Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Deventer

Zelf snel internetproviders in Deventer vergelijken? De keuze op het gebied van internet en televisie contracten is vrij groot. Van Ziggo tot aan NLE, je kunt alle kanten op. Onze vergelijkingstool helpt jou met vergelijken! Vergelijk eenvoudigweg de geselecteerde providers en check het aantrekkelijkste internetpakket dat past bij jouw eisenpakket. Gelijk internet, televisie en bellen binnen een alles in 1 pakket samentrekken? Dat is ook een optie! Vervolgens bekijk je via de Internethunter handige info over thema’s zoals glasvezel internet of internetgebruik in de regio.
ProvincieOverijssel
GemeenteDeventer
Gemiddelde downloadsnelheid47Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid23Mb/s
Gemiddeld verbruik188GB p/maand
Gemiddelde kosten€45,50 p/maand
Populaire aanbiederT-Mobile

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn op dit ogenblik steeds meer internet providers in Deventer die opgeteld weer ontzettend veel voordelige TV en internet abonnementen in april 2024 aanbieden. De acties van de goedkoopste provider, en een welkomstcadeau als Pathé filmvouchers zijn per week weer anders. Hoe vind je als consument zelf een voordelig en veilig pakket voor TV + internet? Onze internet-experts helpen jou met het vergelijken van prijzen. Voer direct de eigen gegevens in, vergelijk de mogelijke providers en selecteer het internet contract die het goedkoopste is. Vergeet niet: veelal is ADSL-internet in Deventer financieel het aantrekkelijkste.

5 tips om te besparen op TV en Internet
 1. Bestel internet, tv en bellen bij één aanbieder. (Bekijk direct de voordelen van een alles in 1 pakket.)
 2. De juiste internetsnelheid is erg belangrijk. Voor het huis-tuin-en-keuken gebruik is een snelheid van 200 Mb/s weggegooid geld.
 3. Ga niet blind voor dure extra’s zoals onder andere filmpakketten. Zulke kanalen verhogen de factuur aanzienlijk.
 4. Stop met een vast TV-abonnement. Er zijn online veel stream-services beschikbaar (dat kan bijv. zijn Film1 of Youtube).
 5. Vergelijk prijzen ieder jaar. Kom niet voor verrassingen te staan. Vergelijk en check of het nog goedkoper kan.

Welke internetproviders zijn er in Deventer?

In Deventer zijn velerlei internet pakketten voorhanden. Onder andere KPN, Ziggo, T-Mobile of Fiber. D.m.v ADSL, de tv-kabel, en ook glasvezel staat hier niet stil. Achterhalen welke goedkope abonnementen in Deventer mogelijk zijn? Verschaf ons de adresgegevens, en vergelijk online de meest populaire internetaanbieders in jouw straat in april 2024. Bekende internetproviders zijn Vodafone, Youfone en T-Mobile. Internetaanbieders in Deventer hebben aantrekkelijke losse pakketten voor internet, TV + Internet contracten, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Aparte 4-in-1 pakketten worden ook steeds meer verkocht. Middels quad play constructies wordt ook het mobiele abonnement geïntegreerd.
kpn internet

Internet van KPN

Je kent het vast: KPN biedt in Deventer internet en TV. Glasvezel, ADSL en 100% installatiegarantie.

 • KPN Veilig: online bodyguard
 • 4k tv-ontvangers
 • Goede welkomstbonus
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo werkt voor internet en televisie middels de coaxkabel in Deventer. Een degelijke verbinding, met een goede beoordeling.

 • Tot wel 400 mb/s
 • Opnemen & live-tv pauzeren
 • Duidelijke maandtarieven
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis levert snelle internet tarieven in Overijssel voor april 2024. Laag geprijsd, prima kwaliteit.

 • Wifi-modem
 • Gratis Fox Sports 1
 • Transparante maandtarieven

Actuele prijzen televisie + internet in Deventer (tarieven april 2024)

Voor iedereen relevant: wat zijn vandaag de dag de tarieven van een tv en internet pakket in Deventer? Dat schommelt vaak per consument. De nota wordt opgebouwd door elementen als het internetbedrijf (zoals Online.nl), internetverbinding (bijvoorbeeld glasvezel), snelheid van het internet (bijv. 75Mb/s), plus eventuele extra’s (bijv. online tv kijken). Een goedkoop pakket voor internet en tv in Deventer is beschikbaar vanaf €17,5 tot zo’n €95. Standaard is het 3-in-1 abonnement het voordeligste. Ook interessant: Kabel informatie.

