Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Lelystad

Probleemloos en snel internetproviders in Lelystad vergelijken? Het aantal beschikbare internet en tv pakketten was nog nooit zo groot. Het loopt van Telfort t/m NLE, de goede aanbieder kiezen is lastig. Internethunter.nl helpt jou via de handige vergelijker. Vergelijk zonder moeite de meeste providers en bekijk het meest geschikte internetaanbod dat rijmt met jouw wensen. Meteen televisie, internet en bellen met een alles in één pakket combineren? Ook daar kun jij voor kiezen! Tevens verzameld men op deze website uitgebreide informatie over onderwerpen als kabel-internet en 5 bruikbare bespaartips.
ProvincieFlevoland
GemeenteLelystad
Gemiddelde downloadsnelheid56Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid20Mb/s
Gemiddeld verbruik156GB p/maand
Gemiddelde kosten€48,00 p/maand
Populaire aanbiederKPN

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn tegenwoordig meer en meer internet providers in Lelystad die tezamen weer erg veel goede en betaalbare TV en internet abonnementen in mei 2021 aanbieden. De factuurkorting van de goedkoopste provider, plus gratis extra’s voor nieuwe klanten als een robot stoofzuiger zijn eigenlijk elke maand weer anders. Hoe achterhaal jijgelijk een betaalbaar en snel internet + TV contract? Onze specialisten helpen jou daar bij. Voer gemakkelijk de gevraagde gegevens in, bekijk de diverse providers en kies voor het internet contract met de laagste tarieven. Vergeet niet: meestal is ADSL-internet in Lelystad goedkoper dan glasvezel of kabel.

5 keer besparen op je TV en Internet pakket
 1. Voeg alle diensten samen bij één provider. (Kijk wat onze expert zegt over een alles in 1 pakket.)
 2. Voorkom een te hoge internetsnelheid. Voor de basisactiviteiten heb je genoeg aan 100 Mb/s.
 3. Voorkom dure opties als filmpakketten. Pakketten als deze verhogen de factuur aanzienlijk.
 4. Kies niet voor een TV-abonnement. Steeds meer content is online beschikbaar (bijv. Youtube of Videoland).
 5. Ga jaarlijks vergelijken. Betaal geen jaar te veel: vergelijk en achterhaal zo of overstappen loont.

Welke internetproviders zijn er in Lelystad?

In Lelystad zijn velerlei internet pakketten beschikbaar. Dit kan zijn KPN, Ziggo, T-Mobile of Tele2. D.m.v ADSL, de coaxkabel, en mogelijk zelfs glasvezel. Benieuwd welke goedkope abonnementen in Lelystad actief zijn? Vul de gevraagde gegevens in, en check zelf de beste of goedkoopste leveranciers in jouw plaats in mei 2021. Grote internet providers zijn Caiway, Fiber of Ziggo. Internetaanbieders in Lelystad voeren interessante losse internet contracten, internet + Televisie abonnementen, en niet te vergeten 3-in-1 pakketten. Speciale 4-in-1 pakketten zien we hier ook steeds meer terug. Met een quad play abonnement wordt mobiele data- en telefoondiensten toegevoegd.
kpn internet

Internet van KPN

Je kent het vast: KPN levert in Lelystad internet en TV. Hoge snelheden via ADSL of glas, en een prima klantenservice.

 • Met overstapservice
 • Tot 7 dagen terugkijken
 • Lage prijzen
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo verkoopt TV en internet via de televisiekabel in Lelystad. Gewoon snel internet, met korting voor nieuwe klanten.

 • 3 duidelijke pakketten
 • Haarscherpe beeldkwaliteit
 • Goedkope prijzen
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis werkt voor betrouwbare internet tarieven in Flevoland voor mei 2021. Zowel via ADSL als Glasvezel.

 • Pakket zelf samenstellen
 • Nooit een TV programma missen
 • Aantrekkelijke maandprijs

Prijzen TV en internet in Lelystad (tarieven mei 2021)

Het is een boeiende vraag: wat zijn momenteel de tarieven van een tv en internet pakket in Lelystad? Dit verschilt logischerwijs per huishouden. De hoogte van de factuur kent z’n oorsprong in o.a. je provider (bijvoorbeeld Tele2), internet type (COAX), gewenste snelheid (bijv. 85Mb/s), plus eventuele extra’s (o.a. een zenderpakket). Een goedkoop pakket voor internet en tv in Lelystad vind je al vanaf €35, en lopen op tot zo’n €62,50. In algemene zin is het alles in 1 pakket het scherpst geprijsd. Actueel: Modem.

