Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Nijmegen

Zelf snel alle internetproviders in Nijmegen vergelijken? De mogelijkheden op het gebied van internet en televisie pakketten is werkelijk enorm. Het loopt van Telfort tot en met T-Mobile, er is bijna té veel keuze. Wij helpen met het maken van een keuze. Vergelijk snel de Hollandse providers en ontdek het goedkoopste internetaanbod dat past bij jouw verbruik en wensen. Wil jij internet, tv en bellen in het alles in één pakket nemen? Dit is sterk in opkomst! Verder vindt men op deze pagina belangrijke informatie over items als digitale televisie en tips voor sneller internet.
ProvincieGelderland
GemeenteNijmegen
Gemiddelde downloadsnelheid49Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid28Mb/s
Gemiddeld verbruik212GB p/maand
Gemiddelde kosten€45,00 p/maand
Populaire aanbiederT-Mobile

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden momenteel opvallend veel internet providers in Nijmegen die gezamenlijk weer nogal wat scherpe TV en internet abonnementen in april 2024 aanbieden. De diverse aanbiedingen van de de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een Prénatal cadeaukaart wisselen iedere maand weer enorm. Op welke wijze check je moeiteloos zo’n goedkoop en snel internet + TV abonnement? Onze specialisten helpen jou met het vergelijken van prijzen. Geef hierna de benodigde gegevens in, vergelijk de providers die voorhanden zijn en selecteer het internet + tv pakket met de laagste tarieven. Let op: meestal is ADSL-internet in Nijmegen het meest goedkoop.

5 keer besparen op je TV en Internet pakket
 1. Kies voor internet, tv en bellen bij 1 provider. (Kijk wat onze expert zegt over een alles in 1 pakket.)
 2. Neem niet onnodig een XL pakket. Voor e-mail en social media hoe je echt niet meer dan 100 Mb/s af te sluiten.
 3. Voorkom dure extraatjes zoals o.a. filmpakketten. Dergelijke extra’s resulteren in een forse rekening.
 4. Kies een los internet abonnement zonder TV. Online kan je ontzettend veel kijken (dat kan bijv. zijn Videoland of Netflix).
 5. Blijf vergelijken. Vergelijk de tarieven elke 12 maanden opnieuw en onderzoek of hetzelfde pakket elders goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Nijmegen?

In Nijmegen zijn verscheidene internet pakketten die je kunt kiezen. Dit kan zijn Ziggo, KPN, T-Mobile of NLE. Middels ADSL, de tv-kabel, en later ook glasvezel. Uitzoeken welke goedkope abonnementen in Nijmegen je kunt kiezen? Vul jouw postcode in, en vergelijk gemakkelijk de actuele aanbieders in jouw woonplaats in april 2024. Interessante aanbieders van zijnternet zijn Telfort, NLE of KPN. Internetaanbieders in Nijmegen verschaffen prima losse pakketten voor internet, TV + Internet contracten, en niet te vergeten 3-in-1 pakketten. Unieke 4-in-1 pakketten zijn hier ook erg populair. In zo’n quad-play pakket is ook mobiel bellen inbegrepen.
kpn internet

Internet van KPN

Aanrader: KPN biedt in Nijmegen internet en TV. Internet via VDSL of glasvezel, en een prima klantenservice.

 • Regelt alles voor jou
 • 40+ HD zenders
 • Duidelijke tarieven
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo biedt internet & TV middels kabelverbinding in Nijmegen. Betrouwbaar internet interessante kortingen.

 • Een pakket voor iedereen
 • Gegarandeerd perfecte wifi
 • Hoge welkomstkorting
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis voorziet in laag geprijsde internet tarieven in Gelderland voor april 2024. Goedkoop en betrouwbaar.

 • Combineren voor gratis data
 • 40+ HD-kanalen
 • Scherpe welkomstkorting

Prijzen TV + internet in Nijmegen (tarieven april 2024)

Het is een boeiende vraag: wat zijn vandaag de dag de tarieven van een abonnement voor tv en internet in Nijmegen? Het verschilt meestal per consument. De maandelijkse factuur wordt gevormd door onder andere de provider (bijv. Caiway), type internet (bijvoorbeeld coax-kabel), gewenste snelheid (bijv. 160Mb/s), en overige opties (o.a. TV opnemen). Een goedkoop pakket voor TV en internet in Nijmegen is er vaak al vanaf €32,5 tot zo’n €92,50. Standaard is een 3-in-1 abonnement het aantrekkelijkst. Check ook alles over Alleen internet tarieven.

