie! Verder bekijken jullie via onze vergelijker uitgebreide info over items als quad-play pakketten en actuele storingen.
ProvincieDrenthe
GemeenteBorger-Odoorn
Gemiddelde downloadsnelheid38Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid31Mb/s
Gemiddeld verbruik220GB p/maand
Gemiddelde kosten€53,50 p/maand
Populaire aanbiederXS4ALL

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn tegenwoordig best veel internet providers in Borger die gezamenlijk weer de wereld aan voordelige TV en internet abonnementen in juli 2024 presenteren. De diverse aanbiedingen van de de goedkoopste provider, en cashbacks of welkomstcadeau zoals een gratis Nest zijn meestal geen week hetzelfde. De vraag is: hoe vind je als consument direct een goedkoop en betrouwbaar abonnement voor internet + TV? Onze internet-experts helpen jou daar bij. Geef gemakkelijk jouw gegevens in, vergelijk de beschikbare providers en ga simpelweg voor het contract die het goedkoopste is. Tip: gewoonlijk is ADSL-internet in Borger financieel het aantrekkelijkste.

5 keer besparen op je Internet en televisie pakket
 1. Kies voor een totaalpakket bij één provider. (Bekijk direct de voordelen van een alles in 1 pakket.)
 2. Kies geen onnodig hoge internetsnelheid. Voor e-mail en social media is 50 – 100 Mb/s meer dan genoeg.
 3. Denk kritisch na over dure opties zoals bijvoorbeeld filmpakketten. Zulke kanalen kosten je vaak erg veel geld.
 4. Neem geen TV-abonnement. On-demand is er veel aanbod (neem bijv. Pathé Thuis of Youtube).
 5. Probeer constant tarieven te vergelijken. Neem elk jaar de actuele prijzen door en ontdek zelf of hetzelfde pakket elders goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Borger?

In Borger zijn velerlei internet pakketten op de markt. Bijvoorbeeld T-Mobile, Ziggo, KPN of XS4ALL. Via een ADSL lijn, de kabel (coax) en mogelijk zelfs glasvezel. Onderzoeken welke goedkope abonnementen in Borger mogelijk zijn? Voer jouw adresgegevens in, en ontdek alle aanwezige aanbieders van internet in jouw regio in juli 2024. Relevante providers zijn Caiway, XS4ALL of Ziggo. Internetaanbieders in Borger voeren interessante pakketten met alleen internet, Internet + TV contracten, en niet te vergeten 3-in-1 pakketten. De 4-in-1 pakketten zien we hier ook steeds meer terug. Aan de hand van een quad play abonnement wordt mobiele data- en telefoondiensten toegevoegd.
kpn internet

Internet van KPN

Niet onbekend: KPN levert in Borger internet en TV. ADSL, glasvezel tot 500 mbit, inclusief gratis Wifi modem.

 • Regelt alles voor jou
 • Netflix via TV-menu
 • Goede korting
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo brengt je internet en TV via de televisiekabel in Borger-Odoorn. Prima voorwaarden, met aantrekkelijke acties.

 • Tot 40 Mbit/s upload
 • Gratis Ziggo Sport
 • Combinatie-voordeel
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis werkt voor snelle internet tarieven in Drenthe voor juli 2024. Snelheden tot wel 750 Mbit/s.

 • T-Mobile Klantvoordeel
 • TV BOX met HD recorder
 • Pakket-aanbieding

Huidige prijzen TV & internet in Borger (tarieven juli 2024)

Een goede vraag: wat zijn momenteel de tarieven van een abonnement voor tv en internet in Borger? Het verschilt meestal per geval. De hoogte van de factuur komt tot stand door onder andere je internetaanbieder (Youfone), levering (glasvezel), down- en uploadsnelheid (bijv. 65Mb/s), en overige opties (zoals. een filmpakket). Een goedkoop abonnement voor TV en internet in Borger is er al voor €20 t/m €82,50. Normaliter is een alles in 1 pakket de voordeligste optie. Bekijk ook Hulp bij opzeggen.

Populaire pakketten
 • KPN Internet, TV en bellen met 4K TV 200 Mb Glasvezel
 • KPN Internet + Bellen 500 Mb Glasvezel
 • Tele2 Internet Light, Bellen & TV Basis 20 Mb
 • XS4ALL Compact + Bellen glasvezel 40 Mb
 • XS4ALL Internet Plus glasvezel 160 Mb
 • T-Mobile Internet 500 Mb


internet vergelijken borger

Overstappen van TV en internet provider? Zo werkt dat!

