Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Enschede

Super simpel en snel de internetproviders in Enschede vergelijken? De keuze op het gebied van internet en televisie contracten is bijzonder groot. Dit loopt van KPN tot aan Caiway, er is keuze in overvloed. Onze vergelijkingstool helpt jou met vergelijken! Vergelijk eenvoudigweg de beste providers en check het beste of betaalbaarste internet abonnement dat aansluit op jouw situatie. Liever internet, bellen en televisie met een alles-in-1 pakket aansluiten? Ook dit behandelen we uitvoerig. Daarbij vindt men op deze pagina nuttige info info over zaken zoals benodigde internetsnelheid of de meest gekozen providers.
ProvincieOverijssel
GemeenteEnschede
Gemiddelde downloadsnelheid49Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid25Mb/s
Gemiddeld verbruik190GB p/maand
Gemiddelde kosten€46,50 p/maand
Populaire aanbiederCaiway

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden hedendaags enorm veel internet providers in Enschede die bij elkaar opgeteld weer honderden verschillende kwalitatieve en goedkope TV en internet abonnementen in september 2021 kunnen aansluiten. De speciale korting van de goedkoopste provider, en vaak ook een cadeautje als een Nespresso Essenza Mini zijn per week weer anders. Op welke wijze achterhaal jijgelijk zo’n voordig en goed TV + internet contract? Onze internet-experts helpen jou met vergelijken. Vul eenvoudig je persoonlijke gegevens in, vergelijk de verschillende providers en kies meteen het contract met het laagste tarief. Let op: normaliterADSL-internet in Enschede financieel het aantrekkelijkste.

5 praktische tips om te besparen op TV en Internet abonnement
 1. Neem alle diensten bij één aanbieder. (Bekijk direct de voordelen van een alles in 1 pakket.)
 2. Kies geen onnodig hoge internetsnelheid. Voor het huis-tuin-en-keuken gebruik hoe je echt niet meer dan 100 Mb/s af te sluiten.
 3. Neem geen dure extraatjes zoals bijv. zenderpakketten. Deze extra’s zijn duurder dan je denkt.
 4. Beperk je reguliere TV-abonnement. On-demand is er veel aanbod (dat kan bijv. zijn Pathé Thuis of Youtube).
 5. Stop niet met vergelijken. Doe elk jaar een prijsvergelijking en ontdek zelf of overstappen loont.

Welke internetproviders zijn er in Enschede?

In Enschede zijn allerlei internet pakketten die je kunt kiezen. Bijv. Ziggo, KPN, T-Mobile en Tele2. Via een ADSL lijn, de coaxkabel, en er zijn allerlei plannen rondom glasvezel. Weten welke goedkope abonnementen in Enschede mogelijk zijn? Verschaf ons de adresgegevens, en ontdek alle verschillende aanbieders in jouw omgeving in september 2021. Interessante aanbieders van zijnternet zijn Telfort, Youfone of T-Mobile. Internetaanbieders in Enschede voeren betrouwbare losse internet contracten, Televisie + Internet contracten, en niet te vergeten 3-in-1 pakketten. De 4-in-1 pakketten winnen hier ook snel aan populariteit. In zo’n quad-play pakket wordt ook het mobiele abonnement geïntegreerd.
kpn internet

Internet van KPN

Je kent het vast: KPN faciliteert in Enschede internet en TV. Een stabiele internetverbinding, via een betrouwbaar netwerk.

 • KPN Veilig: online bodyguard
 • 90+ radiozenders
 • Pakket-aanbieding
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo levert internet & televisie via de televisiekabel in Enschede. Gewoon snel internet, met een lage instapprijs.

 • Ziggo Complete
 • Begin gemist
 • Aantrekkelijke korting
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis brengt je goede internet tarieven in Overijssel voor september 2021. Van 50 Mbit/s tot wel 750 Mbit/s.

 • Combineren voor gratis TV pakket
 • On Demand TV kijken
 • Korting bij 1 jaar

Geldige prijzen televisie en internet in Enschede (tarieven september 2021)

Veel mensen vragen zich af: wat zijn op dit moment de tarieven van Televisie en internet in Enschede? Het schommelt doorgaans per klant. De prijs per maand kent z’n oorsprong in aspecten zoals het internetbedrijf (bijvoorbeeld NLE), internetverbinding (bijv. kabel), maximale internetsnelheid (bijv. 50Mb/s), plus eventuele extra’s (denk aan live pauzeren). Een goedkoop abonnement voor internet en TV in Enschede is er al voor €20, en lopen op tot zo’n €82,50. In algemene zin is een 3-in-1 abonnement het minst kostbaar. Check ook alles over TV-zenders informatie.