Populaire pakketten
 • KPN Internet en TV Basis 100 Mb Glasvezel
 • KPN Internet + Bellen 40 Mb Glasvezel
 • Tele2 Glasvezel Extra, Bellen & TV Light 100 Mb
 • XS4ALL Compact + Televisie 40 Mb
 • XS4ALL Internet Basic 20 Mb
 • Telfort Internet en TV Extra DSL 100 Mb

Plaatsen in deze omgeving

internet vergelijken lelystad

Overstappen van internet en TV aanbieder? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers met elkaar vergelijken + overstappen in 5 minuten

 1. Begin met de postcodecheck

  Zodra jij wil beginnen met internet vergelijken in Lelystad is het verstandig direct de postcodecheck op je woning uit te voeren. Aan het begin van de pagina voer je gemakkelijk jouw adresgegevens in. In de volgende stap zit je midden in de internet + TV vergelijker. Je bekijkt in de internetvergelijker alleen de abonnementen en providers die beschikbaar zijn in jouw straat.

 2. Internet, TV en Bellen pakket samenstellen

  In deze stap dien je te selecteren wat je precies nodig hebt. Puur voor internet? Wil je het aanvullen met digitale TV? En hoe zit het met vast bellen? Als je voor jezelf duidelijk hebt gekregen wat je wil kun jij veel simpeler alles in 1 pakketten vergelijken. Bovendien bieden wij je de optie om bepaalde HD-zenders (bijv. CTV Zeeland) bij te bestellen. Tevens kan je aangeven of je interesse hebt in producten en software als begin gemist, live pauzeren, tv programma’s opnemen.

 3. Maximale internetsnelheid?

  Wat ook essentieel is: welke internetsnelheid heb je nodig? Dat schommelt tussen de 40 mb/s t/m 350 mb/s. Een goed gekozen snelheid is afhankelijk van verscheidene onderdelen. Willen jullie internet alleen gebruiken voor het standaard gebruik als bijvoorbeeld filmpjes kijken, surfen op het internet, e-mailen, het nieuws lezen? Maak je gebruik van streamingdiensten als Youtube of Film1? Een fan van online gaming avonturen als Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition? Ben je alleen of met een heel gezin? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Internethunter helpt jou graag! Klik op ‘advieslijst internetsnelheid’? Hier vertellen wij meer m.b.t. de gewenste snelheid die hoort bij allerlei type gebruikers.

 4. Prijzen internet abonnementen vergelijken

  Zodra jij het gewenste pakket en maximale snelheid hebt ingevoerd kan het vergelijken prijzen beginnen. De providers zijn veelal gerangschikt op tarieven p/maand. Het voordeligste abonnement komt als eerste naar voren. Een speciaal actietarief is reeds verwerkt in het totaalbedrag. Diverse providers bieden een vaste korting, of bieden alternatieven. Ze bieden de eerste maanden van het contract een extra lage prijs.

 5. Overstappen van internetprovider

  Op het moment dat jij hebt ontdekt wie de beste provider van Lelystad in mei 2021 is, kun je eenvoudig online het abonnement afsluiten. Tik op de blauwe bestelknop en je wordt snel doorgestuurd naar de website van de aanbieder. Vul je gegevens in en rond de aanvraag af. Dit kost minder dan 5 minuten. Stap je over van provider? Steeds vaker regelt de nieuwe aanbieder de opzegging van de actuele contracten aan de hand van de overstapservice.


De voordelen van een alles-in-1-abonnement

Steeds meer woningeigenaren kiezen voor het handige alles-in-1 pakket. Bij dit contract ontvang je internet, digitale TV & vast bellen van 1 partij voor een vaste maandprijs. Op dit moment bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten wat bekend staat als quad-play (inclusief mobiel). Bezoek de pagina: T-Mobile contract.

 • Goedkoper uit met internet, tv en bellen
 • Alles handig bij 1 aanbieder
 • Een aanspreekpunt voor advies over internet & televisie
 • Je ontvangt gratis extra’s als Gratis amusement

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Internet via glasvezel, kabel of ADSL?

Dat heeft alles te maken met de postcodecheck. Aan de hand van jouw postcode en huisnummer kun je bekijken of ADSL/Kabel/Glasvezel er allemaal zijn voor jouw woning. Niet elk appartement kan abonnementen kiezen op basis van glasvezel en (coax) kabel. Gewoonlijk is ADSL wel af te sluiten (als er nog geen glasvezel ligt). Heb jij meerdere mogelijkheden? In dat geval zijn de gekozen snelheid en het budget onderdelen waar je vooral naar moet kijken. Een contract op glasvezel is stabieler, maar in de regel zijn de kosten wat hoger ten opzichte van de kabel of ADSL. Voor internet via de kabel is er slechts 1 provider: Ziggo. ADSL is normaal gesproken de goedkoopste optie, maar de snelheden zijn beperkt.

