Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Horst aan de Maas

Eenvoudig en snel alle internetproviders in Horst aan de Maas vergelijken? De keuze in verschillende internet en tv pakketten is werkelijk enorm. Van KPN t/m Caiway, een keuze maken wordt steeds lastiger. Onze vergelijker van TV en Internet pakketten helpt jou met vergelijken! Vergelijk vandaag alle grote providers en bekijk het aantrekkelijkste internetaanbod dat klopt met jouw situatie. Snel tv, bellen en internet met zo’n alles in 1 pakket groeperen? Dat behoort tot de opties! Eveneens vind je via de Internethunter handige informatie over items als de postcodecheck of de voordelen van glasvezel internet.
ProvincieLimburg
GemeenteHorst aan de Maas
Gemiddelde downloadsnelheid57Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid30Mb/s
Gemiddeld verbruik262GB p/maand
Gemiddelde kosten€54,50 p/maand
Populaire aanbiederTele2

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn momenteel nogal wat internet providers in Horst aan de Maas die in totaal weer enorm veel interessante en voordelige TV en internet abonnementen in september 2023 mogen aanbieden. De speciale korting van de goedkoopste provider, en een welkomstcadeau als een Fitbit horloge zijn eigenlijk elke maand weer anders. Hoe check je snel een goedkoop en veilig contract voor internet + TV? Wij helpen bij het afsluiten van een goed pakket. Geef direct jouw gegevens in, vergelijk de af te sluiten providers en kies voor het internet contract die het goedkoopste is. Onthoud: in veel gevallen is ADSL-internet in Horst aan de Maas het goedkoopste.

5 tips om te besparen op Internet en TV
 1. Combineer meerdere diensten bij één internet provider. (Bekijk wat onze specialist vindt van een alles in 1 pakket.)
 2. Kies geen onnodig hoge internetsnelheid. Voor kleine activiteiten heb je geen 200 Mb/s nodig.
 3. Kies niet altijd voor dure extraatjes als speciale premium kanalen. Zulke kanalen verhogen de factuur aanzienlijk.
 4. Sluit een contract zonder TV-abonnement. Er zijn online veel stream-services beschikbaar (populair zijn o.a. NPO of Youtube).
 5. Maak van vergelijken je hobbie. Vergelijk de tarieven elke 12 maanden opnieuw en kom er zelf achter of overstappen loont.

Welke internetproviders zijn er in Horst aan de Maas?

In Horst aan de Maas zijn velerlei internet pakketten actief. Je kunt denken aan KPN, T-Mobile, Ziggo en Vodafone. D.m.v ADSL, de tv-kabel, of wellicht via glasvezel. Onderzoeken welke goedkope abonnementen in Horst aan de Maas beschikbaar zijn? Versterk je persoonlijk adres, en vergelijk gemakkelijk de meest populaire internetaanbieders in jouw omgeving in september 2023. Grote internet providers zijn Tele2, Fiber of T-Mobile. Internetaanbieders in Horst aan de Maas bieden degelijke losse internet contracten, Internet + Televisie contracten, en niet te vergeten 3-in-1 pakketten. Bijzondere 4-in-1 pakketten winnen hier ook snel aan populariteit. Aan de hand van een quad play abonnement voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
kpn internet

Internet van KPN

Wat voor jou? KPN verkoopt in Horst aan de Maas internet en TV. Glasvezel, ADSL en 100% installatiegarantie.

 • Veilig internetten
 • Overal TV kijken
 • Pakketkorting
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo brengt je internet + tv diensten via de kabel in de gemeente Horst aan de Maas. Goede snelheden interessante kortingen.

 • Ziggo Start
 • Gratis wifi-modem
 • Goede korting
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis werkt voor aantrekkelijke internet tarieven in Limburg voor september 2023. Snelheden tot wel 750 Mbit/s.

 • Altijd goed Wifi-bereik
 • Meer dan 60 TV zenders
 • Transparante maandtarieven

Geldige prijzen TV en internet in Horst aan de Maas (tarieven september 2023)

Een goede vraag: wat zijn in september 2023 de tarieven van internet en TV in Horst aan de Maas? Het wisselt normaliter per adres. De nota wordt opgebouwd door o.a. je provider (bijv. Vodafone), internet type (glasvezel), maximale internetsnelheid (bijv. 55Mb/s), en de aanvullende diensten (o.a. een filmpakket). Een goedkoop pakket voor TV en internet in Horst aan de Maas is beschikbaar vanaf €35, en lopen op tot zo’n €62,50. Normaliter is het 3-in-1 abonnement de goedkoopste optie. Klik door naar ADSL.

