Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Tilburg

Zelf snel de internetproviders in Tilburg vergelijken? De keuze op het gebied van internet en tv abonnementen is groter dan ooit. Variërend van Tele2 tot en met XS4ALL, er is bijna té veel keuze. Onze internet-vergelijker helpt met het maken van een keuze. Vergelijk direct de meeste providers en ontdek zo het beste of betaalbaarste internet abonnement dat in lijn is met jouw situatie. Gelijk internet, tv en bellen met zo’n alles-in-1 pakket integreren? Ook dit behandelen we uitvoerig. Eveneens treft men via onze vergelijker nuttige informatie informatie over thema’s als 4-in-1 pakketten en storingen en onderhoud.
ProvincieNoord-Brabant
GemeenteTilburg
Gemiddelde downloadsnelheid49Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid26Mb/s
Gemiddeld verbruik338GB p/maand
Gemiddelde kosten€46,00 p/maand
Populaire aanbiederKPN

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit moment nogal wat internet providers in Tilburg die in totaal weer erg veel interessante en voordelige TV en internet abonnementen in september 2021 verkopen. De maandelijkse aanbiedingen van de goedkoopste provider, en doorgaans ook gratis kadoos als een Samsonite koffer zijn per week weer anders. Hoe check jijsimpel zo’n voordig en betrouwbaar contract voor TV + internet? Wij helpen jou met het vergelijken van prijzen. Geef snel jouw gegevens in, vergelijk de providers die voorhanden zijn en kies meteen het pakket die het goedkoopste is. Goed om te weten: veelal is ADSL-internet in Tilburg het voordeligste.

5 keer besparen op je Internet en TV pakket
 1. Bestel internet, tv en bellen bij één aanbieder. (Check meer info over een alles in 1 pakket.)
 2. Voorkom een te hoge internetsnelheid. Voor e-mail en social media hoe je echt niet meer dan 100 Mb/s af te sluiten.
 3. Voorkom dure extraatjes zoals bijv. sportpakketten. Dergelijke extra’s kunnen de factuur flink verhogen.
 4. Ga voor “internet-only”, zonder televisie. Steeds meer content is online beschikbaar (denk aan NPO of Pathé Thuis).
 5. Blijf vergelijken. Houdt jaarlijks grip op de prijsontwikkelingen en bekijk zelf of hetzelfde pakket elders goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Tilburg?

In Tilburg zijn allerlei internet pakketten voorhanden. Zoals T-Mobile, KPN, Ziggo of NLE. Via ADSL, de televisiekabel, en later ook glasvezel. Onderzoeken welke goedkope abonnementen in Tilburg er beschikbaar zijn? Verschaf ons de adresgegevens, en bekijk de meest populaire aanbieders in jouw wijk in september 2021. Grote providers zijn Telfort, NLE en KPN. Internetaanbieders in Tilburg hebben relevante losse internet pakketten, Internet + TV contracten, en uiteraard 3-in-1 pakketten. Bepaalde 4-in-1 pakketten worden ook steeds meer verkocht. Met een quad play abonnement is ook mobiel bellen inbegrepen.
kpn internet

Internet van KPN

Je kent het vast: KPN verkoopt in Tilburg internet en TV. Hoge snelheden via ADSL of glas, via een betrouwbaar netwerk.

 • Gratis monteurs
 • Uitzending gemist
 • Combinatiekorting
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo biedt internet & TV via de televisiekabel in Tilburg. Gewoon snel internet, met korting voor nieuwe klanten.

 • 24/7 service
 • Formule 1 kijken
 • Pakket-aanbieding
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis biedt aantrekkelijke internet tarieven in Noord-Brabant voor september 2021. Van 50 Mbit/s tot wel 750 Mbit/s.

 • Combineren voor gratis data
 • Gratis eredivisie kijken
 • Scherpe welkomstbonus

Geldige prijzen televisie en internet in Tilburg (tarieven september 2021)

Voor iedereen relevant: wat zijn vandaag de dag de tarieven van een abonnement voor tv en internet in Tilburg? Dat varieert vaak per adres. De internet + TV factuur wordt gevormd door variabelen als de provider (denk aan NLE), connectie (bijv. ADSL), hoogte van internetsnelheid (bijv. 20Mb/s), en extra’s (zoals. extra zenders). Een goedkoop internet en TV pakket in Tilburg kun je afsluiten vanaf €27,5 t/m €50. Meestal is een 3 in 1 abonnement het minst kostbaar. Check ook alles over ADSL abonnement.

