Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Odoornerveen

Eenvoudig en snel alle internetproviders in Odoornerveen vergelijken? De hoeveelheid internet en televisie abonnementen is vrij groot. Variërend van Ziggo tot en met T-Mobile, je kunt alle kanten op. Onze vergelijker van TV en Internet pakketten helpt met het maken van een keuze. Vergelijk zonder moeite de meeste providers en vind het beste of betaalbaarste internet contract dat in lijn is met jouw internetgebruik. Direct internet, bellen en tv in een alles in 1 pakket combineren? Je leest er alles over op onze website. Verder verzamel je op onze website nuttige info info over items als kabel-internet en de meest gekozen providers.
ProvincieDrenthe
GemeenteBorger-Odoorn
Gemiddelde downloadsnelheid35Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid34Mb/s
Gemiddeld verbruik200GB p/maand
Gemiddelde kosten€52,50 p/maand
Populaire aanbiederZiggo

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden vandaag de dag opvallend veel internet providers in Odoornerveen die bij elkaar opgeteld weer flink wat voordelige TV en internet abonnementen in juli 2024 kunnen aansluiten. De factuurkorting van de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een weekendje weg wisselen elkaar snel af. Dus, hoe vind je gemakkelijk zo’n scherp geprijsd en veilig TV + internet contract? Onze internet-experts helpen bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Voer gemakkelijk de benodigde gegevens in, vergelijk de verschillende providers en neem het pakket met de laagste prijs. Tip: doorgaans is ADSL-internet in Odoornerveen het meest goedkoop.

5 praktische tips om te besparen op TV en Internet abonnement
 1. Voeg alle diensten samen bij één provider. (Check meer info over een alles in 1 pakket.)
 2. Neem niet onnodig een XL pakket. Voor de basisactiviteiten hoe je echt niet meer dan 100 Mb/s af te sluiten.
 3. Ga niet blind voor dure add-ons zoals filmpakketten. Specials zoals deze kosten je vaak erg veel geld.
 4. Sla een los TV-abonnement over. Er zijn online veel stream-services beschikbaar (neem bijv. NPO of Youtube).
 5. Blijf vergelijken. Doe elk jaar een prijsvergelijking en ontdek zelf of je elders goedkoper bent.

Welke internetproviders zijn er in Odoornerveen?

In Odoornerveen zijn er een groot aantal internet pakketten die je kunt afsluiten. O.a. KPN, T-Mobile, Ziggo of Tele2. Via een ADSL lijn, de televisiekabel, en mogelijk zelfs glasvezel. Uitzoeken welke goedkope abonnementen in Odoornerveen je kunt kiezen? Verschaf ons de adresgegevens, en vergelijk gemakkelijk de actuele internetproviders in jouw regio in juli 2024. Bekende aanbieders van zijnternet zijn Tele2, XS4ALL en KPN. Internetaanbieders in Odoornerveen verstrekken aantrekkelijke “internet-only” abonnementen, TV + Internet pakketten, en natuurlijk 3-in-1 pakketten. Extra 4-in-1 pakketten worden ook steeds meer verkocht. Middels quad play constructies is bellen via mobiele telefoons ook inclusief.
kpn internet

Internet van KPN

Je kent het vast: KPN levert in Odoornerveen internet en TV. Een stabiele internetverbinding, en een prima klantenservice.

 • Gratis innovatief Wifi-modem
 • Programma’s terugkijken
 • Scherpe maandtarieven
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo voorziet in TV en internet door de kabel (coax) in Borger-Odoorn. Prima voorwaarden, met een goede beoordeling.

 • Veilig online pakket
 • Gratis wifi-modem
 • Duidelijke maandtarieven
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis is actief met goede internet tarieven in Drenthe voor juli 2024. Laag geprijsd, prima kwaliteit.

 • Glasvezel tot 750 megabit
 • Meer dan 60 TV zenders
 • Hoge korting

Huidige prijzen internet & televisie in Odoornerveen (tarieven juli 2024)

Het is een boeiende vraag: wat zijn vandaag de dag de tarieven van TV en internet in Odoornerveen? Dit verschilt uiteraard per situatie. De maandelijkse factuur wordt gevormd door elementen als de active provider (denk aan Online.nl), internetverbinding (coax-kabel), snelheid van het internet (bijv. 15Mb/s), en andere extra’s (denk aan uitgebreide interactieve TV). Een goedkoop abonnement voor internet en TV in Odoornerveen is er al voor €32,5 tot contracten van €85. Doorgaans is een alles in 1 pakket de voordeligste optie. Lees verder over Internet en TV advies.