Populaire pakketten
 • Caiwai Alles-in-1 HD Easy Kabel 20 Mb
 • KPN Internet en TV 4K Glasvezel 200 Mb
 • Tele2 Internet Extra 100 Mb
 • XS4ALL Basic + Bellen 20 Mb
 • XS4ALL Internet Smart glasvezel 80 Mb
 • Telfort Glasvezel internet en vast bellen 50 Mb/s


internet vergelijken enschede

Overstappen van TV en internet provider? Dat gaat als volgt!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Begin met de postcodecheck

  Op het moment dat je begint met internet vergelijken in Enschede is het cruciaal om gelijk de postcodecheck uit te voeren. Op deze pagina kan jij een postcode en huisnummer combinatie ingeven. Als je dat gedaan hebt zit je midden in de snelste internetvergelijker. Je vergelijkt in de internetvergelijker enkel en alleen de internet-pakketten en providers die actief zijn in jouw straat.

 2. Internet, TV en Bellen pakket samenstellen

  Hierna mag je selecteren wat je precies nodig hebt. Is Internet Only voldoende? Wil je het aanvullen met digitale TV? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Indien je weet wat je wilt kan je veel specifieker de verschillende internet abonnementen vergelijken. Daarbij bieden wij je de optie om extra zenderaanbod (dat kan zijn NPO 101 Entertainment) aan te klikken. Als laatste kun je wensen doorgeven m.b.t. specifieke diensten als live pauzeren, extra zenderpakketten, on demand films kijken.

 3. Maximale internetsnelheid?

  Wat verder relevant is: hoe snel moet het internet zijn? Dat schommelt tussen de 20 mb/s tot wel 400 mb/s. De te kiezen snelheid kies je op basis van allerlei zaken. Is voor jouw internet uitsluitend nodig voor dagelijkse dingen als als bijvoorbeeld nieuwswebsites lezen, mail checken, youtube films kijken, browsen op het internet? Stream je graag via aanbieders als Film1 of Netflix? Ben je een fervent speler van online multiplayer games als SC Pandora Tomorrow? Ben je alleen of met een heel gezin? Download je met regelmaat grote bestanden? Internethunter komt hier van pas! Tik op ‘advieslijst internetsnelheid’? Dan kun je info bekijken over de mogelijke snelheid die wij adviseren voor verschillende soorten gebruikers.

 4. Kosten internet pakketten vergelijken

  Wanneer jij het gewenste pakket en de minimale snelheid ingevuld hebt is het voor jou eenvoudiger om tarieven te vergelijken. De aanbieders worden altijd weergegeven op basis van tarief per maand. De provider met de laagste prijs komt als eerste naar voren. Een mogelijke korting is al doorgerekend in het totaalbedrag. Verschillende leveranciers bieden een vaste korting, of bieden alternatieven. Ze geven bijv. het eerst halve jaar een korting van bijv. 50%.

 5. Overstappen naar een andere internetprovider

  Zodra jij te weten bent gekomen wie de beste provider van Enschede in september 2021 is, kan je het pakket zelf online afsluiten. Klik op doorgaan (bekijken) en je wordt snel doorgestuurd naar de pagina waar je kunt afsluiten. Vul je gegevens in en verzend het formulier online. Binnen slechts enkele minuten is het geregeld. Betreft het een overstap? Normaal verzorgt de nieuwe internetprovider de opzegging van de actuele contracten middels de overstapservice.


Vier voordelen van het alles-in-1 pakket

Erg veel consumenten willen het speciale alles-in-1 abonnement. Bij dit contract ontvang jij vast bellen, internet en digitale TV van één partij voor een vaste maandprijs. Op dit ogenblik zijn er tevens 4-in-1 pakketten waar ook mobiele telefonie ondervalt. Lees verder over NLE contract.

 • De maandelijkse lasten gaan omlaag
 • Maandelijks 1 factuur
 • Een aanspreekpunt voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Je ontvangt gratis extra’s zoals bijvoorbeeld Gratis extra zenders

internet-vergelijken-online


FAQ: veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Wat is voor mij geschikt: ADSL, kabel en glasvezel

Dit wordt gebaseerd op de resultaten van de postcodecheck. Middels jouw adresgegevens kom je erachter welk type internet verbindingen af te sluiten zijn in jouw straat. Niet iedereen is aangesloten op kabel of glasvezelinternet. In algemene zin is internet via de koperen telefoonlijn (ADSL) wel actief (of er moet al glasvezel liggen). Heb je keuze uit alles? Hierbij zijn de gewenste snelheid en de tarieven onderdelen die je met name moet meenemen. Glasvezel is de snelste optie, maar meestal ligt de maandprijs iets hoger als je het afzet tegen ADSL/VDSL/Kabel. Voor verbindingen via de coax-kabel is er maar één speler: Ziggo. ADSL is doorgaans het minst duur, maar de snelheden zijn beperkt.