Benodigde tijd: 5 minuten

Binnen 5 minuten providers vergelijken en overstappen

 1. Vul de postcodecheck in

  Voordat je gaat beginnen met internet vergelijken in Borger is het aan te raden om gelijk de postcodecheck uit te voeren. Aan het begin van de pagina kan jij een postcode en huisnummer combinatie ingeven. Nadien sturen we je door naar onze Internet/TV/Bellen vergelijker. Je vindt daar uitsluitend de internet en TV pakketten en providers die leverbaar zijn in jouw postcodegebied.

 2. Internet, TV en Bellen pakket samenstellen

  Nu kan jij een selectie maken uit wat je precies wilt afsluiten. Wil je enkel internet? Of liever iets met televisie erbij? En wil je ook kunnen bellen met een vast nummer? In het geval je jouw wensen duidelijk hebt kan je een stuk beter internet pakketten vergelijken met elkaar. Verder heb je de mogelijkheid om concrete zenders (dat kan zijn Family7) te selecteren. Tevens kan je jouw voorkeuren aangeven voor services als tv programma’s opnemen, begin gemist, live pauzeren.

 3. Gewenste internetsnelheid

  Wat tevens belangrijk is: hoe snel moet het internet zijn? Dat wisselt tussen de 25 mb/s tot soms 250 mb/s. De snelheid die bij jou past hangt af van een aantal onderdelen. Passen jullie internet toe voor kleine activiteiten als bijvoorbeeld het nieuws lezen, het weer bekijken, filmpjes kijken, e-mailen? Kijk je veel video-content via bijv. Pathé Thuis of NPO? Houd je van internet spelletjes (games) als SOMA? Zijn er kinderen die PC’s, laptops of smartphones hebben? Up- of download je zo nu en dan grote bijlagen? Onze vergelijker geeft advies! Tik op ‘advies snelheid berekenen’? Daar vind je info aangaande de ideale snelheid die rijmt met verschillende gebruikerstypes.

 4. Tarieven providers vergelijken

  Indien jij het gewenste pakket en de gewenste snelheid hebt ingevoerd wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De aanbieders worden in de meeste gevallen gerankt op prijs. De voordeligste provider voert de lijst aan. Eventuele acties en aanbiedingen zijn direct berekend in het maandbedrag. Verschillende leveranciers hanteren een concrete welkomstpremie, of bieden alternatieven. Ze hanteren de eerste maanden van het contract een factuur voordeel van €5.

 5. De overstap regelen met de overstapservice

  Wanneer jij gezien hebt wie de beste provider van Borger in juli 2024 is, kun je eenvoudig online het abonnement afsluiten. Klik gewoon op ‘bestellen’ en je wordt automatisch doorgestuurd naar de bestelpagina van deze provider. Geef alle persoonlijk gegevens door en verstuur het naar de provider. Dat is binnen 5 minuten geregeld. Heb je nog een contract en wil je overstappen? In de regel faciliteert de aanstaande internet provider het volledige overstap traject via de overstapservice.


Voordeel van het Alles in 1 abonnement

Een aanzienlijk deel van de huishoudens kiezen voor het voordelige alles-in-1 abonnement. Bij dit contract heb je internet, vast bellen & digitale TV van één dienstverlener voor een vast bedrag in de maand. Op dit ogenblik kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten wat bekend staat als quad-play (inclusief mobiel). Lees verder over Fiber internet en tv.

 • Flink besparen op de maandlasten
 • Maandelijks één factuur met daarop alle kosten
 • Je kunt terecht bij 1 klantenservice die ondersteuning biedt voor TV + internet
 • Je ontvangt gratis extra’s zoals onder andere Gratis sportpakket

internet-vergelijken-online


FAQ: veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Wat is voor mij geschikt: ADSL, kabel en glasvezel

Dat is allereerst afhankelijk van de postcodecheck die je al gedaan hebt. Door het invoeren van postcode + huisnummer vind jij welk type internet verbindingen actief zijn voor jouw woning. Niet elke woning heeft de mogelijkheid tot kabel of glasvezelinternet. Normaliter is ADSL wel actief (bij afwezigheid van glasvezel). Kan op jouw adres alles? Daarbij zijn gewenste snelheid en de maandelijkse kosten aspecten waar je vooral naar moet kijken. Een contract op glasvezel is stabieler, maar in de regel ligt de maandprijs iets hoger in vergelijking met ADSL/VDSL/Kabel. Op het moment dat je gaat voor kabel kun jij helaas alleen kiezen voor Ziggo. ADSL is in veel gevallen de goedkoopste optie, maar ook trager dan andere opties.

