Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Venray

Eenvoudig en snel internetproviders in Venray vergelijken? De verscheidenheid van verschillende aanbieders van internet en tv is enorm. Dat gaat van Telfort tot aan Online.nl, de goede aanbieder kiezen is lastig. Onze vergelijkingstool helpt jou met het kiezen. Vergelijk vandaag de beste providers en achterhaal het voordeligste internet contract dat klopt met jouw eisenpakket. Snel bellen, televisie en internet met een alles in één pakket groeperen? Ook dat is mogelijk! Daarnaast vindt men op Internethunter.nl nuttige info info over thema’s zoals ADSL of vast bellen.
ProvincieLimburg
GemeenteVenray
Gemiddelde downloadsnelheid57Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid35Mb/s
Gemiddeld verbruik283GB p/maand
Gemiddelde kosten€49,50 p/maand
Populaire aanbiederXS4ALL

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn op dit ogenblik opvallend veel internet providers in Venray die tezamen weer honderden verschillende voordelige TV en internet abonnementen in juli 2024 mogen aanbieden. De acties van de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een tablet zijn eigenlijk elke maand weer anders. Hoe check jijsimpel een betaalbaar en actueel pakket voor internet + TV? Onze specialisten helpen jou met vergelijken. Vul hierna jouw gegevens in, vergelijk de providers die voorhanden zijn en kies meteen het internet pakket die financieel interessant is. Tip: gewoonlijk is ADSL-internet in Venray het voordeligste.

Bespaar op je internet en TV kosten met deze tips
 1. Bestel internet, tv en bellen bij één aanbieder. (Kijk wat onze expert zegt over een alles in 1 pakket.)
 2. Kies een internetsnelheid die bij jou past. Voor de meest basale online activiteiten is een pakket van 200 Mb/s onnodig.
 3. Wees voorzichtig met dure extra’s als bijvoorbeeld filmpakketten. Deze uitbreidingen resulteren in een forse rekening.
 4. Schrap jouw TV-abonnement. Stap over op on-demand online TV kijken (neem bijv. Film1 of NPO).
 5. Ga altijd vergelijken. Neem elk jaar de actuele prijzen door en achterhaal zo of overstappen loont.

Welke internetproviders zijn er in Venray?

In Venray zijn er een groot aantal internet pakketten die je kunt kiezen. Populaire spelers zijn T-Mobile, Ziggo, KPN of Fiber. Via ADSL, de tv-kabel, en ook glasvezel staat hier niet stil. Ontdekken welke goedkope abonnementen in Venray er allemaal zijn? Geef je prive gegeven in, en vergelijk gemakkelijk de beschikbare internetproviders in jouw straat in juli 2024. Relevante internet providers zijn Tele2, NLE en T-Mobile. Internetaanbieders in Venray verschaffen relevante losse pakketten voor internet, Internet + Televisie contracten, en niet te vergeten 3-in-1 pakketten. Bepaalde 4-in-1 pakketten worden ook steeds meer verkocht. Aan de hand van een quad play abonnement kun je ook je smartphone toevoegen.
kpn internet

Internet van KPN

Aanrader: KPN faciliteert in Venray internet en TV. Glasvezel, ADSL met gratis KPN veilig.

 • Gratis beveiligingssoftware
 • 65 tv-zenders
 • Hoge welkomstbonus
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo levert internet & televisie via de televisiekabel in Venray. Uitstekende snelheid met aantrekkelijke acties.

 • 40 tot 400 Megabit per seconde
 • Gratis Max Verstappen kijken
 • Pakket-voordeel
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis voorziet in complete internet tarieven in Limburg voor juli 2024. Met glasvezel tot wel 750 Mbit/s.

 • Voor elk type gebruiker
 • Internet, vast Bellen en TV
 • Pakket-voordeel

Actuele prijzen internet + TV in Venray (tarieven juli 2024)

Het is een boeiende vraag: wat zijn nu de tarieven van een abonnement voor tv en internet in Venray? Dat wisselt natuurlijk per klant. De prijs per maand komt tot stand door onder andere het internetbedrijf (denk aan Telfort), netwerk (denk aan telefoonlijn), down- en uploadsnelheid (bijv. 30Mb/s), plus eventuele extra’s (bijv. 4K televisie ). Een goedkoop internet en TV pakket in Venray is er al vanaf €27,5 tot deal van €92,50. Standaard is het 3-in-1 abonnement de goedkoopste optie. Ook interessant: Interactieve tv informatie.