Waar vind ik het snelste internet in Lelystad?

Het snelste internet zal je ontvangen via Ziggo (kabel) of glasvezel. Daarmee download je met wel 750Mb. Leveranciers als Ziggo, Caiway & KPN kunnen dit mogelijk leveren. In de gemeente Lelystad zijn deze aansluitingen nog niet overal beschikbaar. Er zijn verschillende nieuwe opdrachten om de glasvezel-adoptie te versnellen. Het laatste nieuws tref je op www.lelystad.nl. De snelheid die je behaalt is niet alleen een kwestie van provider. Ook de randapparatuur (wifi-versterkers, data-kabels, routers) is van belang. De minimum snelheid kan per woningblok en moment veranderen.

Hoe gaat het opzeggen en overstappen van provider in z’n werk?

Op het moment dat de vervaldatum van je abonnement is verstreken (na 1 jaar of 2 jaar) heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Overstappen naar een andere provider wordt steeds eenvoudiger. In de regel kan je dat online regelen. De grootste internetproviders (Online, T-Mobile, DELTA, NLE, XS4ALL, Tele2, Ziggo) hebben hier afspraken over gemaakt. Dit fenomeen noemen we ook wel de overstapservice. Geen administratieve rompslomp meer. De kans bestaat dat je een nieuwe modem krijgt. Misschien ontvang je hiervoor hulp en ondersteuning (installateur).

Actuele storingen mei 2021

Vandaag is er geen sprake van een storing. In de loop van 2021 zijn er verschillende geplande werkzaamheden. Hierdoor zien we soms een storing bij KPN. Upgrades van het kabel netwerkmonden soms uit in Ziggo storingen. De provider in kwestie communiceert dit indien nodig. Via o.a. Twitter en Facebook wordt je 24/7 op de hoogte gehouden of er storingen of werkzaamheden zijn.

Is er in Lelystad traag internet en WiFi?

De feitelijke snelheid wisselt enorm. Diverse aspecten hebben hier invloed op. Als voorbeeld noemen we de UTP-kabels en waar in huis jij routers en modems plaatst voor goede WiFi. Voor betrouwbare verbindingen door het hele huis (dus ook tuin en zolder) kun je zo’n handige wifi repeater, booster of een wifi-hotspot nemen. Zo’n trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan software op je ipad of computer of een router die verkeerd staat ingesteld. Een speciale installateur kan langskomen, en de snelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Check de goedkoopste provider in 8202 en stap razendsnel over

Glasvezel vergelijken Lelystad

Glasvezel is een haarfijne vezel, gemaakt van glas die heel snel en betrouwbaar informatie kan verzenden. Op die manier bereik je geweldig hoge internetsnelheden tot 750 Mb/s. In flink wat postcodegebieden kan je internetten via glasvezel als vervanger voor ADSL of kabel. Ook nabij Lelystad zijn er tal van werkzaamheden ten aanzien van het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor connecties op glasvezel heb je te maken met aansluitingskosten en uiteraard een bedrag per maand. “Glas” is de afgelopen jaren flink in prijs gedaald, en prijzen/tarieven steeds aantrekkelijker. Dit type abonnementen kan je al afsluiten vanaf €45. Open de postcodecheck, en bekijk of glasvezel internet in Lelystad beschikbaar is op jouw adres.

Voordelen Lelystad glasvezel internet
 • Ongelofelijk snel internet: snelheden tot wel 1000 Mbit/s
 • Stabiele privé verbinding, minder storingen
 • Upload- en downloadsnelheid gelijk bij glasvezel
 • Veel keuze in aanbieders
 • Altijd goed televisiebeeld, zonder ruis

tele2
 • Een van de goedkoopste
 • Vaste lage prijs
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
 • Betrouwbaar KPN netwerk
 • Verschillende pakketten
 • Scherpe maandtarieven
 • Gratis Wifi-check
 • Gratis e-mailadres
 • Hoge welkomstbonus
nle x
 • Eigen Settopbox
 • Supersnel overstappen
 • Aantrekkelijke prijzen

Youfone
 • Altijd controle met de App
 • Handige monteursdienst
 • Lage maandprijs
 • Met Webmail
 • Uitgebreide TV-opties
 • Transparante maandtarieven
 • Snelheid van glasvezel
 • Ruim aanbod
 • Pakket-aanbieding
fiber-nl
 • Glasvezel 100 Mb/s
 • Supersnel overstappen
 • Duidelijke maandprijs