Internet vergelijken?

Postcode Huisnummer

Internet vergelijken Belfeld

Zelf snel internetproviders in Belfeld vergelijken? Het aantal aanbieders van internet en tv is groter dan ooit. Dat gaat van Telfort tot T-Mobile, er is bijna té veel keuze. Deze website helpt jou met vergelijken! Vergelijk gelijk de Hollandse providers en achterhaal het scherpste internetaanbod passende bij de ingevoerde gegevens. Wil jij bellen, internet en tv in het alles-in-1 pakket combineren? Dat behoort tot de opties! Tevens vergaar jij via de internetvergelijker waardevolle info over zaken zoals ADSL en werkzaamheden aan het netwerk.
ProvincieLimburg
GemeenteVenlo
Gemiddelde downloadsnelheid40Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid35Mb/s
Gemiddeld verbruik159GB p/maand
Gemiddelde kosten€53,50 p/maand
Populaire aanbiederTele2

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden tegenwoordig nogal wat internet providers in Belfeld die bij elkaar weer flink wat voordelige TV en internet abonnementen in september 2023 kunnen aansluiten. De korting op de factuur van de goedkoopste provider, plus gratis extra’s voor nieuwe klanten als een Nespresso machine wisselen iedere maand weer enorm. De vraag is: hoe achterhaal jijnu zo’n betaalbaar en veilig internet + TV abonnement? Wij van Internethunter.nl helpen jou met het vinden van een geschikte provider. Geef hierna de gevraagde gegevens in, doorzoek de verschillende providers en selecteer het abonnement met de laagste prijs. Let op: gewoonlijk is ADSL-internet in Belfeld voordeliger dan kabel of glasvezel.

5 keer besparen op je TV en Internet pakket
 1. Kies voor een totaalpakket bij één internet provider. (Check meer info over een alles in 1 pakket.)
 2. Voorkom een te hoge internetsnelheid. Voor basisgebruik heb jij genoeg aan een snelheid tot 100 Mb/s.
 3. Kies niet altijd voor dure opties als bijvoorbeeld extra betaalde kanalen. Deze uitbreidingen verhogen de factuur aanzienlijk.
 4. Beperk je reguliere TV-abonnement. En overweeg goedkope streamingdiensten (populair zijn o.a. Videoland of Youtube).
 5. Blijf vergelijken. Vergelijk de tarieven elke 12 maanden opnieuw en kom er zelf achter of overstappen loont.

Welke internetproviders zijn er in Belfeld?

In Belfeld zijn diverse internet pakketten op de markt. Onder andere KPN, Ziggo, T-Mobile of Tele2. Middels ADSL, de televisiekabel, en er zijn allerlei plannen rondom glasvezel. Nieuwsgierig welke goedkope abonnementen in Belfeld er allemaal zijn? Vul de gevraagde gegevens in, en check zelf de beschikbare internetproviders in jouw woonplaats in september 2023. Interessante providers zijn Telfort, Online.nl en KPN. Internetaanbieders in Belfeld bieden interessante losse pakketten voor internet, Televisie + Internet pakketten, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Aparte 4-in-1 pakketten worden ook steeds meer verkocht. Met behulp van zo’n quad play pakket kun je ook je smartphone toevoegen.
kpn internet

Internet van KPN

Veel besproken: KPN biedt in Belfeld internet en TV. Glasvezel, ADSL en 100% installatiegarantie.

 • Betrouwbaarste netwerk van NL
 • Uitzending gemist
 • Hoge welkomstkorting
ziggo internet

Internet van Ziggo

Ziggo werkt voor internet & TV middels kabelverbinding in Venlo. Goede snelheden tegen een nette prijs.

 • Overstapservice
 • Uitgebreid terugkijken
 • Altijd aanbiedingen
t-mobile internet

Internet van T-Mobile

T-Mobile Thuis biedt complete internet tarieven in Limburg voor september 2023. Snelheden tot wel 750 Mbit/s.

 • Betrouwbaar netwerk
 • Opnemen en pauzeren
 • Duidelijke tarieven

Actieprijzen internet + televisie in Belfeld (tarieven september 2023)

Interessant: wat zijn nu de tarieven van TV en internet in Belfeld? Het schommelt meestal per adres. De factuur wordt opgebouwd door elementen als de active provider (Telfort), connectie (bijv. kabel), internetsnelheid (bijv. 500Mb/s), plus eventuele extra’s (zoals. Eredivise kijken). Een goedkoop TV en internet pakket in Belfeld vind je al vanaf €22,5, en lopen op tot zo’n €72,50. Meestal is 3-in-één het voordeligste. Check ook alles over Kabel advies.

