Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Haarlemmermeer

Probleemloos en snel de internetproviders in Haarlemmermeer vergelijken? De mogelijkheden op het gebied van internet en tv abonnementen is erg groot. Je kunt denken aan Ziggo tot en met Fiber, de juiste provider kiezen valt niet mee. Onze vergelijker helpt jou via de handige vergelijker. Vergelijk vandaag de populaire providers en ontdek zo het voordeligste internet contract dat voldoet aan jouw wensen. Meteen bellen, televisie en internet in het alles-in-1 pakket samentrekken? Dat behoort tot de opties! Daarbij vinden jullie op onze website handige informatie over thema’s als het voordeel van een alles-in-1-pakket en gemiddelde kosten.
ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
Gemiddelde downloadsnelheid57Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid23Mb/s
Gemiddeld verbruik156GB p/maand
Gemiddelde kosten€45,00 p/maand
Populaire aanbiederCaiway

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn vandaag de dag flink wat internet providers in Haarlemmermeer die bij elkaar opgeteld weer flink wat interessante en voordelige TV en internet abonnementen in mei 2024 bieden. De speciale korting van de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een Xbox wisselen elkaar in rap tempo af. Dus, hoe check je gemakkelijk zo’n scherp geprijsd en goed internet + TV abonnement? Internethunter helpt bij het afsluiten van een goed pakket. Voer hierboven de benodigde gegevens in, bekijk de aanwezige providers en pak het contract met de laagste tarieven. Onthoud: doorgaans is ADSL-internet in Haarlemmermeer het laagste geprijsd.

5 keer besparen op je Internet en TV pakket
 1. Neem alle diensten bij één internet provider. (Lees direct verder over het alles in 1 pakket.)
 2. Kies een internetsnelheid die bij jou past. Voor kleine activiteiten heb je genoeg aan 100 Mb/s.
 3. Ga niet blind voor dure add-ons als thema pakketten. Zulke kanalen maken het internetpakket onnodig duur.
 4. Stop met een vast TV-abonnement. Stap over op on-demand online TV kijken (bijvoorbeeld NPO of Videoland).
 5. Ga jaarlijks vergelijken. Vergelijk de tarieven elke 12 maanden opnieuw en check of je elders goedkoper bent.

Welke internetproviders zijn er in Haarlemmermeer?

In Haarlemmermeer zijn flink wat internet pakketten actief. Zoals T-Mobile, KPN, Ziggo of XS4ALL. Via ADSL of VDSL, de coaxkabel, en (in de toekomst) via glasvezel. Uitzoeken welke goedkope abonnementen in Haarlemmermeer werkzaam zijn? Voer je postcode en huisnummer in, en vergelijk online de actuele providers in jouw postcodegebied in mei 2024. Interessante aanbieders zijn Caiway, Online.nl en T-Mobile. Internetaanbieders in Haarlemmermeer voeren interessante losse internet pakketten, TV + internet abonnementen, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Unieke 4-in-1 pakketten zijn hier ook erg populair. In zo’n quad-play pakket voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
kpn internet

Internet van KPN

Veel besproken: KPN faciliteert in Haarlemmermeer internet en TV. Glasvezel, ADSL en een prima klantenservice.

 • Snelheid tot 500 Megabit
 • Opnemen, pauzeren en terugkijken
 • Goedkope prijzen
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo voorziet in internet en TV door coax te gebruiken in Haarlemmermeer. Uitstekende snelheid tegen een nette prijs.

 • Samenwerking Vodafone
 • On Demand kijken
 • Altijd aanbiedingen
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis biedt betrouwbare internet tarieven in Noord-Holland voor mei 2024. Laag geprijsd, prima kwaliteit.

 • Interessant voor ZZP’ers
 • Altijd pauzeren en terugkijken
 • Aantrekkelijke welkomstkorting

Actieprijzen internet en televisie in Haarlemmermeer (tarieven mei 2024)

Het is een boeiende vraag: wat zijn tegenwoordig de tarieven van een tv en internet pakket in Haarlemmermeer? Het wisselt allicht per huishouden. De hoogte van de factuur wordt opgebouwd door zaken als je provider (denk aan Ziggo), levering (bijv. VDSL), maximale internetsnelheid (bijv. 50Mb/s), en overige opties (o.a. een extra zenderpakket). Een goedkoop abonnement voor TV en internet in Haarlemmermeer is er vaak al vanaf €30 tot en met €62,50. In algemene zin is een 3 in 1 abonnement de goedkoopste optie. Bekijk ook Overstapservice.

