Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Lent

Eenvoudig en snel alle internetproviders in Lent vergelijken? De mogelijkheden op het gebied van aanbieders van internet en tv is vrij groot. Dat gaat van KPN t/m Youfone, de goede aanbieder kiezen is lastig. Internethunter.nl helpt jou met vergelijken! Vergelijk direct de meeste providers en achterhaal het scherpste internet abonnement dat in lijn is met de ingevoerde gegevens. Liever internet, tv en bellen in zo’n alles in 1 pakket nemen? Ook daar kun jij voor kiezen! Bovendien verzamel jij op Internethunter.nl nuttige informatie informatie over thema’s als opbouw van de factuur en de meest gekozen providers.
ProvincieGelderland
GemeenteNijmegen
Gemiddelde downloadsnelheid39Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid24Mb/s
Gemiddeld verbruik340GB p/maand
Gemiddelde kosten€51,00 p/maand
Populaire aanbiederXS4ALL

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn hedendaags een groot aantal internet providers in Lent die bij elkaar weer de wereld aan voordelige TV en internet abonnementen in april 2023 mogen aanbieden. De diverse aanbiedingen van de de goedkoopste provider, en doorgaans ook gratis kadoos als een diner cadeaukaart kunnen iedere maand weer totaal anders zijn. Op welke wijze check jijgemakkelijk een voordelig en actueel TV + internet pakket? Onze experts helpen jou daar bij. Vul snel jouw gegevens in, doorzoek de beschikbare providers en neem het pakket die het laagst geprijsd is. Advies: veelal is ADSL-internet in Lent voordeliger dan kabel of glasvezel.

5 praktische tips om te besparen op TV en Internet abonnement
 1. Kies voor een totaalpakket bij één internetaanbieder. (Kijk wat onze expert zegt over een alles in 1 pakket.)
 2. Kies geen onnodig hoge internetsnelheid. Voor de basisactiviteiten heb jij genoeg aan een snelheid tot 100 Mb/s.
 3. Ga niet blind voor dure opties als premium zenderpakketten. Pakketten als deze resulteren in een forse rekening.
 4. Neem geen TV-abonnement. On-demand is er veel aanbod (populair zijn o.a. Netflix of Videoland).
 5. Vergelijk prijzen ieder jaar. Doe elk jaar een prijsvergelijking en onderzoek of hetzelfde pakket elders goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Lent?

In Lent zijn verscheidene internet pakketten op de markt. Bijvoorbeeld KPN, T-Mobile, Ziggo of Tele2. Via ADSL, de tv-kabel, en (in de toekomst) via glasvezel. Ontdekken welke goedkope abonnementen in Lent er allemaal zijn? Verschaf ons de adresgegevens, en vergelijk direct de beschikbare providers in jouw postcodegebied in april 2023. Bekende providers zijn Telfort, Online.nl en Ziggo. Internetaanbieders in Lent hebben aantrekkelijke contracten voor los internet, internet + TV abonnementen, en ook speciale 3-in-1 contracten. Bijzondere 4-in-1 pakketten worden ook steeds meer verkocht. In zo’n quad-play pakket kun je ook je smartphone toevoegen.
kpn internet

Internet van KPN

Aanrader: KPN levert in Lent internet en TV. Hoge snelheden via ADSL of glas, met gratis KPN veilig.

 • Geen extra gedoe
 • Gratis HD TV-ontvanger
 • Lage tarieven
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo voorziet in internet & TV via de televisiekabel in Nijmegen. Gewoon snel internet, met korting voor nieuwe klanten.

 • 24/7 service
 • Gratis Ziggo Sport
 • Lage maandprijs
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis brengt je aantrekkelijke internet tarieven in Gelderland voor april 2023. Goedkoop en betrouwbaar.

 • Gratis installatie
 • Altijd pauzeren en terugkijken
 • Scherpe maandtarieven

Huidige prijzen TV en internet in Lent (tarieven april 2023)

Een veelgestelde vraag: wat zijn op dit ogenblik de tarieven van TV en internet in Lent? Het varieert vanzelfsprekendper postcode. De internet + TV factuur komt tot stand door onder andere de provider (bijvoorbeeld Telfort), internet type (VDSL), snelheid van het internet (bijv. 80Mb/s), en de aanvullende diensten (denk aan sportzenders). Een goedkoop pakket voor internet en tv in Lent sluit je af voor rond de €35 tot contracten van €60. Veelal is een 3 in 1 abonnement de goedkoopste optie. Ook interessant: Hulp bij overstappen.

