Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Dongen

Gemakkelijk en snel internetproviders in Dongen vergelijken? De keuze in verschillende internet en televisie pakketten is groot. Dat gaat van KPN tot en met XS4ALL, een keuze maken wordt steeds lastiger. Deze website helpt jou met vergelijken! Vergelijk zonder moeite de Hollandse providers en ontdek zo het meest geschikte internet abonnement dat voldoet aan jouw internetgebruik. Snel tv, bellen en internet binnen een alles in 1 pakket samentrekken? Ook dat is mogelijk! Ook tref je op onze website waardevolle info over thema’s als benodigde internetsnelheid of de mogelijkheden van glasvezel internet.
ProvincieNoord-Brabant
GemeenteDongen
Gemiddelde downloadsnelheid55Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid22Mb/s
Gemiddeld verbruik302GB p/maand
Gemiddelde kosten€43,50 p/maand
Populaire aanbiederNLE

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn tegenwoordig nogal wat internet providers in Dongen die gezamenlijk weer ontzettend veel interessante en voordelige TV en internet abonnementen in september 2023 presenteren. De huidige actie van de goedkoopste provider, en gratis cadeau’s voor nieuwe klanten als een Xbox One zijn per week weer anders. Met andere woorden, hoe check jijgelijk zo’n goedkoop en innovatief internet + TV contract? Onze experts helpen je dit te realiseren. Vul snel jouw eigen gegevens in, doorzoek de verschillende providers en zoek het pakket met de laagste prijs. Goed om te weten: doorgaans is ADSL-internet in Dongen het laagste geprijsd.

5 keer besparen op je Internet en TV pakket
 1. Kies voor internet, tv en bellen bij één provider. (Lees direct verder over het alles in 1 pakket.)
 2. De juiste internetsnelheid is erg belangrijk. Voor de basisactiviteiten heb je genoeg aan 100 Mb/s.
 3. Ga niet blind voor dure add-ons als bijv. sportpakketten. Zulke kanalen resulteren in een forse rekening.
 4. Kies niet voor een TV-abonnement. Stap over op on-demand online TV kijken (denk aan Film1 of NPO).
 5. Stop niet met vergelijken. Doe elk jaar een prijsvergelijking en ontdek zelf of hetzelfde pakket elders goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Dongen?

In Dongen zijn velerlei internet pakketten aanwezig. Denk aan KPN, T-Mobile, Ziggo of Youfone. Middels ADSL, de coaxkabel, en later ook glasvezel. Bekijken welke goedkope abonnementen in Dongen beschikbaar zijn? Versterk je persoonlijk adres, en bekijk de huidige leveranciers in jouw woonplaats in september 2023. Relevante aanbieders zijn Vodafone, Youfone of Ziggo. Internetaanbieders in Dongen bieden relevante internet only deals, TV + Internet contracten, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Bijzondere 4-in-1 pakketten worden ook steeds meer verkocht. Aan de hand van een quad play abonnement voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
kpn internet

Internet van KPN

Wat voor jou? KPN verkoopt in Dongen internet en TV. Internet via VDSL of glasvezel, en 100% installatiegarantie.

 • Snelheid tot 500 Megabit
 • Programma’s terugkijken
 • Hoge korting
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo verkoopt internet & TV via de televisiekabel in Dongen. Een degelijke verbinding, met een lage instapprijs.

 • Voor elk budget
 • Programma’s opnemen
 • Voordeel op de factuur
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis voorziet in laag geprijsde internet tarieven in Noord-Brabant voor september 2023. Laag geprijsd, prima kwaliteit.

 • Pakket zelf samenstellen
 • Interactieve TV
 • Aantrekkelijke korting

Huidige prijzen internet & televisie in Dongen (tarieven september 2023)

Een goede vraag: wat zijn in september 2023 de tarieven van een abonnement voor tv en internet in Dongen? Het wisselt meestal per consument. De internet + TV factuur wordt gevormd door aspecten zoals de gekozen provider (bijv. Caiway), soort internet (glas), snelheid van het internet (bijv. 200Mb/s), en overige opties (zoals. een filmpakket). Een goedkoop abonnement voor TV en internet in Dongen is beschikbaar vanaf €32,5 tot en met €65. Veelal is het alles in 1 pakket de voordeligste optie. Ook interessant: Interactieve tv advies.

Populaire pakketten
 • KPN Internet, TV en bellen met 4K TV 200 Mb Glasvezel
 • KPN Internet + Bellen 500 Mb Glasvezel
 • Tele2 Internet Extra, Bellen & TV Basis 100 Mb
 • Online.nl Internet + TV 100 Mb/s
 • T-Mobile Internet + TV 100 Mb
 • Youfone Alles-in-1 Basis 100 Mb


internet vergelijken dongen

Overstappen naar een andere internetprovider? Dat is zo gepiept!

