Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Zutphen

Gemakkelijk en snel alle internetproviders in Zutphen vergelijken? De hoeveelheid aanbieders van internet en tv was nog nooit zo groot. Het loopt van Telfort tot Youfone, er is veel te kiezen. Internethunter.nl helpt jou met het kiezen. Vergelijk gelijk de Hollandse providers en bekijk het meest geschikte internet abonnement dat past bij de ingevoerde gegevens. Binnen enkele minuten bellen, tv en internet met een alles in 1 pakket combineren? Je leest er alles over op onze website. Bovendien vind je op deze website uitgebreide informatie over topics als ADSL en beschikbare providers.
ProvincieGelderland
GemeenteZutphen
Gemiddelde downloadsnelheid47Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid31Mb/s
Gemiddeld verbruik231GB p/maand
Gemiddelde kosten€54,50 p/maand
Populaire aanbiederCaiway

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden in februari 2023 een groot aantal internet providers in Zutphen die tezamen weer de wereld aan goede en betaalbare TV en internet abonnementen in februari 2023 hanteren. De speciale korting van de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een Dyson stofzuiger zijn per week weer anders. Op welke manier bekijk jijsnel een voordelig en stabiel contract voor internet + TV? Onze specialisten helpen bij het afsluiten van een goed pakket. Voer hierboven je persoonlijke gegevens in, vergelijk de mogelijke providers en kies meteen het internet pakket die het goedkoopste is. Goed om te weten: normaliterADSL-internet in Zutphen financieel het aantrekkelijkste.

5 keer besparen op je Internet en televisie pakket
 1. Kies voor een totaalpakket bij één internet provider. (Kijk wat onze expert zegt over een alles in 1 pakket.)
 2. Kies een internetsnelheid die bij jou past. Voor e-mail en social media is een pakket van 200 Mb/s onnodig.
 3. Ga niet blind voor dure onnodige extra’s als bijv. zenderpakketten. Deze pakketten maken het internetpakket onnodig duur.
 4. Neem geen TV-abonnement. Stap over op on-demand online TV kijken (neem bijv. NLziet of Film1).
 5. Stop niet met vergelijken. Betaal geen jaar te veel: vergelijk en kom er zelf achter of je nog meer kunt besparen.

Welke internetproviders zijn er in Zutphen?

In Zutphen zijn meerdere internet pakketten voorhanden. Zoals KPN, Ziggo, T-Mobile en Vodafone. D.m.v ADSL, de standaard kabel, en mogelijk zelfs glasvezel. Bekijken welke goedkope abonnementen in Zutphen actief zijn? Vul jouw postcode in, en vergelijk gemakkelijk de beschikbare aanbieders in jouw wijk in februari 2023. Grote internet providers zijn Telfort, Youfone en KPN. Internetaanbieders in Zutphen hanteren interessante internet only deals, TV + internet abonnementen, en vanzelfsprekend 3-in-1 pakketten met bellen. De 4-in-1 pakketten zien we hier ook steeds meer terug. Aan de hand van een quad play abonnement is bellen via mobiele telefoons ook inclusief.
kpn internet

Internet van KPN

Wat voor jou? KPN verkoopt in Zutphen internet en TV. Internet via ADSL of “Glas”, via een betrouwbaar netwerk.

 • Eersteklas Wifi in het hele huis
 • HD TV-ontvanger
 • Lage maandtarieven
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo verkoopt internet & televisie via de televisiekabel in Zutphen. Accurate snelheid met een goede beoordeling.

 • Tot wel 400 mb/s
 • On demand televisie kijken
 • Scherpe welkomstbonus
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis is actief met complete internet tarieven in Gelderland voor februari 2023. Met glasvezel tot wel 750 Mbit/s.

 • Interessant voor ZZP’ers
 • Programma gemist
 • Duidelijke maandprijs

Actieprijzen televisie + internet in Zutphen (tarieven februari 2023)

Een goede vraag: wat zijn momenteel de tarieven van Televisie en internet in Zutphen? Dat fluctueert doorgaans per postcode. De factuur wordt bepaald door o.a. de active provider (bijv. Caiway), soort internet (denk aan glas), hoogte van internetsnelheid (bijv. 90Mb/s), plus andere add-ons (denk aan Movies & Series Xl). Een goedkoop pakket voor TV en internet in Zutphen vind je al vanaf €32,5 tot bedragen van €45. Gemiddeld is een 3-in-1 abonnement het minst kostbaar. Bekijk ook Internet en TV pakket.

