Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Den Helder

Zelf snel alle internetproviders in Den Helder vergelijken? De hoeveelheid internet en tv contracten is vrij groot. Van Ziggo t/m T-Mobile, hoe maak je de juiste keuze? Onze internet-vergelijker helpt jou met vergelijken! Vergelijk simpel de beste providers en vindt zo het voordeligste internetaanbod passende bij het door jou geschetste plaatje. Binnen enkele minuten tv, bellen en internet in een alles-in-1 pakket combineren? Dit is sterk in opkomst! Daarbij bekijk jij via onze vergelijker belangrijke informatie over items als overstappen van provider of de voordelen van glasvezel internet.
ProvincieNoord-Holland
GemeenteDen Helder
Gemiddelde downloadsnelheid49Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid31Mb/s
Gemiddeld verbruik148GB p/maand
Gemiddelde kosten€41,00 p/maand
Populaire aanbiederZiggo

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden vandaag de dag enorm veel internet providers in Den Helder die bij elkaar weer enorm veel voordelige TV en internet abonnementen in juni 2023 verkopen. De diverse aanbiedingen van de de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een PS4 wisselen iedere maand weer enorm. De vraag is: hoe bekijk jijgemakkelijk zo’n scherp geprijsd en actueel contract voor TV + internet? Deze website helpt jou met het vergelijken van prijzen. Vul hierna de benodigde gegevens in, vergelijk de beschikbare providers en pak het internet + tv pakket die het laagst geprijsd is. Let op: normaal gesproken is ADSL-internet in Den Helder het voordeligste.

5 tips voor een goedkoper internet en televisie abonnement
 1. Kies voor een totaalpakket bij één aanbieder. (Bekijk wat onze specialist vindt van een alles in 1 pakket.)
 2. De juiste internetsnelheid is erg belangrijk. Voor de basisactiviteiten is een pakket van 200 Mb/s onnodig.
 3. Kies niet altijd voor dure opties zoals bijvoorbeeld speciale premium kanalen. Dergelijke extra’s zijn duurder dan je denkt.
 4. Kies een los internet abonnement zonder TV. En overweeg goedkope streamingdiensten (neem bijv. Youtube of Videoland).
 5. Stop niet met vergelijken. Houdt jaarlijks grip op de prijsontwikkelingen en achterhaal zo of het nog goedkoper kan.

Welke internetproviders zijn er in Den Helder?

In Den Helder zijn verschillende internet pakketten op de markt. Populaire spelers zijn Ziggo, T-Mobile, KPN of Vodafone. Via ADSL, de televisiekabel, en mogelijk zelfs glasvezel. Ontdekken welke goedkope abonnementen in Den Helder voor jou mogelijk zijn? Geef je prive gegeven in, en vergelijk gemakkelijk de meest populaire internetproviders in jouw postcodegebied in juni 2023. Grote providers zijn Telfort, Online.nl en Ziggo. Internetaanbieders in Den Helder hebben uitstekende pakketten met alleen internet, Televisie + internet abonnementen, en vanzelfsprekend 3-in-1 pakketten met bellen. Unieke 4-in-1 pakketten zijn ook zeer in trek. In een dergelijk quad play pakket wordt mobiele data- en telefoondiensten toegevoegd.
kpn internet

Internet van KPN

Populair: KPN levert in Den Helder internet en TV. Zowel via Glasvezel als ADSL, en een prima klantenservice.

 • Gratis monteurs
 • Opnemen, pauzeren en terugkijken
 • Goede welkomstbonus
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo verkoopt Televisie en internet middels kabelverbinding in Den Helder. Betrouwbaar internet met een lage instapprijs.

 • Samenwerking Vodafone
 • Online videotheek
 • Aantrekkelijke tarieven
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis voorziet in laag geprijsde internet tarieven in Noord-Holland voor juni 2023. Goedkoop en betrouwbaar.

 • Gratis installatie
 • Internet, vast Bellen en TV
 • Scherpe maandprijs

Actieprijzen televisie en internet in Den Helder (tarieven juni 2023)

Een veelgestelde vraag: wat zijn op dit moment de tarieven van internet en Televisie in Den Helder? Dat verandert natuurlijk per postcode. De nota kent z’n oorsprong in aspecten zoals de provider (denk aan Ziggo), soort internet (bijvoorbeeld coax-kabel), snelheid van het internet (bijv. 15Mb/s), en overige opties (zoals. on demand films kijken). Een goedkoop internet en TV pakket in Den Helder is beschikbaar vanaf €17,5, en lopen op tot zo’n €52,50. Vaak is een alles in 1 pakket het minst kostbaar. Lees verder over ADSL vergelijken.

