Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken De Bilt

Makkelijk en snel alle internetproviders in De Bilt vergelijken? De mogelijkheden op het gebied van aanbieders van internet en televisie is ontzettend groot. Van KPN tot en met NLE, er is keuze in overvloed. Internethunter.nl helpt jou via de handige vergelijker. Vergelijk zonder moeite de populaire providers en ontdek zo het beste of betaalbaarste internet contract dat klopt met het door jou geschetste plaatje. Meteen bellen, internet en televisie in een alles in 1 pakket afsluiten? Dat is ook een optie! Bovendien treffen jullie op Internethunter.nl belangrijke informatie over thema’s als digitale televisie of werkzaamheden aan het netwerk.
ProvincieUtrecht
GemeenteDe Bilt
Gemiddelde downloadsnelheid51Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid32Mb/s
Gemiddeld verbruik213GB p/maand
Gemiddelde kosten€42,50 p/maand
Populaire aanbiederTelfort

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn in december 2021 steeds meer internet providers in De Bilt die samen weer ontzettend veel aantrekkelijke TV en internet abonnementen in december 2021 kunnen aansluiten. De huidige actie van de goedkoopste provider, plus gratis extra’s voor nieuwe klanten als een Bol.com cadeaubon wisselen elkaar snel af. Op welke wijze check je snel een betaalbaar en snel pakket voor TV + internet? Wij van Internethunter.nl helpen je dit te realiseren. Geef snel de eigen gegevens in, doorzoek de verschillende providers en zoek het internet abonnement met het laagste tarief. Onthoud: meestal is ADSL-internet in De Bilt het voordeligste.

5 tips om te besparen op Internet en televisie
 1. Kies voor internet, tv en bellen bij één internetaanbieder. (Check meer info over een alles in 1 pakket.)
 2. Voorkom een te hoge internetsnelheid. Voor basisgebruik hoe je echt niet meer dan 100 Mb/s af te sluiten.
 3. Neem geen dure add-ons als onder andere thema pakketten. Deze uitbreidingen zorgen voor onnodige hoge tarieven.
 4. Sluit een contract zonder TV-abonnement. Er zijn online veel stream-services beschikbaar (populair zijn o.a. Videoland of NPO).
 5. Maak van vergelijken je hobbie. Doe elk jaar een prijsvergelijking en achterhaal zo of het nog goedkoper kan.

Welke internetproviders zijn er in De Bilt?

In De Bilt zijn relatief veel internet pakketten die je kunt afsluiten. Je kunt denken aan KPN, T-Mobile, Ziggo en Tele2. Via ADSL of VDSL, de coaxkabel, en mogelijk zelfs glasvezel. Uitzoeken welke goedkope abonnementen in De Bilt in deze plaats actief zijn? Vul jouw postcode in, en vergelijk online de beste of goedkoopste aanbieders van internet in jouw straat in december 2021. Bekende internetaanbieders zijn Tele2, Fiber en Ziggo. Internetaanbieders in De Bilt hebben prima losse internet contracten, TV + Internet contracten, en niet te vergeten 3-in-1 pakketten. Bepaalde 4-in-1 pakketten winnen hier ook snel aan populariteit. Met behulp van zo’n quad play pakket is ook mobiel bellen inbegrepen.
kpn internet

Internet van KPN

Aanrader: KPN levert in De Bilt internet en TV. Internet via VDSL of glasvezel, en 100% installatiegarantie.

 • Wifi in alle hoekjes en gaatjes
 • Overal TV kijken
 • Combinatiekorting
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo voorziet in Televisie en internet door de kabel (coax) in De Bilt. Uitstekende snelheid met een goede beoordeling.

 • Combineren voor korting
 • Begin gemist
 • Goede korting
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis is actief met aantrekkelijke internet tarieven in Utrecht voor december 2021. Zowel via ADSL als Glasvezel.

 • Inclusief Wifi-service
 • Beste films, series en sportwedstrijden
 • Transparante maandprijs

Actuele prijzen internet & televisie in De Bilt (tarieven december 2021)

Een veelgestelde vraag: wat zijn vandaag de dag de tarieven van een abonnement voor tv en internet in De Bilt? Dat schommelt natuurlijk per adres. De nota wordt bepaald door onder andere je provider (zoals NLE), connectie (telefoonlijn), internetsnelheid (bijv. 65Mb/s), en extra’s (o.a. een filmpakket). Een goedkoop abonnement voor internet en TV in De Bilt is beschikbaar vanaf €32,5 t/m €45. Gemiddeld is het alles in 1 pakket de voordeligste optie. Bezoek de pagina: Overstappen advies.

