Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Houten

Eenvoudig en snel alle internetproviders in Houten vergelijken? De verscheidenheid van verschillende internet en televisie contracten is werkelijk enorm. Van Telfort tot aan T-Mobile, de keuze is enorm. Wij helpen jou via de handige vergelijker. Vergelijk gemakkelijk alle Nederlandse providers en check het voordeligste internetaanbod dat past bij het door jou geschetste plaatje. Wil jij bellen, televisie en internet met zo’n alles in één pakket samenvoegen? Ook daar kun jij voor kiezen! Vervolgens lezen jullie via onze vergelijker praktische info over zaken zoals overstappen van internet aanbieder of de mogelijkheden van glasvezel internet.
ProvincieUtrecht
GemeenteHouten
Gemiddelde downloadsnelheid54Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid35Mb/s
Gemiddeld verbruik216GB p/maand
Gemiddelde kosten€44,00 p/maand
Populaire aanbiederZiggo

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn vandaag de dag meer en meer internet providers in Houten die bij elkaar opgeteld weer de wereld aan aantrekkelijke TV en internet abonnementen in januari 2021 bieden. De acties van de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een Samsung Galaxy Tab kunnen iedere maand weer totaal anders zijn. Op basis waarvan bekijk je simpel zo’n betaalbaar en innovatief contract voor internet + TV? Internethunter helpt jou daar bij. Voer moeiteloos de privé gegevens in, vergelijk de providers die voorhanden zijn en zoek het internet + tv pakket die het goedkoopste is. Tip: vaak is ADSL-internet in Houten goedkoper dan glasvezel of kabel.

Vijf handige bespaartips voor TV en Internet
 1. Bestel internet, tv en bellen bij één aanbieder. (Klik door naar het alles in 1 pakket.)
 2. Neem niet onnodig een XL pakket. Voor de meest basale online activiteiten hoe je echt niet meer dan 100 Mb/s af te sluiten.
 3. Ga niet blind voor dure extraatjes zoals onder andere extra betaalde kanalen. Pakketten als deze maken het internetpakket onnodig duur.
 4. Neem geen TV-abonnement. Er zijn online veel stream-services beschikbaar (dat kan bijv. zijn Youtube of NLziet).
 5. Blijf vergelijken. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken en check of een andere provider goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Houten?

In Houten zijn verscheidene internet pakketten die je kunt kiezen. Dit kan zijn T-Mobile, Ziggo, KPN en XS4ALL. D.m.v ADSL, de standaard kabel, en mogelijk zelfs glasvezel. Checken welke goedkope abonnementen in Houten mogelijk zijn? Verschaf ons de adresgegevens, en achterhaal alle actuele internet providers in jouw woonplaats in januari 2021. Grote providers zijn Tele2, NLE of Ziggo. Internetaanbieders in Houten verschaffen uitstekende contracten voor los internet, internet + TV abonnementen, maar ook 3-in-1 pakketten. Speciale 4-in-1 pakketten kunnen extra veel voordeel opleveren. Met behulp van zo’n quad play pakket wordt ook het mobiele abonnement geïntegreerd.
kpn internet

Internet van KPN

Niet onbekend: KPN verkoopt in Houten internet en TV. Zowel via Glasvezel als ADSL, met gratis KPN veilig.

 • Geen extra gedoe
 • Opnemen, pauzeren en terugkijken
 • Goedkope prijzen
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo is actief met internet & TV via de televisiekabel in Houten. Een degelijke verbinding, met korting voor nieuwe klanten.

 • Vodafone combinatie
 • Programma gemist
 • Aantrekkelijke prijzen
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis brengt je snelle internet tarieven in Utrecht voor januari 2021. Laag geprijsd, prima kwaliteit.

 • Voor elk type gebruiker
 • Uitgebreide interactieve TV
 • Goedkope tarieven

Huidige prijzen televisie & internet in Houten (tarieven januari 2021)

Veel mensen vragen zich af: wat zijn momenteel de tarieven van een tv en internet pakket in Houten? Het verschilt natuurlijk per situatie. De maandelijkse factuur wordt gevormd door onder andere de internetprovider (bijv. Tele2), levering (denk aan glasvezel), down- en uploadsnelheid (bijv. 95Mb/s), plus eventuele extra’s (bijv. een speciaal filmpakket). Een goedkoop abonnement voor TV en internet in Houten is er al voor €15 tot bedragen van €77,50. Gemiddeld is een alles in 1 abonnement het voordeligste. Bekijk ook Router advies.