Populaire pakketten
 • KPN Internet, TV Basis en bellen 40 Mb Glasvezel
 • NLE Internet + TV 100 Mb / 10 Mb
 • Tele2 Internet Basis 60 Mb
 • XS4ALL Compact + Bellen glasvezel 40 Mb
 • XS4ALL Internet Compact 40 Mb
 • Telfort Glasvezel 100 Mb/s


internet vergelijken horst-aan-de-maas

Overstappen van internet en TV aanbieder? Dat is zo gepiept!

Benodigde tijd: 5 minuten

Providers vergelijken en binnen 5 minuten overstappen

 1. Start met een postcodecheck

  Voordat je gaat beginnen met internet vergelijken in Horst aan de Maas is het goed om eerst even een postcodecheck te doen. Helemaal bovenaan deze website kan je een postcode en huisnummer invullen. Daarna sturen we je door naar de vergelijker van internet pakketten. Je treft in de vergelijkingstool alleen de contracten en providers die beschikbaar zijn in jouw wijk.

 2. Een internetpakket kiezen

  Nu kun je kiezen wat je allemaal wilt afsluiten. Uitsluitend internet? Wens je ook digitale Televisie? En ben je van plan om vast te bellen? Indien je jouw wensen duidelijk hebt kun jij veel simpeler internet pakketten vergelijken met elkaar. Verder kan het handig zijn om specifieke zenderpakketten (denk aan TV Valkenburg) toe te voegen. Bovendien kan je wensen doorgeven m.b.t. extra’s als online tv kijken, live pauzeren, extra zenderpakketten.

 3. Minimale internetsnelheid

  Wat uiteraard belangrijk is: welke internetsnelheid heb je nodig? Dat schommelt tussen de 30 mb/s tot en met 400 mb/s. De snelheid die bij jou past hangt af van veel elementen. Is voor jouw internet uitsluitend nodig voor het basisgebruik zoals bijvoorbeeld het nieuws lezen, e-mailen, surfen op het internet, het weer bekijken? Kijk je veel video-content via bijv. Videoland of NPO? Speel jij in je vrije tijd graag online spelletjes als Call of Duty: Modern Warfare 2? Heb je een groot of klein huishouden? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Internethunter kan hierin helpen! Selecteer ‘welke snelheid kiezen’? Dan kun je info bekijken betreffende de minimale snelheid die past bij uiteenlopende situaties.

 4. Vergelijken op prijs

  Zodra jij het type abonnement en de gewenste snelheid kenbaar gemaakt hebt wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De internet-leveranciers zijn normaal gesproken gerangschikt op tarieven p/maand. Het voordeligste abonnement komt als eerste naar voren. Een mogelijke korting is direct berekend in het maandbedrag. Enkele providers bieden een vaste korting, en weer andere leveranciers verwerken de eerste 3, 6 of 9 maanden extra korting op de factuur.

 5. Overstappen naar een andere internetprovider

  Op het moment dat je hebt ontdekt wie de beste provider van Horst aan de Maas in september 2023 is, kun jij zelf het contract online regelen. Klik op ‘bekijk’, en je komt meteen terecht op de pagina waar je kunt afsluiten. Voer alle velden in en dien jouw aanvraag in. Vaak binnen 5 minuten afgehandeld. Ga je overstappen? Vaak verwerkt de betreffende leverancier de opzegging van het contract door gebruik te maken van de overstapservice.


Vier voordelen van het alles-in-1 pakket

Steeds meer consumenten doen een aanvraag voor het zogenaamde alles-in-1 abonnement. Bij zo’n abonnement ontvang jij internet, vast bellen en digitale TV van één leverancier voor één transparant tarief. Tegenwoordig heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten wat ervoor zorgt dat mobiele diensten ook in de bundel vallen. Lees verder over Telfort prijzen september 2023.

 • Forse korting op de factuur
 • Elke maand één totaalfactuur
 • Een aanspreekpunt voor je problemen rondom TV en internet
 • Je ontvangt gratis extra’s als bijv. Gratis Mobies & Series Pakket

internet-vergelijken-online


Alles wat je moet weten over internet, tv en bellen

Wat kiezen: adsl, tv-kabel of glasvezel?

Dit wordt gebaseerd op de uitkomst van de postcodecheck. Op basis vanjouw postcode en huisnummer kan je zien welke mogelijkheden te bestellen zijn voor jouw geval. Niet elk appartement heeft de beschikking over glasvezelinternet of kabel. Meestal is ADSL (via de telefoonlijn) wel beschikbaar (als er nog geen glasvezel ligt). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? Daarbij zijn maximale snelheden en de tarieven aspecten die helpen bij het maken van een keuze. Glasvezel is het snelst mogelijke internet, maar in de regel ook wat kostbaarder als je het afzet tegen andere opties. Voor verbindingen via de coax-kabel heb je alleen Ziggo als keuze. ADSL is in veel gevallen de meest voordelige keuze, echter de internetsnelheid is fors minder.