Populaire pakketten
 • KPN Internet en TV 100 Mb
 • KPN Internet en TV 4K Glasvezel 500 Mb
 • Tele2 Internet Light, Bellen & TV Light 20 Mb
 • XS4ALL Alles-in-1 Compact 40 Mb
 • T-Mobile Internet 20 Mb
 • Ziggo Alles-in-1 Voordeel 25 Mb


internet vergelijken venray

Overstappen van TV en internet provider? Gebruik het stappenplan!

Benodigde tijd: 5 minuten

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Doe de postcodecheck

  Tijdens het proces van internet vergelijken in Venray is het slim eerst de postcodecheck van internet providers te doen. Via ons vergelijkscript kan je een postcode en huisnummer invullen. Hierna zit je midden in de internet + TV vergelijker. Je bekijkt hier enkel en alleen de internet-abonnementen van bedrijven die verkrijgbaar zijn in jouw straat.

 2. Pakket samenstellen

  In deze stap kan jij een selectie maken uit wat je allemaal wilt afsluiten. Wil je enkel internet? Wens je ook digitale Televisie? En ben je van plan om vast te bellen? Terwijl je dit bepaald hebt voor jezelf kan je nog beter internet abonnementen met elkaar vergelijken. Bovendien geven we jou de tools om bepaalde HD-zenders (bijv. Eurosport 1 Sport) te nemen. Tevens kan je het abonnement unieker maken met producten en software als uitzending gemist, on demand films kijken, vooruitkijken.

 3. Maximale internetsnelheid?

  Wat ook belangrijk is: de snelheid van het internet. Dat schommelt tussen de 50 mb/s tot en met 300 mb/s. Wat je moet kiezen kies je op basis van diverse variabelen. Gebruik je internet alleen voor het standaard gebruik als o.a. filmpjes kijken, surfen op het internet, het weer bekijken, het nieuws lezen? Stream je graag via aanbieders als Youtube of Videoland? Ben je een fervent speler van online games als Wolfenstein: The New Order? Zijn er kinderen die PC’s, laptops of smartphones hebben? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Internethunter helpt jou graag! Selecteer de optie ‘advieslijst internetsnelheid’? Dan kun je info bekijken m.b.t. de minimale snelheid die wij aanraden voor uiteenlopende situaties.

 4. Prijzen vergelijken

  Op het moment dat jij de abonnementstypes en maximale snelheid uitgezocht hebt kan het vergelijken van tarieven beginnen. De internet-aanbieders zijn veelal weergegeven op basis van maandelijkse kosten. De goedkoopste internet provider staat bovenaan. Een kortingsactie is verwerkt in het maandbedrag. Bijna alle partijen hanteren een cashback bij overstappen, of bieden alternatieven. Ze hanteren bijv. het eerst halve jaar een korting van bijv. 50%.

 5. Overstappen van internetprovider

  Op het moment dat je achterhaalt hebt wie de beste provider van Venray in juli 2024 is, kun je eenvoudig online het abonnement afsluiten. Klik op ‘bekijk’, en je komt gelijk op de afsluitpagina van de leverancier. Voer je prive gegevens in en klik op ‘aanvragen’. Binnen slechts enkele minuten is het geregeld. Ga je overstappen? Doorgaans faciliteert de geselecteerde leverancier dat alles netjes wordt opgezegd via de overstapservice.


Waarom steeds meer mensen kiezen voor een alles-in-1 pakket

Een aanzienlijk deel van de huishoudens kopen het goedkope alles-in-1 pakket. Binnen zo’n pakket krijg je vast bellen, digitale TV en internet van één dienstverlener waarbij je een vast maandbedrag afrekent. Vandaag de dag bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie. Lees verder over Fiber tarieven juli 2024.

 • Je krijgt een mooie pakketkorting
 • Alle kosten op 1 afrekening
 • 1 vast aanspreekpunt voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Profiteren van gratis extra’s waarbij je kunt denken aan Gratis entertainment

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Wat kiezen: adsl, tv-kabel of glasvezel?

Hiervoor gebruik je de internet postcodecheck. Door het invoeren van de adresgegevens kom jij erachter welke mogelijkheden te bestellen zijn in jouw straat. Niet iedereen kan profiteren van kabel en glasvezelinternet. Normaliter is de traditionele ADSL wel verkrijgbaar (op voorwaarde dat er nog geen glasvezel is). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? Dan zijn de benodigde snelheid en de prijzen onderdelen die van belang zijn. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar meestal ook wat kostbaarder ten opzichte van ADSL en Kabel. Bij kabel internet is uitsluitend Ziggo te kiezen. ADSL is doorgaans de goedkoopste mogelijkheid, maar hierbij lever je ook flink snelheid in.

