Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Den Haag

Gemakkelijk en snel de internetproviders in Den Haag vergelijken? De hoeveelheid aanbieders van internet en tv was nog nooit zo groot. Van KPN tot aan Online.nl, je kunt alle kanten op. Onze vergelijker helpt jou met het kiezen. Vergelijk vandaag alle Nederlandse providers en ontdek het aantrekkelijkste internet abonnement dat aansluit op jouw wensen. Direct internet, bellen en tv binnen zo’n alles in 1 pakket bundelen? Dit is sterk in opkomst! Eveneens tref je op deze pagina waardevolle info over topics als benodigde internetsnelheid of een vaste telefoonaansluiting.
ProvincieZuid-Holland
GemeenteDen Haag
Gemiddelde downloadsnelheid54Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid29Mb/s
Gemiddeld verbruik258GB p/maand
Gemiddelde kosten€49,50 p/maand
Populaire aanbiederCaiway

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn in januari 2022 erg veel internet providers in Den Haag die gezamenlijk weer ontzettend veel voordelige TV en internet abonnementen in januari 2022 presenteren. De maandelijkse aanbiedingen van de goedkoopste provider, en doorgaans ook gratis kadoos als een Nest Thermostaat zijn eigenlijk elke maand weer anders. De vraag is: hoe achterhaal je gemakkelijk zo’n betaalbaar en veilig contract voor internet + TV? Onze specialisten helpen jou met het vinden van een geschikte provider. Vul direct de benodigde gegevens in, vergelijk de aanwezige providers en kies voor het internet abonnement met de laagste prijs. Vergeet niet: normaal gesproken is ADSL-internet in Den Haag het voordeligste.

5 tips om te besparen op TV en Internet
 1. Sluit alle diensten af bij 1 provider. (Klik door naar het alles in 1 pakket.)
 2. Voorkom een te hoge internetsnelheid. Voor de meest basale online activiteiten heb je geen 200 Mb/s nodig.
 3. Wees voorzichtig met dure extraatjes zoals bijvoorbeeld premium zenderpakketten. Zulke kanalen zorgen voor onnodige hoge tarieven.
 4. Sluit een contract zonder TV-abonnement. On-demand is er veel aanbod (denk aan Videoland of NPO).
 5. Ga altijd vergelijken. Neem elk jaar de actuele prijzen door en check of je elders goedkoper bent.

Welke internetproviders zijn er in Den Haag?

In Den Haag zijn allerlei internet pakketten op de markt. Je kunt denken aan KPN, T-Mobile, Ziggo of XS4ALL. Via ADSL, de tv-kabel, en misschien zelfs glasvezel. Benieuwd welke goedkope abonnementen in Den Haag werkzaam zijn? Verschaf ons de adresgegevens, en achterhaal alle huidige internet providers in jouw postcodegebied in januari 2022. Populaire aanbieders van zijnternet zijn Telfort, NLE en T-Mobile. Internetaanbieders in Den Haag hanteren relevante pakketten met alleen internet, internet + Televisie abonnementen, en ook speciale 3-in-1 contracten. Speciale 4-in-1 pakketten zijn ook zeer in trek. In een dergelijk quad play pakket voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
kpn internet

Internet van KPN

Al geprobeerd? KPN faciliteert in Den Haag internet en TV. Hoge snelheden via ADSL of glas, via een betrouwbaar netwerk.

 • Tot 500 Mbit/s
 • Overal TV kijken
 • Goede welkomstkorting
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo biedt Televisie en internet via de traditionele kabel in Den Haag. Accurate snelheid interessante kortingen.

 • Gratis activatie
 • Gratis Max Verstappen kijken
 • Goedkope prijzen
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis werkt voor betrouwbare internet tarieven in Zuid-Holland voor januari 2022. Snelheden tot wel 750 Mbit/s.

 • Altijd goed Wifi-bereik
 • Flexibel zenderaanbod
 • Goede welkomstbonus

Actieprijzen TV & internet in Den Haag (tarieven januari 2022)

Voor iedereen relevant: wat zijn op dit moment de tarieven van een tv en internet pakket in Den Haag? Dat verschilt natuurlijk per klant. De nota wordt opgebouwd door variabelen als het internetbedrijf (zoals Fiber), connectie (bijv. ADSL), maximale internetsnelheid (bijv. 75Mb/s), en eventuele uitbreidingen (zoals. Eredivise kijken). Een goedkoop pakket voor internet en tv in Den Haag is er al vanaf €17,5 tot zo’n €72,50. Veelal is een alles in 1 pakket de goedkoopste optie. Actueel: ADSL pakket.