Populaire pakketten
 • KPN Internet, TV en bellen 100 Mb Glasvezel
 • KPN Internet glasvezel 100 Mbps
 • NLE Internet 500 Mb/s
 • XS4ALL Alles-in-1 Basic 20 Mb
 • T-Mobile Internet, Bellen & TV 500 Mb Glasvezel
 • Telfort Internet Extra 100 Mb


internet vergelijken belfeld

Overstappen van internet en TV aanbieder? Dat is zo gepiept!

Benodigde tijd: 5 minuten

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Vul de postcodecheck in

  Op het moment dat je begint met internet vergelijken in Belfeld is het slim eerst de postcodecheck van internet providers te doen. Helemaal bovenaan deze website kan je een postcode en huisnummer invullen. Aansluitend sturen we je door naar onze Internet/TV/Bellen vergelijker. Je ziet in de internetvergelijker alleen de contracten van leveranciers die leverbaar zijn in jouw postcodegebied.

 2. Een abonnement kiezen

  In de basis kun je kiezen welke services je wilt inkopen. Puur voor internet? Wil je het aanvullen met digitale TV? En wat zijn je wensen m.b.t. vaste telefonie? Indien je voor jezelf duidelijk hebt gekregen wat je wil kun jij zonder moeite internet abonnementen met elkaar vergelijken. Daaropvolgend is het misschien slim om unieke premium-zenders (bijv. AT5) te selecteren. Tevens kan je aangeven of je interesse hebt in add-ons als uitzending gemist, extra zenderpakketten, online tv kijken.

 3. Minimale internetsnelheid

  Wat uiteraard van belang is: hoe snel wil je het internet? Dat schommelt tussen de 20 mb/s tot wel 350 mb/s. De ideale snelheid is gebonden aan meerdere zaken. Is internet voor jouw van belang voor de basisactiviteiten als o.a. het weer bekijken, filmpjes kijken, het nieuws lezen, e-mailen? Stream je regelmatig video’s via Videoland of NPO? Houd je van populaire games als Full Spectrum Warrior? Hoe groot is jullie huishouden? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Internethunter komt hier van pas! Klik op de optie ‘advieslijst internetsnelheid’? Daar tref je hulp m.b.t. de maximale snelheid die past bij allerlei type gebruikers.

 4. Prijzen internet abonnementen vergelijken

  Zodra jij de abonnementstypes en de minimale snelheid hebt ingevoerd kan het vergelijken prijzen beginnen. De internet providers zijn normaal gesproken in een lijst gezet a.d.h.v. maandelijkse kosten. Het abonnement met de laagste prijs zie je dus direct staan. Een kortingsactie is reeds verwerkt in het totaalbedrag. Meerdere aanbieders hanteren een concrete welkomstpremie, andere aanbieders geven bijv. het eerst halve jaar een speciaal actietarief.

 5. Overstappen naar de nieuwe provider

  Wanneer je weet wie de beste provider van Belfeld in september 2023 is, kun jij zelf het contract online regelen. Klik gewoon op ‘bestellen’ en je gaat direct door naar de aanbiedingspagina van de provider. Completeer het bestelformulier en verzend het formulier online. Binnen vijf minuten is de aanvraag verzonden. Betreft het een overstap? Meestal verzorgt je geselecteerde aanbieder de opzegging van het contract via de overstapservice.


De voordelen van een alles-in-1-pakket

Meer en meer klanten kiezen voor het zogenaamde alles-in-1 pakket. Met deze constructie ontvang jij digitale TV, vast bellen en internet van één leverancier voor een vast bedrag in de maand. In september 2023 zijn er tevens 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie. Check ook alles over Fiber tarieven september 2023.

 • Forse korting op de factuur
 • Maandelijks één factuur met daarop alle kosten
 • Je communiceert met één bedrijf voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Je hebt recht op interessante extra’s zoals bijvoorbeeld Gratis onderling MB’s delen

internet-vergelijken-online


Alles wat je moet weten over internet, tv en bellen

Moet ik gaan voor ADSL, kabel en glasvezel?

Dat is allereerst afhankelijk van de resultaten van de postcodecheck. Met behulp van postcode + huisnummer kan je zien of ADSL/Kabel/Glasvezel er allemaal zijn voor jouw huis. Niet ieder huishouden heeft de mogelijkheid tot kabelinternet & glasvezel. Normaal is connectie via ADSL wel verkrijgbaar (tenzij er reeds glasvezel ligt). Beschik jij over alle 3 de opties? Hierbij zijn maximale snelheden en de hoogte van de kosten onderdelen die het meest relevant zijn. Een contract op glasvezel is stabieler, maar gewoonlijk is dit ook veel duurder in vergelijking met kabel of adsl. Voor internet via de kabel is er slechts 1 provider: Ziggo. ADSL is in veel gevallen het laagst geprijsd, maar hierbij lever je ook flink snelheid in.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Belfeld?