Welke provider heeft het snelste internet in Enschede?

De snelste verbinding ontvang je via Ziggo (kabel) of glasvezel. Op dit netwerk download je met wel 1000Mb. Dienstverleners als Ziggo, Caiway & KPN zijn daar al erg ver mee. In de gemeente Enschede zijn deze netwerken nog niet voor elk huis actief. Wel beginnen er verschillende plannen om het glasvezel netwerk uit te breiden. Actuele updates vind je op www.enschede.nl. De snelheid is niet alleen een kwestie van provider. De apparaten in huis (netwerkkabels, netwerk accessoires) zijn net zo van invloed. De minimum snelheid kan per woningblok weer verschillen.

Hoe kan ik overstappen naar een andere provider?

Zodra de einddatum van jouw contract in zicht is (na 12 tot 24 maanden) mag je overstappen van provider. Overstappen van internet pakket wordt steeds eenvoudiger. Meestal handel je dat online af. De erkende providers van ons land (T-Mobile, KPN, DELTA, NLE, Tele2, Ziggo, Telfort) hebben dat samen schriftelijk vastgelegd. Vaak ook bekend als de overstapservice. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. Je moet wel even een nieuwe modem aansluiten. Ook is er ook een monteur beschikbaar.

Problemen & storingen september 2021

Op dit moment zijn er geen storingen bij ons bekend. Ook in 2021 wordt het netwerk wel verbeterd. Mogelijk mondt dit uit in een KPN storing. Veranderingen aan het coax kabel netwerk resulteren dikwijls in een storing bij Ziggo. De dienstverlener kan je hier meer over vertellen. Via sociale media merk je het snelste of er storingen of werkzaamheden zijn.

Heeft Enschede traag internet en WiFi?

De feitelijke snelheid wisselt enorm. Veel onderdelen beïnvloeden de internetsnelheid. Als voorbeeld noemen we de UTP-kabels en de plek waar de modem staat voor goede WiFi. Voor een betere verbinding in tuin, garage of zolder kan je een wifi booster of repeater of gebruik maken van een mobiel 4G netwerk. De trage verbinding kan ook te danken zijn aan updates op je ipad of computer of een router met onjuiste instellingen. Een eigen adviseur kan ingepland worden, en jou verder op weg helpen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Check de goedkoopste provider in 7502 en maak de overstap nog vandaag

Glasvezel vergelijken Enschede

Glasvezel is een dunne, sterke draad van glas,die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden verstuurt. Concluderend: een enorm hoge snelheid tot wel 1000 Mb/s. In veel straten kan je internetten via glasvezel samen met ADSL en kabel-verbindingen. Ook in de streek van Enschede zijn er verscheidene initiatieven ten aanzien van de uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor glasvezel internet moet je altijd aansluitkosten betalen en een vast bedrag per maand. Internetten via glasvezel is de afgelopen jaren flink in prijs gedaald, en de kosten worden steeds gunstiger. Deze abonnementen kan je al nemen vanaf €35. Vul de postcodecheck in, en kom te weten of glasvezel internet in Enschede tot de mogelijkheid behoort.

Voordelen Enschede glasvezel internet
 • Buitensporig snel internet: er zijn al providers met 1000 Mbit per seconde
 • Altijd een stabiele eigen verbinding, altijd actief
 • Uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid
 • Keuze uit verschillende providers
 • Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

tele2
 • Combineren met mobiel
 • Betrouwbaar netwerk
 • Scherpe tarieven
 • Op het KPN netwerk
 • Met gratis Wifi modem
 • Scherpe korting
 • Meest aanbevolen
 • Met handige App
 • Scherpe welkomstbonus
nle x
 • Eigen Settopbox
 • Vaste lage prijs
 • Combinatiekorting

Youfone
 • Gratis Fox Sports 1
 • Verschillende contracten
 • Scherpe prijzen
 • Inclusief spamfilter
 • Gratis e-mailadres
 • Lage tarieven
 • Snelheden tot 600 Mbit
 • Digitale Televisie
 • Maandelijks aanbiedingen
fiber-nl
 • Voordelig bellen (9ct p/m)
 • Ook 4-in-1
 • Scherpe maandtarieven