Populaire pakketten
 • KPN Internet, TV Basis en bellen 40 Mb Glasvezel
 • NLE Internet + Bellen 100 Mb / 100 Mb
 • Tele2 Glasvezel Basis, Bellen & TV Light 50 Mb
 • XS4ALL Plus + Bellen glasvezel 160 Mb
 • XS4ALL Internet Plus glasvezel 160 Mb
 • Ziggo Internet & TV Complete 200 Mb


internet vergelijken tilburg

Overstappen van TV en internet provider? Bekijk onze uitleg!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Eerlijk internet providers vergelijken en overstappen (binnen 5 minuten)

 1. Doe de postcodecheck

  Op het moment dat je begint met internet vergelijken in Tilburg is het verstandig snel de internet postcodecheck te doen. Via de vergelijk tool kan je een postcode en huisnummer invullen. Hierna wordt je verwezen naar de objectieve internetvergelijker. Je ziet daar enkel en alleen de internet-contracten van internet-providers die actief zijn op jouw postcode.

 2. Internet, TV en Bellen pakket samenstellen

  In deze stap dien je te selecteren welke onderdelen je in het pakket wilt. Wil je enkel internet? Wens je ook digitale Televisie? En wil je ook kunnen bellen met een vast nummer? Op het moment dat je voor jezelf duidelijk hebt gekregen wat je wil kan je veel specifieker een alles-in-1 pakket of internet + TV gaan vergelijken. Daarbij kan het handig zijn om bepaalde HD-zenders (denk aan Brug TV) toe te voegen. Ook kun je wensen doorgeven m.b.t. add-ons als extra zenderpakketten, live pauzeren, uitzending gemist.

 3. Gewenste internetsnelheid

  Het tweede aspect wat van belang is: welke snelheid wil je inkopen? Dat loopt van 25 mb/s tot wel 350 mb/s. De te kiezen snelheid kies je op basis van meerdere elementen. Gebruik je internet alleen voor de standaard toepassingen als bijv. filmpjes kijken, surfen op het internet, het weer bekijken, het nieuws lezen? Of stream je ook video’s of films bij Film1 of NPO? Speel jij in je vrije tijd graag online multiplayer games als Deus Ex? Zijn er kinderen die PC’s, laptops of smartphones hebben? Houd je je bezig met het downloaden van grote files? De vergelijker biedt hiervoor uitkomst. Klik op ‘welke snelheid is geschikt’? Daar tref je hulp inzake de maximale snelheid die goed is voor verschillende soorten gebruikers.

 4. Prijzen vergelijken

  Zodra jij het gewenste pakket en de minimale snelheid hebt ingevoerd kan het vergelijken van tarieven beginnen. De aanbieders zijn in de regel geordend op kosten per maand. De voordeligste aanbieder vind je bovenaan. De maandelijkse acties en voordelen zijn reeds verwerkt in het totaalbedrag. Sommige partijen hanteren een cashback bij overstappen, en een deel van de organisaties bereken de eerste maanden van het contract een korting van €10.

 5. De overstap maken van provider

  Wanneer jij te weten bent gekomen wie de beste provider van Tilburg in september 2021 is, kun jij zelf het contract online regelen. Klik op doorgaan (bekijken) en je wordt meteen verwezen naar de website van de aanbieder. Geef alle persoonlijk gegevens door en verstuur het naar de provider. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren. Ga je overstappen? Veelal regelt je aanstaande provider dat alles netjes wordt opgezegd door middel van de overstapservice.


Waarom steeds meer mensen kiezen voor een alles-in-1 abonnement

Legio inwoners doen een aanvraag voor het overzichtelijke alles-in-1 pakket. Met deze constructie beschik je over internet, vast bellen en digitale TV van één partij voor een vaste maandprijs. Op dit ogenblik bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten waar ook mobiele telefonie ondervalt. Actueel: Caiway snelheid.

 • Flink besparen op de maandlasten
 • Meer grip op de kosten, één duidelijke factuur
 • Een contactpersoon die je helpt bij je internet en televisie
 • Jij kunt vaak aanspraak maken op extra’s als Geen kosten voor opnemen pakket

internet-vergelijken-online


Internet, TV en Bellen FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is voor mij geschikt: ADSL, kabel en glasvezel

Dat is allereerst afhankelijk van de internet postcodecheck. Na het invullen van postcode + huisnummer kom jij erachter of ADSL/Kabel/Glasvezel mogelijk zijn in jouw postcodegebied. Niet elk appartement kan abonnementen kiezen op basis van (coax) kabel en glasvezel. In algemene zin is de traditionele ADSL wel ter beschikking (op voorwaarde dat er nog geen glasvezel is). Heb jij meerdere mogelijkheden? In dit scenario zijn de gewenste snelheid en de maandelijkse kosten zaken die je met name moet meenemen. Een contract op glasvezel is stabieler, maar standaard ook wat kostbaarder dan bij de kabel of ADSL. In het geval van kabelinternet kan je alleen maar klant worden bij Ziggo. ADSL is in veel gevallen het minst duur, maar is ook een stuk slomer.