Populaire pakketten
 • KPN Internet en TV 100 Mb Glasvezel
 • KPN Internet glasvezel 40 Mbps
 • Tele2 Glasvezel Basis, Bellen & TV Light 50 Mb
 • Online.nl Internet 100 Mb/s
 • XS4ALL Internet Basic 20 Mb
 • Telfort Internet en TV Extra Snel Glasvezel 200 Mb


internet vergelijken deventer

Overstappen van internet en TV aanbieder? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten

Vergelijken van internetproviders en overstappen binnen 5 minuten

 1. Vul de postcodecheck in

  Zodra je start met internet vergelijken in Deventer is het belangrijk om eerst even een postcodecheck te doen. Via de vergelijk tool kan je simpelweg jouw postcode en huisnummer invoeren. In de volgende stap kom je terecht in de objectieve internetvergelijker. Je ziet in de tool alleen maar de internet en TV pakketten van internet-providers die ook echt actief zijn in jouw wijk.

 2. Internet, TV en Bellen pakket samenstellen

  In de basis kan je aanvinken welke onderdelen je in het pakket wilt. Kan jij alles met enkel Internet? Wil je ook TV kunnen kijken? En wat zijn je wensen m.b.t. vaste telefonie? Zodra jij een selectie hebt gemaakt kan je een stuk beter alles in 1 pakketten vergelijken. Ook heb je de mogelijkheid om extra zenderaanbod (denk dan aan Motors TV) bij te bestellen. Tegelijkertijd kan jij kiezen voor services als tv programma’s opnemen, begin gemist, on demand films kijken.

 3. Internetsnelheid kiezen

  Wat uiteraard belangrijk is: welke snelheid wil je inkopen? Dat wisselt tussen de 40 mb/s tot wel 250 mb/s. Wat voor jou geschikt is, heeft te maken met meerdere elementen. Passen jullie internet toe voor het basisgebruik als o.a. weerbericht bekijken, youtube films kijken, browsen op het internet, nieuwswebsites lezen? Of kijken jullie ook on-demand TV op Film1 of Netflix? Spelen huisgenoten online games als Warhammer 40,000™: Dawn of War II? Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Ben je bezig met upload of downloaden van bestanden? De vergelijker komt hier van pas! Tik op ‘welke snelheid selecteren’? Daar tref je hulp aangaande welke internetsnelheid die goed is voor de diverse type huishoudens.

 4. Tarieven providers vergelijken

  Als jij de gewenste diensten en een bepaalde internetsnelheid ingevuld hebt kan het vergelijken van tarieven beginnen. De internet-aanbieders worden in de meeste gevallen gesorteerd op prijs. Het goedkoopste abonnement zie je als eerste. Eventuele acties en aanbiedingen zijn reeds verwerkt in het totaalbedrag. Enkele providers bieden initieel een eenmalige kortingen, en een deel van de organisaties bieden de eerste maanden van het contract een extra lage prijs.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  In het geval je erachter gekomen bent wie de beste provider van Deventer in april 2024 is, kan je het abonnement afsluiten. Klik op de bestelknop en wij sturen je door naar de aanbiedingspagina van de provider. Completeer het bestelformulier en verstuur de aanvraag. Binnen vijf minuten is de aanvraag verzonden. Betreft het een overstap? In veel gevallen regelt je geselecteerde internet provider dat jouw huidige contract wordt opgezegd door gebruik te maken van de overstapservice.


Vier voordelen van het alles-in-1 pakket

Legio woningeigenaren doen een aanvraag voor het speciale alles-in-1 abonnement. Met deze constructie heb jij de beschikking over digitale TV, internet & vast bellen van 1 provider voor één transparant tarief. Hedendaags zien we ook 4-in-1 pakketten wat bekend staat als quad-play (inclusief mobiel). Bekijk ook XS4ALL contract.

 • Hoe meer diensten je afneemt des te hoger de korting
 • Maandelijks één factuur met daarop alle kosten
 • Een contactpersoon voor advies over internet & televisie
 • Combineren betekent gratis extraatjes zoals bijv. Dubbel zoveel data en belminuten

internet-vergelijken-online


Alles wat je moet weten over internet, tv en bellen

Moet ik kiezen voor ADSL, Kabel of Glasvezel?

Als uitgangspositie neem je altijd de uitslag van de postcodecheck. Middels postcode + huisnummer kan je zien welke soorten aansluitingen mogelijk zijn voor jouw situatie. Niet iedereen is aangesloten op kabel of glasvezelinternet. In algemene zin is de traditionele ADSL wel beschikbaar (mits glasvezel niet aanwezig is). Alle 3 opties mogelijk? Dan zijn maximale snelheden en onkosten aspecten die het meest relevant zijn. Glasvezel is sneller, maar vaak is dit ook veel duurder dan in het geval van de kabel of ADSL. Wanneer je kiest voor de kabel is er slechts 1 provider: Ziggo. ADSL is in de regel de goedkoopste mogelijkheid, maar ook trager dan andere opties.