Populaire pakketten
 • KPN Internet, TV en bellen met 4K TV 500 Mb Glasvezel
 • KPN Internet + Bellen 500 Mb Glasvezel
 • Tele2 Glasvezel Basis, Bellen & TV Basis 50 Mb
 • Online.nl Internet + Bellen 50 Mb/s
 • T-Mobile Internetten 750 Mb + Bellen Start
 • Telfort Internet en TV Extra Snel Glasvezel 200 Mb


internet vergelijken den-helder

Overstappen van internet provider? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers met elkaar vergelijken + overstappen in 5 minuten

 1. Begin met de postcodecheck

  Voordat je gaat beginnen met internet vergelijken in Den Helder is het essentieel snel de internet postcodecheck te doen. Via internethunter.nl kan je jouw adresgegevens invullen (postcode + huisnummer). In de volgende stap zit je midden in de internet-vergelijker. Je vindt hier exclusief de contracten van internetproviders die ook echt actief zijn op jouw postcode.

 2. Een internetpakket kiezen

  Daarna kan jij een selectie maken uit hoe jouw pakket er uit moet zien. Alleen internet? Wil je het aanvullen met digitale TV? En wil je ook kunnen bellen met een vast nummer? In het geval je weet wat je zoekt kan je nog beter de diverse abonnement voor internet vergelijken. Daarbij kan het handig zijn om extra zenderaanbod (dat kan zijn RTL 8) te nemen. Eveneens kun jij het abonnement unieker maken met extra’s als extra zenderpakketten, online tv kijken, uitzending gemist.

 3. Welke snelheid wil je afsluiten?

  Wat bovendien relevant is: de snelheid van het internet. Dit fluctueert tussen 40 mb/s tot wel 200 mb/s. Een goed gekozen snelheid is afhankelijk van een aantal factoren. Gebruik je internet alleen voor dagelijkse dingen als zoals o.a. filmpjes kijken, e-mailen, surfen op het internet, het weer bekijken? Stream je graag via aanbieders als Film1 of Videoland? Speel je graag online multiplayer games als BioShock? Zijn er kinderen die PC’s, laptops of smartphones hebben? Ben je bezig met upload of downloaden van bestanden? De vergelijker biedt hiervoor uitkomst. Klik op ‘advies snelheid berekenen’? Hier vertellen wij meer betreffende de perfecte snelheid die wij adviseren voor kleine en grote gebruikers.

 4. Kosten internet pakketten vergelijken

  Indien jij het soort contract en maximale snelheid uitgezocht hebt kan je starten met prijzen vergelijken. De bedrijven zijn normaliter gerankt op maandelijkse kosten. Het goedkoopste pakket zie je dus direct staan. Eventuele acties en aanbiedingen zijn verwerkt in het maandbedrag. Diverse partijen werken met een eenmalige korting, andere aanbieders geven de eerste 2 of 3 maanden een extra lage prijs.

 5. Overstappen van internetprovider

  Vanaf dat je berekend hebt wie de beste provider van Den Helder in juni 2023 is, kan je het abonnement afsluiten. Klik op ‘bekijk’, en wij sturen je door naar de desbetreffende aanbieding. Vul de gevraagde gegevens in en verstuur de aanvraag. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren. Gaat het om een overstap? Meestal verzorgt de geselecteerde leverancier de opzegging van het contract via de overstapservice.


4 voordelen van een alles in 1 abonnement

Opvallend veel bewoners kopen het voordelige alles-in-1 pakket. Met deze constructie heb jij de beschikking over digitale TV, internet & vast bellen van één leverancier voor een vaste maandprijs. In juni 2023 kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten wat ervoor zorgt dat mobiele diensten ook in de bundel vallen. Actueel: Tele2 televisie.

 • Je bent stukken voordeliger uit
 • Inzicht in alle kosten
 • 1 vast aanspreekpunt die ondersteuning biedt voor TV + internet
 • Soms krijg je gratis uitbreidingen als o.a. Gratis uitgebreid interactief TV pakket

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Moet ik gaan voor ADSL, kabel en glasvezel?

Dat heeft alles te maken met de resultaten van de postcodecheck. Na het invoeren van postcode + huisnummer kun je bekijken welke soorten aansluitingen er allemaal zijn in jouw postcodegebied. Niet elk adres is aangesloten op kabelinternet en glasvezel. Gewoonlijk is connectie via ADSL wel voorhanden (op voorwaarde dat er nog geen glasvezel is). Kan jij alle 3 ontvangen? In dit scenario zijn de benodigde snelheid en onkosten onderdelen die helpen bij het maken van een keuze. Glasvezel is sneller, maar normaal gesproken praten we ook over hogere bedragen als je het afzet tegen andere opties. Voor verbindingen via de coax-kabel kun jij helaas alleen kiezen voor Ziggo. ADSL is in de regel de goedkoopste mogelijkheid, maar de snelheid van het internet is lager.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Den Helder?