Populaire pakketten
 • Caiwai Gewoon Snel Glasvezel 600 Mb
 • KPN Internet + Bellen 100 Mb
 • Tele2 Internet Light en TV Light 20 Mb
 • XS4ALL Alles-in-1 Smart 80 Mb
 • T-Mobile Internet + TV 20 Mb
 • Ziggo Internet Max 400 Mb


internet vergelijken lent

Overstappen van internet provider? Gebruik het stappenplan!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Providers vergelijken en binnen 5 minuten overstappen

 1. Doe de postcodecheck

  Op het moment dat je begint met internet vergelijken in Lent is het goed eerst de postcodecheck van internet providers te doen. Via de vergelijk tool kan je jouw adresgegevens invullen (postcode + huisnummer). Vervolgens ga je automatisch door naar de vergelijker van internet pakketten. Je checkt in de tool louter de contracten van bedrijven die ook echt actief zijn in jouw postcodegebied.

 2. Internet, TV en Bellen pakket samenstellen

  Daarna kan jij een selectie maken uit wat je allemaal wilt afsluiten. Kan jij alles met enkel Internet? Wens je ook digitale Televisie? En ben je van plan om vast te bellen? Wanneer je weet wat je wilt kan je veel specifieker de diverse abonnement voor internet vergelijken. Verder is het een optie om concrete zenders (bijvoorbeeld Omrop Fryslân) te nemen. Als laatste kun je jouw voorkeuren aangeven voor add-ons als live pauzeren, on demand films kijken, extra zenderpakketten.

 3. Maximale internetsnelheid?

  Wat daarna cruciaal is: de snelheid van het internet. Dit varieert tussen de 35 mb/s t/m 400 mb/s. De snelheid die bij jou past kies je op basis van meerdere elementen. Is voor jouw internet uitsluitend nodig voor dagelijkse dingen als als bijvoorbeeld het weer bekijken, het nieuws lezen, filmpjes kijken, e-mailen? Stream je regelmatig video’s via NLziet of NPO? Speel jij in je vrije tijd graag online games als Burnout 3 Takedown? Zijn er kinderen die PC’s, laptops of smartphones hebben? Houd je je bezig met het downloaden van grote files? Internethunter.nl helpt jou graag! Selecteer de optie ‘advies snelheid berekenen’? Daar tref je hulp over de mogelijke snelheid die rijmt met verschillende gebruikerstypes.

 4. Kosten vergelijken

  Zodra jij het gewenste pakket en de minimale snelheid kenbaar gemaakt hebt kan het vergelijken van tarieven beginnen. De bedrijven zijn altijd gerankt op maandelijkse kosten. De internet provider met de laagste prijs staat bovenaan. Een exclusieve korting is verrekend in de maandtarieven. Een hoop leveranciers geven eenmalig een welkomstkorting weg, of bieden alternatieven. Ze verstrekken het eerste half jaar een korting van bijv. 50%.

 5. Overstappen naar de nieuwe provider

  Wanneer je erachter gekomen bent wie de beste provider van Lent in april 2023 is, kan je het abonnement afsluiten. Klik op ‘bestellen’, en je komt meteen terecht op de website van de aanbieder. Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het naar de provider. Vaak binnen 5 minuten afgehandeld. Heb je nog een contract en wil je overstappen? Dikwijls regelt je geselecteerde provider het beëindigen van jouw huidige overeenkomst via de overstapservice.


Vier voordelen van het alles-in-1 pakket

Flink wat huishoudens kiezen voor het praktische alles-in-1 abonnement. In dit pakket ontvang je internet, vast bellen & digitale TV van één dienstverlener tegen een vaste scherpe prijs. Op dit ogenblik kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie. Bekijk ook Ziggo Glasvezel.

 • Een interessante pakketkorting
 • 1 heldere factuur per maand
 • Je kunt terecht bij 1 klantenservice die je helpt bij je internet en televisie
 • Jij kunt vaak aanspraak maken op extra’s zoals onder andere Gratis HBO

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Moet ik kiezen voor ADSL, Kabel of Glasvezel?

In eerste plaats hangt dit af van de uitslag van de postcodecheck. Door het invoeren van postcode + huisnummer zie je de verschillende types internet die voorhanden zijn in jouw specifieke geval. Niet iedereen kan zomaar overstappen op (coax) kabel of glasvezel. Vaak is een ADSL verbinding wel af te sluiten (of er moet al glasvezel liggen). Alle 3 opties mogelijk? In dat geval zijn minimale internet snelheid en de maandelijkse kosten onderdelen die het meest relevant zijn. Een contract op glasvezel is stabieler, maar in veel gevallen ook wat kostbaarder als je het afzet tegen ADSL of (coax) kabel. Op het moment dat je gaat voor kabel is er slechts 1 provider: Ziggo. ADSL is in veel gevallen het laagst geprijsd, maar is ook een stuk slomer.