Populaire pakketten
 • KPN Internet, TV en bellen 100 Mb
 • KPN Internet glasvezel 40 Mbps
 • Online.nl Alles-in-1 50 Mb/s
 • XS4ALL Basic + Televisie 20 Mb
 • XS4ALL Internet Compact 40 Mb
 • Telfort Internet Extra 100 Mb


internet vergelijken de-bilt

Overstappen van internet provider? Dat is zo gepiept!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers vergelijken en binnen 5 min. overstappen

 1. Vul de postcodecheck in

  Tijdens het proces van internet vergelijken in De Bilt is het slim eerst de postcodecheck van internet providers te doen. Via ons vergelijkscript kan je jouw adresgegevens invullen (postcode + huisnummer). Hierna wordt je verwezen naar de objectieve internetvergelijker. Je ziet daar uitsluitend de internet-abonnementen van internet-providers die daadwerkelijk kunnen aansluiten in jouw buurt.

 2. Pakket samenstellen

  Allereerst kan jij een selectie maken uit welke services je wilt inkopen. Wil je enkel internet? Wil je ook TV kunnen kijken? En wil je ook kunnen bellen met een vast nummer? Als je dit voor jezelf helder hebt kun jij veel simpeler alles in 1 pakketten vergelijken. Verder kan het handig zijn om specifieke zenders (bijvoorbeeld Mezzo) aan te klikken. Tevens kan je het nog concreter maken met extra’s als live pauzeren, on demand films kijken, begin gemist.

 3. Internetsnelheid kiezen

  Wat tevens een belangrijke vraag is: welke internetsnelheid heb je nodig? Dit ligt ergens tussen 40 mb/s tot soms 250 mb/s. Wat een goede snelheid is, kies je op basis van diverse zaken. Nemen jullie internet voor de meest basale activiteiten zoals surfen op het internet, het nieuws lezen, filmpjes kijken, e-mailen? Of kijken jullie ook on-demand TV op Netflix of NPO? Een fan van internet spelletjes (games) als Tomb Raider? Heb je een groot of klein huishouden? Houd je je bezig met het downloaden van grote files? De internet provider vergelijker komt hier van pas! Klik op ‘welke snelheid selecteren’? Daar vind je info betreffende de minimale snelheid die wij adviseren voor de diverse type huishoudens.

 4. Tarieven internet abonnementen vergelijken

  Op het moment dat jij het type pakket en beschikbare snelheid uitgezocht hebt kan het vergelijken prijzen beginnen. De leveranciers zijn altijd gerankt op tarief per maand. Het abonnement met de laagste prijs zul je altijd bovenaan zien. De maandelijkse acties en voordelen zijn al doorgerekend in het totaalbedrag. Een hoop internetproviders stunten met een bepaalde welkomstkorting, andere aanbieders geven de eerste 2 of 3 maanden een gereduceerd tarief.

 5. Overstappen naar een andere internetprovider

  Indien jij erachter gekomen bent wie de beste provider van De Bilt in december 2021 is, kun jij zelf het contract online regelen. Klik op ‘bestellen’, en je wordt meteen verwezen naar de desbetreffende aanbieding. Vul je gegevens in en verstuur het naar de provider. Dit kost je nog geen 5 minuten. Wil je overstappen? Normaliter verwerkt je geselecteerde provider dat jouw huidige contract wordt opgezegd door gebruik te maken van de overstapservice.


Het gemak van een alles-in-1 pakket

Opvallend veel woningeigenaren bestellen het goedkope alles-in-1 pakket. Met deze constructie heb je digitale TV, internet & vast bellen van één leverancier tegen een vast maandelijks tarief. Tegenwoordig kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie. Ook interessant: Youfone internet.

 • Minder betalen voor internet, tv en bellen
 • Elke maand één totaalfactuur
 • Je communiceert met één bedrijf die je helpt bij je internet en televisie
 • Providers bieden vaak gratis diensten zoals Gratis Mobies & Series Pakket

internet-vergelijken-online


FAQ: veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Wat past bij mij: ADSL, Kabel of glasvezel?

In eerste plaats hangt dit af van de postcodecheck op onze website. Na het invullen van jouw postcode en huisnummer vind je welke internet verbindingen actief zijn voor jouw situatie. Niet ieder mens kan profiteren van glasvezel en kabelinternet. Vaak is de traditionele ADSL wel actief (als er nog geen glasvezel ligt). Beschik jij over alle 3 de opties? In dat geval zijn de gewenste snelheid en de tarieven aspecten die het meest relevant zijn. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar meestal ook wat kostbaarder dan bij ADSL of (coax) kabel. Bij kabel internet is er maar één speler: Ziggo. ADSL is normaal gesproken het goedkoopste, echter de internetsnelheid is fors minder.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in De Bilt?