Benodigde tijd: 5 minuten

Internet providers vergelijken en binnen 5 min. overstappen

 1. Voer een postcodecheck uit

  Vanaf het moment dat jij start met internet vergelijken in Dongen is het aan te raden snel de internet postcodecheck te doen. In onze tool vul je gewoon jouw postcode en huisnummer in. Dan wordt je doorgestuurd naar de vergelijker. Je ziet op deze plek exclusief de pakketten en providers die beschikbaar zijn op jouw postcode.

 2. Een abonnement kiezen

  Allereerst moet je uitzoeken hoe jouw pakket er uit moet zien. Puur voor internet? Wil je ook TV kunnen kijken? En wil je ook kunnen bellen met een vast nummer? Indien je dit voor jezelf helder hebt kun jij veel simpeler de verschillende internet abonnementen vergelijken. Tevens bieden wij je de optie om specifieke zenderpakketten (denk aan Discovery Science) aan te klikken. Eveneens kun jij jouw pakket nog persoonlijker maken met services als extra zenderpakketten, uitzending gemist, begin gemist.

 3. Welke snelheid wil je afsluiten?

  Wat ook een belangrijke vraag is: hoe snel wil je het internet? Dat loopt van 15 mb/s tot 400 mb/s. Wat een goede snelheid is, kies je op basis van verschillende aspecten. Nemen jullie internet voor de standaard toepassingen zoals o.a. browsen op het internet, nieuwswebsites lezen, youtube films kijken, mail checken? Of stream je ook video’s of films bij Film1 of NLziet? Houd je van online gaming avonturen als The Elder Scrolls IV: Oblivion? Heb je een groot of klein huishouden? Download of upload je thuis vaak films of bestanden? Onze provider vergelijker komt hier van pas! Selecteer ‘welke snelheid selecteren’? Hier adviseren wij inzake de gewenste snelheid die past bij kleine en grote gebruikers.

 4. Vergelijken op prijs

  Indien jij het soort abonnement en de snelheid van het internet hebt ingevoerd kan je starten met prijzen vergelijken. De leveranciers worden altijd gesorteerd op prijs in € p/maand. De voordeligste internet provider vind je bovenaan. De eventuele korting is verrekend in de maandtarieven. Bijna alle internetproviders geven eenmalig een welkomstkorting weg, en een deel van de organisaties bieden het eerste half jaar een gereduceerd tarief.

 5. De overstap regelen met de overstapservice

  Zodra jij erachter gekomen bent wie de beste provider van Dongen in september 2023 is, is het tijd om het abonnement af te sluiten. Klik op ‘bestellen’, en wij sturen je door naar de afsluitpagina van de leverancier. Voer alle velden in en rond de aanvraag af. Dit kost minder dan 5 minuten. Betreft het een overstap? In algemene zin verzorgt de nieuwe internet-provider het beëindigen van jouw huidige overeenkomst met de overstapservice.


4 voordelen van een alles in 1 pakket

Een aanzienlijk deel van de inwoners overwegen het zogenaamde alles-in-1 abonnement. Met zo’n totaalpakket heb jij de beschikking over vast bellen, internet & digitale TV van één leverancier voor één transparant tarief. Momenteel zien we ook 4-in-1 pakketten waar ook mobiele telefonie ondervalt. Klik door naar Caiway afsluiten.

 • Flink besparen op de maandlasten
 • Elke maand één totaalfactuur
 • Een contactpersoon voor je problemen rondom TV en internet
 • Jij kunt vaak aanspraak maken op extra’s zoals Gratis entertainment

internet-vergelijken-online


Internet, TV en Bellen FAQ (veelgestelde vragen)

Moet ik kiezen voor ADSL, Kabel of Glasvezel?

Hiervoor gebruik je de uitslag van de postcodecheck. Door het invullen van postcode + huisnummer zie je welke internetaansluitingen er er allemaal zijn in jouw specifieke geval. Niet iedereen is aangesloten op glasvezel en (coax) kabel. Dikwijls is een ADSL verbinding wel ter beschikking (mits glasvezel niet aanwezig is). Heb jij meerdere mogelijkheden? In dit scenario zijn de gekozen snelheid en de tarieven factoren die je met name moet meenemen. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar in veel gevallen ook iets duurder in verhouding tot ADSL en de kabel. Op het moment dat je gaat voor kabel kan je alleen maar klant worden bij Ziggo. ADSL is in veel gevallen het goedkoopste, maar hierbij lever je ook flink snelheid in.

