Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Urmond

Overzichtelijk en snel internetproviders in Urmond vergelijken? De keuze op het gebied van internet en televisie abonnementen lijkt groter dan ooit. Dit loopt van Tele2 tot Caiway, hoe maak je de juiste keuze? Onze vergelijker helpt jou daarbij! Vergelijk zonder moeite alle grote providers en bekijk het meest geschikte internet abonnement dat in lijn is met jouw eisenpakket. Liever bellen, tv en internet in zo’n alles in 1 pakket nemen? Je leest er alles over op onze website. Eveneens vergaar je via de internetvergelijker nuttige informatie informatie over zaken als overstappen van provider of kosten van een internetpakket.
ProvincieLimburg
GemeenteStein
Gemiddelde downloadsnelheid39Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid32Mb/s
Gemiddeld verbruik236GB p/maand
Gemiddelde kosten€45,50 p/maand
Populaire aanbiederOnline.nl

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn momenteel enorm veel internet providers in Urmond die bij elkaar weer nogal wat interessante en voordelige TV en internet abonnementen in mei 2022 aanbieden. De huidige actie van de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een Nespresso Essenza Mini zijn per week weer anders. Hoe achterhaal je gemakkelijk zo’n goedkoop en veilig internet + TV abonnement? Onze internet-experts helpen je dit te realiseren. Geef vlug je persoonlijke gegevens in, bekijk de verschillende providers en neem het internet contract met de laagste tarieven. Advies: in veel gevallen is ADSL-internet in Urmond het voordeligste.

5 tips voor een goedkoper internet en TV abonnement
 1. Neem alle diensten bij één aanbieder. (Bekijk direct de voordelen van een alles in 1 pakket.)
 2. Neem niet onnodig een XL pakket. Voor basisgebruik hoe je echt niet meer dan 100 Mb/s af te sluiten.
 3. Neem geen dure onnodige extra’s als o.a. speciale premium kanalen. Dergelijke extra’s resulteren in een forse rekening.
 4. Beperk je reguliere TV-abonnement. En overweeg goedkope streamingdiensten (dat kan bijv. zijn Videoland of Netflix).
 5. Vergelijk prijzen ieder jaar. Betaal geen jaar te veel: vergelijk om te zien of het slim is om over te stappen.

Welke internetproviders zijn er in Urmond?

In Urmond zijn er een groot aantal internet pakketten die je kunt kiezen. O.a. T-Mobile, Ziggo, KPN of Fiber. Via een ADSL lijn, de kabel (coax) of wellicht via glasvezel. Checken welke goedkope abonnementen in Urmond actief zijn? Voer je postcode en huisnummer in, en vergelijk online de beschikbare internet providers in jouw straat in mei 2022. Relevante internet providers zijn Vodafone, XS4ALL of KPN. Internetaanbieders in Urmond verkopen interessante losse internet contracten, Internet + TV pakketten, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Speciale 4-in-1 pakketten zijn hier ook erg populair. Met behulp van zo’n quad play pakket is bellen via mobiele telefoons ook inclusief.
kpn internet

Internet van KPN

Aanrader: KPN verkoopt in Urmond internet en TV. Glasvezel, ADSL met gratis KPN veilig.

 • Eenvoudig zelf installeren
 • 4k tv-ontvangers
 • Lage tarieven
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo verkoopt TV en internet via de televisiekabel in Stein. Accurate snelheid tegen een nette prijs.

 • 40 tot 400 Megabit per seconde
 • Programma gemist
 • Lage maandtarieven
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis werkt voor laag geprijsde internet tarieven in Limburg voor mei 2022. Goedkoop en betrouwbaar.

 • Altijd goed Wifi-bereik
 • Gratis eredivisie kijken
 • Goedkope prijzen

Actieprijzen televisie & internet in Urmond (tarieven mei 2022)

Het is een boeiende vraag: wat zijn nu de tarieven van een internet en tv abonnement in Urmond? Het fluctueert doorgaans per postcode. De maandelijkse factuur wordt opgebouwd door variabelen als je internetaanbieder (denk aan XS4ALL), soort internet (zoals. COAX), up/downloadsnelheid (bijv. 70Mb/s), en extra’s (o.a. tv live pauzeren). Een goedkoop pakket voor TV en internet in Urmond kun je afsluiten vanaf €32,5 tot deal van €62,50. Veelal is een alles in 1 abonnement de voordeligste optie. Bekijk ook Glasvezel.

