Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Hoorn

Probleemloos en snel alle internetproviders in Hoorn vergelijken? De keuze in verschillende aanbieders van internet en tv was nog nooit zo groot. Variërend van Ziggo tot Caiway, er is veel te kiezen. Internethunter.nl helpt jou via de handige vergelijker. Vergelijk vandaag de geselecteerde providers en bekijk het beste of betaalbaarste internetaanbod dat aansluit op jouw internetgebruik. Meteen internet, televisie en bellen binnen het alles in 1 pakket groeperen? Dat behoort tot de opties! Daarnaast vergaart men op onze website nuttige informatie informatie over zaken zoals de postcodecheck en internetgebruik in de regio.
ProvincieNoord-Holland
GemeenteHoorn
Gemiddelde downloadsnelheid43Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid30Mb/s
Gemiddeld verbruik163GB p/maand
Gemiddelde kosten€48,50 p/maand
Populaire aanbiederTele2

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit ogenblik best veel internet providers in Hoorn die tezamen weer honderden verschillende kwalitatieve en goedkope TV en internet abonnementen in mei 2022 verkopen. De huidige actie van de goedkoopste provider, plus gratis extra’s voor nieuwe klanten als een gratis luchtballonvaart zijn per week weer anders. De vraag is: hoe achterhaal jijzelf een scherp geprijsd en innovatief TV + internet pakket? Internethunter helpt jou met het vergelijken van prijzen. Geef vlug jouw gegevens in, doorzoek de verschillende providers en kies meteen het internet contract met de laagste prijs. Onthoud: normaliterADSL-internet in Hoorn het laagste geprijsd.

5 tips om te besparen op Internet en TV
 1. Voeg alle diensten samen bij één internetaanbieder. (Zie ook voordelen van het alles in 1 pakket.)
 2. Probeer de internetsnelheid goed in te schatten. Voor de meest basale online activiteiten heb je genoeg aan 100 Mb/s.
 3. Kies niet altijd voor dure onnodige extra’s als onder andere thema pakketten. Dergelijke extra’s kosten je vaak erg veel geld.
 4. Sluit een contract zonder TV-abonnement. En overweeg goedkope streamingdiensten (populair zijn o.a. Film1 of Netflix).
 5. Stop niet met vergelijken. Neem elk jaar de actuele prijzen door en ontdek zelf of je nog meer kunt besparen.

Welke internetproviders zijn er in Hoorn?

In Hoorn zijn meerdere internet pakketten die je kunt kiezen. Denk aan KPN, T-Mobile, Ziggo en NLE. Via ADSL (het telefoonnetwerk), de traditionele kabel, en ook glasvezel staat hier niet stil. Achterhalen welke goedkope abonnementen in Hoorn beschikbaar zijn? Vul jouw postcode in, en vergelijk direct de aanwezige internetproviders in jouw regio in mei 2022. Relevante aanbieders van zijnternet zijn Caiway, Youfone en KPN. Internetaanbieders in Hoorn verschaffen aantrekkelijke pakketten met alleen internet, Internet + Televisie contracten, maar ook 3-in-1 pakketten. Aparte 4-in-1 pakketten zijn ook zeer in trek. In een dergelijk quad play pakket voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
kpn internet

Internet van KPN

Populair: KPN faciliteert in Hoorn internet en TV. ADSL, glasvezel tot 500 mbit, en een prima klantenservice.

 • Eersteklas Wifi in het hele huis
 • Opnemen, pauzeren en terugkijken
 • Duidelijke maandtarieven
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo verkoopt internet & televisie via de televisiekabel in Hoorn. Uitstekende snelheid aantrekkelijk geprijsd.

 • Voor elk budget
 • Begin gemist
 • Maandelijkse korting
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis levert snelle internet tarieven in Noord-Holland voor mei 2022. Zowel via ADSL als Glasvezel.

 • Pakket zelf samenstellen
 • Gratis begin gemist
 • Aantrekkelijke prijzen

Prijzen televisie en internet in Hoorn (tarieven mei 2022)

Een veelgestelde vraag: wat zijn nu de tarieven van TV en internet in Hoorn? Het schommelt natuurlijk per klant. De prijs per maand wordt gevormd door o.a. je provider (bijvoorbeeld Vodafone), connectie (zoals. glas), down- en uploadsnelheid (bijv. 100Mb/s), en extra’s (o.a. Movies & Series Xl). Een goedkoop TV en internet pakket in Hoorn is beschikbaar vanaf €25, en lopen op tot zo’n €50. Meestal is een alles in 1 abonnement het goedkoopste. Actueel: Alles-in-1.