Wat is de snelste internet provider in Horst aan de Maas?

De hoogste downloadsnelheid ontvang je via glasvezel of de kabel. Hiermee loopt de snelheid op tot 1000Mb p/s. Organisaties als KPN, Caiway en Ziggo zijn hier druk mee bezig. In de gemeente Horst aan de Maas is er nog geen 100% dekking. Wel zien we regelmatig nieuwe acties om glasvezel verder uit te breiden. Het laatste nieuws tref je op www.horstaandemaas.nl. De feitelijke snelheid kent meer oorzaken dan de provider. Ook de hardware (netwerk accessoires, wifi-repeaters) is zeer relevant. De minimum snelheid kan per buurt en moment veranderen.

Hoe gaat het opzeggen en overstappen van provider in z’n werk?

Wanneer jouw contractstermijn is verlopen (doorgaans na 1 jaar) heb jij de optie voor overstappen. Overstappen van internet provider gaat nu een stuk vlotter dan vroeger. Normaal gesproken fiks je dat helemaal zelf. De grootste providers van Nederland (T-Mobile, KPN, NLE, Online, XS4ALL, Ziggo, Tele2) hebben hier afspraken over gemaakt. Misschien ken je het wel als de overstapservice. Op die manier kom jij niet zonder internet. De kans bestaat dat je een nieuwe modem krijgt. Uiteraard kun je gebruik maken van installateurs.

Actuele storingen september 2023

Vandaag is er bij ons geen storing bekend. In heel 2023 staan er werkzaamheden aan het netwerk op de planning. Dit resulteert mogelijk in storingen bij KPN. Onderhoudsmaatregelen van het coax kabelnetwerk zorgen mogelijk voor Ziggo storingen. Jouw provider is hiervan ook op de hoogte. Via de sociale kanalen merk je het snelste of er storingen of werkzaamheden zijn.

Is er in Horst aan de Maas traag internet en WiFi?

De feitelijke snelheid wisselt enorm. Verschillende variabelen hebben hier invloed op. Kijk eens naar de kwaliteit van de kabels en de plek waar de modem staat voor stabiele WiFi. Voor stabieler internet in garage of tuin kan je een Wifi Booster, repeater of een 4G verbinding gebruiken. Zo’n trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan applicaties op je PC, tablet of telefoon of een router die niet ideaal is afgesteld. Een speciale monteur kan een analyse maken, en apparatuur plaatsen voor een snellere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Bekijk de goedkoopste provider in 5865 en stap online over

Glasvezel vergelijken Horst aan de Maas

Glasvezel is een vezel die net zo dun is als een haar met een veel grotere capaciteit dan de coax kabel. Dat betekent enorm snel up- en downloaden tot 750 Mb/s. In een groeiend aantal wijken zien we de optie van glasvezel samen met ADSL en kabel-verbindingen. Ook in en rondom Horst aan de Maas zijn er diverse werkzaamheden met betrekking tot nieuwe netwerken van glasvezel internet. Voor abonnementen met glasvezel heb je te maken met aansluitingskosten en een vast bedrag per maand. Het ‘glasnetwerk’ wordt steeds toegankelijker, en de prijs ligt vaak maar een fractie boven Ziggo (kabel). Deze pakketten vind je al vanaf €37,5. Doe de postcodecheck, en check of glasvezel internet in Horst aan de Maas actief is op je postcode.

Voordelen Horst aan de Maas glasvezel internet
 • Verbluffend snel internet: er zijn al providers met 1 gigabit per seconde
 • Een zeer betrouwbare verbinding, weinig storingen
 • Uploaden en downloaden gaat even snel
 • Veel verschillende partijen
 • Maximale kwaliteit voor je TV

tele2
 • Hoge keuzevrijheid
 • Ruim aanbod
 • Combinatie-voordeel
 • Gratis Experia Box
 • Alles-in-1 pakketten
 • Hoge welkomstkorting
 • Gratis Wifi-check
 • Razendsnel internet
 • Overstapbonus
nle x
 • Interactieve tv
 • Digitale Televisie
 • Pakket-aanbieding

Youfone
 • Vanaf 50 Mbit/s
 • Verschillende pakketten
 • Combinatie-aanbieding
 • Gratis overstapservice
 • Verschillende pakketten
 • Goede welkomstkorting
 • De glasvezelspecialist
 • Internet, TV en Bellen
 • Maandelijkse korting
fiber-nl
 • Opnemen in de cloud
 • Alles-in-1 pakketten
 • Goede welkomstkorting


Alle plaatsen in deze gemeente