De maximale internetsnelheid bereik je met glasvezel of de kabel. Hiermee lopen de snelheden op tot 0.5Gb/s. Internetproviders als Caiway, Ziggo & KPN spelen hier handig op in. In de gemeente Venlo is nog lang niet elk huishouden aangesloten op glas. Er ontstaan steeds meer opdrachten om de glasvezel-adoptie te versnellen. Bekijk ook www.venlo.nl. De behaalde snelheid ligt niet enkel en alleen aan de provider. Gebruik van apparatuur (modems, datakabels, wifi-versterkers) heeft hierop een effect. De maximale snelheid kan per woning ontzettend fluctueren.

Hoe werkt overstappen en opzeggen?

Wanneer je huidige contract niet meer geldig is (binnen 4 weken) is het mogelijk om over te stappen. Overstappen van internet pakket stelt eigenlijk niet veel meer voor. Normaal gesproken kan je dat online regelen. De grootste internetproviders (T-Mobile, DELTA, NLE, KPN, XS4ALL, Telfort, Tele2) hebben hiervoor een gezamenlijk systeem. Dit heet de overstapservice. Geen administratieve rompslomp meer. Waarschijnlijk ontvang je een nieuwe router. Soms zijn er installateurs die je kunnen ondersteunen.

Onderhoud & storingen september 2023

Momenteel is er geen grote storing gesignaleerd. Ook in 2023 wordt het netwerk wel verbeterd. Mogelijk mondt dit uit in storingen bij KPN. Upgrades van het kabel-netwerk draaien soms uit op Ziggo storingen. De klantenservice stelt je daarvan op de hoogte. Via FB of Twitter merk je het snelste dat er actuele werkzaamheden plaatsvinden.

Heeft Belfeld traag internet en WiFi?

Dat is per huishouden verschillend. Heel veel zaken hebben impact op de snelheid. Je kunt denken aan het type netwerkkabel en de positie van de router voor snelle WiFi. Voor lekker snel internet door het hele huis (dus ook tuin en zolder) kun je zo’n handige wifi repeater, booster of een wifi-antenne gebruiken. Je trage verbinding kan ook te danken zijn aan updates op PC of Smartphone of foute router-instellingen. Een professionele installateur kan op afspraak langskomen, hij/zij kan mogelijk de internetsnelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Bekijk de goedkoopste provider in 5951 en stap vandaag nog over

Glasvezel vergelijken Belfeld

Glasvezel is een hele dunne draad van glas die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Het effect daarvan is een enorm hoge snelheid tot maar liefst 1Gb/s. In een toenemend aantal wijken kan je internetten via glasvezel of kiezen voor traditioneel ADSL (of coax). Ook in en rondom Venlo zijn er verscheidene werkzaamheden ten aanzien van de uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor internet via glasvezel heb je te maken met aansluitingskosten en een vast bedrag per maand. Het fenomeen glasvezel wordt steeds laagdrempeliger en is niet veel duurder dan de kabel. Dit type abonnementen kan je al afsluiten vanaf €32,5. Doe de internet-postcodecheck, en kom te weten of glasvezel internet in Belfeld een mogelijke kanshebber is.

Voordelen Belfeld glasvezel internet
 • Buitensporig snel internet: dit loopt op tot 1000 Mbit
 • Een degelijke verbinding, altijd actief
 • Uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid
 • Een open netwerk met vrije providerkeuze
 • HD beeldkwaliteit op je televisie

tele2
 • Uitstekend beoordeeld
 • Makklijk overstappen
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Gratis monteur
 • Uitgebreide TV-opties
 • Scherpe korting
 • Voor ondernemers
 • Afsluiten in 5 minuten
 • Hoge welkomstkorting
nle x
 • Ook energie
 • Ruime keuze
 • Aantrekkelijke welkomstbonus

Youfone
 • ADSL en glasvezel internet
 • Verschillende contracten
 • Goede welkomstkorting
 • 200 mb/s op glasvezel
 • Ruim aanbod
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
 • Altijd stabiele snelheid
 • Razendsnel internet
 • Goede welkomstkorting
fiber-nl
 • Kaspersky Total Security
 • Internet, TV en Bellen
 • Goede welkomstkorting