Populaire pakketten
 • Caiwai Alles-in-1 HD Relax Kabel 40 Mb
 • NLE Glasvezel Alles-in-1 500 Mb/s
 • Tele2 Internet Basis, Bellen & TV Light 60 Mb
 • Online.nl Internet 30 Mb/s
 • XS4ALL Internet Plus glasvezel 160 Mb
 • Ziggo Internet & TV Start 40 Mb


internet vergelijken odoornerveen

Overstappen van TV en internet provider? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten

Eerlijk internet providers vergelijken en overstappen (binnen 5 minuten)

 1. Vul de postcodecheck in

  Tijdens het proces van internet vergelijken in Odoornerveen is het essentieel direct de postcodecheck op je woning uit te voeren. In onze tool kan je jouw adresgegevens invullen (postcode + huisnummer). Hierna wordt je doorgestuurd naar de internet + TV vergelijker. Je checkt daar uitsluitend de pakketten van leveranciers die beschikbaar zijn in jouw wijk.

 2. Internet, TV en Bellen pakket samenstellen

  In deze stap dien je te selecteren hoe jouw pakket er uit moet zien. Alleen internet? Liever met een TV-abonnement? En hoe zit het met vast bellen? Zodra je dit bepaald hebt voor jezelf kun je gerichter alles in 1 pakketten vergelijken. Tevens heb je de mogelijkheid om extra zenderaanbod (denk aan Poker Channel) aan te klikken. Daarnaast kan jij jouw pakket nog persoonlijker maken met specifieke diensten als tv programma’s opnemen, begin gemist, on demand films kijken.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Wat daarna belangrijk is: de snelheid van het internet. Dit varieert tussen de 30 mb/s tot wel 400 mb/s. De snelheid die bij jou past kies je op basis van verschillende aspecten. Is internet voor jouw van belang voor de basisactiviteiten als o.a. het nieuws lezen, het weer bekijken, surfen op het internet, e-mailen? Of stream je ook video’s of films bij NPO of Videoland? Speel jij in je vrije tijd graag online gaming avonturen als System Shock 2? Heb je een groot of klein huishouden? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Onze provider vergelijker helpt jou graag! Selecteer ‘welke snelheid kiezen’? Dan kun je info bekijken aangaande de maximale snelheid die matcht bij kleine en grote gebruikers.

 4. Kosten vergelijken

  Indien jij het soort abonnement en de gewenste snelheid doorgevoerd hebt kan je starten met prijzen vergelijken. De bedrijven worden altijd weergegeven op basis van tarieven p/maand. Het voordeligste pakket vind je bovenaan. De maandelijkse acties en voordelen zijn al doorgerekend in het totaalbedrag. Sommige internet providers bieden initieel een eenmalige kortingen, en weer andere leveranciers hanteren de eerste maanden van het contract een korting van bijv. 50%.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  In het geval jij gezien hebt wie de beste provider van Odoornerveen in juli 2024 is, kun je eenvoudig online het abonnement afsluiten. Klik op doorgaan (bekijken) en je komt gelijk op de pagina waar je kunt afsluiten. Geef alle persoonlijk gegevens door en verstuur de aanvraag. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren. Ga je overstappen? In algemene zin faciliteert je aankomende aanbieder het volledige overstap traject middels de overstapservice.


De pluspunten van het alles-in-1 pakket

Legio woningeigenaren bestellen het speciale alles-in-1 pakket. In dit pakket krijg je internet, vast bellen en digitale TV van één partij waarbij je een vast maandbedrag afrekent. In juli 2024 heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten waar ook mobiele telefonie ondervalt. Actueel: Caiway prijzen juli 2024.

 • Hoe meer diensten je afneemt des te hoger de korting
 • De totale kosten zie je maandelijks op één factuur
 • Je kunt terecht bij 1 klantenservice die ondersteuning biedt voor TV + internet
 • Je ontvangt gratis extra’s als bijv. Geen kosten voor opnemen pakket

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

Hiervoor gebruik je de resultaten van de postcodecheck. Via jouw postcode en huisnummer vind jij welke soorten verbindingen te bestellen zijn in jouw specifieke geval. Niet iedereen kan een pakket selecteren op basis van glasvezelinternet & kabel. Meestal is ADSL (via de telefoonlijn) wel af te sluiten (op voorwaarde dat er nog geen glasvezel is). Kan op jouw adres alles? Dan zijn gewenste snelheid en onkosten factoren die helpen bij het maken van een keuze. Glasvezelverbindingen zijn betrouwbaarder, maar meestal zijn de kosten wat hoger dan in het geval van ADSL en de kabel. Bij kabel internet is er maar één speler: Ziggo. ADSL is in veel gevallen het minst duur, maar de snelheden zijn beperkt.