Wie biedt het snelste internet in Dongen?

Het snelste internet is beschikbaar via Ziggo (kabel) of glasvezel. Daarmee haal je snelheden tot wel 1000Mb p/s. Providers als Caiway, KPN & Ziggo innoveren in rap tempo. In de gemeente Dongen beschikt nog niet elke woning over deze aansluitingen. Wel beginnen er regelmatig nieuwe opdrachten om het glasvezel netwerk uit te breiden. Meer info vind je ook op www.dongen.nl. De snelheid die je behaalt kent meer oorzaken dan de provider. Ook de randapparatuur (routers, modems, data-kabels) speelt een belangrijke rol. De werkelijke snelheid kan per huis nogal wisselen.

Hoe gaat het opzeggen en overstappen van provider in z’n werk?

Wanneer de vervaldatum van je abonnement is verstreken (na 12 maanden)kan je mogelijk overstappen naar iets anders. Overstappen van internet abonnement wordt steeds eenvoudiger. Normaal gesproken regel je dit online. De erkende providers in Nederland (NLE, Online, DELTA, T-Mobile, Telfort, XS4ALL, Ziggo) hebben hier afspraken over gemaakt. Vaak hebben we het over de overstapservice. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. Je moet wel even een nieuwe modem aansluiten. Vaak kan er ook een monteur bij je langskomen.

Problemen & storingen september 2023

Vandaag is er bij ons geen storing bekend. Ook in 2023 staan er werkzaamheden aan het netwerk op de planning. Dit kan resulteren in een KPN storing. Uitbreidingen aan het kabel netwerkdraaien soms uit op storingen bij Ziggo. De klantenservice weet hier vaak meer over. Via de webcare wordt jij de hele dag geïnformeerd dat er actuele werkzaamheden plaatsvinden.

Is er in Dongen traag internet en WiFi?

De werkelijke snelheid is per woning weer anders. Diverse onderdelen bepalen de snelheid. Je kunt denken aan de UTP-kabels en de plek van de modem en router voor stabiele WiFi. Voor een betere verbinding in tuin of garage kun je een speciale wifi booster/repeater of een 4G verbinding gebruiken. Je trage verbinding kan ook worden veroorzaakt door applicaties op telefoons en laptops of een router die verkeerd staat ingesteld. Een speciale specialist kan op afspraak langskomen, en de snelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 5101 en stap eenvoudig online over

Glasvezel vergelijken Dongen

Glasvezel is een dunne vezel gemaakt van glas die supersnel internet, tv, en radiosignalen kan versturen. Dat levert jou geweldig hoge internetsnelheden tot wel 1000 Mb/s. In veel straten heb je de mogelijkheid tot aansluiting op glasvezel of kiezen voor traditioneel ADSL (of coax). Ook in en rondom Dongen zijn er verscheidene ontwikkelingen aangaande nieuwe netwerken van glasvezel internet. Voor abonnementen met glasvezel moet je altijd aansluitkosten betalen en natuurlijk het maandelijkse tarief. Het glasvezel internet wordt steeds laagdrempeliger en de tarieven zijn gelijkwaardig aan de kabel. Abonnementen met glasvezel zijn er al vanaf €40. Doe de gratis postcodecheck en kom erachter of glasvezel internet in Dongen beschikbaar is op jouw adres.

Voordelen Dongen glasvezel internet
 • Onthutsend snel internet: oplopend tot 1000 mbit per seconde
 • Een zeer betrouwbare verbinding, altijd actief
 • Uploaden en downloaden met dezelfde snelheid
 • Groot aanbod
 • Maximale kwaliteit voor je TV

tele2
 • Van 20 Mbit to 100Mbit
 • Handige monteursdienst
 • Factuurkorting
 • Betrouwbaar KPN netwerk
 • Met installatiehulp
 • Overstapkorting
 • Topsnelheid
 • Voor elke portemonnee
 • Factuurkorting
nle x
 • Netwerk van KPN
 • Alles-in-1 pakketten
 • Scherpe korting

Youfone
 • Via DSL of glasvezel
 • Supersnel vast internet
 • Lage maandprijs
 • Goede klantenservice
 • Ook 4-in-1
 • Maandelijks aanbiedingen
 • Snelheid van glasvezel
 • Met gratis Wifi modem
 • Maandelijks aanbiedingen
fiber-nl
 • Snelheidsgarantie
 • Inclusief router
 • Maandelijks aanbiedingen


Alle plaatsen in deze gemeente