Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Lisse

Probleemloos en snel internetproviders in Lisse vergelijken? De mogelijkheden op het gebied van aanbieders van internet en televisie is werkelijk enorm. Variërend van Tele2 tot en met T-Mobile, je kunt alle kanten op. Onze vergelijker helpt jou met vergelijken! Vergelijk zonder moeite de beste providers en bekijk het beste of goedkoopste internet contract dat naadloos aansluit op jouw wensen. Binnen enkele minuten bellen, internet en tv met zo’n alles-in-1 pakket bundelen? Dit is sterk in opkomst! Verder checken jullie op deze website handige info over items als quad-play pakketten of kosten van een internetpakket.
ProvincieZuid-Holland
GemeenteLisse
Gemiddelde downloadsnelheid53Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid33Mb/s
Gemiddeld verbruik155GB p/maand
Gemiddelde kosten€44,00 p/maand
Populaire aanbiederNLE

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden in april 2024 nogal wat internet providers in Lisse die bij elkaar opgeteld weer honderden verschillende voordelige TV en internet abonnementen in april 2024 hanteren. De diverse aanbiedingen van de de goedkoopste provider, en doorgaans ook gratis kadoos als een Xbox zijn meestal geen week hetzelfde. De vraag is: hoe check je eenvoudig een betaalbaar en stabiel abonnement voor TV + internet? Wij van Internethunter.nl helpen jou met vergelijken. Vul hierboven jouw gegevens in, bekijk de af te sluiten providers en ga simpelweg voor het abonnement waar jij het voordeligste bent. Advies: in veel gevallen is ADSL-internet in Lisse voordeliger dan kabel of glasvezel.

Bespaar op je TV en Internet kosten met deze tips
 1. Kies voor een totaalpakket bij één internet provider. (Bekijk direct de voordelen van een alles in 1 pakket.)
 2. Kies geen onnodig hoge internetsnelheid. Voor het huis-tuin-en-keuken gebruik heb je genoeg aan 100 Mb/s.
 3. Neem niet alle dure opties als o.a. filmpakketten. Specials zoals deze maken het internetpakket onnodig duur.
 4. Ga voor “internet-only”, zonder televisie. Stap over op on-demand online TV kijken (neem bijv. NLziet of NPO).
 5. Stop niet met vergelijken. Vergelijk de tarieven elke 12 maanden opnieuw om te zien of een andere provider goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Lisse?

In Lisse zijn flink wat internet pakketten die je kunt afsluiten. Onder andere Ziggo, T-Mobile, KPN en NLE. Via een ADSL lijn, de standaard kabel, en ook glasvezel staat hier niet stil. Onderzoeken welke goedkope abonnementen in Lisse er beschikbaar zijn? Voer jouw adresgegevens in, en achterhaal alle actuele internetproviders in jouw postcodegebied in april 2024. Populaire internetaanbieders zijn Caiway, Youfone en T-Mobile. Internetaanbieders in Lisse verkopen prima losse internet pakketten, TV + Internet pakketten, en ook speciale 3-in-1 contracten. Bijzondere 4-in-1 pakketten kunnen extra veel voordeel opleveren. Met behulp van zo’n quad play pakket wordt mobiele data- en telefoondiensten toegevoegd.
kpn internet

Internet van KPN

Aanrader: KPN faciliteert in Lisse internet en TV. Een stabiele internetverbinding, en een prima klantenservice.

 • Geen extra gedoe
 • 40+ HD zenders
 • Altijd aanbiedingen
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo is actief met internet + tv diensten door coax te gebruiken in Lisse. Gewoon snel internet, met korting voor nieuwe klanten.

 • 24/7 service
 • TV kijken via de App
 • Goede welkomstkorting
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis werkt voor snelle internet tarieven in Zuid-Holland voor april 2024. Met glasvezel tot wel 750 Mbit/s.

 • Combineren voor gratis TV pakket
 • Voor iedereen iets extra
 • Goede welkomstbonus

Huidige prijzen TV & internet in Lisse (tarieven april 2024)

Veel mensen vragen zich af: wat zijn momenteel de tarieven van internet en TV in Lisse? Dat verschilt vaak per adres. De factuur wordt gevormd door onder andere de gekozen provider (bijvoorbeeld KPN), type internet (denk aan COAX), down- en uploadsnelheid (bijv. 30Mb/s), en andere extra’s (extra zenders). Een goedkoop TV en internet abonnement in Lisse sluit je af voor rond de €27,5 tot en met €77,50. Standaard is een alles in 1 abonnement het goedkoopste. Check ook alles over Installateur.