Populaire pakketten
 • KPN Internet en TV 100 Mb Glasvezel
 • NLE Glasvezel Alles- in- 1 50 Mb/s
 • Tele2 Glasvezel Basis, Bellen & TV Basis 50 Mb
 • Online.nl Internet + TV 100 Mb/s
 • XS4ALL Plus + Bellen 160 Mb
 • Telfort Alles-in-1 Extra 100 Mb/s


internet vergelijken nijmegen

Overstappen van internet en TV aanbieder? Gebruik het stappenplan!

Benodigde tijd: 5 minuten

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Probeer de postcodecheck uit

  Vanaf het moment dat jij start met internet vergelijken in Nijmegen is het essentieel eerst een postcodecheck op je adres te doen. Hierboven kan jij een postcode en huisnummer combinatie ingeven. Dan ga je automatisch door naar de internet + TV vergelijker. Je bekijkt in de tool exclusief de pakketten van providers die verkrijgbaar zijn in jouw wijk.

 2. Een type abonnement selecteren

  Daarna dien je te selecteren welke onderdelen je in het pakket wilt. Alleen internet? Wil je het aanvullen met digitale TV? Wil je ook kunnen bellen via de huistelefoon? Op het moment dat je jouw wensen duidelijk hebt kun jij zonder moeite alle contracten voor internet vergelijken / afwegen. Tevens heb je de mogelijkheid om concrete zenders (bijvoorbeeld Boomerang) bij te bestellen. Tegelijkertijd kan jij wensen doorgeven m.b.t. services als vooruitkijken, on demand films kijken, live pauzeren.

 3. Maximale internetsnelheid?

  Wat bovendien cruciaal is: hoeveel internetsnelheid is gewenst? Dat loopt uiteen tussen de 45 mb/s tot wel 100 mb/s. De ideale snelheid is gebonden aan allerlei aspecten. Nuttig jij het internet alleen voor dagelijkse dingen als als o.a. e-mailen, het nieuws lezen, surfen op het internet, het weer bekijken? Stream je graag via aanbieders als Videoland of Netflix? Ben je een fervent speler van online multiplayer games als Left 4 Dead 2? Hoe groot is jullie huishouden? Up- of download je zo nu en dan grote bijlagen? Onze vergelijker geeft advies! Ga naar de optie ‘welke snelheid is geschikt’? Op deze plek vertellen wij meer inzake de maximale snelheid die goed is voor uiteenlopende situaties.

 4. Vergelijken op prijs

  Indien jij het type abonnement en een bepaalde internetsnelheid ingevuld hebt kan het vergelijken prijzen beginnen. De internet-aanbieders zijn normaal gesproken gerankt op kosten per maand. De voordeligste internet provider zul je altijd bovenaan zien. De eventuele korting is reeds verwerkt in het totaalbedrag. Sommige partijen werken met een eenmalige korting, en sommige providers verwerken de eerste maanden van het contract een extra lage prijs.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  Zodra je hebt ontdekt wie de beste provider van Nijmegen in april 2024 is, is het tijd om het abonnement af te sluiten. Klik op doorgaan (bekijken) en je komt meteen terecht op de aanvraag-pagina. Voer alle velden in en maak de aanvraag definitief. Vaak binnen 5 minuten afgehandeld. Stap je over van provider? Dikwijls faciliteert je aanstaande aanbieder de opzegging van de actuele contracten met de overstapservice.


Het gemak van een alles-in-1 pakket

Legio klanten neigen naar het handige alles-in-1 pakket. Bij zo’n abonnement beschik je over internet, digitale TV en vast bellen van één provider voor een vast bedrag in de maand. Tegenwoordig heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten inclusief een mobiele telefonie abonnement. Bezoek de pagina: Ziggo ADSL.

 • Forse korting op de factuur
 • Maandelijks één factuur met daarop alle kosten
 • Een aanspreekpunt voor alle vragen rondom internet en TV
 • Je hebt recht op interessante extra’s zoals bijv. Gratis kidspakket

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over jouw internet, tv en bellen abonnement

Wat is voor mij geschikt: ADSL, kabel en glasvezel

Hiervoor gebruik je de uitkomst van de postcodecheck. Na het invoeren van jouw postcode en huisnummer kun jij bekijken welke soorten verbindingen er allemaal zijn voor jouw geval. Niet iedereen is aangesloten op glasvezel & (coax) kabel. Normaliter is ADSL (via de telefoonlijn) wel actief (tenzij er reeds glasvezel ligt). Alle 3 opties mogelijk? Dan zijn gewenste snelheid en de kosten aspecten die helpen bij het maken van een keuze. Glasvezelverbindingen zijn betrouwbaarder, maar in de regel zijn de kosten wat hoger ten opzichte van kabel of adsl. Wanneer je kiest voor de kabel kun jij helaas alleen kiezen voor Ziggo. ADSL is vrijwel altijd het goedkoopste, maar ook trager dan andere opties.

