Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Heerlen

Probleemloos en snel alle internetproviders in Heerlen vergelijken? De keuze in verschillende internet en tv abonnementen is ontzettend groot. Van Telfort t/m Fiber, er is keuze in overvloed. Onze vergelijker van TV en Internet pakketten helpt jou bij deze belangrijke keuze. Vergelijk direct de meeste providers en bekijk het beste of goedkoopste internetaanbod dat rijmt met jouw situatie. Snel internet, bellen en tv binnen het alles in 1 pakket groeperen? Je leest er alles over op onze website. Ook verzamel jij via de internetvergelijker nuttige informatie informatie over onderwerpen als opties voor digitale TV en beschikbare providers.
ProvincieLimburg
GemeenteHeerlen
Gemiddelde downloadsnelheid56Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid29Mb/s
Gemiddeld verbruik261GB p/maand
Gemiddelde kosten€54,00 p/maand
Populaire aanbiederTelfort

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn op dit moment een groot aantal internet providers in Heerlen die opgeteld weer tientallen soorten goedkope TV en internet abonnementen in juli 2024 kunnen aansluiten. De acties van de goedkoopste provider, en gratis cadeau’s voor nieuwe klanten als een iPad zijn per week weer anders. Op basis waarvan vind je gelijk een scherp geprijsd en betrouwbaar contract voor TV + internet? Onze internet-experts helpen jou daar bij. Voer direct jouw eigen gegevens in, vergelijk de providers die voorhanden zijn en kies meteen het internet pakket met de laagste prijs. Belangrijk: veelal is ADSL-internet in Heerlen het laagste geprijsd.

Vijf handige bespaartips voor internet en TV
 1. Sluit alle diensten af bij één provider. (Bekijk wat onze specialist vindt van een alles in 1 pakket.)
 2. De juiste internetsnelheid is erg belangrijk. Voor basisgebruik heb jij genoeg aan een snelheid tot 100 Mb/s.
 3. Kies niet altijd voor dure onnodige extra’s zoals onder andere premium zenderpakketten. Pakketten als deze zorgen voor onnodige hoge tarieven.
 4. Beperk je reguliere TV-abonnement. Stap over op on-demand online TV kijken (bijv. Videoland of Pathé Thuis).
 5. Maak van vergelijken je hobbie. Houdt jaarlijks grip op de prijsontwikkelingen en achterhaal zo of een andere provider goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Heerlen?

In Heerlen zijn allerlei internet pakketten actief. Populaire spelers zijn Ziggo, KPN, T-Mobile of Vodafone. Middels ADSL, de tv-kabel, en misschien zelfs glasvezel. Benieuwd welke goedkope abonnementen in Heerlen je kunt kiezen? Vul de gevraagde gegevens in, en bekijk de aanwezige providers in jouw omgeving in juli 2024. Grote internetproviders zijn Tele2, Youfone en KPN. Internetaanbieders in Heerlen hanteren interessante losse internet pakketten, TV + internet abonnementen, en vanzelfsprekend 3-in-1 pakketten met bellen. Aparte 4-in-1 pakketten zien we hier ook steeds meer terug. Aan de hand van een quad play abonnement kun je ook je smartphone toevoegen.
kpn internet

Internet van KPN

Aanrader: KPN biedt in Heerlen internet en TV. Glasvezel, ADSL en een prima klantenservice.

 • Regelt alles voor jou
 • Overal TV kijken
 • Pakket-aanbieding
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo is actief met TV en internet via de kabel in de gemeente Heerlen. Een degelijke verbinding, interessante kortingen.

 • Tot 40 Mbit/s upload
 • Ziggo On Demand
 • Voordeel op de factuur
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis biedt complete internet tarieven in Limburg voor juli 2024. Op een betrouwbaar netwerk.

 • T-Mobile Klantvoordeel
 • FOX Sports 1 Eredivisie
 • Scherpe korting

Geldige prijzen TV en internet in Heerlen (tarieven juli 2024)

Voor iedereen relevant: wat zijn nu de tarieven van TV en internet in Heerlen? Het varieert meestal per geval. De totaalprijs wordt gevormd door aspecten zoals je provider (zoals XS4ALL), netwerk (zoals. coax-kabel), hoogte van internetsnelheid (bijv. 40Mb/s), plus andere add-ons (zoals. Eredivise kijken). Een goedkoop abonnement voor internet en TV in Heerlen vind je al vanaf €20 tot contracten van €95. Veelal is een alles in 1 pakket het scherpst geprijsd. Ook interessant: Glasvezel.