Populaire pakketten
 • KPN Internet en TV Basis 500 Mb Glasvezel
 • NLE Internet + Bellen 100 Mb / 10 Mb
 • Online.nl Alles-in-1 30 Mb/s
 • XS4ALL Smart + Televisie glasvezel 80 Mb
 • T-Mobile Internetten 750 Mb + Bellen Start
 • Telfort Glasvezel Alles- in- 1 50Mb


internet vergelijken haarlemmermeer

Overstappen naar een andere internetprovider? Gebruik het stappenplan!

Benodigde tijd: 5 minuten

Binnen 5 minuten providers vergelijken en overstappen

 1. Start met een postcodecheck

  Tijdens het proces van internet vergelijken in Haarlemmermeer is het goed eerst een postcodecheck op je adres te doen. In onze tool kan jij een postcode en huisnummer combinatie ingeven. Dan kom je terecht in onze Internet/TV/Bellen vergelijker. Je vindt in de internetvergelijker alleen maar de contracten van internet-providers die leverbaar zijn in jouw straat.

 2. Een abonnement kiezen

  Hierna moet je uitzoeken wat je precies wilt afsluiten. Puur voor internet? Of liever iets met televisie erbij? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Als je dit bepaald hebt voor jezelf kan je een stuk beter alle contracten voor internet vergelijken / afwegen. Bovendien geven we jou de tools om televisiezenders die je graag kijkt (denk dan aan TV Maastricht) bij te bestellen. Bovendien kan je jouw voorkeuren aangeven voor add-ons als vooruitkijken, tv programma’s opnemen, online tv kijken.

 3. Maximale internetsnelheid?

  Het tweede aspect wat een belangrijke vraag is: welke internetsnelheid heb je nodig? Dat wisselt tussen de 30 mb/s tot wel 100 mb/s. Wat een goede snelheid is, is gebonden aan verscheidene aspecten. Nuttig jij het internet alleen voor dagelijkse dingen als als bijv. browsen op het internet, mail checken, weerbericht bekijken, youtube films kijken? Ben je een intensieve gebruiker van diensten als Film1 of Youtube? Ben jij liefhebber van online games als Minecraft? Betreft het een groot of klein gezin? Down/upload je regelmatig grote bestanden? De vergelijker assisteert je daarbij. Selecteer ‘welke snelheid selecteren’? Hier geven wij advies betreffende de ideale snelheid die rijmt met allerlei situaties.

 4. Kosten internet pakketten vergelijken

  Zodra je het soort abonnement en de snelheid van het internet kenbaar gemaakt hebt is het voor jou eenvoudiger om tarieven te vergelijken. De leveranciers zijn normaliter gefilterd op maandelijkse kosten. De aanbieder met de laagste prijs zie je dus direct staan. Een speciaal actietarief is al meegenomen in de prijs per jaar. Enkele leveranciers bieden initieel een eenmalige kortingen, en een deel van de organisaties hanteren de eerste paar maanden een extra lage prijs.

 5. De overstap regelen met de overstapservice

  Indien je achterhaalt hebt wie de beste provider van Haarlemmermeer in mei 2024 is, kan je het pakket zelf online afsluiten. Kies de blauwe knop, en je wordt automatisch doorgestuurd naar de aanvraag-pagina. Voer je prive gegevens in en verzend het formulier online. Dit kost je nog geen 5 minuten. Ga je overstappen? In veel gevallen verwerkt jouw aankomende leverancier het opzeggen van het huidige contract aan de hand van de overstapservice.


Vier voordelen van het alles-in-1 abonnement

Opvallend veel huishoudens willen het zogenaamde alles-in-1 abonnement. In dit product krijg je internet, vast bellen & digitale TV van één partij voor een vast bedrag in de maand. Hedendaags zien we ook 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie. Check ook alles over Fiber televisie.

 • Korting op je factuur
 • Elke maand één factuur
 • Een aanspreekpunt die je helpt bij je internet en televisie
 • Profiteren van gratis extra’s als bijv. Gratis amusement

internet-vergelijken-online


Internet, TV en Bellen FAQ (veelgestelde vragen)

Wat kiezen: adsl, tv-kabel of glasvezel?

Hiervoor gebruik je de resultaten van de postcodecheck. Aan de hand van jouw postcode en huisnummer kun je bekijken welke soorten aansluitingen beschikbaar zijn in jouw specifieke geval. Niet elke woning kan profiteren van (coax) kabel en glasvezel. Normaal is ADSL wel voorhanden (als glasvezel niet beschikbaar is). Kan op jouw adres alles? In dit scenario zijn de benodigde snelheid en het budget factoren die helpen bij het maken van een keuze. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar gewoonlijk ook wat kostbaarder in vergelijking met ADSL/VDSL/Kabel. Bij internet via de kabel kun jij helaas alleen kiezen voor Ziggo. ADSL is in veel gevallen het goedkoopste, echter de internetsnelheid is fors minder.