Populaire pakketten
 • KPN Internet, TV en bellen 100 Mb
 • NLE Internet + TV 100 Mb / 100 Mb
 • Online.nl Alles-in-1 Glasvezel 100 Mb/s
 • Online.nl Internet + Bellen 50 Mb/s
 • XS4ALL Internet Compact glasvezel 40 Mb
 • T-Mobile Internet 100 Mb


internet vergelijken urmond

Overstappen naar een andere internetprovider? Dat is zo gepiept!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Doe de postcodecheck

  Voordat je gaat beginnen met internet vergelijken in Urmond is het verstandig eerst de postcodecheck van internet providers te doen. Helemaal bovenaan deze website voer je gemakkelijk jouw adresgegevens in. Hierna wordt je doorgestuurd naar de vergelijker van internet pakketten. Je vergelijkt daar alleen de contracten van internet-providers die ook echt actief zijn in jouw straat.

 2. Pakket samenstellen

  Om te beginnen kun je kiezen wat je allemaal wilt afsluiten. Puur voor internet? Of een combinatie met TV? En ben je van plan om vast te bellen? Als je weet wat je zoekt kun je gerichter de verschillende internet abonnementen vergelijken. Daaropvolgend geven we jou de tools om specifieke zenders (denk aan RTL 8) te nemen. Ook kun je jouw voorkeuren aangeven voor producten en software als extra zenderpakketten, uitzending gemist, live pauzeren.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Wat uiteraard van belang is: hoe snel moet het internet zijn? Dat schommelt tussen de 40 mb/s tot 350 mb/s. De te kiezen snelheid kies je op basis van veel onderdelen. Willen jullie internet alleen gebruiken voor de basisactiviteiten als bijvoorbeeld nieuwswebsites lezen, browsen op het internet, youtube films kijken, mail checken? Maak je gebruik van streamingdiensten als Videoland of Film1? Speel je graag online multiplayer games als Path of Exile? Zijn er kinderen die PC’s, laptops of smartphones hebben? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? De internet provider vergelijker kan hierin helpen! Selecteer de optie ‘welke snelheid selecteren’? Daar tref je hulp betreffende de minimale snelheid die wij adviseren voor uiteenlopende situaties.

 4. Prijzen providers vergelijken

  Op het moment dat jij het type pakket en de snelheid van het internet uitgezocht hebt wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De internet-bedrijven worden altijd in een lijst gezet a.d.h.v. tarief per maand. De goedkoopste internet provider vind je bovenaan. Een mogelijke korting is al doorgerekend in het totaalbedrag. Verscheidene aanbieders geven eenmalig een welkomstkorting weg, andere aanbieders hebben de eerste 3, 6 of 9 maanden een korting van bijv. 50%.

 5. Overstappen van internetprovider

  Indien je gezien hebt wie de beste provider van Urmond in mei 2022 is, is het tijd om het abonnement af te sluiten. Kies de blauwe knop, en je wordt meteen verwezen naar de pagina waar je kunt afsluiten. Vul je gegevens in en dien jouw aanvraag in. Binnen vijf minuten is de aanvraag verzonden. Betreft het een overstap? Vaak verzorgt je aanstaande aanbieder van internet de opzegging van de actuele contracten door middel van de overstapservice.


Het gemak van een alles-in-1 pakket

Nogal wat klanten willen het zogenaamde alles-in-1 abonnement. Met deze constructie krijg jij digitale TV, internet & vast bellen van 1 dienstverlener tegen een vaste scherpe prijs. Op dit ogenblik zijn er tevens 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie. Klik door naar T-Mobile televisie.

 • Alle diensten voor een vaste lage prijs
 • Elke maand één factuur
 • 1 vast aanspreekpunt voor advies over internet & televisie
 • Providers bieden vaak gratis diensten waarbij je kunt denken aan Korting op de “thuis-factuur”

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Wat is voor mij geschikt: ADSL, kabel en glasvezel

Hiervoor gebruik je de internet postcodecheck. Via jouw postcode en huisnummer kan jij zien of ADSL/Kabel/Glasvezel af te sluiten zijn in jouw specifieke geval. Niet elk adres kan zomaar overstappen op glasvezel of (coax) kabel. Dikwijls is de traditionele ADSL wel ter beschikking (op voorwaarde dat er nog geen glasvezel is). Alle 3 opties mogelijk? In dit scenario zijn de benodigde snelheid en de maandelijkse kosten factoren die vooral belangrijk zijn. Glasvezel is het snelst mogelijke internet, maar normaal gesproken ligt de maandprijs iets hoger ten opzichte van ADSL/VDSL/Kabel. In het geval van kabelinternet is er slechts 1 provider: Ziggo. ADSL is in veel gevallen de goedkoopste optie, maar is ook een stuk slomer.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Urmond?