Populaire pakketten
 • KPN Internet, TV en bellen 100 Mb
 • NLE Glasvezel Alles- in- 1 50 Mb/s
 • Tele2 Internet Light en Bellen 20 Mb
 • XS4ALL Alles-in-1 Compact 40 Mb
 • T-Mobile Internet + TV 100 Mb
 • Telfort Glasvezel Alles- in- 1 100 Mb/s


internet vergelijken heerlen

Overstappen van internet en TV aanbieder? Zo werkt dat!

Benodigde tijd: 5 minuten

Internet providers met elkaar vergelijken + overstappen in 5 minuten

 1. Vul de postcodecheck in

  Wanneer je begint met internet vergelijken in Heerlen is het cruciaal om eerst even een postcodecheck te doen. Via internethunter.nl voer je gemakkelijk jouw adresgegevens in. Hierna zit je midden in de vergelijker. Je ziet in de vergelijkingstool uitsluitend de abonnementen van internet-providers die actief zijn in jouw postcodegebied.

 2. Een internetpakket kiezen

  Allereerst dien je te selecteren welke diensten je precies nodig hebt. Kan jij alles met enkel Internet? Of een combinatie met TV? Wil je ook kunnen bellen via de huistelefoon? Indien je weet wat je wilt kun jij veel simpeler alle contracten voor internet vergelijken / afwegen. Daarnaast kan het relevant zijn om unieke premium-zenders (denk aan OOG TV) uit te kiezen. Eveneens kun jij het nog concreter maken met specifieke diensten als begin gemist, on demand films kijken, tv programma’s opnemen.

 3. Een internetsnelheid kiezen

  Het tweede aspect wat een belangrijk onderdeel is: welke snelheid wil je inkopen? Dat wisselt tussen de 45 mb/s tot wel 400 mb/s. Een goed gekozen snelheid is afhankelijk van uiteenlopende zaken. Nuttig jij het internet alleen voor dagelijkse dingen als als het nieuws lezen, filmpjes kijken, e-mailen, surfen op het internet? Ben je een intensieve gebruiker van diensten als Youtube of NLziet? Speel jij in je vrije tijd graag online games als Fifa 19? Zijn er kinderen die PC’s, laptops of smartphones hebben? Ben je bezig met upload of downloaden van bestanden? Onze vergelijker komt hier van pas! Tik op ‘advieslijst internetsnelheid’? Hier adviseren wij m.b.t. de gewenste snelheid die rijmt met allerlei type gebruikers.

 4. Tarieven internet abonnementen vergelijken

  Indien jij het soort contract en maximale snelheid hebt ingevoerd kan het vergelijken prijzen beginnen. De aanbieders worden altijd gesorteerd op tarief per maand. De aanbieder met de laagste prijs zie je als eerste. Eventuele acties en aanbiedingen zijn altijd al doorgevoerd in de prijs die je ziet. Een hoop aanbieders hanteren een concrete welkomstpremie, en weer andere leveranciers hebben bijvoorbeeld de eerste maanden een korting van bijv. 50%.

 5. De overstap maken van provider

  Wanneer je weet wie de beste provider van Heerlen in juli 2024 is, kan je het pakket zelf online afsluiten. Tik op de blauwe bestelknop en je komt meteen terecht op de aanbiedingspagina van de provider. Voer je prive gegevens in en verzend het formulier online. Dat is binnen 5 minuten geregeld. Betreft het een overstap? Normaal regelt jouw nieuwe internetprovider de opzegging van het contract met de overstapservice.


Voordeel van het Alles in 1 abonnement

Meer en meer huishoudens kopen het goedkope alles-in-1 pakket. Bij zo’n abonnement heb jij vast bellen, digitale TV & internet van één dienstverlener voor een vaste maandprijs. Tegenwoordig heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten waar mobiele telefonie is inbegrepen. Check ook alles over KPN prijzen juli 2024.

 • Een interessante pakketkorting
 • Elke maand één factuur
 • Een contactpersoon voor televisie en internet issues
 • Je ontvangt gratis extra’s zoals onder andere Gratis uitgebreid interactief TV pakket

internet-vergelijken-online


Internet, TV en Bellen FAQ (veelgestelde vragen)

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

In eerste plaats hangt dit af van de postcodecheck. Aan de hand van jouw adresgegevens kom jij erachter welke mogelijkheden er allemaal zijn in jouw postcodegebied. Niet elk adres kan profiteren van kabelinternet en glasvezel. Meestal is ADSL wel verkrijgbaar (of er moet al glasvezel liggen). Kan op jouw adres alles? Hierbij zijn gewenste snelheid en onkosten aspecten die van invloed zijn op jouw keuze. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar normaal gesproken is dit ook veel duurder vergeleken met ADSL of (coax) kabel. Bij kabel internet is uitsluitend Ziggo te kiezen. ADSL is vrijwel altijd de goedkoopste mogelijkheid, maar is ook een stuk slomer.

