Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Helmond

Overzichtelijk en snel alle internetproviders in Helmond vergelijken? De verscheidenheid van verschillende internet en tv abonnementen is bijzonder groot. Variërend van Tele2 tot Online.nl, hoe maak je de juiste keuze? Onze internet-vergelijker helpt jou met het kiezen. Vergelijk vandaag de Hollandse providers en vindt zo het voordeligste internet abonnement dat naadloos aansluit op het door jou geschetste plaatje. Gelijk bellen, internet en televisie in een alles in 1 pakket aansluiten? Dit is sterk in opkomst! Tevens tref je op Internethunter.nl waardevolle informatie over onderwerpen als het voordeel van een alles-in-1-pakket of de meest gekozen providers.
ProvincieNoord-Brabant
GemeenteHelmond
Gemiddelde downloadsnelheid48Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid20Mb/s
Gemiddeld verbruik316GB p/maand
Gemiddelde kosten€50,50 p/maand
Populaire aanbiederCaiway

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit ogenblik best veel internet providers in Helmond die bij elkaar opgeteld weer een hele hoop voordelige TV en internet abonnementen in september 2019 presenteren. De maandelijkse aanbiedingen van de goedkoopste provider, en een welkomstcadeau als een JBL koptelefoon zijn meestal geen week hetzelfde. Op basis waarvan bekijk jijgelijk zo’n scherp geprijsd en betrouwbaar abonnement voor internet + TV? Onze experts helpen bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Voer moeiteloos jouw gegevens in, vergelijk de af te sluiten providers en kies voor het internet + tv pakket die het laagst geprijsd is. Vergeet niet: doorgaans is ADSL-internet in Helmond het laagste geprijsd.

Bespaar op je internet en TV kosten met deze tips
 1. Sluit alle diensten af bij één provider. (Kijk wat onze expert zegt over een alles in 1 pakket.)
 2. Neem geen hogere internetsnelheid dan nodig. Voor standaard gebruik is een pakket van 200 Mb/s onnodig.
 3. Denk kritisch na over dure opties zoals onder andere extra betaalde kanalen. Deze uitbreidingen maken het internetpakket onnodig duur.
 4. Schrap jouw TV-abonnement. Online kan je ontzettend veel kijken (onder andere Netflix of Youtube).
 5. Ga jaarlijks vergelijken. Houdt jaarlijks grip op de prijsontwikkelingen en bekijk zelf of je elders goedkoper bent.

Welke internetproviders zijn er in Helmond?

In Helmond zijn allerlei internet pakketten op de markt. Denk aan KPN, Ziggo, T-Mobile en Telfort. D.m.v ADSL, de coax-kabel, en mogelijk zelfs glasvezel. Bekijken welke goedkope abonnementen in Helmond voor jou mogelijk zijn? Voer jouw adresgegevens in, en check zelf de beste of goedkoopste aanbieders van internet in jouw straat in september 2019. Relevante providers zijn Vodafone, Fiber en T-Mobile. Internetaanbieders in Helmond bieden degelijke losse internet pakketten, Internet + TV contracten, en vanzelfsprekend 3-in-1 pakketten met bellen. De 4-in-1 pakketten zijn ook zeer in trek. Met behulp van zo’n quad play pakket voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
kpn internet

Internet van KPN

Populair: KPN levert in Helmond internet en TV. Hoge snelheden via ADSL of glas, vaak als beste getest.

 • Eenvoudig zelf installeren
 • Overal TV kijken met de App
 • Pakket-voordeel
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo is actief met internet en TV via de traditionele kabel in Helmond. Accurate snelheid met een goede beoordeling.

 • Overstapservice
 • Haarscherpe beeldkwaliteit
 • Overstapkorting
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis werkt voor betrouwbare internet tarieven in Noord-Brabant voor september 2019. Zowel via ADSL als Glasvezel.

 • Jaarcontract
 • Uitgebreide interactieve TV
 • Duidelijke prijzen

Huidige prijzen internet & televisie in Helmond (tarieven september 2019)

Voor iedereen relevant: wat zijn tegenwoordig de tarieven van een tv en internet pakket in Helmond? Dat varieert normaliter per adres. De nota kent z’n oorsprong in factoren als de active provider (denk aan Caiway), soort internet (bijvoorbeeld telefoonlijn), up/downloadsnelheid (bijv. 200Mb/s), en eventuele uitbreidingen (o.a. een filmpakket). Een goedkoop internet en TV pakket in Helmond vind je al vanaf €15 tot bedragen van €50. Normaal is 3-in-één het minst kostbaar. Actueel: Alles-in-1 abonnement.