Wat is de snelste internet provider in Nijmegen?

Het meest snelle internet ontvang je via de kabel, of nog beter: glasvezel. Op dit netwerk kan je up/downloaden tot wel 0.5Gb/s. Aanbieders als Ziggo, KPN & Caiway spelen hier handig op in. In de gemeente Nijmegen beschikt nog niet elke woning over deze aansluitingen. Er zijn verschillende plannen om het glasvezel netwerk uit te breiden. Check ook www.nijmegen.nl. De behaalde snelheid ligt niet enkel en alleen aan de provider. Ook de randapparatuur (netwerkkabels, wifi-repeaters) heeft hierop een effect. De maximale snelheid kan per woning zeer uiteenlopen.

Hoe gaat het opzeggen en overstappen van provider in z’n werk?

Wanneer de vervaldatum van je abonnement is verstreken (binnen 4 weken) heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Overstappen van internet provider wordt steeds eenvoudiger. Steeds vaker fiks je dat helemaal zelf. Internet Providers in Nederland (DELTA, T-Mobile, Online, KPN, XS4ALL, Tele2, Ziggo) hebben samen met de overheid een afspraak gemaakt. Dit heet de overstapservice. Op die manier kom jij niet zonder internet. Wel krijg je een nieuwe router of modem. Ook kun je gebruik maken van installateurs.

Onderhoud & storingen april 2024

Momenteel hebben we niet te maken met een storing. In heel 2024 staan er werkzaamheden aan het netwerk op de planning. Hierdoor zien we soms storingen bij KPN. Veranderingen aan het coax kabelnetwerk kunnen resulteren in Ziggo storingen. De betreffende aanbieder stelt je daarvan op de hoogte. Via sociale kanalen als Facebook wordt je 24/7 op de hoogte gehouden of er storingen of werkzaamheden zijn.

Is er in Nijmegen traag internet en WiFi?

Dit is per aansluiting weer anders. Heel veel variabelen hebben hier invloed op. Relevante factoren zijn: de aansluitingen (kabels) en waar jij de modem en router neerzet voor snelle WiFi. Voor een betere verbinding in garage of tuin kan je een Wifi Booster, repeater of gebruik maken van een mobiel 4G netwerk. Een trage verbinding kan liggen aan verouderde updates op telefoons en laptops of een router die niet ideaal is afgesteld. Een installateur kan de situatie bekijken, en met apparatuur of instellingen de verbinding verbeteren.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Check de goedkoopste provider in 6501 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Nijmegen

Glasvezel is een haarfijne vezel, gemaakt van glas met een veel grotere capaciteit dan de coax kabel. Dit resulteert in supersnel internet van 500-1000 Mb per seconde. In steeds meer plaatsen in Nederland kan je internetten via glasvezel naast de (coax) kabelverbinding. Ook nabij Nijmegen zijn er tal van projecten t.a.v. uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor connecties op glasvezel wordt je belast met eenmalige aansluitingskosten en uiteraard een bedrag per maand. Een contract op ‘glas’ wordt steeds toegankelijker, en de tarieven zijn gelijkwaardig aan de kabel. Dergelijke pakketten zijn er al vanaf €35. Open de postcodecheck, en check of glasvezel internet in Nijmegen een mogelijke kanshebber is.

Voordelen Nijmegen glasvezel internet
 • Zeer snel internet: snelheden tot wel 1 gigabit per seconde
 • Een eigen betrouwbare privé verbinding, minder problemen
 • Uploaden en downloaden gaat even snel
 • Volledige vrijheid
 • HD beeldkwaliteit op je televisie

tele2
 • Light, basis of Extra
 • Voordelig TV en Bellen
 • Aantrekkelijke maandprijs
 • Gratis monteur
 • Gratis overstappen
 • Aantrekkelijke tarieven
 • XS4ALL Compleet
 • Ook voor alleen Internet
 • Lage prijzen
nle x
 • Tv-verbindingsset
 • Zelf pakket samenstellen
 • Overstapkorting

Youfone
 • Gratis Fox Sports 1
 • Verschillende pakketten
 • Transparante tarieven
 • Weinig storingen
 • Afsluiten in 5 minuten
 • Goede welkomstkorting
 • Altijd stabiele snelheid
 • Groot zenderaanbod
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
fiber-nl
 • Draadloze FRITZ!Box router
 • Alles-in-1 pakketten
 • Scherpe prijzen


Alle plaatsen in deze gemeente