Populaire pakketten
 • KPN Internet, TV en bellen 200 Mb Glasvezel
 • NLE Internet + TV 50 Mb / 50 Mb
 • Tele2 Internet Light, Bellen & TV Light 20 Mb
 • XS4ALL Pro + Televisie 500 Mb
 • XS4ALL Pro + Bellen 500 Mb
 • Telfort Alles-in-1 Extra 100 Mb/s


internet vergelijken hoorn

Overstappen van internet provider? Dat werkt op deze manier!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Vergelijken van internetproviders en overstappen binnen 5 minuten

 1. Doe de postcodecheck

  Wanneer je begint met internet vergelijken in Hoorn is het cruciaal eerst de postcodecheck van internet providers te doen. Aan het begin van de pagina kan je een postcode en huisnummer invullen. Nadien zit je midden in onze Internet/TV/Bellen vergelijker. Je checkt hier enkel en alleen de abonnementen van internetproviders die actief zijn op jouw adres.

 2. Een abonnement kiezen

  Nu dien je te selecteren wat je allemaal wilt afsluiten. Puur voor internet? Of een combinatie met TV? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Wanneer je jouw wensen duidelijk hebt kan je veel specifieker een alles-in-1 pakket of internet + TV gaan vergelijken. Ook kan het relevant zijn om extra zenderaanbod (bijv. BBC World News) te nemen. Daarnaast kan jij kiezen voor add-ons als tv programma’s opnemen, live pauzeren, online tv kijken.

 3. Maximale internetsnelheid?

  Wat bovendien cruciaal is: welke internetsnelheid heb je nodig? Dit varieert tussen de 50 mb/s tot en met 450 mb/s. De snelheid die bij jou past kies je op basis van uiteenlopende componenten. Passen jullie internet toe voor de basisactiviteiten als o.a. filmpjes kijken, het nieuws lezen, surfen op het internet, het weer bekijken? Ben je een intensieve gebruiker van diensten als NLziet of Youtube? Houd je van online multiplayer games als Call of Duty: Modern Warfare 3? Ben je alleen of met een heel gezin? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Onze vergelijker helpt jou graag! Kies de optie ‘welke snelheid is geschikt’? Op deze plek vertellen wij meer m.b.t. de ideale snelheid die wij adviseren voor verschillende gebruikerstypes.

 4. Prijzen internet abonnementen vergelijken

  Als jij het type pakket en de snelheid van het internet ingevuld hebt is het voor jou eenvoudiger om tarieven te vergelijken. De internet-bedrijven zijn normaal gesproken in een lijst gezet a.d.h.v. prijs in € p/maand. De voordeligste aanbieder komt als eerste naar voren. De eventuele korting is verrekend in de maandtarieven. Enkele internet providers geven eenmalig een welkomstkorting weg, andere aanbieders bieden de eerste 3, 6 of 9 maanden een speciaal actietarief.

 5. De overstap maken van provider

  Zodra jij te weten bent gekomen wie de beste provider van Hoorn in mei 2022 is, kan je het abonnement afsluiten. Klik op de bestelknop en je komt meteen terecht op de aanbiedingspagina van de provider. Completeer het bestelformulier en maak de aanvraag definitief. Dit kost je nog geen 5 minuten. Ga je overstappen? In algemene zin verwerkt de gekozen internet provider het opzeggen van het huidige contract door de overstapservice.


Waarom steeds meer mensen kiezen voor een alles-in-1 abonnement

Veel consumenten neigen naar het voordelige alles-in-1 pakket. In dit pakket heb jij digitale TV, vast bellen & internet van één dienstverlener voor een vast bedrag in de maand. In mei 2022 zien we ook 4-in-1 pakketten wat inhoudt dat ook mobiele telefonie in het pakket zit. Ook interessant: Caiway verbinding.

 • Alle diensten voor een vaste lage prijs
 • De totale kosten zie je maandelijks op één factuur
 • Een contactpersoon die ondersteuning biedt voor TV + internet
 • Soms krijg je gratis uitbreidingen als onder andere Korting op de “thuis-factuur”

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

Dat heeft alles te maken met de uitkomst van de postcodecheck. Door het invoeren van jouw postcode en huisnummer kom jij erachter welke internetaansluitingen er voorhanden zijn voor jouw geval. Niet elke woning kan profiteren van (coax) kabel of glasvezel. Dikwijls is de traditionele ADSL wel verkrijgbaar (als glasvezel niet beschikbaar is). Kan op jouw adres alles? Hierbij zijn gewenste snelheid en onkosten onderdelen die vooral belangrijk zijn. Glasvezel is de snelste optie, maar meestal is dit ook veel duurder ten opzichte van ADSL/VDSL/Kabel. In het geval van kabelinternet is er slechts 1 provider: Ziggo. ADSL is in veel gevallen de meest voordelige keuze, maar hierbij lever je ook flink snelheid in.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Hoorn?