De maximale internetsnelheid heb je via Ziggo (kabel) of glasvezel. Op dit netwerk Up- en download je tot 750Mb. Leveranciers als KPN, Caiway & Ziggo spelen hier handig op in. In de gemeente Den Helder zijn deze aansluitingen nog niet overal beschikbaar. Wel beginnen er meer en meer opdrachten om de glasvezel-adoptie te versnellen. Lees ook meer op www.denhelder.nl. De internetsnelheid is van meer afhankelijk van de provider zelf. Ook de hardware (data-kabels, modems, wifi-versterkers) is zeer relevant. De feitelijke snelheid kan per huishouden zeer uiteenlopen.

Hoe gaat het opzeggen en overstappen van provider in z’n werk?

Op het moment dat de vervaldatum van je abonnement is verstreken (na 12 tot 24 maanden) is het mogelijk om over te stappen. Naar een andere internet provider overstappen stelt eigenlijk niet veel meer voor. Normaal gesproken fiks je dat helemaal zelf. De grootste providers van Nederland (Online, DELTA, T-Mobile, NLE, Telfort, Ziggo, Tele2) handelen dit onderling af. Dit staat bekend als de overstapservice. Op die manier kom jij niet zonder internet. Waarschijnlijk ontvang je een nieuwe router. Ook kun je gebruik maken van installateurs.

Actuele storingen juni 2023

Op dit ogenblik zijn er geen storingen bij ons bekend. Tijdens sommige periodes in 2023 staan er werkzaamheden gepland rondom het netwerk. Dit kan resulteren in een storing bij KPN. Aanpassingen aan het kabel-netwerk betekenen vaker Ziggo storingen. Een medewerker van de klantenservice ligt dit vaak per mail kort toe. Via sociale media achterhaal je het snelste dat er actuele werkzaamheden plaatsvinden.

Is er in Den Helder traag internet en WiFi?

De feitelijke snelheid wisselt enorm. Heel veel factoren beïnvloeden de internetsnelheid. Neem nu de kwaliteit van de kabels en de positie van de router voor snelle WiFi. Voor lekker snel internet in jouw hele woning (inclusief zolder en tuin) kan je een wifi booster of repeater of een versterker gebruiken. Zo’n trage verbinding kan ook worden veroorzaakt door toepassingen op je ipad of computer of een router met onjuiste instellingen. Een adviseur kan op afspraak langskomen, hij/zij kan mogelijk de internetsnelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 1781 en stap razendsnel over

Glasvezel vergelijken Den Helder

Glasvezel is een dunne, sterke draad van glas,die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden verstuurt. Dat levert jou de allerhoogste downloadsnelheden tot 750 Mb per seconde. In veel postcodegebieden kun je kiezen voor het snelle glasvezel internet als vervanger voor ADSL of kabel. Ook in de streek van Den Helder zijn er verscheidene plannen m.b.t. het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor glasvezel internet gelden aansluitingskosten (eenmalig) en natuurlijk de kosten van het pakket. Een contract op ‘glas’ wordt steeds toegankelijker, en de prijs ligt vaak maar een fractie boven Ziggo (kabel). Deze pakketten kan je al nemen vanaf €30. Doe de postcodecheck, en bekijk of glasvezel internet in Den Helder tot de mogelijkheid behoort.

Voordelen Den Helder glasvezel internet
 • Hoogste snelheden: tegenwoordig tot wel 1 Gbps
 • Stabiele privé verbinding, je zit nooit zonder
 • Uploaden en downloaden met dezelfde snelheid
 • Uitgebreid aanbod
 • Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

tele2
 • Tot 100 Mb/s downloaden
 • Met installatiehulp
 • Transparante maandtarieven
 • 50 Mbit tot 200 Mbit
 • Stabiele verbinding
 • Overstapkorting
 • Topsnelheid
 • Ook voor alleen Internet
 • Pakket-voordeel
nle x
 • KPN samenwerking
 • Bellen tegen lage tarieven
 • Scherpe maandprijs

Youfone
 • Al meer dan 10 jaar
 • Gratis Wifi-modem
 • Scherpe tarieven
 • Weinig storingen
 • Meerdere abonnementen
 • Goede welkomstbonus
 • 100% glasvezel aanbieder
 • Gratis e-mailadres
 • Aantrekkelijke prijzen
fiber-nl
 • Glasvezel 100 Mb/s
 • Verschillende pakketten
 • Lage prijzen


Alle plaatsen in deze gemeente