De snelste verbinding komt binnen via de kabel, of nog beter: glasvezel. Hiermee loopt de snelheid op tot 750 Mb p/s. Partijen als KPN, Ziggo & Caiway zijn druk bezig met het netwerk. In de gemeente De Bilt kan je nog niet overal glasvezel of kabel krijgen. Wel zien we meerdere initiatieven om glasvezel verder uit te breiden. Actuele updates vind je op www.debilt.nl. De hoogte van de snelheid gaat verder dan providerkeuze. Ook de hardware (netwerkkabels, modem/router) hebben hier invloed op. De feitelijke snelheid kan per woning zeer uiteenlopen.

Hoe kan ik overstappen naar een andere provider?

Als het huidige contract is afgelopen (meestal na 1 jaar) heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Overstappen van internet abonnement is een fluitje van een cent. Meestal handel je dat zelf online af. De grootste providers van Nederland (NLE, T-Mobile, DELTA, Online, Telfort, Tele2, Ziggo) handelen dit onderling af. Dit fenomeen noemen we ook wel de overstapservice. Geen administratieve rompslomp meer. Je moet wel even een nieuwe modem aansluiten. Wellicht zijn er installateurs die je kunnen ondersteunen.

Werkzaamheden & storingen december 2021

Op dit ogenblik hebben we niet te maken met een storing. Ook in 2021 staan er werkzaamheden aan het netwerk op de planning. Dit kan resulteren in een storing bij KPN. Upgrades van het coax kabelnetwerk betekenen vaker Ziggo storingen. Een medewerker van de klantenservice weet hier vaak meer over. Via Facebook en Twitter zie je als eerste of het internet eruit ligt.

Heeft De Bilt traag internet en WiFi?

Dit is per aansluiting weer anders. Heel veel factoren hebben hier invloed op. Als voorbeeld noemen we de kwaliteit van de kabels en de locatie van je router + modem voor snelle WiFi. Voor betrouwbare verbindingen in jouw hele woning (inclusief zolder en tuin) kan je een Wifi Booster, repeater of een versterker gebruiken. Een trage verbinding kan daarnaast komen door updates op laptop, tablet of telefoon of een modem die onjuist is geconfigureerd. Een adviseur kan eventueel worden ingevlogen, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Maak kennis met de goedkoopste provider in 3730 en stap eenvoudig online over

Glasvezel vergelijken De Bilt

Glasvezel is een dunne vezel gemaakt van glas die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Zodoende haal je een ontzettend hoge internetsnelheid, tot 750 Mb per seconde. In meer en meer postcodegebieden heb je de mogelijkheid tot aansluiting op glasvezel als alternatief van ADSL/VDSL. Ook in de omgeving De Bilt zijn er verschillende plannen t.a.v. uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor abonnementen met glasvezel gelden aansluitingskosten (eenmalig) en natuurlijk de kosten van het pakket. Internetten via glasvezel wordt steeds bekender en populairder en de tarieven zijn gelijkwaardig aan de kabel. Deze abonnementen zijn er al vanaf €37,5. Ga aan de slag met de postcodecheck, en kom te weten of glasvezel internet in De Bilt af te sluiten is.

Voordelen De Bilt glasvezel internet
 • Het snelste internet: snelheden tot wel 1000 Mbit
 • Zeer stabiel internet, altijd actief
 • Upload- en downloadsnelheid gelijk bij glasvezel
 • Je kunt zelf een provider kiezen
 • Altijd High Definition televisiebeelden

tele2
 • Combineren met korting
 • Verschillende contracten
 • Hoge welkomstbonus
 • Op het KPN netwerk
 • Met handige App
 • Voordeel op de factuur
 • Meest aanbevolen
 • Met gratis Wifi modem
 • Scherpe maandtarieven
nle x
 • Begint bij 50Mb/s
 • Verschillende contracten
 • Lage prijzen

Youfone
 • Gratis klantenservice
 • Bellen tegen lage tarieven
 • Scherpe prijzen
 • Gratis overstapservice
 • Alleen internet of alles in 1
 • Scherpe prijzen
 • 100% snelheidsgarantie
 • Betrouwbaar netwerk
 • Goede welkomstbonus
fiber-nl
 • FRITZ!Box modem
 • Verschillende contracten
 • Goede korting


Alle plaatsen in deze gemeente