De hoogste downloadsnelheid bereik je met kabel of glasvezel. Zo Up- en download je tot 1000Mb. Internet providers als KPN, Ziggo & Caiway zijn daar al erg ver mee. In de gemeente Hoorn kan je nog niet overal glasvezel of kabel krijgen. Wel zijn er doorgaans wel initiatieven om het glasvezel netwerk uit te breiden. Het laatste nieuws tref je op www.hoorn.nl. De behaalde snelheid ligt niet enkel en alleen aan de provider. Ook de gebruikte apparatuur (netwerkkabels, netwerk accessoires, wifi-repeaters) is van belang. De werkelijke snelheid kan per huishouden nogal wisselen.

Hoe kan ik overstappen naar een andere provider?

In het geval dat de vervaldatum van je abonnement is verstreken (binnen 4 weken) is het mogelijk om over te stappen. Overstappen van internet provider is een fluitje van een cent. Meestal kan dit zonder tussenkomst van de klantenservice. De populaire providers in Nederland (Online, KPN, NLE, DELTA, XS4ALL, Ziggo, Telfort) werken met elkaar samen. Dit staat bekend als de overstapservice. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. Bij veel providers krijg je wel een nieuwe modem. Ook kan je kiezen voor een monteur aan huis.

Reparaties & storingen mei 2022

Momenteel hebben we niet te maken met een storing. In 2022 staan er werkzaamheden gepland rondom het netwerk. Mogelijk mondt dit uit in een KPN storing. Veranderingen aan het coax kabelnetwerk resulteren dikwijls in een storing bij Ziggo. De betreffende provider stelt je daarvan op de hoogte. Via sociale media achterhaal je het snelste dat er actuele werkzaamheden plaatsvinden.

Heeft Hoorn traag internet en WiFi?

De behaalde snelheid per huishouden varieert nogal. Veel onderdelen beïnvloeden de snelheid. Hierbij moet je denken aan de aansluitingen (kabels) en waar jij de modem en router neerzet voor snelle WiFi. Voor stabieler internet in de garage, op zolder of in de tuin kan je een wifi repeater of booster of een 4G verbinding gebruiken. Zo’n trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan apps op je ipad of computer of een modem die niet goed is ingesteld. Een professionele monteur kan eventueel worden ingevlogen, en jou verder op weg helpen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Vind de goedkoopste provider in 1689 en stap vandaag nog over

Glasvezel vergelijken Hoorn

Glasvezel is een dunne vezel gemaakt van glas die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Op die manier bereik je een ontzettend hoge internetsnelheid, tot 750 Mb per seconde. In veel wijken zien we de optie van glasvezel of standaard ADSL nemen (of kabel). Ook in Hoorn zijn er tal van projecten t.a.v. het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor connecties op glasvezel betaal je eenmalige aansluitingskosten en maandelijkse abonnementskosten. Het glasvezel internet wordt steeds bekender en populairder en de tarieven zijn gelijkwaardig aan de kabel. Deze verbindingen zijn beschikbaar vanaf €32,5. Doe de gratis postcodecheck en bekijk of glasvezel internet in Hoorn het overwegen waard is.

Voordelen Hoorn glasvezel internet
 • Buitengewoon snel internet: snelheden tot wel 1000 Mbit per seconde
 • Een constant snelle verbinding, een heel laag storingspercentage
 • Upload- en downloadsnelheid gelijk bij glasvezel
 • Vrije providerkeuze door een open glasvezelnetwerk.
 • Ondanks het weer altijd goed TV beeld

tele2
 • Hoog rapportcijfer
 • Ook vaste telefonie
 • Transparante maandtarieven
 • Gratis Wifi-modem
 • Met handige App
 • Voordeel op de factuur
 • Meest aanbevolen
 • Uitgebreide TV-opties
 • Goedkope tarieven
nle x
 • Eigen installateurs
 • Verschillende contracten
 • Transparante prijzen

Youfone
 • Supersnel vast internet
 • Moeiteloos overstappen
 • Duidelijke maandtarieven
 • Vanaf 20 mb/s
 • Met gratis Wifi modem
 • Transparante prijzen
 • Top-klantenservice
 • Kundige klantenservice
 • Duidelijke maandprijs
fiber-nl
 • FRITZ!Box modem
 • Voordelig bellen
 • Aantrekkelijke korting


Alle plaatsen in deze gemeente