Populaire pakketten
 • KPN Internet en TV 200 Mb Glasvezel
 • KPN Internet glasvezel 40 Mbps
 • Tele2 Internet Extra 100 Mb
 • Online.nl Internet + TV 100 Mb/s
 • T-Mobile Internet, TV en Bellen 100 Mb/s
 • Ziggo Internet Start 40 Mb


internet vergelijken helmond

Overstappen naar een andere internetprovider? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Binnen 5 minuten providers vergelijken en overstappen

 1. Vul de postcodecheck in

  Zodra je start met internet vergelijken in Helmond is het essentieel direct de postcodecheck op je woning uit te voeren. Via de vergelijk tool kan jij een postcode en huisnummer combinatie ingeven. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de snelste internetvergelijker. Je checkt in de internetvergelijker enkel de contracten van bedrijven die ook echt actief zijn in jouw woonplaats.

 2. Een abonnement kiezen

  In de basis mag je selecteren wat je precies wilt afsluiten. Heb jij aan internet genoeg? Of een deal inclusief TV? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Op het moment dat je dit bepaald hebt voor jezelf kun jij gemakkelijker internet abonnementen met elkaar vergelijken. Daaropvolgend kan het handig zijn om televisiezenders die je graag kijkt (denk aan Podium.TV) uit te kiezen. Daarnaast kan jij aangeven of je interesse hebt in services als vooruitkijken, on demand films kijken, uitzending gemist.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Het tweede aspect wat van belang is: hoe snel wil je het internet? Dat wisselt tussen de 50 mb/s tot en met 500 mb/s. Wat voor jou geschikt is, kies je op basis van uiteenlopende onderdelen. Passen jullie internet toe voor dagelijkse dingen als zoals bijvoorbeeld het weer bekijken, surfen op het internet, e-mailen, filmpjes kijken? Of stream je ook video’s of films bij Netflix of NPO? Speel je graag populaire games als Torchlight II? Zijn jullie met 2 personen of meer? Down/upload je regelmatig grote bestanden? Onze vergelijker biedt hiervoor uitkomst. Selecteer de optie ‘advieslijst internetsnelheid’? Daar tref je hulp m.b.t. de gewenste snelheid die wij adviseren voor allerlei situaties.

 4. Prijzen providers vergelijken

  Op het moment dat jij de abonnementstypes en een bepaalde internetsnelheid uitgezocht hebt wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De leveranciers worden in de meeste gevallen gesorteerd op prijs in € p/maand. De goedkoopste aanbieder voert de lijst aan. Een speciaal actietarief is reeds verwerkt in het totaalbedrag. Meerdere leveranciers bieden een vaste korting, andere aanbieders verstrekken de eerste paar maanden een korting van bijv. 50%.

 5. De overstap maken van provider

  Als je erachter gekomen bent wie de beste provider van Helmond in september 2019 is, kun jij zelf het contract online regelen. Klik op de bestelknop en wij sturen je door naar de pagina waar je kunt afsluiten. Geef alle persoonlijk gegevens door en verstuur de aanvraag. Vaak binnen 5 minuten afgehandeld. Stap je over van provider? Veelal verzorgt de betreffende internetprovider het volledige overstap traject met de overstapservice.


De voordelen van een alles-in-1-abonnement

Nogal wat bewoners bestellen het voordelige alles-in-1 abonnement. In dit pakket heb je internet, digitale TV en vast bellen van 1 provider tegen een vaste scherpe prijs. Momenteel heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie. Bezoek de pagina: Youfone bestellen.

 • Je bent stukken voordeliger uit
 • Alles kosten op één overzichtelijke factuur
 • Je communiceert met één bedrijf voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Soms krijg je gratis uitbreidingen als onder andere Geen kosten voor pauzeren pakket

internet-vergelijken-online


Alles wat je moet weten over internet, tv en bellen

Wat kiezen: adsl, tv-kabel of glasvezel?

Hiervoor neem je als eerst de uitslag van de postcodecheck. Door het invullen van de adresgegevens zie jij welk type internet verbindingen beschikbaar zijn voor jouw geval. Niet elk adres is aangesloten op kabelinternet en glasvezel. Normaal is internet via de koperen telefoonlijn (ADSL) wel mogelijk (als er nog geen glasvezel ligt). Alle 3 opties mogelijk? Dan zijn de gekozen snelheid en de maandelijkse kosten aspecten die je met name moet meenemen. Glasvezel is sneller, maar in de regel is dit ook veel duurder ten opzichte van ADSL en Kabel. Bij kabel internet kan je alleen maar klant worden bij Ziggo. ADSL is in veel gevallen het aantrekkelijkst geprijsd, maar is ook een stuk slomer.