Bij wie moet ik zijn voor het snelste internet in Lent?

De snelste verbinding heb je via een kabelaar of via glasvezel. Met zo’n verbinding download je met wel 750Mb. Partijen als Caiway, KPN en Ziggo ontwikkelen deze netwerken. In de gemeente Nijmegen zijn deze aansluitingen nog niet overal beschikbaar. Wel ontstaan er veel nieuwe plannen voor de uitbreiding van glasvezel. Het laatste nieuws tref je op www.nijmegen.nl. De snelheid is niet alleen een kwestie van provider. Gebruik van apparatuur (data-kabels, modems, routers) heeft hierop een effect. De getoetste snelheid kan per buurt nogal wisselen.

Hoe werkt overstappen en opzeggen?

Als je huidige contract niet meer geldig is (binnen 1 maand) heb jij de optie voor overstappen. Overstappen van internet pakket wordt steeds eenvoudiger. Normaal gesproken handel je dat online af. De populaire providers in Nederland (Online, T-Mobile, DELTA, KPN, XS4ALL, Tele2, Ziggo) verzorgen de administratieve afhandeling. Dit heet de overstapservice. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. Waarschijnlijk ontvang je een nieuwe router. Ook kan je kiezen voor een monteur aan huis.

Veel voorkomende storingen april 2023

Op dit ogenblik hebben we niet te maken met een storing. In heel 2023 wordt er onderhoud gepleegd aan het netwerk. Dit kan resulteren in een KPN storing. Onderhoudsmaatregelen van het kabel-netwerk draaien soms uit op Ziggo storingen. De dienstverlener zal dit vroegtijdig aangeven. Via de sociale kanalen wordt je 24/7 op de hoogte gehouden of het internet eruit ligt.

Heeft Lent traag internet en WiFi?

Dat verschilt per situatie. Verscheidene onderdelen hebben hier invloed op. Om wat te noemen: het type netwerkkabel en de plek waar de modem staat voor stabiele WiFi. Voor betrouwbare verbindingen in garage of tuin kun je een Wifi repeater/booster, of een versterker gebruiken. Zo’n trage verbinding kan komen door verkeerde toepassingen op laptops of telefoons of een modem die niet goed is ingesteld. Een eigen specialist kan de situatie bekijken, hij/zij kan mogelijk de internetsnelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Achterhaal de goedkoopste provider in 6663 en maak de overstap nog vandaag

Glasvezel vergelijken Lent

Glasvezel is een dunne vezel gemaakt van glas met een veel grotere capaciteit dan de coax kabel. Concreet: een enorm hoge snelheid tot maar liefst 1Gb per seconde. In steeds meer regio’s heb je de mogelijkheid tot aansluiting op glasvezel of standaard ADSL nemen (of kabel). Ook in de streek van Nijmegen zijn er tal van initiatieven aangaande het verrijken van het glasvezelnetwerk. Voor abonnementen met glasvezel gelden aansluitingskosten (eenmalig) en maandelijkse abonnementskosten. Deze vorm van internet wordt steeds bekender en populairder en de tarieven zijn gelijkwaardig aan de kabel. Dergelijke pakketten kan je al nemen vanaf €35. Vul de postcodecheck in, en vind uit of glasvezel internet in Lent tot de mogelijkheid behoort.

Voordelen Lent glasvezel internet
 • Onvoorstelbaar snel internet: tegenwoordig tot wel 1 Gbps
 • Een eigen betrouwbare privé verbinding, altijd actief
 • Dezelfde hoge snelheid voor uploaden en downloaden
 • Je hebt veel te kiezen
 • Ondanks het weer altijd goed TV beeld

tele2
 • Quadplay opties
 • Met handige App
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
 • Geen onnodige extra’s
 • Ruime keuze
 • Goedkope tarieven
 • Met de FRITZ!Box
 • Groot zenderaanbod
 • Factuurkorting
nle x
 • Tot maximaal 500Mb/s
 • Pakket voor elk budget
 • Overstapbonus

Youfone
 • Gratis Fox Sports 1
 • Betrouwbaar en snel
 • Scherpe prijzen
 • Interactieve TV app
 • Vaste lage prijs
 • Goedkope maandtarieven
 • Snelheden tot 600 Mbit
 • Makklijk overstappen
 • Aantrekkelijke maandprijs
fiber-nl
 • Glasvezel 100 Mb/s
 • Digitale Televisie
 • Maandelijkse korting