Bij wie moet ik zijn voor het snelste internet in Borger?

De maximale internetsnelheid is beschikbaar via de kabel (coax), of glasvezel. Op die manier Up- en download je tot 750Mb. Aanbieders als Caiway, Ziggo & KPN kunnen dit mogelijk leveren. In de gemeente Borger-Odoorn beschikt nog niet elke woning over deze aansluitingen. Wel ontstaan er verschillende nieuwe acties om glasvezel aan te leggen. Check ook www.borger-odoorn.nl. De behaalde snelheid is niet alleen een kwestie van provider. De apparaten in huis (wifi-versterkers, routers, data-kabels) heeft hierop een effect. De getoetste snelheid kan per wijk weer verschillen.

Hoe kan ik mijn contract opzeggen en overstappen?

Op het moment dat de vervaldatum van je abonnement is verstreken (binnen 4 weken) kun je verlengen of overstappen. Overstappen van provider wordt steeds makkelijker gemaakt. Gewoonlijk handel je dat zelf online af. De grootste internetproviders (KPN, Online, T-Mobile, NLE, XS4ALL, Tele2, Telfort) werken met elkaar samen. Dit staat bekend als de overstapservice. Het voordeel? Je komt niet zonder internet te zitten. Je moet wel even een nieuwe modem aansluiten. Vaak ontvang je hiervoor hulp en ondersteuning (installateur).

Onderhoud & storingen juli 2024

Op dit moment hebben we niet te maken met een storing. In heel 2024 staan er werkzaamheden gepland rondom het netwerk. Hierdoor zien we soms een storing bij KPN. Onderhoudsmaatregelen van het coax kabelnetwerk betekenen vaker storingen bij Ziggo. De dienstverlener communiceert dit indien nodig. Via o.a. Twitter en Facebook achterhaal je het snelste of er problemen zijn met het internet.

Is er in Borger traag internet en WiFi?

Dat is per huishouden verschillend. Diverse aspecten bepalen de snelheid. Jij hebt zelf invloed op de capaciteit van de kabels en de positie van de router voor goede WiFi. Voor stabieler internet in de garage/zolder/tuin kun je zo’n handige wifi repeater, booster of een wifi-hotspot nemen. Zo’n trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan applicaties op je ipad of computer of een modem die onjuist is geconfigureerd. Een professionele monteur kan ingepland worden, hij/zij kan mogelijk de internetsnelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 9531 en stap eenvoudig online over

Glasvezel vergelijken Borger

Glasvezel is een vezel die net zo dun is als een haar die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Dat betekent geweldig hoge internetsnelheden tot wel 1000 Mb/s. In veel plekken heb je de mogelijkheid tot aansluiting op glasvezel naast kabel en ADSL. Ook in en rondom Borger-Odoorn zijn er allerlei updates rondom de aanleg van nieuwe glasvezelverbindingen. Voor abonnementen met glasvezel wordt je belast met eenmalige aansluitingskosten en natuurlijk het maandelijkse tarief. Internetten via glasvezel wordt steeds laagdrempeliger en is niet veel duurder dan de kabel. Deze verbindingen zien we al terug vanaf €45. Vul de postcodecheck in, en check of glasvezel internet in Borger het overwegen waard is.

Voordelen Borger glasvezel internet
 • Wonderlijk snel internet: snelheden tot wel 1000 Mbit
 • Zeer stabiel internet, altijd service
 • Uploaden en downloaden even snel
 • Groot aanbod
 • Altijd goed televisiebeeld, zonder ruis

tele2
 • Tot 100 Mb/s downloaden
 • Altijd supersnel internet
 • Combinatie-voordeel
 • Op het KPN netwerk
 • Prima klantenservice
 • Pakketkorting
 • Onderdeel van KPN
 • Ook vaste telefonie
 • Factuurkorting
nle x
 • Vanaf 50mb/s tot 500mb/s
 • Interactief TV kijken
 • Aantrekkelijke prijzen

Youfone
 • Mega snel KPN-netwerk
 • Uitgebreide TV-opties
 • Goede welkomstbonus
 • Gratis wifi modem
 • Met installatiehulp
 • Scherpe maandtarieven
 • Snelheid van glasvezel
 • Groot zenderaanbod
 • Goedkope tarieven
fiber-nl
 • Snelheidsgarantie
 • Voordelig TV en Bellen
 • Scherpe tarieven