Populaire pakketten
 • KPN Internet en TV 4K
 • KPN Internet 40 Mbps
 • Tele2 Internet Extra, Bellen & TV Light 100 Mb
 • XS4ALL Pro + Televisie 500 Mb
 • XS4ALL Internet Compact 40 Mb
 • Telfort Internet en TV Extra Glasvezel 100 Mb


internet vergelijken den-haag

Overstappen van TV en internet provider? Dat werkt op deze manier!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Probeer de postcodecheck uit

  Vanaf het moment dat jij start met internet vergelijken in Den Haag is het verstandig direct de postcodecheck op je woning uit te voeren. Via de vergelijk tool kan je jouw adresgegevens invullen (postcode + huisnummer). Aansluitend wordt je doorgestuurd naar de vergelijker. Je vindt op deze plek uitsluitend de internet en TV pakketten van bedrijven die verkrijgbaar zijn in jouw woonplaats.

 2. Welk abonnement heb je nodig?

  Nu dien je te selecteren wat je precies wilt afsluiten. Uitsluitend internet? Of liever iets met televisie erbij? Wil je ook kunnen bellen via de huistelefoon? In het geval je weet wat je wilt kun jij zonder moeite internet abonnementen met elkaar vergelijken. Bovendien is het misschien slim om specifieke zenderpakketten (denk dan aan SBS9) aan te klikken. Ook kun je kiezen voor add-ons als tv programma’s opnemen, vooruitkijken, online tv kijken.

 3. Een internetsnelheid kiezen

  Wat daarna essentieel is: hoeveel internetsnelheid is gewenst? Dat loopt van 30 mb/s tot wel 350 mb/s. Wat voor jou geschikt is, hangt af van uiteenlopende elementen. Nuttig jij het internet alleen voor de standaard toepassingen als filmpjes kijken, het weer bekijken, surfen op het internet, e-mailen? Maak je gebruik van streamingdiensten als Film1 of Videoland? Ben jij liefhebber van internet spelletjes (games) als Unreal Championship 2 The Liandri Conflict? Zijn jullie met 2 personen of meer? Download je met regelmaat grote bestanden? De vergelijker biedt ondersteuning! Selecteer de optie ‘welke snelheid kiezen’? Dan kun je info bekijken aangaande de ideale snelheid die goed is voor de diverse type huishoudens.

 4. Kosten internet abonnementen vergelijken

  In het geval je het type abonnement en de internetsnelheid doorgevoerd hebt is het voor jou eenvoudiger om tarieven te vergelijken. De internet providers zijn veelal gerankt op tarieven p/maand. De goedkoopste provider zul je altijd bovenaan zien. De maandelijkse acties en voordelen zijn reeds verwerkt in het totaalbedrag. Bijna alle aanbieders bieden initieel een eenmalige kortingen, en sommige providers bieden de eerste 3, 6 of 9 maanden extra korting op de factuur.

 5. Overstappen naar een andere internetprovider

  In het geval je achterhaalt hebt wie de beste provider van Den Haag in januari 2022 is, kan je het abonnement afsluiten. Klik op de bestelknop en je komt gelijk op de bestelpagina van deze provider. Vul je gegevens in en dien jouw aanvraag in. Dit kost minder dan 5 minuten. Ga je overstappen van provider? In de regel faciliteert de betreffende provider de opzegging van het contract via de overstapservice.


De pluspunten van het alles-in-1 abonnement

Plenty mensen kopen het zogenaamde alles-in-1 abonnement. In dit pakket ontvang jij digitale TV, internet & vast bellen van 1 leverancier tegen een vaste maandelijkse prijs. Momenteel zijn er tevens 4-in-1 pakketten waar mobiele telefonie is inbegrepen. Check ook alles over Vodafone Glasvezel.

 • Je bent stukken voordeliger uit
 • Elke maand één totaalfactuur
 • Een contactpersoon voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Jij kunt vaak aanspraak maken op extra’s als o.a. Korting op je mobiele rekening

internet-vergelijken-online


Internet, TV en Bellen FAQ (veelgestelde vragen)

Wat past bij mij: ADSL, Kabel of glasvezel?

Hiervoor gebruik je de postcodecheck die je al gedaan hebt. Door het invullen van postcode + huisnummer kom je erachter of ADSL/Kabel/Glasvezel te bestellen zijn voor jouw woning. Niet elke woning heeft de mogelijkheid tot glasvezelinternet & kabel. Gewoonlijk is connectie via ADSL wel actief (als glasvezel niet beschikbaar is). Alle 3 opties mogelijk? In dit scenario zijn de benodigde snelheid en de hoogte van de kosten zaken waar je vooral naar moet kijken. Glasvezel is de snelste optie, maar vaak zijn de kosten wat hoger dan in het geval van ADSL en de kabel. In het geval van kabelinternet is uitsluitend Ziggo te kiezen. ADSL is in de regel het aantrekkelijkst geprijsd, maar de snelheden zijn beperkt.