De hoogste internetsnelheid is beschikbaar via glasvezel of de kabel. Met zo’n verbinding Up- en download je tot 500 Mb p/s. Internetproviders als Caiway, KPN & Ziggo spelen hier handig op in. In de gemeente Stein beschikt nog niet elke woning over deze aansluitingen. Wel beginnen er doorgaans wel nieuwe opdrachten om het glasvezel netwerk uit te breiden. Bekijk ook www.gemeentestein.nl. De behaalde snelheid is van meer afhankelijk van de provider zelf. Gebruik van apparatuur (netwerkkabels, wifi-repeaters) speelt een belangrijke rol. De werkelijke snelheid kan per huishouden en tijdstip afwijken.

Hoe gaat het opzeggen en overstappen van provider in z’n werk?

Als de vervaldatum van je abonnement is verstreken (binnen 4 weken) mag je overstappen van provider. Overstappen van internet provider gaat nu een stuk vlotter dan vroeger. Dikwijls gebeurd dit gewoon online. De erkende providers van ons land (KPN, Online, DELTA, NLE, Tele2, XS4ALL, Ziggo) werken met elkaar samen. Dit staat bekend als de overstapservice. Het voordeel? Je komt niet zonder internet te zitten. Je krijgt een nieuwe modem. Wellicht kan er ook een monteur bij je langskomen.

Huidige storingen mei 2022

Op dit ogenblik is er bij ons geen storing bekend. In 2022 staan er werkzaamheden gepland rondom het netwerk. Het gevolg kan zijn een KPN storing. Aanpassingen aan het kabelnetwerkbetekenen vaker Ziggo storingen. De klantenservice weet hier vaak meer over. Via sociale media kom je er heel snel achter of er problemen zijn met het internet.

Heeft Urmond traag internet en WiFi?

De behaalde snelheid per huishouden varieert nogal. Ontzettend veel onderdelen hebben hun uitwerking op de snelheid. Kijk eens naar de (UTP) kabel klasse en de locatie van je router + modem voor stabiele WiFi. Voor maximale internetsnelheid door het hele huis (dus ook tuin en zolder) kan je een wifi booster of repeater of gebruik maken van een mobiel 4G netwerk. Een trage verbinding kan liggen aan verouderde software op laptops of telefoons of een router die verkeerd staat ingesteld. Een speciale adviseur kan ingepland worden, en analyseren waar de problemen liggen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Check de goedkoopste provider in 6129 en maak de overstap nog vandaag

Glasvezel vergelijken Urmond

Glasvezel is een hele dunne draad van glas die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden verstuurt. Met deze techniek haal je de allerhoogste downloadsnelheden van 500-1000 Mb per seconde. In meer en meer plaatsen in Nederland kun je kiezen voor het snelle glasvezel internet of kiezen voor traditioneel ADSL (of coax). Ook in Stein zijn er meerdere projecten voor uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor pakketten met glasvezel heb je een stukje aansluitingskosten en uiteraard een bedrag per maand. Internetten via glasvezel wordt steeds toegankelijker, en het prijsverschil met kabel is nog klein. Deze pakketten zijn beschikbaar vanaf €45. Doe de internet-postcodecheck, en bekijk of glasvezel internet in Urmond actief is op je postcode.

Voordelen Urmond glasvezel internet
 • Verwonderlijk snel internet: dit loopt op tot 1 Gbps
 • Een zeer betrouwbare verbinding, altijd actief
 • Dezelfde hoge snelheid voor uploaden en downloaden
 • Veel keuze in aanbieders
 • Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

tele2
 • Beste internetdeal
 • Betrouwbaar en snel
 • Goedkope maandtarieven
 • Geen onnodige extra’s
 • Vast bellen + TV
 • Hoge korting
 • 100mb/s tot 500mb/s
 • Voor elke portemonnee
 • Goedkope tarieven
nle x
 • Combikorting met energie
 • Stabiele verbinding
 • Aantrekkelijke welkomstbonus

Youfone
 • Vanaf 50 Mbit/s
 • Ruime keuze
 • Duidelijke maandprijs
 • Compleet geïnstalleerd
 • Uitgebreide TV-opties
 • Scherpe maandtarieven
 • Ongekende kwaliteit TV
 • Makklijk overstappen
 • Hoge welkomstbonus
fiber-nl
 • Light, Medium en Top
 • Met gratis Wifi modem
 • Goede korting