Populaire pakketten
 • Caiwai Gewoon Slim Glasvezel 300 Mb
 • KPN Internet glasvezel 500 Mbps
 • Tele2 Internet Extra 100 Mb
 • XS4ALL Alles-in-1 Plus Glasvezel 160 Mb
 • XS4ALL Internet Pro 500 Mb
 • Telfort Glasvezel Alles- in- 1 200 Mb/s


internet vergelijken houten

Overstappen van internet provider? Dat werkt op deze manier!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Providers vergelijken en binnen 5 minuten overstappen

 1. Begin met de postcodecheck

  Vanaf het moment dat jij start met internet vergelijken in Houten is het slim eerst een postcodecheck op je adres te doen. Op deze pagina vul je gewoon jouw postcode en huisnummer in. Als je dat gedaan hebt wordt je verwezen naar de snelste internetvergelijker. Je checkt hier alleen maar de contracten en providers die ook leveren in jouw buurt.

 2. Een abonnement kiezen

  Om te beginnen moet je uitzoeken welke diensten je precies nodig hebt. Uitsluitend internet? Of liever iets met televisie erbij? En hoe zit het met vast bellen? Terwijl je dit bepaald hebt voor jezelf kun jij zonder moeite alles in 1 pakketten vergelijken. Bovendien is het een optie om televisiezenders die je graag kijkt (bijvoorbeeld RTV Amstelveen) toe te voegen. Bovendien kan je aangeven of je interesse hebt in diensten als uitzending gemist, begin gemist, on demand films kijken.

 3. Minimale internetsnelheid

  Wat verder cruciaal is: hoe snel moet het internet zijn? Dat schommelt tussen de 25 mb/s t/m 500 mb/s. Wat voor jou geschikt is, kies je op basis van diverse aspecten. Passen jullie internet toe voor de basisactiviteiten zoals bijvoorbeeld mail checken, weerbericht bekijken, nieuwswebsites lezen, browsen op het internet? Kijk je veel video-content via bijv. Film1 of Netflix? Ben jij liefhebber van online spelletjes als The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition? Zijn er kinderen die PC’s, laptops of smartphones hebben? Download je met regelmaat grote bestanden? De internet provider vergelijker helpt jou graag! Klik op ‘welke snelheid kiezen’? Daar vind je info betreffende de gewenste snelheid die past bij allerlei type gebruikers.

 4. Prijzen internet pakketten vergelijken

  Zodra je de gewenste diensten en de gewenste snelheid doorgevoerd hebt is het tijd voor de volgende stap: tarieven vergelijken. De aanbieders zijn in de regel weergegeven op basis van maandelijkse kosten. Het goedkoopste pakket zul je altijd bovenaan zien. Eventuele acties en aanbiedingen zijn verrekend in de maandtarieven. Enkele bedrijven hanteren een concrete welkomstpremie, anderen geven de eerste 3, 6 of 9 maanden een gereduceerd tarief.

 5. De overstap maken van provider

  Wanneer jij berekend hebt wie de beste provider van Houten in januari 2021 is, kun jij zelf het contract online regelen. Tik op de blauwe bestelknop en je komt meteen terecht op de pagina waar je kunt afsluiten. Voer je prive gegevens in en verstuur het naar de provider. Dit kost minder dan 5 minuten. Wil je overstappen? In veel gevallen verwerkt je gekozen internet provider de opzegging van het contract middels de overstapservice.


Vier voordelen van het alles-in-1 abonnement

Een groot aantal inwoners neigen naar het speciale alles-in-1 pakket. Bij dit contract beschik je over vast bellen, internet & digitale TV van 1 leverancier voor één transparant tarief. Tegenwoordig bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten inclusief een mobiele telefonie abonnement. Bekijk ook Fiber internet.

 • Een aantrekkelijke korting op de factuur
 • De totale kosten zie je maandelijks op één factuur
 • Een contactpersoon voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Jij kunt vaak aanspraak maken op extra’s als onder andere Korting op je mobiele rekening

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over jouw internet, tv en bellen abonnement

Internet via glasvezel, kabel of ADSL?

Als uitgangspositie neem je altijd de resultaten van de postcodecheck. Via postcode + huisnummer check jij of ADSL/Kabel/Glasvezel af te sluiten zijn in jouw specifieke geval. Niet ieder mens kan een pakket selecteren op basis van kabelinternet en glasvezel. Normaal is ADSL wel mogelijk (tenzij er reeds glasvezel ligt). Kan op jouw adres alles? Daarbij zijn snelheid van het internet en de prijzen factoren die je met name moet meenemen. Glasvezelverbindingen zijn betrouwbaarder, maar in veel gevallen ook iets duurder dan in het geval van andere opties. Wanneer je kiest voor de kabel is uitsluitend Ziggo te kiezen. ADSL is meestal de goedkoopste optie, maar de snelheden zijn beperkt.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Houten?