Wat is de snelste internet provider in Den Haag?

Het allersnelste internet komt binnen via kabel of glasvezel. Op basis daarvan kan je up/downloaden tot wel 0.5Gb/s. Partijen als Ziggo, KPN & Caiway innoveren in rap tempo. In de gemeente Den Haag zijn deze aansluitingen nog niet overal beschikbaar. Wel beginnen er diverse plannen voor de uitbreiding van glasvezel. Check ook www.denhaag.nl. De snelheid ligt niet enkel en alleen aan de provider. De apparaten in huis (modems, datakabels, wifi-versterkers) is van belang. De feitelijke snelheid kan per situatie nogal wisselen.

Hoe moet ik mijn abonnement opzeggen en overstappen?

Zodra de vervaldatum van je abonnement is verstreken (meestal na 1 jaar) mag je overstappen van provider. Overstappen van internet abonnement kan iedereen zelfstandig regelen. Meestal fiks je dat helemaal zelf. De populaire providers in Nederland (T-Mobile, DELTA, KPN, Online, Ziggo, XS4ALL, Tele2) handelen dit onderling af. Dit fenomeen noemen we ook wel de overstapservice. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. Waarschijnlijk ontvang je een nieuwe router. Vaak ontvang je hiervoor hulp en ondersteuning (installateur).

Huidige storingen januari 2022

Op dit ogenblik is er geen grootschalige storing. In de loop van 2022 staan er werkzaamheden gepland rondom het netwerk. Dat kan uitdraaien in storingen bij KPN. Onderhoudsmaatregelen van het coax kabelnetwerk zorgen mogelijk voor Ziggo storingen. De betreffende provider stelt je daarvan op de hoogte. Via sociale media wordt je 24/7 op de hoogte gehouden of er actuele problemen zijn.

Is er in Den Haag traag internet en WiFi?

De feitelijke snelheid wisselt enorm. Heel veel onderdelen hebben impact op de snelheid. Je kunt denken aan het type netwerkkabel en de locatie van je router + modem voor goede WiFi. Voor een goede verbinding in tuin, garage of zolder kan je een wifi repeater of booster of een wifi-antenne gebruiken. Een trage verbinding kan komen door verkeerde applicaties op laptop, tablet of telefoon of foute router-instellingen. Een monteur kan eventueel worden ingevlogen, hij/zij kan mogelijk de internetsnelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Maak kennis met de goedkoopste provider in 2490 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Den Haag

Glasvezel is een hele dunne draad van glas met een veel grotere capaciteit dan de coax kabel. Dit mondt uit in geweldig hoge internetsnelheden tot maar liefst 1Gb per seconde. In een groeiend aantal postcodegebieden bestaat er de optie tot glasvezel internet naast kabel en ADSL. Ook in de streek van Den Haag zijn er diverse initiatieven voor de uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor connecties op glasvezel betaal je eenmalige aansluitingskosten en vanzelfsprekend de abonnementskosten. Internetten via glasvezel wordt steeds goedkoper, en prijzen/tarieven steeds aantrekkelijker. Abonnementen met glasvezel vind je al vanaf €32,5. Open de postcodecheck, en zie zelf of glasvezel internet in Den Haag af te sluiten is.

Voordelen Den Haag glasvezel internet
 • Opmerkelijk snel internet: tot wel 1000 Mbit
 • Een constant snelle verbinding, altijd service
 • Down- en uploaden altijd met dezelfde hoge snelheid
 • Uitgebreid aanbod
 • Het beste aanbod voor TV (zenders)

tele2
 • Hoog rapportcijfer
 • Voordelig bellen
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
 • Goede klantenservice
 • Kundige klantenservice
 • Goedkope prijzen
 • First Class Internet
 • Met handige App
 • Goede korting
nle x
 • Vanaf 50mb/s tot 500mb/s
 • Voordelig bellen
 • Duidelijke prijzen

Youfone
 • ADSL en glasvezel internet
 • Inclusief alle apparatuur
 • Pakket-voordeel
 • Interactieve TV app
 • Ook 4-in-1
 • Altijd aanbiedingen
 • Ongekende kwaliteit TV
 • Betrouwbaar en snel
 • Duidelijke maandtarieven
fiber-nl
 • Draadloze FRITZ!Box router
 • Voor elke portemonnee
 • Aantrekkelijke maandtarieven