Bij wie moet ik zijn voor het snelste internet in Deventer?

De hoogste downloadsnelheid is beschikbaar via kabel of glasvezel. Hiermee loopt de snelheid op tot 500 Mb p/s. Aanbieders als KPN, Caiway & Ziggo spelen hier handig op in. In de gemeente Deventer kan je nog niet overal glasvezel of kabel krijgen. Er zijn meer en meer nieuwe acties voor de aanleg van glasvezel. Zie ook www.deventer.nl. De behaalde snelheid gaat verder dan providerkeuze. Ook de hardware (netwerkkabels, netwerk accessoires, modem/router) is zeer relevant. De getoetste snelheid kan per buurt weer verschillen.

Hoe werkt overstappen en opzeggen?

Zodra het huidige contract is afgelopen (na 12 tot 24 maanden) kan je mogelijk overstappen naar iets anders. Overstappen van provider stelt eigenlijk niet veel meer voor. Dikwijls kan je dat online regelen. De grootste providers van Nederland (KPN, NLE, DELTA, T-Mobile, Telfort, Ziggo, XS4ALL) hebben hiervoor een gezamenlijk systeem. Dit fenomeen noemen we ook wel de overstapservice. Zo zit je geen moment zonder internetverbinding. Je krijgt een nieuwe modem. Doorgaans is er ook een monteur beschikbaar.

Werkzaamheden & storingen april 2024

Momenteel hebben we niet te maken met een storing. In de loop van 2024 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Hierdoor zien we soms storingen bij KPN. Aanpassingen aan het coax kabel-netwerk betekenen vaker Ziggo storingen. De dienstverlener is hiervan ook op de hoogte. Via FB of Twitter merk je het snelste dat er wellicht onderhoud wordt gepleegd.

Is er in Deventer traag internet en WiFi?

Dit is per aansluiting weer anders. Nogal wat onderdelen beïnvloeden de internetsnelheid. Je kunt denken aan de kwaliteit van de kabels en de modem en router plekken in huis voor snelle WiFi. Voor maximale internetsnelheid in tuin of garage kun je een Wifi repeater/booster, of gebruik maken van een mobiel 4G netwerk. Je trage verbinding kan liggen aan verouderde apps op PC of Smartphone of een router die niet ideaal is afgesteld. Een eigen monteur kan ingepland worden, hij/zij kan mogelijk de internetsnelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 7401 en stap vandaag nog over

Glasvezel vergelijken Deventer

Glasvezel is een hele dunne draad van glas met een veel grotere capaciteit dan de coax kabel. Zodoende haal je enorm snel up- en downloaden van 500-1000 Mb per seconde. In steeds meer regio’s kun je kiezen voor het snelle glasvezel internet naast de (coax) kabelverbinding. Ook in en rondom de gemeente Deventer zijn er diverse werkzaamheden t.a.v. aanleg en/of uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor pakketten met glasvezel betaal je eenmalige aansluitingskosten en een vast bedrag per maand. Internetten via glasvezel wordt steeds toegankelijker, en de tarieven zijn gelijkwaardig aan de kabel. Deze contracten kun je al afsluiten vanaf €35. Doe de internet-postcodecheck, en kom te weten of glasvezel internet in Deventer het overwegen waard is.

Voordelen Deventer glasvezel internet
 • Ongekend snel internet: dit loopt op tot 1 gigabit per seconde
 • Stabiele privé verbinding, heel weinig storingen
 • Uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid
 • Veel verschillende partijen
 • Het beste aanbod voor TV (zenders)

tele2
 • Inclusief Ouderlijk Toezicht
 • Vast bellen + TV
 • Hoge welkomstbonus
 • 20 jaar de beste prijs
 • Razendsnel internet
 • Goedkope prijzen
 • Pro, Plus & Smart
 • Digitale Televisie
 • Duidelijke tarieven
nle x
 • Combikorting met energie
 • Betrouwbaar en snel
 • Scherpe welkomstbonus

Youfone
 • Gratis klantenservice
 • Makklijk overstappen
 • Goedkope maandtarieven
 • 30 Mb/s upload tot 200 mb/s
 • Handige monteursdienst
 • Goedkope prijzen
 • Eenvoudig overstappen
 • Ruim aanbod
 • Voordeel op de factuur
fiber-nl
 • Video on demand
 • Handige monteursdienst
 • Combinatiekorting


Alle plaatsen in deze gemeente