Populaire pakketten
 • Caiwai Gewoon Slim Glasvezel 300 Mb
 • KPN Internet glasvezel 100 Mbps
 • Tele2 Internet Extra en TV Basis 100 Mb
 • Online.nl Internet 50 Mb/s
 • XS4ALL Internet Smart 80 Mb
 • Ziggo Alles-in-1 Voordeel 25 Mb


internet vergelijken zutphen

Overstappen van TV en internet provider? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Vergelijken van internetproviders en overstappen binnen 5 minuten

 1. Probeer de postcodecheck uit

  Op het moment dat je begint met internet vergelijken in Zutphen is het cruciaal eerst de postcodecheck van internet providers te doen. Aan het begin van de pagina kan je een postcode en huisnummer invullen. Aansluitend sturen we je door naar de vergelijker van internet pakketten. Je treft in de internetvergelijker exclusief de internet-contracten van leveranciers die ook echt actief zijn in jouw straat.

 2. Benodigde diensten selecteren

  Nu dien je te selecteren wat je precies wilt afsluiten. Is Internet Only voldoende? Liever met een TV-abonnement? En ben je van plan om vast te bellen? Terwijl je dit voor jezelf helder hebt kan je veel specifieker een alles-in-1 pakket of internet + TV gaan vergelijken. Daarnaast kan het handig zijn om bepaalde HD-zenders (bijv. NostalgieNet) te selecteren. Als laatste kun je wensen doorgeven m.b.t. add-ons als tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten, online tv kijken.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Wat bovendien essentieel is: hoe snel moet het internet zijn? Dit varieert tussen de 20 mb/s tot soms 500 mb/s. Wat een goede snelheid is, is gebonden aan uiteenlopende componenten. Nuttig jij het internet alleen voor de basisactiviteiten als weerbericht bekijken, mail checken, youtube films kijken, nieuwswebsites lezen? Of stream je ook video’s of films bij Videoland of NLziet? Speel je graag populaire games als Undertow(XBLA)Max Payne? Zijn er kinderen die PC’s, laptops of smartphones hebben? Download of upload je thuis vaak films of bestanden? De internet provider vergelijker kan hierin helpen! Kies de optie ‘welke snelheid selecteren’? Hier geven wij advies m.b.t. de perfecte snelheid die wij aanbevelen voor allerlei type gebruikers.

 4. Kosten vergelijken

  Wanneer jij de gewenste diensten en de snelheid van het internet ingevuld hebt kan je starten met prijzen vergelijken. De internet-leveranciers worden in de meeste gevallen in een lijst gezet a.d.h.v. tarief per maand. De provider met de laagste prijs zul je altijd bovenaan zien. De eventuele korting is verwerkt in het maandbedrag. Een hoop providers geven eenmalig een welkomstkorting weg, andere aanbieders geven het eerste half jaar een extra lage prijs.

 5. Overstappen van internetprovider

  Wanneer jij gezien hebt wie de beste provider van Zutphen in februari 2023 is, kan je het abonnement afsluiten. Klik op de bestelknop en je gaat direct door naar de bestelpagina van deze provider. Vul jouw naam + adresgegevens in en verstuur de aanvraag. Binnen vijf minuten is de aanvraag verzonden. Betreft het een overstap? In de regel faciliteert de aankomende internet-provider de opzegging van de actuele contracten via de overstapservice.


Voordeel van het Alles in 1 abonnement

Steeds meer inwoners willen het speciale alles-in-1 abonnement. Bij zo’n abonnement ontvang je internet, digitale TV en vast bellen van 1 leverancier tegen een vast maandelijks tarief. Tegenwoordig kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten wat ervoor zorgt dat mobiele diensten ook in de bundel vallen. Klik door naar XS4ALL Glasvezel.

 • Je bent een stuk voordeliger uit
 • Meer grip op de kosten, één duidelijke factuur
 • Een contactpersoon voor advies over internet & televisie
 • Profiteren van gratis extra’s als bijv. Een Gratis “veilig online” pakket

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over afsluiten van internet, tv en bellen

Moet ik gaan voor ADSL, kabel en glasvezel?

In eerste plaats hangt dit af van de uitslag van de postcodecheck. Op basis vanjouw postcode en huisnummer check jij welk type internet verbindingen af te sluiten zijn in jouw specifieke geval. Niet ieder huishouden kan zomaar overstappen op glasvezelinternet & kabel. Normaal is ADSL/VDSL wel voorhanden (als glasvezel niet beschikbaar is). Heb je keuze uit alles? In dit scenario zijn snelheid van het internet en de hoogte van de kosten factoren die het meest relevant zijn. Glasvezelverbindingen zijn betrouwbaarder, maar meestal praten we ook over hogere bedragen als je het afzet tegen ADSL of (coax) kabel. Voor verbindingen via de coax-kabel is er maar één speler: Ziggo. ADSL is vrijwel altijd de goedkoopste mogelijkheid, maar de snelheid van het internet is lager.