Wie biedt het snelste internet in Haarlemmermeer?

De hoogste internetsnelheid bereik je met de kabel (coax), of glasvezel. Met zo’n verbinding loopt de snelheid op tot 750Mb. Organisaties als KPN, Ziggo en Caiway zijn daar al erg ver mee. In de gemeente Haarlemmermeer is de dekking voor deze connectie niet 100%. Wel ontstaan er meer en meer nieuwe projecten voor de uitbreiding van glasvezel. Lees ook meer op www.haarlemmermeer.nl. De feitelijke snelheid gaat verder dan providerkeuze. Ook de gebruikte apparatuur (netwerk accessoires, modem/router, netwerkkabels) moet je niet onderschatten. De feitelijke snelheid kan per woning ontzettend fluctueren.

Hoe kan ik mijn huidige contract opzeggen en overstappen van provider?

Op het moment dat je huidige contract niet meer geldig is (binnen 4 weken) ontstaat de optie tot overstappen. Overstappen van internet provider kan iedereen zelfstandig regelen. In de regel kan dit zonder tussenkomst van de klantenservice. Internet Providers in Nederland (T-Mobile, NLE, Online, KPN, Ziggo, Telfort, Tele2) hebben dat samen schriftelijk vastgelegd. Dit heet de overstapservice. Geen administratieve rompslomp meer. Je krijgt een nieuwe modem. Wellicht kan er ook een monteur bij je langskomen.

Onderhoud & storingen mei 2024

Op dit moment is er bij ons geen storing bekend. Ook in 2024 staan er werkzaamheden gepland rondom het netwerk. Dat kan uitdraaien in een storing bij KPN. Onderhoudsmaatregelen van het coax kabelnetwerk resulteren dikwijls in een storing bij Ziggo. Een medewerker van de klantenservice stelt je daarvan op de hoogte. Via sociale media zie je als eerste of er actuele problemen zijn.

Is er in Haarlemmermeer traag internet en WiFi?

De uitslag van een speedtest is overal weer anders. Verschillende aspecten hangen samen met de te bereiken snelheid. Jij hebt zelf invloed op de kwaliteit van de kabels en de plek van de modem en router voor snelle WiFi. Voor lekker snel internet in tuin of garage kan je een krachtige Wifi booster, repeater of gebruik maken van een mobiel 4G netwerk. Een trage verbinding kan komen door verkeerde toepassingen op telefoons en laptops of een router die niet ideaal is afgesteld. Een professionele adviseur kan eventueel worden ingevlogen, en apparatuur plaatsen voor een snellere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Maak kennis met de goedkoopste provider in 2151 en maak de overstap nog vandaag

Glasvezel vergelijken Haarlemmermeer

Glasvezel is een haarfijne vezel, gemaakt van glas die supersnel internet, tv, en radiosignalen kan versturen. Met deze techniek haal je enorm snel up- en downloaden tot wel 1000 Mb/s. In een groeiend aantal plaatsen in Nederland kan je kiezen voor glasvezel internet als vervanger voor ADSL of kabel. Ook in de streek van Haarlemmermeer zijn er verschillende acties met betrekking tot het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor glasvezel internet wordt je belast met eenmalige aansluitingskosten en natuurlijk de kosten van het pakket. Internetten via glasvezel wordt steeds goedkoper, en prijzen/tarieven steeds aantrekkelijker. Deze pakketten zien we al terug vanaf €40. Doe de postcodecheck, en zie zelf of glasvezel internet in Haarlemmermeer beschikbaar is op jouw adres.

Voordelen Haarlemmermeer glasvezel internet
 • Het snelste internet van Nederland: tegenwoordig tot wel 1 Gb p/s
 • Altijd een stabiele eigen verbinding, een heel laag storingspercentage
 • Uploaden en downloaden met dezelfde snelheid
 • Volledige vrijheid
 • HD beeldkwaliteit op je televisie

tele2
 • Light, basis of Extra
 • Interactief TV kijken
 • Factuurkorting
 • Gratis Wifi-modem
 • Veel aanbod
 • Maandelijks aanbiedingen
 • Gecertificeerde monteur
 • Alleen internet of alles in 1
 • Goedkope prijzen
nle x
 • Gratis Wifi-versterker
 • Internet, TV en Bellen
 • Lage tarieven

Youfone
 • TV thuis en onderweg
 • Altijd supersnel internet
 • Scherpe korting
 • Vanaf 20 mb/s
 • Verschillende pakketten
 • Overstapbonus
 • Iedereen supersnel online
 • Uitstekende klantenservice
 • Aantrekkelijke maandtarieven
fiber-nl
 • Replay TV
 • Betrouwbaar netwerk
 • Goede welkomstkorting


Alle plaatsen in deze gemeente