Populaire pakketten
 • KPN Internet en TV Basis 200 Mb Glasvezel
 • KPN Internet 100 Mbps
 • Tele2 Glasvezel Basis & TV Basis 50 Mb
 • XS4ALL Alles-in-1 Plus 160 Mb
 • XS4ALL Internet Smart 80 Mb
 • Telfort Glasvezel 200 Mb/s


internet vergelijken lisse

Overstappen van internet provider? Dat is zo gepiept!

Benodigde tijd: 5 minuten

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Voer een postcodecheck uit

  Zodra je start met internet vergelijken in Lisse is het belangrijk direct de postcodecheck op je woning uit te voeren. Via internethunter.nl moet jij de adresgegevens van je woning invullen. Als je dat gedaan hebt sturen we je door naar de vergelijker van internet pakketten. Je checkt in de internetvergelijker alleen de internet en TV pakketten van aanbieders die daadwerkelijk kunnen aansluiten op jouw postcode.

 2. Een internetpakket kiezen

  Hierna geef je aan wat je precies wilt afsluiten. Heb jij aan internet genoeg? Of liever iets met televisie erbij? En moet er ook een huistelefoon bij? Zodra je voor jezelf duidelijk hebt gekregen wat je wil kun je gerichter de verschillende internet abonnementen vergelijken. Verder kan het handig zijn om extra zenderaanbod (dat kan zijn VH-1) uit te kiezen. Tevens kan je kiezen voor services als vooruitkijken, online tv kijken, tv programma’s opnemen.

 3. Gewenste internetsnelheid

  Wat bovendien een belangrijk onderdeel is: hoeveel internetsnelheid is gewenst? Dat loopt van 35 mb/s tot wel 200 mb/s. Wat je moet kiezen kies je op basis van meerdere factoren. Is internet voor jouw van belang voor dagelijkse dingen als zoals weerbericht bekijken, browsen op het internet, youtube films kijken, mail checken? Stream je regelmatig video’s via Netflix of Videoland? Ben jij liefhebber van online games als Dragon Age: Origins? Zijn jullie met 2 personen of meer? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? De internet provider vergelijker biedt hiervoor uitkomst. Selecteer ‘welke snelheid selecteren’? Daar tref je hulp over de minimale snelheid die past bij verschillende gebruikerstypes.

 4. Kosten vergelijken

  Wanneer jij het soort contract en maximale snelheid geselecteerd hebt is het voor jou eenvoudiger om tarieven te vergelijken. De aanbieders worden altijd gerangschikt op tarief per maand. Het goedkoopste pakket zie je dus direct staan. Een kortingsactie is verrekend in de maandtarieven. Verscheidene internetproviders stunten met een bepaalde welkomstkorting, en een deel van de organisaties hebben de eerste maanden van het contract extra korting op de factuur.

 5. De overstap maken van provider

  Zodra jij te weten bent gekomen wie de beste provider van Lisse in april 2024 is, kan je het pakket zelf online afsluiten. Klik gewoon op ‘bestellen’ en je komt meteen terecht op de pagina waar je kunt afsluiten. Voer alle velden in en klik op ‘aanvragen’. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren. Gaat het om een overstap? Veelal faciliteert je nieuwe aanbieder van internet de opzegging van het contract aan de hand van de overstapservice.


4 voordelen van een alles in 1 pakket

Erg veel consumenten doen een aanvraag voor het speciale alles-in-1 abonnement. Bij dit contract heb je vast bellen, digitale TV & internet van één provider tegen een vaste maandelijkse prijs. Vandaag heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten wat ervoor zorgt dat mobiele diensten ook in de bundel vallen. Ook interessant: KPN prijzen vergelijken.

 • Korting op je factuur
 • Inzicht in alle kosten
 • Je hebt te maken met 1 provider voor advies over internet & televisie
 • Providers bieden vaak gratis diensten zoals o.a. Geen kosten voor pauzeren pakket

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over jouw internet, tv en bellen abonnement

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

Als uitgangspositie neem je altijd de resultaten van de postcodecheck. Door het invullen van jouw postcode en huisnummer zie je welke type verbindingen er allemaal zijn voor jouw huis. Niet iedereen heeft de mogelijkheid tot glasvezel & kabelinternet. Dikwijls is een ADSL verbinding wel gewoon actief (of er moet al glasvezel liggen). Kan jij alle 3 ontvangen? Daarbij zijn snelheid van het internet en onkosten factoren waar je vooral naar moet kijken. Glasvezelverbindingen zijn betrouwbaarder, maar vaak is dit ook veel duurder ten opzichte van ADSL/VDSL/Kabel. In het geval van kabelinternet is er slechts 1 provider: Ziggo. ADSL is doorgaans de meest voordelige keuze, maar de snelheden zijn beperkt.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Lisse?