Welke provider heeft het snelste internet in Tilburg?

De maximale internetsnelheid komt binnen via glasvezel of de kabel. Hiermee haal je snelheden tot wel 1000Mb. Dienstverleners als KPN, Caiway en Ziggo zijn hier druk mee bezig. In de gemeente Tilburg is de dekking voor deze connectie niet 100%. Wel zijn er doorgaans wel nieuwe opdrachten om het glasvezel netwerk uit te breiden. Het laatste nieuws tref je op www.tilburg.nl. De feitelijke snelheid wordt niet alleen bepaald door de provider. De apparaten in huis (wifi-repeaters, netwerkkabels) is zeer relevant. De snelheid die uit een speedtest komt kan per woningblok weer verschillen.

Hoe kan ik mijn contract opzeggen en overstappen?

Wanneer jouw contractstermijn is verlopen (na 1 jaar of 2 jaar) kun je verlengen of overstappen. De overstap regelen naar andere providers stelt eigenlijk niet veel meer voor. Gewoonlijk handel je dat zelf online af. De populaire providers in Nederland (NLE, T-Mobile, Online, DELTA, XS4ALL, Telfort, Tele2) hebben hier afspraken over gemaakt. We noemen dit ook wel de overstapservice. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. Mogelijk krijg je een nieuwe modem. Misschien kun je gebruik maken van installateurs.

Veel voorkomende storingen september 2021

Op dit moment is er geen grootschalige storing. Tijdens sommige periodes in 2021 staan er werkzaamheden gepland rondom het netwerk. Dat kan betekenen storingen bij KPN. Upgrades van het kabel-netwerk monden soms uit in storingen bij Ziggo. Een medewerker van de klantenservice stelt je daarvan op de hoogte. Via sociale media wordt je 24/7 op de hoogte gehouden dat er actuele werkzaamheden plaatsvinden.

Heeft Tilburg traag internet en WiFi?

De behaalde snelheid per huishouden varieert nogal. Verscheidene variabelen hebben impact op de snelheid. Neem nu de aansluitingen (kabels) en de modem en router plekken in huis voor goede WiFi. Voor een goede verbinding in tuin, garage of zolder kun je zo’n handige wifi repeater, booster of een 4G verbinding gebruiken. Zo’n trage verbinding kan ook te danken zijn aan toepassingen op smartphones en computers of een router die niet ideaal is afgesteld. Een eigen installateur kan op afspraak langskomen, en analyseren waar de problemen liggen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 5001 en maak de overstap nog vandaag

Glasvezel vergelijken Tilburg

Glasvezel is een haardunne vezel die lichtsignalen met informatie over grote afstanden kan transporteren. Met deze techniek haal je de allerhoogste downloadsnelheden van 500-1000 Mb/s. In een toenemend aantal omgevingen heb je de mogelijkheid tot aansluiting op glasvezel als vervanger voor ADSL of kabel. Ook in de gemeente Tilburg zijn er allerlei initiatieven aangaande uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor glasvezel-internet betaal je eenmalige aansluitingskosten en natuurlijk het maandelijkse tarief. Het fenomeen glasvezel wordt steeds toegankelijker, en het prijsverschil met kabel is nog klein. Dergelijke pakketten kan je al nemen vanaf €37,5. Doe de postcodecheck, en kom erachter of glasvezel internet in Tilburg af te sluiten is.

Voordelen Tilburg glasvezel internet
 • Snelste internet: tot wel 1 gigabit per seconde
 • Zeer stabiel internet, weinig storingen
 • Down- en uploaden altijd met dezelfde hoge snelheid
 • Uitgebreid aanbod
 • Maximale kwaliteit voor je TV

tele2
 • Veilig internetten
 • Supergoedkoop bellen
 • Goede welkomstkorting
 • Gratis monteur
 • Moeiteloos overstappen
 • Pakket-voordeel
 • Gecertificeerde monteur
 • Afsluiten in 5 minuten
 • Hoge welkomstkorting
nle x
 • Tot maximaal 500Mb/s
 • Voor elke portemonnee
 • Aantrekkelijke tarieven

Youfone
 • Altijd controle met de App
 • Altijd supersnel internet
 • Duidelijke maandprijs
 • Canal Digitaal
 • Meerdere abonnementen
 • Hoge welkomstbonus
 • Stabiel en snel internet
 • Met installatiehulp
 • Aantrekkelijke korting
fiber-nl
 • Glasvezel 1000 Mb/s
 • Groot zenderaanbod
 • Duidelijke maandprijs


Alle plaatsen in deze gemeente