Bij wie moet ik zijn voor het snelste internet in Odoornerveen?

De hoogste internetsnelheid zal je ontvangen via kabel of glasvezel. Daarmee lopen de snelheden op tot 750 Mb p/s. Dienstverleners als Caiway, Ziggo en KPN zijn druk bezig met het netwerk. In de gemeente Borger-Odoorn beschikt nog niet elke woning over deze aansluitingen. Er zijn diverse nieuwe projecten om het glasvezel netwerk uit te breiden. Bekijk ook www.borger-odoorn.nl. De snelheid wordt niet alleen bepaald door de provider. Ook de gebruikte apparatuur (wifi-versterkers, modems, routers) heeft hierop een effect. De actuele snelheid kan per huis zeer uiteenlopen.

Hoe kan ik mijn huidige contract opzeggen en overstappen van provider?

Op het moment dat jouw contractstermijn is verlopen (binnen 4 weken) heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Overstappen naar een andere provider wordt steeds eenvoudiger. Meestal handel je dat zelf online af. Internet Providers in Nederland (DELTA, KPN, NLE, T-Mobile, Telfort, Tele2, XS4ALL) hebben dat samen schriftelijk vastgelegd. Vaak ook bekend als de overstapservice. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. Je moet wel even een nieuwe modem aansluiten. Wellicht kun je gebruik maken van installateurs.

Actuele storingen juli 2024

Vandaag is er geen sprake van een storing. In de loop van 2024 wordt er onderhoud gepleegd aan het netwerk. Dit kan resulteren in een storing bij KPN. Aanpassingen aan het coax kabel-netwerk resulteren dikwijls in Ziggo storingen. Jouw provider is hiervan ook op de hoogte. Via de webcare ontdek je razendsnel of er problemen zijn met het internet.

Is er in Odoornerveen traag internet en WiFi?

Dat verschilt per situatie. Diverse dingen beïnvloeden de snelheid. Je kunt denken aan de capaciteit van de kabels en waar jij de modem en router neerzet voor goede WiFi. Voor maximale internetsnelheid in tuin, garage of zolder kan je een krachtige Wifi booster, repeater of een speciale adapter gebruiken. Een trage verbinding kan ook te maken hebben met apps op PC of Smartphone of een modem die niet goed is ingesteld. Een speciale installateur kan bij je thuis langskomen, en de snelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Vind de goedkoopste provider in 7874 en stap online over

Glasvezel vergelijken Odoornerveen

Glasvezel is een haarfijne vezel, gemaakt van glas die informatie met de snelheid van het licht verstuurt. Dit resulteert in supersnel internet tot maar liefst 1Gb/s. In veel postcodegebieden zien we de optie van glasvezel of standaard ADSL nemen (of kabel). Ook in de omgeving Borger-Odoorn zijn er diverse updates rondom het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor glasvezel internet heb je een stukje aansluitingskosten en een vast bedrag per maand. Het ‘glasnetwerk’ wordt steeds betaalbaarder, en het prijsverschil met kabel is nog klein. Deze contracten zijn er al vanaf €32,5. Doe de gratis postcodecheck en ontdek of glasvezel internet in Odoornerveen voor jou een optie is.

Voordelen Odoornerveen glasvezel internet
 • Onverwacht snel internet: dit loopt op tot 1000 Mbit per seconde
 • Stabiele privé verbinding, heel weinig storingen
 • Uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid
 • Vrije providerkeuze door een open glasvezelnetwerk.
 • HD beeldkwaliteit op je televisie

tele2
 • Met Browsing Protection
 • Ook voor alleen Internet
 • Combinatie-voordeel
 • 50 Mbit tot 200 Mbit
 • Alleen internet of alles in 1
 • Transparante tarieven
 • Gratis wifi-versterker
 • Inclusief alle apparatuur
 • Lage maandprijs
nle x
 • Tv-verbindingsset
 • Handige monteursdienst
 • Goede welkomstbonus

Youfone
 • Mega snel KPN-netwerk
 • Makklijk overstappen
 • Maandelijks aanbiedingen
 • Compleet geïnstalleerd
 • Altijd supersnel internet
 • Factuurkorting
 • Eenvoudig overstappen
 • Supersnel overstappen
 • Goedkope prijzen
fiber-nl
 • Glasvezel 500 Mb/s
 • Supersnel vast internet
 • Altijd aanbiedingen