De maximale internetsnelheid heb je via kabelinternet of de glas. Hiermee bereik je snelheden tot 500 Mb p/s. Providers als Ziggo, KPN en Caiway zijn daar al erg ver mee. In de gemeente Lisse zijn deze netwerken nog niet voor elk huis actief. Wel zien we regelmatig nieuwe projecten om glasvezel aan te leggen. Actuele updates vind je op www.lisse.nl. De maximum snelheid gaat verder dan providerkeuze. De apparaten in huis (modem/router, wifi-repeaters, netwerk accessoires) moet je niet onderschatten. De feitelijke snelheid kan per huishouden zeer uiteenlopen.

Hoe gaat het opzeggen en overstappen van provider in z’n werk?

Zodra de einddatum van jouw contract in zicht is (na 12 tot 24 maanden) mag je overstappen van provider. Overstappen van internet pakket wordt steeds makkelijker gemaakt. Meestal regel je dit online. De erkende providers in Nederland (NLE, Online, KPN, DELTA, Ziggo, Tele2, Telfort) verzorgen de administratieve afhandeling. Dit staat bekend als de overstapservice. Het voordeel? Je komt niet zonder internet te zitten. De kans bestaat dat je een nieuwe modem krijgt. Soms kan er ook een monteur bij je langskomen.

Werkzaamheden & storingen april 2024

Vandaag is er geen grootschalige storing. In 2024 wordt het netwerk wel verbeterd. Dit kan resulteren in een storing bij KPN. Upgrades van het coax kabelnetwerk draaien soms uit op Ziggo storingen. De betreffende aanbieder is hiervan ook op de hoogte. Via FB of Twitter merk je het snelste dat er actuele werkzaamheden plaatsvinden.

Heeft Lisse traag internet en WiFi?

Dat verschilt per situatie. Diverse variabelen bepalen de snelheid. Relevante factoren zijn: het type netwerkkabel en de positie van de router voor goede WiFi. Voor een stabiele verbinding in de garage/zolder/tuin kan je een Wifi Booster, repeater of een 4G verbinding gebruiken. Een trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan programma’s op telefoons en laptops of foute router-instellingen. Een professionele installateur kan een analyse maken, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Bekijk de goedkoopste provider in 2161 en regel jouw overstap binnen 5 minuten

Glasvezel vergelijken Lisse

Glasvezel is een haardunne vezel die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden verstuurt. Zodoende haal je ongeëvenaarde internetsnelheden tot 750 Mb/s. In steeds meer straten kan je kiezen voor glasvezel internet samen met ADSL en kabel-verbindingen. Ook in en rondom Lisse zijn er interessante acties aangaande de uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor internet via glasvezel geldt dat je eenmalige aansluitingskosten betaalt en vanzelfsprekend de abonnementskosten. “Glas” is de afgelopen jaren flink in prijs gedaald, en de tarieven zijn gelijkwaardig aan de kabel. Deze verbindingen kan je al nemen vanaf €42,5. Ga aan de slag met de postcodecheck, en ontdek of glasvezel internet in Lisse beschikbaar is op jouw adres.

Voordelen Lisse glasvezel internet
 • Het snelste internet: dit loopt op tot 1000 Mbit/s
 • Een zeer betrouwbare verbinding, altijd service
 • Uploaden en downloaden met dezelfde snelheid
 • Keuze uit verschillende providers
 • Altijd goed televisiebeeld, zonder ruis

tele2
 • Veilig internetten
 • Afsluiten in 5 minuten
 • Pakketkorting
 • 50 Mbit tot 200 Mbit
 • 100% installatiegarantie
 • Maandelijks aanbiedingen
 • Onderdeel van KPN
 • Ook 4-in-1
 • Duidelijke maandtarieven
nle x
 • V10-modem
 • Verschillende contracten
 • Hoge korting

Youfone
 • Gratis klantenservice
 • Internet, TV en Bellen
 • Scherpe tarieven
 • 72 tv-zenders
 • Stabiele verbinding
 • Goedkope tarieven
 • Top-klantenservice
 • Afsluiten in 5 minuten
 • Scherpe tarieven
fiber-nl
 • Interactieve HD TV
 • Verschillende contracten
 • Combinatiekorting