Waar vind ik het snelste internet in Heerlen?

Het snelste internet krijg je via kabel of glasvezel. Hiermee download je met wel 1000Mb. Internetproviders als KPN, Ziggo en Caiway spelen hier handig op in. In de gemeente Heerlen zijn deze netwerken nog niet voor elk huis actief. Wel ontstaan er meer en meer nieuwe initiatieven voor de aanleg van glasvezel. Check ook www.heerlen.nl. De hoogte van de snelheid is niet alleen een kwestie van provider. Het gebruik van randapparatuur (modem/router, netwerk accessoires) is van belang. De getoetste snelheid kan per huis ontzettend fluctueren.

Hoe moet ik mijn abonnement opzeggen en overstappen?

Op het moment dat jouw contractstermijn is verlopen (na 1 jaar of 2 jaar) heb jij de optie voor overstappen. De overstap regelen naar andere providers is een fluitje van een cent. In veel gevallen kan dit zonder tussenkomst van de klantenservice. De erkende providers van ons land (Online, KPN, NLE, T-Mobile, Tele2, Ziggo, XS4ALL) hebben hiervoor een gezamenlijk systeem. Dit heet de overstapservice. Op die manier kom jij niet zonder internet. Je moet wel even een nieuwe modem aansluiten. Ook kan je kiezen voor een monteur aan huis.

Problemen & storingen juli 2024

Op dit moment is er geen grote storing gesignaleerd. In heel 2024 staan er werkzaamheden aan het netwerk op de planning. Het gevolg kan zijn storingen bij KPN. Upgrades van het coax kabel-netwerk zorgen mogelijk voor een storing bij Ziggo. De klantenservice kan je hier meer over vertellen. Via sociale media wordt je 24/7 op de hoogte gehouden of het internet eruit ligt.

Heeft Heerlen traag internet en WiFi?

De werkelijke snelheid is per woning weer anders. Ontzettend veel variabelen beïnvloeden de snelheid. Als voorbeeld noemen we de UTP-kabels en de plek waar de modem staat voor stabiele WiFi. Voor een betere verbinding in tuin, garage of zolder kan je een wifi repeater of booster of een versterker gebruiken. Zo’n trage verbinding kan ook worden veroorzaakt door programma’s op je ipad of computer of foute router-instellingen. Een speciale adviseur kan de situatie bekijken, en jou verder op weg helpen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Vind de goedkoopste provider in 6401 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Heerlen

Glasvezel is een hele dunne draad van glas die informatie met de snelheid van het licht verstuurt. Op die manier bereik je geweldig hoge internetsnelheden van 500-1000 Mb per seconde. In flink wat wijken kan je kiezen voor glasvezel internet naast de (coax) kabelverbinding. Ook in Heerlen zijn er verschillende acties m.b.t. de aanleg van nieuwe glasvezelverbindingen. Voor internet via glasvezel gelden aansluitingskosten (eenmalig) en uiteraard een bedrag per maand. Een contract op ‘glas’ wordt steeds goedkoper, en de prijs ligt vaak maar een fractie boven Ziggo (kabel). Dergelijke pakketten zijn er al vanaf €35. Start onze postcodecheck, en kom te weten of glasvezel internet in Heerlen beschikbaar is op jouw adres.

Voordelen Heerlen glasvezel internet
 • Zeer snel internet: oplopend tot 1 Gb p/s
 • Een eigen betrouwbare privé verbinding, nauwelijks storingen
 • Uploaden en downloaden gaat even snel
 • Veel verschillende partijen
 • Altijd High Definition televisiebeelden

tele2
 • Tot 100 Mb/s downloaden
 • Altijd supersnel internet
 • Lage prijzen
 • Experia Box V10A
 • Interactief TV kijken
 • Transparante maandtarieven
 • Goede service
 • Verschillende pakketten
 • Transparante prijzen
nle x
 • Click & Play
 • Ook vaste telefonie
 • Pakket-voordeel

Youfone
 • Supersnel vast internet
 • Razendsnel internet
 • Combinatie-aanbieding
 • Met Webmail
 • Ruim aanbod
 • Scherpe tarieven
 • Stabiel en snel internet
 • Digitale Televisie
 • Scherpe welkomstbonus
fiber-nl
 • Light, Medium en Top
 • Interactief TV kijken
 • Aantrekkelijke maandprijs


Alle plaatsen in deze gemeente