Wie biedt het snelste internet in Venray?

Het snelste internet bereik je met de kabel (coax), of glasvezel. Op die manier bereik je snelheden tot 1000Mb. Partijen als KPN, Caiway en Ziggo innoveren in rap tempo. In de gemeente Venray zijn deze netwerken nog niet voor elk huis actief. Wel starten er meerdere nieuwe opdrachten voor de uitbreiding van glasvezel. Actuele updates vind je op www.venray.nl. De snelheid is niet alleen een kwestie van provider. Ook de apparatuur die je gebruikt (netwerkkabels, netwerk accessoires,) speelt een belangrijke rol. De werkelijke snelheid kan per buurt weer verschillen.

Hoe werkt overstappen en opzeggen?

Wanneer jouw contractstermijn is verlopen (na 1 jaar of 2 jaar) heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Overstappen naar een andere provider stelt eigenlijk niet veel meer voor. Dikwijls regel je dit online. Internet Providers in Nederland (DELTA, NLE, Online, T-Mobile, XS4ALL, Tele2, Ziggo) hebben hier afspraken over gemaakt. We noemen dit ook wel de overstapservice. Geen administratieve rompslomp meer. Mogelijk krijg je een nieuwe modem. Ook kun je gebruik maken van installateurs.

Onderhoud & storingen juli 2024

Momenteel zijn er geen storingen bij ons bekend. In heel 2024 zijn er verschillende geplande werkzaamheden. Dat kan uitdraaien in een KPN storing. Aanpassingen aan het coax kabel-netwerk kunnen resulteren in Ziggo storingen. De klantenservice zal dit vroegtijdig aangeven. Via de sociale kanalen achterhaal je het snelste of er problemen zijn met het internet.

Heeft Venray traag internet en WiFi?

De werkelijke snelheid is per woning weer anders. Diverse dingen hebben hier invloed op. Relevante factoren zijn: de aansluitingen (kabels) en de plek van de modem en router voor stabiele WiFi. Voor betrouwbare verbindingen in garage of tuin kan je een Wifi Booster, repeater of een versterker gebruiken. Een trage verbinding kan daarnaast komen door applicaties op laptops of telefoons of een modem die niet goed is ingesteld. Een professionele specialist kan ingepland worden, en analyseren waar de problemen liggen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Achterhaal de goedkoopste provider in 5801 en stap vandaag nog over

Glasvezel vergelijken Venray

Glasvezel is een haardunne vezel van zeer helder glas die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden verstuurt. Met deze techniek haal je geweldig hoge internetsnelheden tot wel 1000 Mb/s. In een toenemend aantal omgevingen kan je kiezen voor glasvezel internet of standaard ADSL nemen (of kabel). Ook nabij Venray zijn er meerdere ontwikkelingen ten aanzien van de uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor connecties op glasvezel moet je altijd aansluitkosten betalen en vanzelfsprekend de abonnementskosten. Het fenomeen glasvezel is de afgelopen jaren flink in prijs gedaald, en de kosten worden steeds gunstiger. Deze pakketten kan je al nemen vanaf €45. Doe de postcodecheck, en bekijk of glasvezel internet in Venray actief is op je postcode.

Voordelen Venray glasvezel internet
 • Hoogste snelheden: dit kan oplopen tot 1000 Mbit per seconde
 • Altijd een stabiele eigen verbinding, nauwelijks storingen
 • Even snel up- als downloaden
 • Uitgebreid aanbod
 • Altijd goed televisiebeeld, zonder ruis

tele2
 • Combineren met mobiel
 • Ook 4-in-1
 • Lage maandprijs
 • Voor €2,50 p/maand bellen
 • Vast bellen + TV
 • Lage prijzen
 • Voor techneuten
 • Kundige klantenservice
 • Scherpe korting
nle x
 • Netwerk van KPN
 • Gratis overstappen
 • Pakket-aanbieding

Youfone
 • Altijd controle met de App
 • Gratis Wifi-modem
 • Goede welkomstbonus
 • Meest complete pakket
 • Stabiele verbinding
 • Duidelijke prijzen
 • 100% Installatiegarantie
 • Internet, TV en Bellen
 • Goede welkomstbonus
fiber-nl
 • Video on demand
 • Diverse pakketten
 • Scherpe korting


Alle plaatsen in deze gemeente