Welke provider heeft het snelste internet in Helmond?

De snelste verbinding bereik je met de kabel, of nog beter: glasvezel. Zo download je met wel 1Gb/s. Aanbieders als Ziggo, Caiway en KPN innoveren in rap tempo. In de gemeente Helmond zijn deze aansluitingen nog niet overal beschikbaar. Wel beginnen er veel nieuwe initiatieven om meer huishoudens aan te sluiten op glasvezel. Zie ook www.helmond.nl. De internetsnelheid is niet alleen een kwestie van provider. Ook de apparatuur die je gebruikt (wifi-repeaters, modem/router) hebben hier invloed op. De getoetste snelheid kan per buurt zeer uiteenlopen.

Hoe kan ik mijn contract opzeggen en overstappen?

Zodra jouw abonnementstermijn is verstreken (meestal na 1 jaar) heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Naar een andere internet provider overstappen wordt steeds eenvoudiger. Steeds vaker handel je dat zelf online af. Internet Providers in Nederland (KPN, Online, T-Mobile, NLE, Ziggo, Telfort, XS4ALL) verzorgen de administratieve afhandeling. Misschien ken je het wel als de overstapservice. Het grootste gemak is dat de providers zelf bijna alles regelen. Bij veel providers krijg je wel een nieuwe modem. Soms zijn er installateurs die je kunnen ondersteunen.

Huidige storingen september 2019

Op dit moment is er geen sprake van een storing. In heel 2019 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Dat kan betekenen een KPN storing. Veranderingen aan het coax kabelnetwerk zorgen mogelijk voor een storing bij Ziggo. De dienstverlener stelt je daarvan op de hoogte. Via de webcare kom je er heel snel achter of er problemen zijn met het internet.

Heeft Helmond traag internet en WiFi?

Dat is per huishouden verschillend. Heel veel aspecten beïnvloeden de internetsnelheid. Relevante factoren zijn: de UTP-kabels en de positie van de router voor stabiele WiFi. Voor betrouwbare verbindingen in garage of tuin kun je een speciale wifi booster/repeater of een versterker gebruiken. Een trage verbinding kan ook te danken zijn aan programma’s op laptop, tablet of telefoon of foute router-instellingen. Een professionele adviseur kan de situatie bekijken, en jou verder op weg helpen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 5701 en stap online over

Glasvezel vergelijken Helmond

Glasvezel is een vezel die net zo dun is als een haar die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden verstuurt. Dat betekent supersnel internet tot maar liefst 1Gb per seconde. In steeds meer regio’s is glasvezel internet beschikbaar als alternatief van ADSL/VDSL. Ook in de omgeving Helmond zijn er allerlei plannen rondom het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor glasvezel internet wordt je belast met eenmalige aansluitingskosten plus de reguliere pakketkosten. Het fenomeen glasvezel is de afgelopen jaren flink in prijs gedaald, en de tarieven zijn gelijkwaardig aan de kabel. Deze verbindingen kun je al afsluiten vanaf €37,5. Doe de postcodecheck, en ontdek of glasvezel internet in Helmond tot de mogelijkheid behoort.

Voordelen Helmond glasvezel internet
 • Wonderbaarlijk snel internet: dit loopt op tot 1000 Mbit
 • Stabiele privé verbinding, weinig storingen
 • Upload- en downloadsnelheid gelijk bij glasvezel
 • Vrije providerkeuze door een open glasvezelnetwerk.
 • Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

tele2
 • Gewoon goed internet
 • Pakket voor elk budget
 • Lage prijzen
 • Gratis monteur
 • Altijd supersnel internet
 • Scherpe welkomstkorting
 • XS4ALL Compleet
 • Met handige App
 • Transparante prijzen
nle x
 • 100% transparant
 • Vaste lage prijs
 • Transparante prijzen

Youfone
 • Mega snel KPN-netwerk
 • Ook vaste telefonie
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Meest complete pakket
 • Alleen internet of alles in 1
 • Factuurkorting
 • Stabiel en snel internet
 • Diverse pakketten
 • Duidelijke maandprijs
fiber-nl
 • Opnemen in de cloud
 • Handige monteursdienst
 • Scherpe tarieven