Het snelste internet bereik je met een kabelaar of via glasvezel. Met zo’n verbinding lopen de snelheden op tot 1000Mb p/s. Internetproviders als KPN, Ziggo en Caiway zijn hier druk mee bezig. In de gemeente Houten zijn deze aansluitingen nog niet overal beschikbaar. Wel zien we doorgaans wel nieuwe acties om glasvezel aan te leggen. Zie ook www.houten.nl. De maximum snelheid is van meer afhankelijk van de provider zelf. De apparaten in huis (wifi-repeaters, netwerk accessoires, netwerkkabels) is van belang. De maximale snelheid kan per wijk zeer uiteenlopen.

Hoe kan ik overstappen naar een andere provider?

Als jouw abonnementstermijn is verstreken (na 12 tot 24 maanden) mag je overstappen van provider. Overstappen naar een andere provider wordt steeds eenvoudiger. Gewoonlijk handel je dat zelf online af. De erkende providers in Nederland (KPN, T-Mobile, Online, NLE, XS4ALL, Tele2, Ziggo) hebben samen met de overheid een afspraak gemaakt. Dit heet de overstapservice. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. Waarschijnlijk ontvang je een nieuwe router. Wellicht heb je de beschikking over een installateur.

Problemen & storingen januari 2021

Op dit ogenblik hebben we niet te maken met een storing. In 2021 zijn er verschillende geplande werkzaamheden. Mogelijk mondt dit uit in een KPN storing. Upgrades van het coax kabel-netwerk draaien soms uit op een storing bij Ziggo. De klantenservice communiceert dit indien nodig. Via de sociale kanalen merk je het snelste of er storingen of werkzaamheden zijn.

Heeft Houten traag internet en WiFi?

Dat is per huishouden verschillend. Ontzettend veel onderdelen beïnvloeden de snelheid. Hierbij moet je denken aan de kwaliteit van de kabels en waar in huis jij routers en modems plaatst voor stabiele WiFi. Voor maximale internetsnelheid in garage of tuin kan je een wifi repeater of booster of een versterker gebruiken. Zo’n trage verbinding kan daarnaast komen door applicaties op telefoons en laptops of een router die niet ideaal is afgesteld. Een professionele specialist kan langskomen, en analyseren waar de problemen liggen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Check de goedkoopste provider in 3991 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Houten

Glasvezel is een haardunne vezel van zeer helder glas die heel snel en betrouwbaar informatie kan verzenden. Dat levert jou een enorm hoge snelheid tot wel 1000 Mb per seconde. In een toenemend aantal wijken kan je internetten via glasvezel naast kabel en ADSL. Ook in de omgeving Houten zijn er interessante werkzaamheden t.a.v. het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor glasvezel internet wordt je belast met eenmalige aansluitingskosten en vanzelfsprekend de abonnementskosten. Een contract op ‘glas’ wordt steeds laagdrempeliger en de prijs ligt vaak maar een fractie boven Ziggo (kabel). Deze pakketten vind je al vanaf €45. Vul de postcodecheck in, en ontdek of glasvezel internet in Houten het overwegen waard is.

Voordelen Houten glasvezel internet
 • De snelste verbinding: tot wel 1000 Mbit/s
 • Een constant snelle verbinding, weinig problemen
 • Even snel up- als downloaden
 • Vrije providerkeuze door een open glasvezelnetwerk.
 • Het beste aanbod voor TV (zenders)

tele2
 • Vanaf €25,00 per maand
 • Pakket voor elk budget
 • Transparante maandprijs
 • Betrouwbaar KPN netwerk
 • 100% installatiegarantie
 • Aantrekkelijke tarieven
 • Ook zakelijk
 • Diverse pakketten
 • Pakket-voordeel
nle x
 • 100% transparant
 • Vast bellen + TV
 • Aantrekkelijke welkomstbonus

Youfone
 • Gratis Fox Sports 1
 • Voordelig TV en Bellen
 • Maandelijkse korting
 • 200 mb/s op glasvezel
 • Snel en betrouwbaar
 • Korting bij 1 jaar
 • Snelheden tot 600 Mbit
 • Razendsnel internet
 • Aantrekkelijke tarieven
fiber-nl
 • Begin Gemist
 • Met handige App
 • Combinatie-aanbieding


Alle plaatsen in deze gemeente