Wat is het snelste internet in Zutphen?

De hoogste downloadsnelheid heb je via Ziggo (kabel) of glasvezel. Hiermee Up- en download je tot 1000Mb. Organisaties als Caiway, KPN en Ziggo kunnen dit mogelijk leveren. In de gemeente Zutphen beschikt nog niet elke woning over deze aansluitingen. Wel zijn er verschillende projecten voor de aanleg van glasvezel. Het laatste nieuws tref je op www.zutphen.nl. De feitelijke snelheid is van meer afhankelijk van de provider zelf. Ook de apparatuur die je gebruikt (modems, routers, datakabels) heeft hierop een effect. De actuele snelheid kan per huishouden en tijdstip afwijken.

Hoe kan ik mijn contract opzeggen en overstappen?

Indien jouw abonnementstermijn is verstreken (meestal na 1 jaar) is het mogelijk om over te stappen. Overstappen van internet pakket kan iedereen zelfstandig regelen. Dikwijls regel je dit online. De erkende providers van ons land (KPN, DELTA, T-Mobile, Online, Telfort, XS4ALL, Tele2) hebben hier afspraken over gemaakt. Dit staat bekend als de overstapservice. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. Mogelijk krijg je een nieuwe modem. Ook ontvang je hiervoor hulp en ondersteuning (installateur).

Onderhoud & storingen februari 2023

Op dit moment is er bij ons geen storing bekend. In 2023 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Dat kan betekenen storingen bij KPN. Upgrades van het coax kabel-netwerk draaien soms uit op een storing bij Ziggo. Een medewerker van de klantenservice ligt dit vaak per mail kort toe. Via de sociale kanalen kom je er heel snel achter of het internet eruit ligt.

Heeft Zutphen traag internet en WiFi?

Dat is per huishouden verschillend. Ontzettend veel factoren bepalen de snelheid. Neem bijvoorbeeld de aansluitingen (kabels) en de locatie van je router + modem voor goede WiFi. Voor een stabiele verbinding in tuin of garage kun je zo’n handige wifi repeater, booster of een 4G verbinding gebruiken. De trage verbinding kan daarnaast komen door toepassingen op je ipad of computer of een modem die niet goed is ingesteld. Een professionele installateur kan een analyse maken, hij/zij kan mogelijk de internetsnelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Check de goedkoopste provider in 7201 en stap razendsnel over

Glasvezel vergelijken Zutphen

Glasvezel is een vezel die net zo dun is als een haar die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden verstuurt. Met deze techniek haal je geweldig hoge internetsnelheden tot maar liefst 1Gb/s. In steeds meer plekken kan je internetten via glasvezel of kiezen voor traditioneel ADSL (of coax). Ook in de omgeving Zutphen zijn er meerdere initiatieven voor uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor internet via glasvezel moet je altijd aansluitkosten betalen plus de reguliere pakketkosten. Internetten via glasvezel wordt steeds betaalbaarder, en het prijsverschil met kabel is nog klein. Deze pakketten kan je al nemen vanaf €37,5. Doe de gratis postcodecheck en bekijk of glasvezel internet in Zutphen af te sluiten is.

Voordelen Zutphen glasvezel internet
 • Een goede verbinding: tegenwoordig tot wel 1 Gb p/s
 • Een eigen betrouwbare privé verbinding, weinig problemen
 • Downloaden en uploaden met dezelfde hoge snelheden
 • Je hebt veel te kiezen
 • HD beeldkwaliteit op je televisie

tele2
 • Van 20 Mbit to 100Mbit
 • Voordelig TV en Bellen
 • Scherpe welkomstbonus
 • Gratis Experia Box
 • Ook vaste telefonie
 • Lage maandprijs
 • Maximale snelheid
 • 100% installatiegarantie
 • Transparante maandprijs
nle x
 • Vanaf 50mb/s tot 500mb/s
 • Ook voor alleen Internet
 • Aantrekkelijke welkomstbonus

Youfone
 • Mega snel KPN-netwerk
 • Inclusief router
 • Aantrekkelijke maandprijs
 • Gratis overstapservice
 • Ook 4-in-1
 • Combinatie-aanbieding
 • Supersnelle verbinding
 • Bellen tegen lage tarieven
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
fiber-nl
 • FRITZ!Box modem
 • Inclusief alle apparatuur
 • Pakket-voordeel


Alle plaatsen in deze gemeente